canım bende geçmişe dalmışım. çok açım ve irademle savaşıyorum....
çok zorrr ama dolabı kilitledim beynimde yemeyeceğimmmm.
hayal et sadece sakın bişey yemeeeyani yediğini hayal et avun
Aradım ama tık yok maalesef
Neyse bakalım döner bigün.. Üzülmemeye çalışcam artık..:26:
Öperim hatun seni
Aklımdaydın da bu kdv vs olaylalrı vardır die gelemedin sanmıştım.
Yarın netin gelir ins. görüsürüz canıım
KDRcim hoşgeldin...
Ben yatar kısçeler..
Bu akşam cıss tükettim accık neysee yarına telafi edicem görüsürzz..
kızlar selam çok katılamadım bu aralar unutmayın bni çünkü siz hep bnm aklımdasınız
bugunki menüm
2dl ekmek, peynir
ara:1 elma
öglen: karısık salata(üzerinde 180 kalori yazıodu)
ara: 3kasık yogurt, 4 diyet bisküvi
aksam:2kepce corba, 2 dl kavun, süt yarım bardak
45 dkda spor
OOOOFFFF GİREMEDİM VE BİLDİRİM YAPAMADIM İŞTEEEEE....
KIZLAR YAAA ATILDIM Dİ Mİ LİSTEDEN :26::26:
Benim bu duruma bir çözüm bulmam lazım :26:
Bu arada inşallah herkes iyidir, hasta olanlar iyileşmiştir, kilolar gitmiştir...
BU hafta yine baştan gircez listeye yaa
Ben geçmişe uçuyorum bi
Ve Günaydın..! :119::119::119::119::119:
NaF armut dersem çık elma dersem çıkma
Günaydın kızlar!
Ayy dün kilo veriyorum diye şımardım ve kaçamak yaptım hem de öyle böyle değil 4-5tane mercimekli köfte, 1 tabak fırında patates ve üstüne de 2 tane kurabiye yedim akşam!
öğlen de çok az kuru fasulye yemiştim.
sabah da kepek ekmekli peynirli tost. :44:
kendimi affetmiycem!
hemen dengelemem lazım.
siz bu tarz kaçamakların sonrasında ne öneriyorsunuz sevgili hocalarım?
ben genelde ertesi 1-2 gün çok az yerim ve hep bitki çayı içerim, doğru mu yapıyorum acaba?:18:
günaydın kızlar..
leslie teyzeyle yürüyüşe başlayacağım şimdi, öperim hepinizi
Koskocaman bir günaydın da benden...
24 haftalık olduk.. Kızlar az kaldı ya...
14 Şubat doğum olacak...
Ve ben fena heyecan yaptım..
Tartım bozuk tartılamadım..
Ama randevum var..
İnşallah çok almamışımdır
Kaçamaklarımızı yazmıyoruzkaptanımız kızıyo ya biri görse canı çekse yapıp yese nolcak diye
Meselaa bennnbak canım şimdi mercimek köftesi çekti
Diğer konuda da bana yorum düşmez sena abla gelsin yardımcı olur mutlaka
Ayy öyle miydi!
Pardon bu şekilde öğrenmiş oldum ben de o zaman!
Aman yok canın istemesin canım midem küçülmüş ve dünden beri çöplük gibi kullandığım için sindirmeye çalışıyor, her an kusabilirim ıyyy!
Günaydın fıstıklar,
:2:dün hiç giremedim çünkü işe gelmedim hafta sonu temizlikten sonra baya bir yorgundum iizn aldım evde dinlendim. evdede internet yok o yüzden bişey yapamadım. hala çok yorgunum bi kırgınlık var üstümde boğazlarımda acıyor. :26:
Günaydınnn canımbendende selam söyle banada gelsin bi akşam
GünaydınnnnAllah bi avazda doğum nasip etsin cnm senin sevgililer günü hediyen hazır yani
Hoşbulduk canım teşekkür ederim
Kendimi tanıtıym adım asuman 23 yaşımdayım evhanımym 3yaşnda bi oğlum var boyum 168 kilom 87ydi şuan 72 hedefim inş. 65
14 Şubat doğum olacak...
Ama randevum var..
Hoşgeldinnn
Canım doktora gittinmi bu konuda ? mide ilacının adı nedir:26: ben geçen sene ve bu sene endeskopi yaptırdımgeçen sene 2 ay kadar tedavi gördüm yaralarım geçti ama bu sene yine mide bulantılarım kusmalarım arttı
endeskopi sonucu da psikolojiye bağlı olarak asit üretimi artıyomuş midemin :26: doktorum böyle söyledi :2: ay neyse çok uzattım da ihmal etme dicektim :26: bilirim o ağrıları
36 beden pantolonortim nasılsın özledimm bugün netim yoktu işyerinde gelemedim :26: midem kötü psikolojim bozuk dolaba sarıyorum böyle olunca ben benim oduna kırgınım
aaa NaF gelmişş canımm hoşgeldinn tüm gün seni aradı gözlerimm gel bi öpim
(Kimse yazmıyo diğer sayfaya geçemedim napim)
Ayy canımm bak görüyomusun beni merak etmiş canım NaF ' ım oyy yirim seni ben yirim gel bende öpimm
(Sanırım kafayı sıyırdım)
14 Şubat doğum olacak...
Ama randevum var..
O dediğini demin yaptım geldimrahatlamadım daha kötü oldum yaa elim ayağım titriyo :26: sabah boğazlarımda ağrıyodu sanırım ben hasta oluyorum :26:
Günaydın canım kendini çok yıpratma sağlığına dikkat et
geçmiş olsun canım benim!O dediğini demin yaptım geldimrahatlamadım daha kötü oldum yaa elim ayağım titriyo :26: sabah boğazlarımda ağrıyodu sanırım ben hasta oluyorum :26:
sagol canimkizlar eskiden bende k-flakes e birazda olsa toz seker katiyordum ama simdi cözüm buldum hem cok tatli oluyor sanki seker var icinde
laktoz icermeyen süt iciyorumbu laktoz ne ise yariyor bilmiyorum:26: ama cok tatli bal var sanki icinde
bilen varmi kizlar aranizda laktosuz süt ne ise yariyo
canım benim bildiğim laktoz süt şekeri oluyor...laktoz intoleransı diye bi durum var.çeşitli nedenlere bağlı ortaya çıkabilen bi durum.ishal karın ağrısı gibi şeyler oluyor süt içtiklerinde..onlar kullanıyor diye biliyorum..
ay canim benim cok gecmis olsun oglisine kuzum benimSLMMM kızlarrr nasılsınız.yine 2 gündürgiremedim benim ufaklık ateşlendi hiç boş kalamadım.inş herkes iyidir.geçmişe bakamadım .okul işleri de çok yoğun bu günlerdeeee ve en önemlisi de 2 gündürdağıttım ben kendimiiii ve çok üzülüyorum yaaaa.
iyiyim sekerim sagol kalp atislarim düzeldiAyyy canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyisindir umarım :26:
Oklava diyince aklıma börek geliyo
:2::2::2::2:
Ya tavuğun neresi o kelebek :26: araştırcam bulcam hırs yaptım
Hoşgeldinn
aaa NaF gelmişş canımm hoşgeldinn tüm gün seni aradı gözlerimm gel bi öpim
(Kimse yazmıyo diğer sayfaya geçemedim napim)
Ayy canımm bak görüyomusun beni merak etmiş canım NaF ' ım oyy yirim seni ben yirim gel bende öpimm
(Sanırım kafayı sıyırdım)
ay ne güldümKandırdım seni 7216 bende öyle kolay kolay pes edicek göz varmı bak bakim
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzz :26: bak bunalımdayım diyommm dolabın dibindeyim diyommmm
dün bizde baktik kocisle gora ya ne komik ya ilk cikdiginda sinema da bakmisdim ama unutmussum ne acele ettiriyon prens charles mi geldi diyoayyy gördüm cevap vermezsem olmaz uykum kaçardı valla
o senin tatlılığın canım sağol utandım
iyiyim sanırım galiba sankim :26: çok yedim midem yanıyo boğazım ekşidi valla çok kötü bi duygu
bide gora var tntde ona bakıyorum
günaydin canim benimKoskocaman bir günaydın da benden...
14 Şubat doğum olacak...
Ama randevum var..
aman hasta olma canim oldunmu kurtulamiyon yapisiyo sakiz gibiO dediğini demin yaptım geldimrahatlamadım daha kötü oldum yaa elim ayağım titriyo :26: sabah boğazlarımda ağrıyodu sanırım ben hasta oluyorum :26:
Günaydın canım kendini çok yıpratma sağlığına dikkat et
Günaydın canım..
Evet sevgililer günü hediyem o benim...
Canım erkek ismi bulamadım ben bu tepikoğlana..
Ne olur kızlar bir el atın...
Günaydın canım..
Evet sevgililer günü hediyem o benim...
Canım erkek ismi bulamadım ben bu tepikoğlana..
Ne olur kızlar bir el atın...
Canım benimyazdıklarımda asla ima yoktu yanlış anlaşılmasın sakın sayfayı görememiştimde dün sinir oldum ondan kendimle konuşuyodum
Günaydın fıstıklar,
:2:dün hiç giremedim çünkü işe gelmedim hafta sonu temizlikten sonra baya bir yorgundum iizn aldım evde dinlendim. evdede internet yok o yüzden bişey yapamadım. hala çok yorgunum bi kırgınlık var üstümde boğazlarımda acıyor. :26:
Günaydın yavrulaar....
herkese gunaydınnn
bugun tam da şu moddayım, yanı dılegın modunda :113::113::113::113:
slmlarrr kizlarrrsu dudamdaki ucuk nezaman gitcek yav dudami gören kaciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?