mrb kızlar takımınızda yer varmı benide aranıza alırmısınız
mrb kızlar takımınızda yer varmı benide aranıza alırmısınız
Pes ettim sen kazandın 7216
Allah iyiliğini versin çok komiksin yaaAmaann zaten kapalıydı Sena abla ararsa telefon seni aramayı özlemiş derim.
evet canım haklısın. o yüzden bugün telafi etmeye çalıştımolmamış buu canım,,keşke fast foodu akşam yerine öğlen yeeydinde öğlenkini akşam kapatsaydın günüü,en azından az kaçamakla atlatırdın bu günü tühh
ciddimisin canım eğer öyleyse çok sevindim çok sağol meleğim yaa içime su serptin
KIZLAR NE ALAKA DEMEYİN EMİ ŞİMDİKİ YAPICAĞIM ŞEY GEÇMİŞE YOLCULUK BAKIN BU TOPİĞE BAŞLAYIŞIM VEDE KISA Bİ İLERLEME ,,76.2 kiloymuşum ozamanlar..
en komik şeyse sena ablayla tanışıklığımız nasıl olmuş,,nasıl başlamışız pek iyi bi izlenim olmamış ama neyse şuanda gülüyorum..sena abla sende gül bak sende ozamanlar kaç kiloymuşsun vede üzülmüşsün çok hoş yaa..anılarım depreşti inanırmısın..neyse başlayalım
morla yazdıklarım o anı anlattıklarım şimdi yazdım yanii bazı yerleride kırmızıyla belirginleştirdim okadar..
buraya ilk gelmişim vede lap diye menümü paylaşmışım menüde ne menü ama bi öküz menüsü:))
04.02.2011
sena ablayıda tanımıyorum daha heleki kaptan olduğunu hiç bilmiyordum,,da sanki kaptan değilmişte ozamanlar bilirkişicilik yapıyomuştuu ne biliyim kimse kaptanım dememişte ondan
sonra bazı kızlar şakamı bu ,,bukadar şeyi yemiş olamazsın dimi falan yazınca cvb vermişim
sena ablada bana cvb vermişhaklı olarak
neyse bu cvbıda alacaya yazmışım ozamanlar rakip olmak istemişim onlao bana kilo bildirimi yap diyincee bendeee
şimdiki menümse çok düzgün başlama gerçek menümmüşve ozamanlar yeşil çay içemiyomuşum,,şimdiyse sayah çayı içmiyorum
burdada kendimi tanıtmışım vede 65 olmakmış tek istediğim şimdilik..sonrada 60a çabuk inermişmiş hee tabeeee
ay yazık bana göbek çekiyomuşum
ozamanlar nigdelim vardı onlada rakiptik,,o avatara bi resim koymuştu zayıf ince bi kız resmi boydan çekilmiş ona hitaben yazmışım cvbı
evet dediğim çıktı sena abla kaptan değilmiş ozaman tanıtıma bakın ben bu sitenin menü yorumlayıcısıısena abla kızma emi çok hoşmuşsunyaa
işte bakın buda ozamanların listesiymişbende varım bendee
buda ozamanki kurallarvay bayada güzelmiş ama sıkıymış biraz anneeee
buda muhteşem menülerimden birisimiş
buda sena ablanın menüsümüş,,bide kendine yorum yapmış
buda benden
mutlu sooooonnnnnasıl beğendinizmiii
7216.sayfayı göremiyo olabilirim ama ben kazandımmm 7217 deyimmmm ahahaha kork benden
Aşağıdaki arkadaşlarım yazdıysanız görmedim nasılsınız ne var ne yok :26:
çok ttalısın maşallahhh
bizler iyiyiz sen nasılsınnn
7216.sayfayı göremiyo olabilirim ama ben kazandımmm 7217 deyimmmm ahahaha kork benden
Aşağıdaki arkadaşlarım yazdıysanız görmedim nasılsınız ne var ne yok :26:
SENACIM tatlım canın sıkkınmış inş iyisindir şimdi.
tubacım eşine şimdiden geçmiş olsun bebeğim.
gerdüşş tatlım eşinle aranız en kısa zamanda düzelir inşşş
dilekcim sevdiceğini aramakla iyi etmişsin bence.çünkü ne kadar da haksız olsa askerde ve inan psikolojileri pek düzgün olmuyo askerde.napcaksın idare etcen artık.dönünce bakarsın çaresine bitanem.
yeni gelenler oluş hoşgeldinizzzz....daha da geçmişe gidemedim.yarın burdayım yani eveyim inşşş bakarım artık işlerden zaman kalırsa...
bir ton ütü varrrrr:18::18::18::18:
aaa NaF gelmişş canımm hoşgeldinn tüm gün seni aradı gözlerimm gel bi öpim
(Kimse yazmıyo diğer sayfaya geçemedim napim)
Ayy canımm bak görüyomusun beni merak etmiş canım NaF ' ım oyy yirim seni ben yirim gel bende öpimm
(Sanırım kafayı sıyırdım)
Hoşbulduk canım teşekkür ederimhoşgeldin canımmm
Hoşbulduk canım teşekkür ederim
Kendimi tanıtıym adım asuman 23 yaşımdayım evhanımym 3yaşnda bi oğlum var boyum 168 kilom 87ydi şuan 72 hedefim inş. 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?