70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kandırdım seni 7216 bende öyle kolay kolay pes edicek göz varmı bak bakim

Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzz :26: bak bunalımdayım diyommm dolabın dibindeyim diyommmm

7216.sayfayı göremiyo olabilirim ama ben kazandımmm 7217 deyimmmm ahahaha kork benden

Aşağıdaki arkadaşlarım yazdıysanız görmedim nasılsınız ne var ne yok :26:

Amaann zaten kapalıydı Sena abla ararsa telefon seni aramayı özlemiş derim.
Allah iyiliğini versin çok komiksin yaa
evet canım haklısın. o yüzden bugün telafi etmeye çalıştım

çok komik yaaa çok güldüm . hele menün süpermiş

Daha fazla yememek adına yatıp uyusam mı diyorum kızlar :26: evet evet mantıklı ben kaçtım yarın netim gelmiş olursa görüşürüz (umarım gelmiştir :26: ) iyi geceler kızçelerr

çok ttalısın maşallahhh
bizler iyiyiz sen nasılsınnn

ayyy gördüm cevap vermezsem olmaz uykum kaçardı valla

o senin tatlılığın canım sağol utandım

iyiyim sanırım galiba sankim :26: çok yedim midem yanıyo boğazım ekşidi valla çok kötü bi duygu

bide gora var tntde ona bakıyorum

7216.sayfayı göremiyo olabilirim ama ben kazandımmm 7217 deyimmmm ahahaha kork benden

Aşağıdaki arkadaşlarım yazdıysanız görmedim nasılsınız ne var ne yok :26:

canım bende geçmişe dalmışım. çok açım ve irademle savaşıyorum....
çok zorrr ama dolabı kilitledim beynimde yemeyeceğimmmm.
hayal et sadece sakın bişey yemeee yani yediğini hayal et avun

Şimdi müsadenizle ablalarım, arkadaşlarım , kardeşlerimmmm şu elimde görmüş olduğunuz jileti taçsız kral pele,bakenbauer,nadya komanaççi,biricit bardo,ingiltere kraliçesi elizabet, kaleci mıyer , fenerbahçeli cemil kullandı.. hepsi de şöhretini bu bıçağa borçlu.. ne diyorum ben ya

iyi geceler NaF kaçar

Aradım ama tık yok maalesef
Neyse bakalım döner bigün.. Üzülmemeye çalışcam artık..:26:

aaa NaF gelmişş canımm hoşgeldinn tüm gün seni aradı gözlerimm gel bi öpim
(Kimse yazmıyo diğer sayfaya geçemedim napim )

Öperim hatun seni

Ayy canımm bak görüyomusun beni merak etmiş canım NaF ' ım oyy yirim seni ben yirim gel bende öpimm
(Sanırım kafayı sıyırdım )

Aklımdaydın da bu kdv vs olaylalrı vardır die gelemedin sanmıştım.
Yarın netin gelir ins. görüsürüz canıım

KDRcim hoşgeldin...

Hoşbulduk canım teşekkür ederim
Kendimi tanıtıym adım asuman 23 yaşımdayım evhanımym 3yaşnda bi oğlum var boyum 168 kilom 87ydi şuan 72 hedefim inş. 65

Hoşgeldin asutaha. Bende yeniyim bu hafta ilk haftam. Boylar ve hedef aynı sayılır bende uzun bir süredir 7lerde takılıyım. İnşallah hedefimize en kısa sürede ulaşırız cnm.

Bugünkü menüm,
sabah: 1 dilim ekmek biraz peynir, 1-2 zeytin. ( sinirim bozuktu çok yiyemedim birşey )
Ara: 1 Türk kahvesi
Öğlen: 1 kaşarlı tost ( kepekli ), 1 kurabiye
Akşam: 1 kase çorba, 2 yk kuru fasulye
1 bardak form çayı, 2 bardak yeşil çay
1,5 lt su
Ayrıca kızlar regl oldum. Ve yine ayrıca ailede çok sinir bozucu şeyler oldu. Moralim çok bozuktu. Biraz saçmaladım ne yalan söyleyeyim. Listede olmayan birde tatlı yedim yaaa. Neyse yarın inşallah iyi olurum. Nasıl atlatıcaz ailecek bu durumu bilemiyorum. Zaten benim rejimi bekliyormuşlar sanki ya. Dur şunun bi canını sıkalımda dayanamasın yesin der gibiler üff valla ya. Hayır birde sigara içmiyoruz dimi acıyın bana. Bugün çok istedim şöyle bir sigara içeyim ohhh ama hayır 22. günü harcayamam.

kızlar selam çok katılamadım bu aralar unutmayın bni çünkü siz hep bnm aklımdasınız
bugunki menüm
2dl ekmek, peynir
ara:1 elma
öglen: karısık salata(üzerinde 180 kalori yazıodu)
ara: 3kasık yogurt, 4 diyet bisküvi
aksam:2kepce corba, 2 dl kavun, süt yarım bardak
45 dkda spor

OOOOFFFF GİREMEDİM VE BİLDİRİM YAPAMADIM İŞTEEEEE....
KIZLAR YAAA ATILDIM Dİ Mİ LİSTEDEN :26::26:
Benim bu duruma bir çözüm bulmam lazım :26:
Bu arada inşallah herkes iyidir, hasta olanlar iyileşmiştir, kilolar gitmiştir...
BU hafta yine baştan gircez listeye yaa
Ben geçmişe uçuyorum bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…