70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar!
Ayy dün kilo veriyorum diye şımardım ve kaçamak yaptım hem de öyle böyle değil 4-5tane mercimekli köfte, 1 tabak fırında patates ve üstüne de 2 tane kurabiye yedim akşam!
öğlen de çok az kuru fasulye yemiştim.
sabah da kepek ekmekli peynirli tost. :44:
kendimi affetmiycem!
hemen dengelemem lazım.
siz bu tarz kaçamakların sonrasında ne öneriyorsunuz sevgili hocalarım?
ben genelde ertesi 1-2 gün çok az yerim ve hep bitki çayı içerim, doğru mu yapıyorum acaba?:18:

Son düzenleme:
Koskocaman bir günaydın da benden...
24 haftalık olduk.. Kızlar az kaldı ya...
14 Şubat doğum olacak...
Ve ben fena heyecan yaptım..
Tartım bozuk tartılamadım..
Ama randevum var..
İnşallah çok almamışımdır

canım bende geçmişe dalmışım. çok açım ve irademle savaşıyorum....
çok zorrr ama dolabı kilitledim beynimde yemeyeceğimmmm.
hayal et sadece sakın bişey yemeee yani yediğini hayal et avun

Beynimi kitlemem lazım

Canım benim yazdıklarımda asla ima yoktu yanlış anlaşılmasın sakın sayfayı görememiştimde dün sinir oldum ondan kendimle konuşuyodum

Ben yatar kısçeler..
Bu akşam cıss tükettim accık neysee yarına telafi edicem görüsürzz..

seninki yine iyi accıkkk ben napim

Selamm unutmadık tabi cnm

Neden gelemedin ki :26: olsun üzülme

Ve Günaydın..! :119::119::119::119::119:

Günaydınnnnnnnn

NaF armut dersem çık elma dersem çıkma

Hiçbirini söylemedin öylece bekliyom dayanamadım çıkayım bari dedim bende

Kaçamaklarımızı yazmıyoruz kaptanımız kızıyo ya biri görse canı çekse yapıp yese nolcak diye

Meselaa bennn bak canım şimdi mercimek köftesi çekti

Diğer konuda da bana yorum düşmez sena abla gelsin yardımcı olur mutlaka

günaydın kızlar..
leslie teyzeyle yürüyüşe başlayacağım şimdi, öperim hepinizi

Günaydınnn canım bendende selam söyle banada gelsin bi akşam

Günaydınnnn Allah bi avazda doğum nasip etsin cnm senin sevgililer günü hediyen hazır yani

Günaydın kızlarrrr

Hala kahvaltı yapmadım midem çok kötü bulanıyo peynir filan atıcam ağzıma gelirim tekrar

Ayy öyle miydi!
Pardon bu şekilde öğrenmiş oldum ben de o zaman!
Aman yok canın istemesin canım midem küçülmüş ve dünden beri çöplük gibi kullandığım için sindirmeye çalışıyor, her an kusabilirim ıyyy!

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklar,

:2:dün hiç giremedim çünkü işe gelmedim hafta sonu temizlikten sonra baya bir yorgundum iizn aldım evde dinlendim. evdede internet yok o yüzden bişey yapamadım. hala çok yorgunum bi kırgınlık var üstümde boğazlarımda acıyor. :26:

O dediğini demin yaptım geldim rahatlamadım daha kötü oldum yaa elim ayağım titriyo :26: sabah boğazlarımda ağrıyodu sanırım ben hasta oluyorum :26:

Günaydın canım kendini çok yıpratma sağlığına dikkat et

Günaydınnn canım bendende selam söyle banada gelsin bi akşam

Günaydınnnn Allah bi avazda doğum nasip etsin cnm senin sevgililer günü hediyen hazır yani

Günaydın canım..
Evet sevgililer günü hediyem o benim...
Canım erkek ismi bulamadım ben bu tepikoğlana..
Ne olur kızlar bir el atın...

Günaydın yavrulaar....

Hoşbulduk canım teşekkür ederim
Kendimi tanıtıym adım asuman 23 yaşımdayım evhanımym 3yaşnda bi oğlum var boyum 168 kilom 87ydi şuan 72 hedefim inş. 65

Hoşgeldin canım, bende 23 yaşındayım ve 3 yaşında oğlum var..
umarım istediğin kiloya ulaşırsın en yakın zamanda....

Ay ay küçük sevgilin sana hediye olarak gelecek demekki...
Allah sağ salim huzurla kucaklamanı nasip etsin, az kalmış...

herkese gunaydınnn

bugun tam da şu moddayım, yanı dılegın modunda :113::113::113::113:

gıtmez olur muyum canım,doktorlara gıttım, endoskopı cektırdım ben de onceden mıde agrısı eksımesı yanması ne bılmezdım, sonra aıleden ayrılıp ılk yurda yerlesınce bı stresle tanıstım bunlarla :26:
talcid fialn ozellıklede agızda emilen haplar acaıp mıdemı bulandırıyo bnm, ben famodın ya da lansor kullanıyorum ac karnına, ekşime cok artınca soguk sut ıcıyorum o sakınlestırıyo, gavıscon surubum var, o da yanmaya ıyı gelıyo :26: bazende ne ıcsm hıc bısı iyi gelımıo :26:

dun aksam lansor ıctım bugun yıne ıccem, bıraz sakınlessın mıdem.. bu h.sonu cok yuklendım, aylardır boyle yememıstım,içime resmen bı öküz kactı

anaaaaaaaaaaam sen de demı senın oduna krıgınsın, al benden de o kadar çok sınırlıyım cokkk, ayrı ayrı cıktık bu sbh evdenn

aaa NaF gelmişş canımm hoşgeldinn tüm gün seni aradı gözlerimm gel bi öpim

(Kimse yazmıyo diğer sayfaya geçemedim napim )

Ayy canımm bak görüyomusun beni merak etmiş canım NaF ' ım oyy yirim seni ben yirim gel bende öpimm

(Sanırım kafayı sıyırdım )

ooo ne guzel bı tarıhte gelıyo bebısın oylee gercekten de ne cabuk gecmıs zmn, ne ara 24 aylık olmuş yaa maşallah

aman dıkkat et kendıneee vucuduna neyın ıyı gelecegını sen bılırsın, hemen vıtamın takvıyesı yap, bulantına ıyı gelıyosa nane kaynat :26:

slmlarrr kizlarrr su dudamdaki ucuk nezaman gitcek yav dudami gören kaciyo
sagol canim seker gibi olsunda seker olmasin
ay canim benim cok gecmis olsun oglisine kuzum benim
iyiyim sekerim sagol kalp atislarim düzeldi kelebegi bulursan süyle ramazanda kelebek aramaya ciktikda yakalayamadik
aaa NaF gelmişş canımm hoşgeldinn tüm gün seni aradı gözlerimm gel bi öpim

(Kimse yazmıyo diğer sayfaya geçemedim napim )

Ayy canımm bak görüyomusun beni merak etmiş canım NaF ' ım oyy yirim seni ben yirim gel bende öpimm

(Sanırım kafayı sıyırdım )

Kandırdım seni 7216 bende öyle kolay kolay pes edicek göz varmı bak bakim

Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzz :26: bak bunalımdayım diyommm dolabın dibindeyim diyommmm
ay ne güldüm arada banada oyun oynuyor sayfalar
dün bizde baktik kocisle gora ya ne komik ya ilk cikdiginda sinema da bakmisdim ama unutmussum ne acele ettiriyon prens charles mi geldi diyo muittin beni kaciriyorlar diyo muittinde yayilmis
günaydin canim benim ay sende nekadar cabuk gecti zaman ben hamileyken sanki o 9 ay hic bitmeyecek saniyordum
aman hasta olma canim oldunmu kurtulamiyon yapisiyo sakiz gibi aha ben cekiyom daha :2:

Günaydın canım..

Birden sorunca bilemedim :26: benimki hazır olduğu için rahatım daha çocuk yok ortada ama

Eski - yeni isim yada baş harfi şu olsun dediğin bi harf varmı cnm öyle daha kolay yardımcı oluruz

Günaydın canım..

aay bı an tepıkoğlan fılan deınce, boyle tam bı delikanlı canlandı gouzmun onunde, yakısıklı, boylu poslu, bakışları boyle kısık etkıleyıcı, adı da Rüzgar

Canım benim yazdıklarımda asla ima yoktu yanlış anlaşılmasın sakın sayfayı görememiştimde dün sinir oldum ondan kendimle konuşuyodum

Yok canım yanlış anlamadım seni asla yanlış anlamam
Geçmiş olsun bu arada

Günaydın canım
Geçmiş olsun bakalım sana da C vitamini al bol bol

Günaydın yavrulaar....

Günaydın Charmm
herkese gunaydınnn
bugun tam da şu moddayım, yanı dılegın modunda :113::113::113::113:

Günaydın Ger-Düşüm
Bu mod :113: beni bitirecek
Neyse güzel günler bizim olsun..

herkese günaydıınnn

nasılsınız kızlar bız daha ıyıyız oglanı bugun krese gönderdim bende hemen koşu bandına cıktım 35 dk yürüdüm sımdı de yumurta koydum haşlanııyo kahvaltı yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…