70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ecrin senin bebeğin kaç aylıktı? Emiyormu? Nasıl diyet uyguluyorsun eğer emiyorsa bebeğin? Benim bebeğim 5 aylık emiyor ben hiç diyet yapamıyorum herşeyden yiyorum sadece fazla yememeye dikkat ediyorum.

selam kızlar nasılsınız??
kurstan geldim bitkin ve yorgunum..kötü hissediyorum kendimi...

dilekcim
saçım kızıl bnm...kolestonun 2 kutu açıcısını aldım..ve sürdüm..bekliyorum şimdi..arkasına önce açık papatya sonrada tarçın bakırı sürücem...sana şunu sormak istiyorum...renk açıcıyı yıkayıptamı boyayı süreyim yoksa üstünemi süreyim...

yeni gelen arkadaşalr hepiniz hoşgeldiniz....

kimdi soran karbonhidrat alındıktan sonra ne yemeliyiz diye....protein tüketilmesi gerekiyor...ama sanırım sen karbonla proteinin karıştırılmaması gerektiqini duymuşsun...evet bu böyledir ama karbon diyetinde....bakliyatlar çok karbon içerir...hafta 1-2 defa tüketmek saqlıqımız açısından önemlidir...aşırıya kaçmadan tüketmemiz gerekir...

Hayırdır abla niye kötüsün?
Açıcıyı 30-35 dakika beklettikten sonra yıka, kurut sonra aldığın diğer boyayı kullan abla.
Saçın ıslak kalmasın

amanınnn pztsı gununun neredeyse sonlarına yaklastık ben hala sendromundan cıkamadım, yenı haftaya adapte olamadımmm

Açıcıyı 30-35 dakika beklettikten sonra yıka, kurut sonra aldığın diğer boyayı kullan abla.
Saçın ıslak kalmasın

özel bir nedeni yok dilekcim..havalar bi ılık bi soquk nasıl giyinsem tutturamıyorum..bugün çok üşüdüm..kırgınlık var...saçlarım bu halde olmasa yatıp uyucam...yarında gün var bugünden boyamak istedim...gidp yıkıyayım bari dediqinden fazla oldu süreli...

tabiki katılabilirsin hoşgeldin
Buldummm buldummmm
Tarih: 08.07.2011
Bana ilk hoşgeldin diyende Tuğba senmişsin
ay ciddenmii ay çok sevindim unutma artık beni emii
ay ne mutlu bi haber sevindim adına cumaya kadar dahada düşer inşallah..
sen buraya takıl biz seni desteksiz bırakmayız canımm hoşgeldin çizelgeni burdan yapıcaksın Weight Loss - Diet Ticker
hayırdır ne oldu geneee:26:
Charm bak bunu daha önce de yazmıştım ben öneririm

Eki Görüntüle 278358
evet evet beim dolabımda bekliyoo buu
hafta sonu hüsran geçmiş

he len yazmışın sen gördüm şimcik,,ne salağım haaa. inanki başını okumuşum orayı görmemişim pardonyaa,,afedersin ee napiyim seni güldürmek için he he söyleseneeebarıştıkmııı barışmadıksa geliyorum sapıkça öpmelereeeh artık başka çaren yok barıştık dimii

evet ben senide görmüştüm ozamanlar aynıymışız falan güzel şeyler yaşamısız yaa.inşallah kayıtla bi ömür sürerde arada açıp bakarım
biz normalde yememeye çalışıyoruz zaten canım çok fazla karbon var ve bize kilo aldıran şeyler zaten karbonla..çok az tüketilmesi gerekiyor hemde 2 kaşaık denicek kadar az,,o yüzden yememek en iyisi benim kanaatimcee
tamam ortim inci ben .
ozaman sabah ki menü ile başlayayım

sabah

1 dilim kaşar
1 dilim salam
b.peynir
domates
kayısılı form çayı

ara
8 tane badem

ekemgi unutmuşum 2 dilim tam tahllı ekmek

ben sabah akşam 50şer tane çekiyorum canım...uzmanlar minimum 30 yeterli diyor ama minimum tabi bence 60ta gayet iyi.
ah ah aynı benimkilerde öyle ancak uyuduklarında topluyorum uyanınca sil baştan bidahaaa

bebeğimi kaybettim karnımda malesef canım 2 ay olacak yakında
:26:çok üzüldüm canım yaa:26:
tgbaaa kardesınden hbr alabıldınız mıııı :44:
evet almış annem,,kardeşim sabah annemi aramış,,biz iyiyiz şükür bişey olmadı demiş bulunduğumuz yer çatladı falan ama biz kaçtık demiş..ama sabaha kadar donmuşlar çok soğuk demiş,,yiyecek yok elektrik yok demiş..of ya nasıl üzgünüm bilemezsiniz..ama canı sağya iyiya şükürler olsun,,herşey geçer inşallah..allahım yakınlarını kaybedendlere sabır versin
Bende 78 Kiloyum 23 yaşındayım napıcammm (((((((( benide aranıza alın

buraya takılcan hergün menülerini paylaşcan öncelikle kilo cetvelini hazırlıcan burdan Weight Loss - Diet Ticker sonrada kilo vermeye başlıcan bizim sayemizde dinlersen tabii

Evet ya havalar mahvediyor insanı bende ayagımı kasanın üstüne koydum yıgıldım masaya

ERGİNSENA kaç yaşındasın? çok güzel kilo vermişsin maşallah bu diyeti kaç aydır uyguluyorsun? Bende 34 yaşındayım çevremizdeki insanlar moral bozuyor yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyor diye malum metobolizma yavaşlıyor inşallah sizin gibi bizde kilo vereceğiz ....

tabiki yıkayıpta sürüceksin sena ablacım,,öyle yapılması gerekiyo...inşallah güzel sonuç alırsın

Saçın ıslak kalmasın

kız dilek varya ben saçımı hep boyamadan önce ıslatıyodum ne salağım benya sanki içinde öyle yazıyodu gibi ne biliyim ben,hafif nemlendirin diyodu sanki,ama geçen aldığım boyada öyle bişey yazmıyodu,,zaten ablamda saç ıslatılırmı hiç ozaman boya saçına girmezki diyince anlaşıldı benim okadar açık renkte sarı boya aldığım halde neden saçımın bakır renk olması..ooof oooff,,o yazıyı nerde gördüm bilmem ama bundan sonra akıllandım..sende hiç bişey çıtlatmıyon haaaaaa......hatta açıcıdan sonra yıkıyodum saçımıda iyice kurutmadan boyayı sürüyodum hataya bak senn

Ger-düşşşş sevdicek hâlâ aramıyooo benimlee ilgileeennnn çok mutsuzummm baakkk.!

varya bence oda senin aramanı bekiyodur eminim,,gurur yapıyodur,,benimkide kavga edince küsünce pek ilk adım atma taraftarı olmazda ondan didim..yada belkide senin onu özlemeni istiyodur,,birden cee-ee yapıcaktır,,hadi bakalım az kalmışta gelmesinee

Boyanın iyi tutması için (özellikle kızıl renk) saçın yağlı olmasında fayda var canım.
Ama açıcıyla olunca maalesef yeni yıkanan saça uyguluyoruz.
Ben 1 kere kuaföre gittim o da saçımı mahvetti bi daha hayatta gitmem.
Kolestonun renk açıcıları daha az zarar veriyor saça emin olabilirsiniz.
Kuaförler dandik markaların kullanıyorlar ve kuaför malzemeleri satan dükkanları da biliyorum bir kutu boya 3 lira falan ama size çıkrdığı fiyat 50 tl düşün yani.
Bide istediğin gibi olsa amenna..
Ablamlarda hep bana boyatır saçını seviyorum ben saçlarımla uğraşmayı.
Her rengide denedim. Beyaz tenli olduğum için yakışıyo
Ne kadannn mütevazıyım

Yok salaklık değil bazen insan dalgın olabiliyor.Sanırım 21 yaşındasın ben 34 yaşındayım ablalar affeder barıştık tabiki...

yook 21 değiiil 23 .5 oldumo yaş kk ya üye olduğumdaki yaşımdıı..eee nickimizi değiştiremediğimiz için kaldı öyleeeneyse yinede ablamsın tabee affettiğine sevindim..çocukluğuma ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…