herkese gunaydınnn
bugun tam da şu moddayım, yanı dılegın modunda :113::113::113::113:
gıtmez olur muyum canım,doktorlara gıttım, endoskopı cektırdımben de onceden mıde agrısı eksımesı yanması ne bılmezdım, sonra aıleden ayrılıp ılk yurda yerlesınce bı stresle tanıstım bunlarla :26:
talcid fialn ozellıklede agızda emilen haplar acaıp mıdemı bulandırıyo bnm, ben famodın ya da lansor kullanıyorum ac karnına, ekşime cok artınca soguk sut ıcıyorum o sakınlestırıyo, gavıscon surubum var, o da yanmaya ıyı gelıyo :26: bazende ne ıcsm hıc bısı iyi gelımıo :26:
dun aksam lansor ıctım bugun yıne ıccem, bıraz sakınlessın mıdem.. bu h.sonu cok yuklendım, aylardır boyle yememıstım,içime resmen bı öküz kactı
anaaaaaaaaaaam sen de demı senın oduna krıgınsın, al benden de o kadarçok sınırlıyım cokkk, ayrı ayrı cıktık bu sbh evdenn
ooo ne guzel bı tarıhte gelıyo bebısın oyleegercekten de ne cabuk gecmıs zmn, ne ara 24 aylık olmuş yaa maşallah
aman dıkkat et kendıneeevucuduna neyın ıyı gelecegını sen bılırsın, hemen vıtamın takvıyesı yap, bulantına ıyı gelıyosa nane kaynat :26:
geçmiş olsun canım benim!
aman dikkat et havalar çok dengesiz!
slmlarrr kizlarrrsu dudamdaki ucuk nezaman gitcek yav dudami gören kaciyo
sagol canimseker gibi olsunda seker olmasin
ay canim benim cok gecmis olsun oglisine kuzum benim
iyiyim sekerim sagol kalp atislarim düzeldikelebegi bulursan süyle ramazanda kelebek aramaya ciktikda yakalayamadik
ay ne güldümarada banada oyun oynuyor sayfalar
dün bizde baktik kocisle gora ya ne komik ya ilk cikdiginda sinema da bakmisdim ama unutmussum ne acele ettiriyon prens charles mi geldi diyomuittin beni kaciriyorlar diyo muittinde yayilmis
günaydin canim benimay sende nekadar cabuk gecti zaman ben hamileyken sanki o 9 ay hic bitmeyecek saniyordum
aman hasta olma canim oldunmu kurtulamiyon yapisiyo sakiz gibiaha ben cekiyom daha :2:
aay bı an tepıkoğlan fılan deınce, boyle tam bı delikanlı canlandı gouzmun onunde, yakısıklı, boylu poslu, bakışları boyle kısık etkıleyıcı, adı da Rüzgar
yok kulanmadim fistikGünaydın canım uçuk kremi kullandın mı?
herkese günaydıınnn
nasılsınız kızlar bız daha ıyıyız oglanı bugun krese gönderdim bende hemen koşu bandına cıktım 35 dk yürüdüm sımdı de yumurta koydum haşlanııyo kahvaltı yapıcam
Mide koruyucu kullanıyosun o zaman cnm :26: ben bi ara lanson içtimde gerçekten iyi gelmiştişimdi 1 ay nexıum içtim 4-5 gündür bırakmıştım pek problem yoktu :26: ama benim odunla atışınca canım sıkıldı midem alt üst şuanda hatta demin kustum
doktor stres yapmıcan dedi gelde yapmaa :113::113::113:
Benimki seyahate gitti cumartesiye kadar yalnızımyarında anamın evine gitcem kalcam ohh canıma değsin
Bizim çaycı beni wcde o halde görünce korkmuşnane limon kaynatmış içiyom şimdi inşallah iyi gelir :26:
sağol bu arada tatlım
Sağol cnm
Canım uçuk için ocakta kızdırdığın tahta kaşığı üstüne tutcaksın anında geçer diyolar :26: arkadaş uygulamıştı geçmişti ama kocakarı şeysi bunlar tabe söylim dedim :26:
cem yılmaz her türlü güldürüyo yaçok ince espiriler yapıyo bazen
evet kılavuz ablada dedi ya 1 aydan önce çıkmıyohele öksürük
bu tarife bide esmer karayağız dersek bence kenan olsun adıKenan İmirzalıoğlundan şeettimm
yok kulanmadim fistikkendiliginden gecer diye bekliyom hic ucuk olmamisdim bir ilk yasiyorum
sagdaki siyah sacli olsa ayni ben
Mutsuzluğumu diğer topiktaşlara da bulaştırdım sanırsam.:26:
O zaman hep beraber :113::113::113::113:
kiz birde dudagimi iyilestireyim diye yakmayayim sonrakorkutma beni :18: deneyeyim bakem :26: birsey olursa sana dönerim
ben halen öksürüyom yani dikkat et canim benim
iyilesdiginize sevindim canim benimherkese günaydıınnn
nasılsınız kızlar bız daha ıyıyız oglanı bugun krese gönderdim bende hemen koşu bandına cıktım 35 dk yürüdüm sımdı de yumurta koydum haşlanııyo kahvaltı yapıcam
:113::113: bende varimMutsuzluğumu diğer topiktaşlara da bulaştırdım sanırsam.:26:
baktim ocakda yanmaya basladi dudaklarim eczaneye kostururum zaten
Annem kullanıyordu 2-3 günde hafifliyor canım.
Eczaneye sor bi istersen.:26:
Birden sorunca bilemedim :26: benimki hazır olduğu için rahatım daha çocuk yok ortada ama
Eski - yeni isim yada baş harfi şu olsun dediğin bi harf varmı cnm öyle daha kolay yardımcı oluruz
herkese günaydıınnn
:113::113::113:
Bizim arkadaş denemişti ama bilmiyom canım dikkat et sen yinede tmm mı :26: üzülürüm yakarsan dudağını :2:
uçuk kremi demiş dilekçim onuda dene istersen :26: bende çıkmadı hiç anlamam öyle şeylerden :26: sağdan soldan duyduğum işte
Yok canım her tür teklife gönlümüz açık...
yanarsa bende üzülürümdikkat ederim canim ben nazliyim zaten biraz öyle cok sicak olunca bagiririm kocis uyuyor kalkar herhalde bu napti yine diye
bende 30 yasima girdim ucuk nedir bilmesdimherseyin bir ilk i varmis demek
mywish durumlar nasıl yokmu daha haber sevgülünden..
Naf geçmiş olsun aman vitaminini ilaçlarını bir an önce al baştan önüne geçince daha hafif geçiyor bekledikçe hastalık daha cabuk ilerliyor..
mywish durumlar nasıl yokmu daha haber sevgülünden..
vay harikasın arkadaşım sabah sporu he...
sağol tatlımmmmHoşgeldinnn
Üşengeçlik süpermiş
Canım doktora gittinmi bu konuda ? mide ilacının adı nedir:26: ben geçen sene ve bu sene endeskopi yaptırdımgeçen sene 2 ay kadar tedavi gördüm yaralarım geçti ama bu sene yine mide bulantılarım kusmalarım arttı
endeskopi sonucu da psikolojiye bağlı olarak asit üretimi artıyomuş midemin :26: doktorum böyle söyledi :2: ay neyse çok uzattım da ihmal etme dicektim :26: bilirim o ağrıları
Hoşgeldinnn
36 beden pantolonortim nasılsın özledimm bugün netim yoktu işyerinde gelemedim :26: midem kötü psikolojim bozuk dolaba sarıyorum böyle olunca ben benim oduna kırgınım
Geçmiş olsun tatlımm
Yanlış değil abla tatlı oluyo onlar gerçekten
Trabzonnnhoşgeldin canım
Oralara gidipte yenmeden gelinmezdi gerçektensena abla duymasın
Geçmiş olsun canım
iyi akşamlar
Çok geçmiş olsun cnm
ayyyy bilseydim gelirdim akşam ben de yazdım kimse yok gittim.veeee ben de dolaba gömdüm kendimiiiiiKandırdım seni 7216 bende öyle kolay kolay pes edicek göz varmı bak bakim
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzz :26: bak bunalımdayım diyommm dolabın dibindeyim diyommmm
olsun tatlımmmm sen doğru olanı yaptın gerisi ona kalmış demi amaaaaa
Aradım ama tık yok maalesef
Neyse bakalım döner bigün.. Üzülmemeye çalışcam artık..:26:
Öperim hatun seni
Aklımdaydın da bu kdv vs olaylalrı vardır die gelemedin sanmıştım.
Yarın netin gelir ins. görüsürüz canıım
KDRcim hoşgeldin...
hoşgeldinnnnnHoşbulduk canım teşekkür ederim
Kendimi tanıtıym adım asuman 23 yaşımdayım evhanımym 3yaşnda bi oğlum var boyum 168 kilom 87ydi şuan 72 hedefim inş. 65
günaydınnnnnnnnnnVe Günaydın..! :119::119::119::119::119:
Koskocaman bir günaydın da benden...
24 haftalık olduk.. Kızlar az kaldı ya...
14 Şubat doğum olacak...
Ve ben fena heyecan yaptım..
Tartım bozuk tartılamadım..
Ama randevum var..
İnşallah çok almamışımdır
ammaaaaannnnnn tatlım gelmişşşşş ne ara büyüdü bu delikanlı yaaaa maşallahhhh
Günaydın canım..
Evet sevgililer günü hediyem o benim...
Canım erkek ismi bulamadım ben bu tepikoğlana..
Ne olur kızlar bir el atın...
günaydınnnn sen çalışmıyomusun dadluuummmmmmherkese günaydıınnn
olsun tatlımmmm sen doğru olanı yaptın gerisi ona kalmış demi amaaaaa
Yok canım her tür teklife gönlümüz açık...
Mide koruyucu kullanıyosun o zaman cnm :26: ben bi ara lanson içtimde gerçekten iyi gelmiştişimdi 1 ay nexıum içtim 4-5 gündür bırakmıştım pek problem yoktu :26: ama benim odunla atışınca canım sıkıldı midem alt üst şuanda hatta demin kustum
doktor stres yapmıcan dedi gelde yapmaa :113::113::113:
Benimki seyahate gitti cumartesiye kadar yalnızımyarında anamın evine gitcem kalcam ohh canıma değsin
Bizim çaycı beni wcde o halde görünce korkmuşnane limon kaynatmış içiyom şimdi inşallah iyi gelir :26:
sağol bu arada tatlım
Canım uçuk için ocakta kızdırdığın tahta kaşığı üstüne tutcaksın anında geçer diyolar :26: arkadaş uygulamıştı geçmişti ama kocakarı şeysi bunlar tabe söylim dedim :26:
bu tarife bide esmer karayağız dersek bence kenan olsun adıKenan İmirzalıoğlundan şeettimm
Mutsuzluğumu diğer topiktaşlara da bulaştırdım sanırsam.:26:
kiz birde dudagimi iyilestireyim diye yakmayayim sonrakorkutma beni :18: deneyeyim bakem :26: birsey olursa sana dönerim
ben halen öksürüyom yani dikkat et canim benim
napim ortim yaa bu hafta evdeyım ben o yuzden olurda kılo veremezsem dıye barı almayım taktıgı uyguluyorum hemde ne zamandır ıstıyordum fırsat varken yurumek ıyı oluyo
Maalesef canım.. Neyse yapıcak birşey yok.
Onu bunu boşver sen kaç kg oldun bakalm?
Kaç gündür az yiyon gözümden kaçmıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?