70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kimselerde yok ama ben artık burda duramıyom gözlerim yanıyor bakamıyorum eşim uyudu limnlu ça yapayım hem bende dinleneyim atlatırım belki....
bizde hep beraber hasta oluruz zaten bulaşıyor hemen yani birbirmize bakcka halimiz olmuyor sonra ama tabi ebn kadın olarak yien ayakta oluyorum :))))

Son düzenleme:
evet bafralıyım arada giderim bu sene bebekten dolayı ücretsiz izinde olunca 2 ay kaldım.iyi oldu valla..kardeşimde bafrada öğretmen öğretmen evi yakınlarında oturuyor . ben seni samsun merkezde sanıyordum.

özeline bak.yani çok esrarengiz değilim ama burda beni bulmasın diye kimse çünkü burası başka dünya başaksıyla konuşmadığımzıı konuşabiliyoruz burda

özeline bak.yani çok esrarengiz değilim ama burda beni bulmasın diye kimse çünkü burası başka dünya başaksıyla konuşmadığımzıı konuşabiliyoruz burda

canım özelin dolu boşaltırmısın

canım özelini boşaltırmısın

evet haklısın burda kimse tanımayınca daha rahat oluyorum ben de..makam mevki statü zihniyet gibi farkları önemsemeden bilmeden daha rahatım. amacım zaten kilo vermek. bu aradada birbirimizle halleşiyoruz işte . iyi de oluyor..

bugün buralar tenha ben de kaçar herkese iyi akşamlar

Bugün kü hüplettiklerim;

Kahvaltı: 1 simit, peynir.
Ara: Limonlu form çay, 1 erik.
Öğle (15:00): tavuk şinitzel, mercimek çorba, salata.
Ara: türk kahvesi.
Akşam: yok
Ara: Limonlu yeşilçay.

SLMMM kızlarrr nasılsınız.yine 2 gündürgiremedim benim ufaklık ateşlendi hiç boş kalamadım.inş herkes iyidir.geçmişe bakamadım .okul işleri de çok yoğun bu günlerdeeee ve en önemlisi de 2 gündürdağıttım ben kendimiiii ve çok üzülüyorum yaaaa.

bafra da yaşıyormuşsun. ben çok sevmiştim bafrayı...
okul yıllarında ikiztepe ye kazıya gelirdim.
hoş biryer gerçekten ve insanları da öyle.....

bugünkü menü

24 ekim p.tesi
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
sucuklu yumurta

öğlen
yarım altın başak bisküvi
7 tane çiğköfte

akşam
1 kase çorba
1 nuget
1 lokmacık tavuk pirzola

SENACIM tatlım canın sıkkınmış inş iyisindir şimdi.

tubacım eşine şimdiden geçmiş olsun bebeğim.

gerdüşş tatlım eşinle aranız en kısa zamanda düzelir inşşş

dilekcim sevdiceğini aramakla iyi etmişsin bence.çünkü ne kadar da haksız olsa askerde ve inan psikolojileri pek düzgün olmuyo askerde.napcaksın idare etcen artık.dönünce bakarsın çaresine bitanem.

yeni gelenler oluş hoşgeldinizzzz....daha da geçmişe gidemedim.yarın burdayım yani eveyim inşşş bakarım artık işlerden zaman kalırsa...
bir ton ütü varrrrr:18::18::18::18:

Ayyy canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyisindir umarım :26:

hanımlar merak ettıgım bısey var bu sopa cevırme oklava cevırme flan ne oluyor?

Oklava diyince aklıma börek geliyo

:2::2::2::2:

Ya tavuğun neresi o kelebek :26: araştırcam bulcam hırs yaptım

Hoşgeldinn

Hoşgeldinnn

Üşengeçlik süpermiş

Canım doktora gittinmi bu konuda ? mide ilacının adı nedir:26: ben geçen sene ve bu sene endeskopi yaptırdım geçen sene 2 ay kadar tedavi gördüm yaralarım geçti ama bu sene yine mide bulantılarım kusmalarım arttı

endeskopi sonucu da psikolojiye bağlı olarak asit üretimi artıyomuş midemin :26: doktorum böyle söyledi :2: ay neyse çok uzattım da ihmal etme dicektim :26: bilirim o ağrıları

Bende 78 Kiloyum 23 yaşındayım napıcammm (((((((( benide aranıza alın

Hoşgeldinnn

36 beden pantolon ortim nasılsın özledimm bugün netim yoktu işyerinde gelemedim :26: midem kötü psikolojim bozuk dolaba sarıyorum böyle olunca ben benim oduna kırgınım

Geçmiş olsun tatlımm

Yanlış değil abla tatlı oluyo onlar gerçekten

Trabzonnn hoşgeldin canım

Oralara gidipte yenmeden gelinmezdi gerçekten sena abla duymasın

Geçmiş olsun canım

bugün buralar tenha ben de kaçar herkese iyi akşamlar

iyi akşamlar

Çok geçmiş olsun cnm

Selam kızlar

netim yoktu gelemedim bugün pek keyfimde yok geldim bi geçmişi okuyayım dedim

buralardayım biraz daha

aaa NaF gelmişş canımm hoşgeldinn tüm gün seni aradı gözlerimm gel bi öpim

(Kimse yazmıyo diğer sayfaya geçemedim napim )

Ayy canımm bak görüyomusun beni merak etmiş canım NaF ' ım oyy yirim seni ben yirim gel bende öpimm

(Sanırım kafayı sıyırdım )

Kaptan yaptığınız kaçamakları yazmayın demişti :26: örnek yerine ördek olmamak adına bende yazmim menülerimi :26: zaten menü demeye şahit lazım saçma sapan bişey oldu iki gündür

Pöffffffff o resimde gördüğünüz kotun içine de hala giremiyorum zayıfmışım pehhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…