bende sana kizayim firsat varken noluyo sana bak geliyom
esim fitness e yazdir kendini diyo:44: türkiyede negüzel parklarda bile aletler yapmislar ankaradaki teyzem sabah kalkip ilk park a gidiyorburda yok kapali yerde var ama nebileyim yaninda birisi olmadan arkadas falan cekiniyorum hem bizim türk bayanlari burda fitness e gitmiyorlar :26:zor yani biriylen karsilasmam e almanlarin arasinda da kendimi kara koyun gibi hissederim
dün o karatay a baktim tv de diyo hergün 10 kilometre yürürsen istedigini yiyebilirsinbende tartilmaya korkuyorum :18: isyerinde hergün günde bikac kere cikiyordum tartiya günlük tartilmayinca herhalde ipin ucunu kacirdim ama bende cumaya kadar tartilmiycam yoksa aglarim herhalde
aşkitom kimseye ihtiyacın yok bak negüzel spor planı yapmışsın ve bunu hergün uygularsan aksatmadan kimseye ihtiyacın kalmaz ve taş gibi bir hatun olursun ...aynen bunu hergün uygula pişman olmazsın canımfistik yabende kendimi cok kötü hissediyorum sanki heryerim sisti geri yarin cocuklari birakip ilk isim söyle 1 saat yüzecem cuma ya kadar sabahlari 1 saat yüzüp 1 saat de aksamlari cocugu uyutukdan sonra leslie yapacam yeter dedim artik kendime yiyip yiyip yayiliyorum noluyorsa bana
Ölüüyooorummmmmmmmmmmmmmmmm
Önümüzdeki 4-5 yıl sarma, baklava, çikolata görmek istemiyorum..
Ay ben dikkat edicem dedikce daha da fena yiyorum.
Bütün gün misafirlikte ne bulursam gırtlağıma soktum.
Yemesem alınıyorlar yesem bana sorun ne bu yaaa.
Şimdide kayısı form çayı+mısır püsküllü çay(ilk defa denicem) ikisini bi arada sallandırdım içcem.
Beni anca bunlar paklarrrrr.:2::2:
bende hersabah tartılıyorum ,en azından geleni gideni görüyorum ...ona göre ya gaza geliyorum yada artıysam dahada dikkat ediyorum gün içinde...oyüzden hergün sabah tartılıyorum aşkitomcum
Ya heryerim löp löp oldu sanki.
Sen git canım nolcak fitness da güzel bence.
Bende vaktim oldukca yürüyorum yürümek en sevdiğim şey.
Pelün gibi bende adım sayar mı alsam acaba :26:
Bu sefer de ona takarım gerçi
Korkulun ecele faydası yok bide belki yarın tartılır aglarım:2:
Hergün tartılmak en güzeli ya
Merhabaaa naasılsın Deryaa abla??
Ya toton kalksın hakkın zaten bu
Ya ben bugün fena yedim. Neyse 2 gün var daha önümde bakalım bi yarın tartılıyım da ne güzel -600 ken aldım gene pefff.
Sar baştan durumuna sinir oluyorum.
Spor yapıp ytcam yarında yürüyüşe gitcem.
Valla azim azim de bi 6yı görsem daha da hırslancam ama meret bi türlü göstermiyor kendini bana.
alinti aldim yazmak icin cocuk durmuyoronu yatirdikdan sonra gelirim isallah sizde gitmemis olursunuz özliyom sizi topik cok sessiz kaliyo
aşkitom kimseye ihtiyacın yok bak negüzel spor planı yapmışsın ve bunu hergün uygularsan aksatmadan kimseye ihtiyacın kalmaz ve taş gibi bir hatun olursun ...aynen bunu hergün uygula pişman olmazsın canım
allah senden razı olsun varya...gülmekten karnım ağrıdı,kociş bana yandan delüüüüüüümüsün der gibi bakıyor...az kaldı düzenimize dönücez artık,önümüzde tuzak günler yok artık canuuuuuuummmmmmm
bende hersabah tartılıyorum ,en azından geleni gideni görüyorum ...ona göre ya gaza geliyorum yada artıysam dahada dikkat ediyorum gün içinde...oyüzden hergün sabah tartılıyorum aşkitomcum
iyiyim kuzum nolsun ...ev işi,çocuklar gezme derken bi tatili daha yedikama iyi geldide dönüşte sıkı bir denetlemem var onuda atlatsam rahatlıycamda hayırlısı bakalım
ya kizlar benim regli gunlerim olmam lazim hala olmadim ama feci bi yemek hissi var masadan kalktim daha odaya giderken baska bisey alip odaya gittim cikolatada yadim ve hala biseyler yemek geliyo icime nasil gecicek ya bu hal
o günlr çok uzak değil...çok klişe bir laf ama çok doğru bir laf...o yüzden umutsuz konuşma,yılma kızma...hırslan ben yapıcam benim onlardan neyim eksik de ve kendini motive et...geç olsun kalıcı olsun...hep arkadaşlar derdi,bu kiloları bir günde yada bir ayda almadıkki hop diye bir günde gitsin derlerdi...oyüzden sabreden derviş muradına erermiş unutma
Şöyle bi 65 olsam da hedefimi 57 ye çeksem keşkeeeeeee...
Önümde uzuun uzuunn zaman var tabi daha.
Bende tartılıyım yarın rakamı görünce artık parkta kaç tur atarım bilmem.
Bide kendime yürüyüş arkadaşı olarak 49 kiloluk bi arkadaşı seçtim.
O yok olur bende birazcık eririm
ya kizlar benim regli gunlerim olmam lazim hala olmadim ama feci bi yemek hissi var masadan kalktim daha odaya giderken baska bisey alip odaya gittim cikolatada yadim ve hala biseyler yemek geliyo icime nasil gecicek ya bu hal
Ben tatlı krizlerini yeşilçayın içine kabuk tarçın atarak hafiflettim canım..
Çok fazla yememek içinde bol bol su tükettim.
Bide tavıklı salata falan yemiştim.
Bide spor falan yapabilirsen süper kafan başka bişeyle meşgul olunca yemeği unutuyosun çünkü..
canim buralarin en buyuk marketi kaufland biraz once marketteydik kizlar daha oncede demisti kabuk tarcini aradim yoktu orda simdi nerden bulabilirim bilmiyorum suyu hic birakmiyorum canim emzirdigim icin sutu en cok sut yapiyomus diye 2litre icmeye calisiyoorum sporda yapamiyorum canim kizimla ugrasip duruyorum suan bil onu salliyorum bitaraftan
o günlr çok uzak değil...çok klişe bir laf ama çok doğru bir laf...o yüzden umutsuz konuşma,yılma kızma...hırslan ben yapıcam benim onlardan neyim eksik de ve kendini motive et...geç olsun kalıcı olsun...hep arkadaşlar derdi,bu kiloları bir günde yada bir ayda almadıkki hop diye bir günde gitsin derlerdi...oyüzden sabreden derviş muradına erermiş unutma
hemen ya bir bitki çayı yap yada tarçınlı süt yap iç ve sabret...15-20 dk.ya gevşersin canımcım...nolur sabırlı ol,emeklerini düşün ve kendini frenle...iki dakkalık etme kendini
Hmm bulamaman kötü olmuş..
Çok işe yarıyor çünkü..
Ah ablam bi 6yı görsem işte takınca daha da olmuyor.
Bende yavaş yavaş veriyorum sabır işi bide birden verince insan sıkılıyor ne bilim garip haller.
Ben spor yapıp yatayım sabah erken uyancam.
İyi geceler ablaacım..
İğne yi düzenli yaptirmazsan o da korumaz tabi. ben iğneye başladım iğne piyasAdan kalktı .2. Dozu Eylül de yaptircaktim eczaneye gittim çalışan kız o iğneler köpekleri kisirlastirmak için kullanıldı bitti dedi....
öyle cnm valla bayram sonrası açlık gervine giricem benhadi isallah
bayram diyet miyet birakmadi :18:
isallah senin de güzel geciyordur arzucum
bugün bende cozutum önceki gün idare ettim bugün patlak verdim
sanada canim
kizlar dertim var konusmaya ihtiyacim var kime anlatayim bilemedim size anlatayim bari belki biraz olsun rahatlarim
esimle aram sürekli limoni ayrilmayi düsünüyorum ama nezaman kalkissam onsuz da yapamiyorum onlan da
ya ben napacam cok problemler var hangi birini anlatsam bilmiyorum anlatmaya da cekiniyorum...
yani ben onlan aramda illeri dönük baktigimda önümü acik göremiyorum eninde sonunda ayrilik var ben nekadar cirpinsamda cikamiyorum tek kisi olarak üstünden gelemiyorum ama bi tarafdan cocugu da düsünüyorum cok üzülüyorum babasini cok seviyor bende kocami seviyorum ama olmuyo iste
ayrildigimda cok aci cekecegimi de biliyorum üff hayat ne garip
belki vurup kafayi yatarsam yarina unutturum geri ama suan icimi dökmek istedim kizlar öptüm sizi
Ölüüyooorummmmmmmmmmmmmmmmm
Önümüzdeki 4-5 yıl sarma, baklava, çikolata görmek istemiyorum..
Orti nasılsın cnm ya. Özlettin bi buluşamadık. Ben varken sen yoksun sen girdiğinde ben yokum dimiBayramın mübarek olsun cnm. İnşallah gelir reglin çok zor stres yapma o da engelliyo. Geciktiriyor. Şimdi olur senin düzensizlik. Ama dikkat et çok. Yalnışlıkla olmasın bir bebek daha. İğne falan vurdurma sakın. yazdım üst msj neler çektiğimi gerçi kaldırılmış zaten. Bende öyle oluyorum yalnız insan ne bulsa yiyecek durumda oluyor onun için tehlikeli dönem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?