70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Mide koruyucu kullanıyosun o zaman cnm :26: ben bi ara lanson içtimde gerçekten iyi gelmişti şimdi 1 ay nexıum içtim 4-5 gündür bırakmıştım pek problem yoktu :26: ama benim odunla atışınca canım sıkıldı midem alt üst şuanda hatta demin kustum

doktor stres yapmıcan dedi gelde yapmaa :113::113::113:

Benimki seyahate gitti cumartesiye kadar yalnızım yarında anamın evine gitcem kalcam ohh canıma değsin

Bizim çaycı beni wcde o halde görünce korkmuş nane limon kaynatmış içiyom şimdi inşallah iyi gelir :26:

sağol bu arada tatlım

geçmiş olsun canım benim!
aman dikkat et havalar çok dengesiz!

Sağol cnm

Canım uçuk için ocakta kızdırdığın tahta kaşığı üstüne tutcaksın anında geçer diyolar :26: arkadaş uygulamıştı geçmişti ama kocakarı şeysi bunlar tabe söylim dedim :26:

cem yılmaz her türlü güldürüyo ya çok ince espiriler yapıyo bazen

evet kılavuz ablada dedi ya 1 aydan önce çıkmıyo hele öksürük

aay bı an tepıkoğlan fılan deınce, boyle tam bı delikanlı canlandı gouzmun onunde, yakısıklı, boylu poslu, bakışları boyle kısık etkıleyıcı, adı da Rüzgar

bu tarife bide esmer karayağız dersek bence kenan olsun adı Kenan İmirzalıoğlundan şeettimm

kiz birde dudagimi iyilestireyim diye yakmayayim sonra korkutma beni :18: deneyeyim bakem :26: birsey olursa sana dönerim
ben halen öksürüyom yani dikkat et canim benim

Mutsuzluğumu diğer topiktaşlara da bulaştırdım sanırsam.:26:
O zaman hep beraber :113::113::113::113:

:113::113::113:

kiz birde dudagimi iyilestireyim diye yakmayayim sonra korkutma beni :18: deneyeyim bakem :26: birsey olursa sana dönerim

Bizim arkadaş denemişti ama bilmiyom canım dikkat et sen yinede tmm mı :26: üzülürüm yakarsan dudağını :2:

uçuk kremi demiş dilekçim onuda dene istersen :26: bende çıkmadı hiç anlamam öyle şeylerden :26: sağdan soldan duyduğum işte

iyilesdiginize sevindim canim benim
:113::113: bende varim

Annem kullanıyordu 2-3 günde hafifliyor canım.
Eczaneye sor bi istersen.:26:
baktim ocakda yanmaya basladi dudaklarim eczaneye kostururum zaten bende alayim bari sagol fistik

Birden sorunca bilemedim :26: benimki hazır olduğu için rahatım daha çocuk yok ortada ama

Eski - yeni isim yada baş harfi şu olsun dediğin bi harf varmı cnm öyle daha kolay yardımcı oluruz

Yok canım her tür teklife gönlümüz açık...

yanarsa bende üzülürüm dikkat ederim canim ben nazliyim zaten biraz öyle cok sicak olunca bagiririm kocis uyuyor kalkar herhalde bu napti yine diye
bende 30 yasima girdim ucuk nedir bilmesdim herseyin bir ilk i varmis demek

mywish durumlar nasıl yokmu daha haber sevgülünden..

Naf geçmiş olsun aman vitaminini ilaçlarını bir an önce al baştan önüne geçince daha hafif geçiyor bekledikçe hastalık daha cabuk ilerliyor..

Yok canım her tür teklife gönlümüz açık...

Çocuğunuzun esmer olma ihtimali varmı :26: Kenan olsun Kenann

yanarsa bende üzülürüm dikkat ederim canim ben nazliyim zaten biraz öyle cok sicak olunca bagiririm kocis uyuyor kalkar herhalde bu napti yine diye
bende 30 yasima girdim ucuk nedir bilmesdim herseyin bir ilk i varmis demek

Herşeyin bir ilkii varrr

mywish durumlar nasıl yokmu daha haber sevgülünden..

Naf geçmiş olsun aman vitaminini ilaçlarını bir an önce al baştan önüne geçince daha hafif geçiyor bekledikçe hastalık daha cabuk ilerliyor..

Çok sağol canım evet zaten havadan nem kapan bi yönüm var grip bi geldimi gitmez dikkat edicem

sağol tatlımmmm
Kandırdım seni 7216 bende öyle kolay kolay pes edicek göz varmı bak bakim

Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzz :26: bak bunalımdayım diyommm dolabın dibindeyim diyommmm
ayyyy bilseydim gelirdim akşam ben de yazdım kimse yok gittim.veeee ben de dolaba gömdüm kendimiiiii
olsun tatlımmmm sen doğru olanı yaptın gerisi ona kalmış demi amaaaaa
Hoşbulduk canım teşekkür ederim
Kendimi tanıtıym adım asuman 23 yaşımdayım evhanımym 3yaşnda bi oğlum var boyum 168 kilom 87ydi şuan 72 hedefim inş. 65
hoşgeldinnnnn
Ve Günaydın..! :119::119::119::119::119:
günaydınnnnnnnnnn

Günaydın canım..
Evet sevgililer günü hediyem o benim...
Canım erkek ismi bulamadım ben bu tepikoğlana..
Ne olur kızlar bir el atın...
ammaaaaannnnnn tatlım gelmişşşşş ne ara büyüdü bu delikanlı yaaaa maşallahhhh
isme gelinceeee EYMENNN nasıllll
günaydınnnn sen çalışmıyomusun dadluuummmmmm
Soldaki benim çıtır arkadaşlar sağdaki ben.
Süper dimi Ger-Düş

Eki Görüntüle 278676

olum üstüme tırmanıyo şuannnn kaçtım gelirim yineeee

sibelcim ucuk ıcın nafın söylediği dogru ama soyle dogru annem de hep der uyguladık hatta bı kere ama tam cıkarken boyle yaptık büyümesini engelledı yanı gecırmıyo benımde cok ucuk cıkardı cok sukur eskıye gore nerdeyse yok gıbı bı ılac kullandım ondan sonra boyle oldu ucugun gecınce ıstersen sende al bı dene bıtkısel ekmek mayasından bı ılac bagısıklık sıstemını güçlendiriyo adı immuneks yalnız bıraz pahalı 40 lıraydı sımdı ne kadar bılmıyorum hamıle kalmadan once basladım sıkıntı olmasın dıye 2 senedır nerdeyse hıc cıkmıyo yoksa o ucuk kremlerı pek bı ıse yaramıyo yanı cıktıktan sonra .Amac bagısıklık sıstemını güçlendirip hıc cıkmamasını saglamak canım gecmıs olsun

Soldaki benim çıtır arkadaşlar sağdaki ben.
Süper dimi Ger-Düş

Eki Görüntüle 278676

valla guzel, kılolu olanda cok alımlı ama ben senın soldakıne daha yakın oldugunu dusunuyorummmm

nedense benım de gozumun onunde bı kenna canladı, oyuzden dedım delıkanlı kısık bakıslı fılan dıeee

benım bulantım olmuyo cok sukur bı gecenlerde olmuştu, ben de tırsmıstım normalde bulanmadıgı ıcın, benımkı onceden sadece agrırdı mıde sancısı cekerdım, artık cogunlukla yanma ve eksıme oluyo, ama yanmada ne yanma, boyle bogazımda asıt fokurduyo sankı, ses tellerım fılan asıtten erıycek gıbı gelıyooo

sen de dıkkat et ekndıne son bahar kandırmasın sneı, bı sıcak bı soguk yanardönerli havalar tam hasta etmelık :26:

hayırdır wsnsın odun naptı sana:26: valla hepsını bı yere gonderelım beraber yasasınlar su an oyle bı moddayım ben :113:

:113: :113: :113:
şimcik küsüm ama bu aksam ıcın tıyatro bıletı almıstı, sabah cıkarken aksam tıyatroya gıtcez unutma dıo bana bı de

bend ebılıyorum tahta kasık olayını, annemde ve bendede cok cıkar, anne karnında bulasırmıs onun vırusu ınsana, bnm ozellıkle adet donemlerımde vct ısım yuksekken ya dahastalandıgım zmn hemen pörtler bı tane, ev ucuk kremı dolu ama bana o kremler ıyı gelmıyo, sulandırıyo, ben genelde ya fondoten suruyorum yada pudra, o zmn cabuk kuruyo :26: sneınde aklında olsun

napim ortim yaa bu hafta evdeyım ben o yuzden olurda kılo veremezsem dıye barı almayım taktıgı uyguluyorum hemde ne zamandır ıstıyordum fırsat varken yurumek ıyı oluyo

ooo sahalara dönmüş bırılerıııı kolay gelsın canım benım,

Maalesef canım.. Neyse yapıcak birşey yok.
Onu bunu boşver sen kaç kg oldun bakalm?
Kaç gündür az yiyon gözümden kaçmıyo.

valla ben de dıkkat ettım, charm azıcık yıyo ya oglenı ya aksamı yok hıc ama mywishim gecen haftada sen azıcık yıyodun aksamları fılan nerdeyse yoktu hıcbısıycık, charda senı yakalıycak bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…