gunaydin kizlar ben gecen pazartesi baslamistim ve bu sabah tartildim
baslangic 70.2
bugun 68.6
giden 1.6
cok sevindim 70in altinda gormeyi ama dogumdan kalan odemler gitti saniyorum bukadar cok gitmezdi herhalde bir haftada
bide bende mekik aleti var mekik cekiyorum esim fazla cekme en fazla gunde 60tane diyo sizce kactane cekmeliyim
selam kızlar nasılsınız??
kurstan geldim bitkin ve yorgunum..kötü hissediyorum kendimi...
dilekcim
saçım kızıl bnm...kolestonun 2 kutu açıcısını aldım..ve sürdüm..bekliyorum şimdi..arkasına önce açık papatya sonrada tarçın bakırı sürücem...sana şunu sormak istiyorum...renk açıcıyı yıkayıptamı boyayı süreyim yoksa üstünemi süreyim...
amanınnn pztsı gununun neredeyse sonlarına yaklastık ben hala sendromundan cıkamadım, yenı haftaya adapte olamadımmm
Hayırdır abla niye kötüsün?
Açıcıyı 30-35 dakika beklettikten sonra yıka, kurut sonra aldığın diğer boyayı kullan abla.
Saçın ıslak kalmasın
tabiki katılabilirsin hoşgeldinGünaydın kızlar,
Eminim artık çok sıkıcı bir soru olmuştur bu başlıkta ama ben de aranıza 77 ile katılabilir miyim?
Burada bildirim yapmam için ne yapmam gerekiyor?
Maalesef çalıştığım için sürekli bildirim yapamam ama günlük 1 kez yapma şansım olur ve gerçekten istekliyim, sadece yönlendirin yeter.
Bu şekilde aranıza katılmam mümkün müdür?
Başarı hikayelerinin çoğunu okudum, hepsi bu grupların öneminden bahsediyor.
Boyum 1.68 ve hedefim 2-3 ay içerisinde 60 kg.ya ulaşmak.
Son 1,5 ayda 84'ten 77'ye düştüm kendi çabalarımla.
Umarım devamı da gelir.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler canlarım
ay ciddenmii ay çok sevindim unutma artık beni emiiBuldummm buldummmm
Tarih: 08.07.2011
Bana ilk hoşgeldin diyende Tuğba senmişsin
Günaydın kızlaaarrr......
Bugün sevindirik başladım güne... cuma aksamı hatta gecesı yaptıgım kacamaktan sonra +700 gr alarak 71.9 olmustum...
2 gundur onlardan kurtulmaya calısıyordum... sonunda bugun 71 ı gordum yaşasın...
valla bır daha oyle ağır bır kacamak yapmayacagım hemde gece vaktı yaparsamda gunduz yapmak daha mantıklı.. 1 gecede 700 gr almak hıc hos degıl...
sen buraya takıl biz seni desteksiz bırakmayız canımm hoşgeldin çizelgeni burdan yapıcaksınArkadaslar meraba,
Ben de bugun diyete basladim. Haftada 3 gun de fitness ve kardiyo yapacagim. 72 kiloyum. Eski kilom 60 ama ben ilk etapta 65'i hedefliyorum. Boyum 158. Cizelge yapicam ama nasil?
Herkese kolay gelsinnn. Destklerinizi bekliyorum:)
hayırdır ne oldu geneee:26:slm kizlaresimlen aram biraz limoni
ay ne hos
yolla devam fistik
hosgeldi canim
benden altin istemisdin senacharm da türkce klavye al öyle gel mi yazmisdin ne
oh ne güzelbende bi abartmisdim verdim diye cok sevinmisdim 1-2 hafta önce
günaydin canim
evet evet beim dolabımda bekliyoo buu
hafta sonu hüsran geçmişkıslar günaydınnn ve Dilekçim işte menümmm :))
cumartesi
sabah:1 yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği , zeytin ve kk peynir, 2 çatalda helva, 2 br çay
ara:boş
öğle:1 kase konfleks
akşam:mantarlı tavuk sote , 1 kasede yoğurtlu kereviz
pazar: şimdiden sölüyorum pazar patladım :))
sabah: 1 yumurta , 2 dilim çavdar ekmeği , biraz patates kızartması , zeytin ve kk peynir 2 brd çay
öğle: dışardaydık boş
akşam 6 gibi :)):1 tane içli köfte, 1 porsiyon tereyağsız iskender ( pidelerini yemedim) , 1 brd ayran
veeeee bugün
sabah:1 yumurta, zeytin ve kk peynir , 2 dilimde çavdar ekmeği
ara: yeşil çayımı yudumluyorum şuanda :)))
Bu arada dünkü menümü de yazayım;
Sabah: Limonlu form çay.
Kahvaltı: 2,5 dil .ekmek, 1,5 haş. yumurta, domates, peynir, biber, kuşburnu.
Ara: 1 kase dondurma.
Öğle: yok
Ara: Limonlu yeşilçay.
Akşam (17:00): 1 kase mercimek çorba.
Ara: Limonlu form çay.
he len yazmışın sen gördüm şimcik,,ne salağım haaa. inanki başını okumuşum orayı görmemişim pardonyaa,,afedersin ee napiyim seni güldürmek için he he söyleseneeeTRİENDY21 sende yazımı iyi okursan sadece 1 arkadaşın cevap yazdığını yazdım fakat vitaminler konusunda bi yazın yoktu bende kaptan olarak sena hanıma sormak istedim kimseye tavır aldığım yok seni tanımam etmem asıl tavır alan kişi sensin
evet ben senide görmüştüm ozamanlar aynıymışız falan güzel şeyler yaşamısız yaa.inşallah kayıtla bi ömür sürerde arada açıp bakarımben bu yazıların hepsını hatırlıyorum canım ben gelelı de 2 hafta olmus lısteden oyle anlasılıyor ocak sonu gelmıstım vay bee baya eskıymısım
kızlar slm pek yazamıyorum evdeyım cocukta evde daha tam gecmedı hastalıgı o yuzden pek yazamıycam sanırım bu hafta bıraz zor olucak kg vermem sanırım evde ne kadar dıkkat etsemde düzenliolmuyor dün aksam 5 te kestım yemeyı ve 11 de yattım ona ragmen ugun 65.9 dum bakalım hayırlısı:18:
biz normalde yememeye çalışıyoruz zaten canım çok fazla karbon var ve bize kilo aldıran şeyler zaten karbonla..çok az tüketilmesi gerekiyor hemde 2 kaşaık denicek kadar az,,o yüzden yememek en iyisi benim kanaatimceeayy öğlen yemekte kuru fasulye varmış!
pek hoşlaşmayız kendisiyle ama yiyelim bakalım.
ya kızlar bişey sorcam bununla ilgili şimdi herhangi bir öğünde bakliyat yediğimizde gün içinde başka protein ya da karbonhidrat yüklemesi yapmamaız mı gerekiyor yoksa yanlış bir duyum mu tamamen?
tamam ortim inci ben .
ozaman sabah ki menü ile başlayayım
sabah
1 dilim kaşar
1 dilim salam
b.peynir
domates
kayısılı form çayı
ara
8 tane badem
ekemgi unutmuşum 2 dilim tam tahllı ekmek
ben sabah akşam 50şer tane çekiyorum canım...uzmanlar minimum 30 yeterli diyor ama minimum tabi bence 60ta gayet iyi.gunaydin kizlar ben gecen pazartesi baslamistim ve bu sabah tartildim
baslangic 70.2
bugun 68.6
giden 1.6
cok sevindim 70in altinda gormeyi ama dogumdan kalan odemler gitti saniyorum bukadar cok gitmezdi herhalde bir haftada
bide bende mekik aleti var mekik cekiyorum esim fazla cekme en fazla gunde 60tane diyo sizce kactane cekmeliyim
ah ah aynı benimkilerde öyle ancak uyuduklarında topluyorum uyanınca sil baştan bidahaaaben kaçıyorum oğluşum uyudu..ben de evi pasaktan kurtarayım iş çok....camlar ,ev silinip süpürelecek..dolaplar düzeltilecek .oğluş tam bi canavar ne mutfak ne yatak odası ne vestiyer ayakkabılık bırakıyor...
Doğumdan sonraki ilk adetimi oldum allaha şükür dün itibari ile
şişliğim biraz olsun geçer
ortimi göremiyorum akabella nerelerdesin
şimdiye kadar iyi gidiyor diyetim akşam listemi yayınlarım inşallah
şimdi yeşil çayımı içiyorum
sabah tartıda çok güzel rakamlar gördüm bakalım cumaya kadar ne olacak
:26:çok üzüldüm canım yaa:26:bebeğimi kaybettim karnımda malesef canım 2 ay olacak yakında
evet almış annem,tgbaaa kardesınden hbr alabıldınız mıııı :44:
Bende 78 Kiloyum 23 yaşındayım napıcammm(((((((( benide aranıza alın
özel bir nedeni yok dilekcim..havalar bi ılık bi soquk nasıl giyinsem tutturamıyorum..bugün çok üşüdüm..kırgınlık var...saçlarım bu halde olmasa yatıp uyucam...yarında gün var bugünden boyamak istedim...gidp yıkıyayım bari dediqinden fazla oldu süreli...
selam kızlar nasılsınız??
kurstan geldim bitkin ve yorgunum..kötü hissediyorum kendimi...
dilekcim
saçım kızıl bnm...kolestonun 2 kutu açıcısını aldım..ve sürdüm..bekliyorum şimdi..arkasına önce açık papatya sonrada tarçın bakırı sürücem...sana şunu sormak istiyorum...renk açıcıyı yıkayıptamı boyayı süreyim yoksa üstünemi süreyim...
Sanki yıllardır buradayım.
Hayırdır abla niye kötüsün?
Açıcıyı 30-35 dakika beklettikten sonra yıka, kurut sonra aldığın diğer boyayı kullan abla.
Saçın ıslak kalmasın
triendy21 [COLOR="#B22222" .!.:he len yazmışın sen gördüm şimcik,,ne salağım haaa. inanki başını okumuşum orayı görmemişim pardonyaa,,afedersin ee napiyim seni güldürmek için he he söyleseneeebarıştıkmııı barışmadıksa geliyorum sapıkça öpmeleree eh artık başka çaren yok barıştık dimii [/COLOR]
Yok salaklık değil bazen insan dalgın olabiliyor.Sanırım 21 yaşındasın ben 34 yaşındayım ablalar affeder barıştık tabiki...
Ger-düşşşş sevdicek hâlâ aramıyooo benimlee ilgileeennnn çok mutsuzummm baakkk.!
kız dilek varya ben saçımı hep boyamadan önce ıslatıyodum ne salağım benya sanki içinde öyle yazıyodu gibi ne biliyim ben,hafif nemlendirin diyodu sanki,ama geçen aldığım boyada öyle bişey yazmıyodu,,zaten ablamda saç ıslatılırmı hiç ozaman boya saçına girmezki diyince anlaşıldı benim okadar açık renkte sarı boya aldığım halde neden saçımın bakır renk olması..ooof oooff,,o yazıyı nerde gördüm bilmem ama bundan sonra akıllandım..sende hiç bişey çıtlatmıyon haaaaaa......hatta açıcıdan sonra yıkıyodum saçımıda iyice kurutmadan boyayı sürüyodum hataya bak senn
Yok salaklık değil bazen insan dalgın olabiliyor.Sanırım 21 yaşındasın ben 34 yaşındayım ablalar affeder barıştık tabiki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?