evet bafralıyım arada giderim bu sene bebekten dolayı ücretsiz izinde olunca 2 ay kaldım.iyi oldu valla..kardeşimde bafrada öğretmen öğretmen evi yakınlarında oturuyor . ben seni samsun merkezde sanıyordum.
özeline bak.yani çok esrarengiz değilim ama burda beni bulmasın diye kimse çünkü burası başka dünya başaksıyla konuşmadığımzıı konuşabiliyoruz burda
özeline bak.yani çok esrarengiz değilim ama burda beni bulmasın diye kimse çünkü burası başka dünya başaksıyla konuşmadığımzıı konuşabiliyoruz burda
zerra..sahi sen bafralıydın değilmi...
bende bafrada yaşıyorum 2kere tarbzoan gittik amarize tarafına gitmek nasip olmadı vakit yoktu..
şimdi eşimin kursu vardı ona takıldım rize çayelind ekaldık...
hava 2 gün güzeldi aydere çıktık harika yaa anlatmayla olmuyor görünce anlıyosun muhteşem doğa manzarasını rabbime bakarken şükrettim neler yaratmış diye....
bigünde uzungöle gittik doğa manzara harika..tepede kar vardı orda üşüdük ama bidaha ya nasip deyip yürüdük çevresini hep gezdik...
rize merkesi gezdik kaleye çıktık...doğu karadenizde çok güzelmiş...
döndük eşimdebende hasta odluk otel ortamı iydi iş yoktu eve geldim çamaşır ,köyden bişeyle rkoydual ronalrı yerleştirdim bugün yemek yaptım kermeste görevliydim hemen oraya gittim,komşulardan pasta yaptırdım aldım satmak için...
bende yarından sonra yaparım bişeyler...
nane limon kaynatıcam orda diyet falan yalan oldu...
meşhur yemeklerini dene,kaldığımız yerde öğlen akşam süperdi yemekler..
ee köye geldik trabzonda doğal ürünler...eşimkadar yemesemde az çok tattım...
şimdi müsli akşamlrı beni bekliyor artık...geçen hafta adet gecikti şişken bile 75tim yani regl haftası orda olmasam şuan 73 tüm ama rize dönüşü yine 75im tık yok allahtan bunada şükür
gece cok kötü oldum kizlargelemedim kusura bakmayin
kalbim cok hizli carpmaya basladi ateslendim nefes alirken sorlandim sag gözüm batiyordun acamadim halen aciyor ates göze mi carpti anlamadim :26:
ben ki su yasima kadar hic ucuk olmamisdim dudagimin orasi sisti kabardi kocaman bi ucugum oldu
ama kalbim carpinca cok korkdum cocuklar aklima geldi bian bana birsey olsa napalar diyeambulans cagiracakdim ama beni hastaneye alirlar diye korkdum aramadim
hanımlar merak ettıgım bısey var bu sopa cevırme oklava cevırme flan ne oluyor?
asker kardeşim
gidişinle kardeşim yine başladı hasret
sensizlige dayanılmaz elbet
düşünceler`le ve iyi olman dilekleriyle
ugurladık seni vatan ocagına
sende bu vatan için gün sayıcaksın
dalgalanan bayrak ugruna dayanacaksın
bu topraklara ihanet edenleri tek tek kovacaksın
senin gibi askerler sayesinde rahat uyuyacak
anan,kardeşin,akraban ve türk milletin
sende bunun farkındasın gayetindesin
bizim soframızda bir kişi eksik olacak
elbet sen geldigin de o boşlukda dolacak
gözümüzde yaş eksik olmayacak
ama bize verdigin gururda hep anlatılacak
sanada kısmet oldu vatana emek harcamak
senin gözlerinde hasretlik degil bayrak;
yüreginde hayeller degil vatan olacak
belki daglarda belki yollarda olacaksın
sende şafak güneşi sayacaksın
sen komando yada onbaşı er fark etmez
sen askersin vatan fedayisisin
bu bizlere yeter
şanınla gittin şanınla dönmek nasip olsun
dualarımız sen gibi asker kardeşlerimiz de olsun
akan gözyaşları son bulsun
kelebekden bahsetmisken ben artik zaten pes ettim bulamiyorum yiyemiyorum merak da etmiyorum artik küstüm kelebegenaf merak etti
naf benden sana söylemesi bu kelebek zor bulunan birsey hic arama
gecmis olsun canim sanada ari kesici atsaydin yada bol su ic gerci iciyorsundur dimi :26:
allahim bütün askerlerimizi korusun
KIZLAR NE ALAKA DEMEYİN EMİ ŞİMDİKİ YAPICAĞIM ŞEY GEÇMİŞE YOLCULUK BAKIN BU TOPİĞE BAŞLAYIŞIM VEDE KISA Bİ İLERLEME ,,76.2 kiloymuşum ozamanlar..
en komik şeyse sena ablayla tanışıklığımız nasıl olmuş,,nasıl başlamışız pek iyi bi izlenim olmamış ama neyse şuanda gülüyorum..sena abla sende gül bak sende ozamanlar kaç kiloymuşsun vede üzülmüşsün çok hoş yaa..anılarım depreşti inanırmısın..neyse başlayalım
morla yazdıklarım o anı anlattıklarım şimdi yazdım yanii bazı yerleride kırmızıyla belirginleştirdim okadar..
buraya ilk gelmişim vede lap diye menümü paylaşmışım menüde ne menü ama bi öküz menüsü:))
04.02.2011
sena ablayıda tanımıyorum daha heleki kaptan olduğunu hiç bilmiyordum,,da sanki kaptan değilmişte ozamanlar bilirkişicilik yapıyomuştuu ne biliyim kimse kaptanım dememişte ondan
sonra bazı kızlar şakamı bu ,,bukadar şeyi yemiş olamazsın dimi falan yazınca cvb vermişim
sena ablada bana cvb vermişhaklı olarak
neyse bu cvbıda alacaya yazmışım ozamanlar rakip olmak istemişim onlao bana kilo bildirimi yap diyincee bendeee
şimdiki menümse çok düzgün başlama gerçek menümmüşve ozamanlar yeşil çay içemiyomuşum,,şimdiyse sayah çayı içmiyorum
burdada kendimi tanıtmışım vede 65 olmakmış tek istediğim şimdilik..sonrada 60a çabuk inermişmiş hee tabeeee
ay yazık bana göbek çekiyomuşum
ozamanlar nigdelim vardı onlada rakiptik,,o avatara bi resim koymuştu zayıf ince bi kız resmi boydan çekilmiş ona hitaben yazmışım cvbı
evet dediğim çıktı sena abla kaptan değilmiş ozaman tanıtıma bakın ben bu sitenin menü yorumlayıcısıısena abla kızma emi çok hoşmuşsunyaa
işte bakın buda ozamanların listesiymişbende varım bendee
buda ozamanki kurallarvay bayada güzelmiş ama sıkıymış biraz anneeee
buda muhteşem menülerimden birisimiş
buda sena ablanın menüsümüş,,bide kendine yorum yapmış
buda benden
mutlu sooooonnnnnasıl beğendinizmiii
Günaydın kızlar,
Eminim artık çok sıkıcı bir soru olmuştur bu başlıkta ama ben de aranıza 77 ile katılabilir miyim?
Burada bildirim yapmam için ne yapmam gerekiyor?
Maalesef çalıştığım için sürekli bildirim yapamam ama günlük 1 kez yapma şansım olur ve gerçekten istekliyim, sadece yönlendirin yeter.
Bu şekilde aranıza katılmam mümkün müdür?
Başarı hikayelerinin çoğunu okudum, hepsi bu grupların öneminden bahsediyor.
Boyum 1.68 ve hedefim 2-3 ay içerisinde 60 kg.ya ulaşmak.
Son 1,5 ayda 84'ten 77'ye düştüm kendi çabalarımla.
Umarım devamı da gelir.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler canlarım
Arkadaslar meraba,
Ben de bugun diyete basladim. Haftada 3 gun de fitness ve kardiyo yapacagim. 72 kiloyum. Eski kilom 60 ama ben ilk etapta 65'i hedefliyorum. Boyum 158. Cizelge yapicam ama nasil?
Herkese kolay gelsinnn. Destklerinizi bekliyorum:)
Bu sabah yımırta haşlamıştım ama üşendim kaba koymaya taşımaya
O nasıl bi üşengeçlik dimi öyle
Çavdar ekmeğine peynirli tost yaptım sabah.
Öğlen içinde 6 tane tavuk kroket
Kıvırcık ve kırmızı lahanalı salata getirdim.
Akşam da malumunuz k-fleks
Dip Not: Tavuk Kroketleri sabah fırında pişirdim.
Tavsiye de ederim diğer türlü çok yağlı oluyordu böyle kıtır kıtır.
Dün öğlende yapmıştım da
kızlar benım mıde rahatsızlıklarım var, unıversıte donemın mıde agrıalrıyla baslayan bu ataklarına sonraları mıde yanmaları ve eşkimeleri de eklenerek devam etmıstı... cnatama hep mıdeılacımı atar gezerım, nolcagı bellı olmaz dıye.. ancak buraya basladıgımdan berı, mıde sorunlarım sona ermıstı hem saglılı hemd eaz yemenın etkısıyle sanırım... ayrıca cıps yok, cekırdek yok, gazlı ıcecek yok, agır yaglı yemekler yok, resmen mıdem rahat etmıstıo, uzun suredır mıde ılacına ıhtıyacım dahı kalmamıstı.. bunu bı sure sonra fark etmıstım, ne zmndır mıdemde bı sorun yok demıstım.. kılo veremesem bıle dememkı mıdem ıcın beslenmem bu sekılde olmalıymıs dıye dusunmustum..
ammavelakın dedım ya bu haftasonu ıpın ucunu değil tamamını kacırdım dedım ya, şu an okdr cok mıdem yanıo ki anlatamamreflu halınde yukarı kdr cıktı yanma, bogazımda acı bıber varmıs gıbı asıtten ölüyorummmmm ve mıde ılacım yanımda mı dıye artık eskısı gıbı ozen gostermedıgımden o da dıger cantamda kalmışşşşş ooof off, haftasonunun acısı fena cıkıyo vallaaaa:26:
Bende 78 Kiloyum 23 yaşındayım napıcammm(((((((( benide aranıza alın
özel bir nedeni yok dilekcim..havalar bi ılık bi soquk nasıl giyinsem tutturamıyorum..bugün çok üşüdüm..kırgınlık var...saçlarım bu halde olmasa yatıp uyucam...yarında gün var bugünden boyamak istedim...gidp yıkıyayım bari dediqinden fazla oldu süreli...
çok iyi düşünüyosun canımm,,bencede sen adım at napalım buda bizim kaderimiz,,kadınız duygusalız,,
benimde eşim yarın ameliyat olucak,,şimdiden helalleşmeye başladı gıcık deli ediyo benii,alt tarafı burundan ameliyat olucakk..soluk almasını zorlaştıran bi kemik mi varmış ne o alıncakmış sanırsamda yinede ameliyat denincee korkuyo insan,,eşimde diyo ikide bi ben dra dicem narkozu fazla versin uyanmıyım bidaha ne bu böyle hergün hergün borçlu olarak uyanıyorum çekilmez hayat böyle diyoo..off kızıyorum geçiçek diyorum ama üzülüyo 2 çocuk bakıyo ee bide ben varım bütün yük omuzlarındaa
selam kızlar buaralar giremiyorum yediklerimi yazıp çıkayım
sabh 8 1 kayısı 1 bardak ılık su içip yattım
saat 12 3dilim ekmek peynir 1 zeytin (canım başka bişey istemedi ekmek çok oldu ama)
ara kara üzüm
akşam k fleks yiyeceğim
k fileks aldım dün de yedim süt içemediğim için yoğurtla yedim
kızlar neden tatlı bu yanlış almış olabilirmiyim tam tahıllı kırmızı meyveli yazıyo daha tatsız olanı varmı acaba
geçmişi okumaya fırsatım yok bi yaramazlık yoktur inşallah
hoşbuldk canım sizi özledim yaa...
tatilimiz güzeldi dün döndük cuma rizeden trabzona eşimin dayılsına geldik köydeydik dün eve geldik ama hem çok yorgun hemde hasta oldum bi sıcak bi soğuk ondan herhalde giremedim buraya...şikayet etmiycem tabiki hamdoslun sıcacık evimdeyim ayaktayım y....
ama ordayken şehitlere çok üzüldüm dünde eve geldik deprem haberi rabbim yardımcıları olsun..
şehit yakınalrına sabırlar versin ateş düştüğü yeri yakarmış..
ama kendimden utandım olmayan bebeğime yada düşürdüğüm bebeğime üzülürken onlar buyaşa akdar getirdiler büyüttüler yavrularını ama artık yoklar nasıl dayansınlar ben bile olmayana üzülürken evlat hasreti çekerken onların hasreti daha büyük utandım yaaaa
depremde çok acı oldu,rabbim sabır versin imdatlarına yetişsin inşallah....
zerra..sahi sen bafralıydın değilmi...
bende bafrada yaşıyorum 2kere tarbzoan gittik amarize tarafına gitmek nasip olmadı vakit yoktu..
şimdi eşimin kursu vardı ona takıldım rize çayelind ekaldık...
hava 2 gün güzeldi aydere çıktık harika yaa anlatmayla olmuyor görünce anlıyosun muhteşem doğa manzarasını rabbime bakarken şükrettim neler yaratmış diye....
bigünde uzungöle gittik doğa manzara harika..tepede kar vardı orda üşüdük ama bidaha ya nasip deyip yürüdük çevresini hep gezdik...
rize merkesi gezdik kaleye çıktık...doğu karadenizde çok güzelmiş...
döndük eşimdebende hasta odluk otel ortamı iydi iş yoktu eve geldim çamaşır ,köyden bişeyle rkoydual ronalrı yerleştirdim bugün yemek yaptım kermeste görevliydim hemen oraya gittim,komşulardan pasta yaptırdım aldım satmak için...
bende yarından sonra yaparım bişeyler...
nane limon kaynatıcam orda diyet falan yalan oldu...
meşhur yemeklerini dene,kaldığımız yerde öğlen akşam süperdi yemekler..
ee köye geldik trabzonda doğal ürünler...eşimkadar yemesemde az çok tattım...
şimdi müsli akşamlrı beni bekliyor artık...geçen hafta adet gecikti şişken bile 75tim yani regl haftası orda olmasam şuan 73 tüm ama rize dönüşü yine 75im tık yok allahtan bunada şükür
kızlar kimselerde yok ama ben artık burda duramıyom gözlerim yanıyor bakamıyorum eşim uyudu limnlu ça yapayım hem bende dinleneyim atlatırım belki....
bizde hep beraber hasta oluruz zaten bulaşıyor hemen yani birbirmize bakcka halimiz olmuyor sonra ama tabi ebn kadın olarak yien ayakta oluyorum :))))
bugün buralar tenha ben de kaçar herkese iyi akşamlar
SLMMM kızlarrr nasılsınız.yine 2 gündürgiremedim benim ufaklık ateşlendi hiç boş kalamadım.inş herkes iyidir.geçmişe bakamadım .okul işleri de çok yoğun bu günlerdeeee ve en önemlisi de 2 gündürdağıttım ben kendimiiii ve çok üzülüyorum yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?