70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

naber orti nasilsin ben hala kizimi salliyorum kac saat oldu ya yeni yeni uyumaya basladi tam dalsin yatiricam kilo durumun nasil gidiyo ben sabah tartildim 67.6 dayim

Ya bende sabah tartıldım +400 sanırım moralim bozuldu. Ama wc sorunum var. Bayramdan beri bitki çayı içemedim. Bugün içtim. Su bile doğrudürüst içmedim desem yeridir. Bugün içtim öğlen form çayı ama daha bişey yok maalesef. Yani aslında çok kaçırmadım yemekleri ama her yerde kavurma, pilav, tatlı yaa. Allahtan sevmem fazla azıcık yedim ama yinede. Öğün atladım çok. Düzenli yemek yemedim. Akşam geç yedik falan. Tutulacak bir yeri yok yani. 3 gündür kötü anlayacağın.Ben daha kötü bekliyordum ama şimdilik 400. Sabah bi daha tartılacağım bakalım. Sen ne yaptın cnm? Aldın mı kilo? Benimkilerde şimdi uyudular. İlk kez ablasına sarıldı uyudular kendileri. Ohhh yani. Darısı başına cnm.

ben sabah tartildim -300 deyim ama burda bayram diye bisey yok canim bitek esim baklava istedi diye ona yaptim bbikac tane yedim tabi ama kimseye gidilmedigi icin her gunki gibi gecti yani

Fazla ara vermek de iyi değil bu kadar az arası olması da iyi değil. Benimkilerin arası 6 buçuk yaş. Anlaşamıyorlar. Bir sürü sorun yaşıyoruz. En ideali 2-3 yaş bence. Olsun bir tane daha tabi tek kalmasın. Memnun oldum betülcüm. Benim nickimde kendi adım ne akla almışım onu da bilmiyorum ya . Cahilmişim o zamanlar herhalde

ben sabah tartildim -300 deyim ama burda bayram diye bisey yok canim bitek esim baklava istedi diye ona yaptim bbikac tane yedim tabi ama kimseye gidilmedigi icin her gunki gibi gecti yani

Ne zamandır oradasın? Oraya mı gelin gittin? Zordur değilmi benimde halamlar Hollandada yaşıyorlar. Bayağı zorlanmıştı alışmak için.

bende memnun oldum rezzancigim dogru soyluyosun okadar fazla arasinin olmasini istemiyorum zaten bide 35me kadar dogum isini bitireyim diyorum nasipse sonra zor olur diye dusunuyorum

Ne zamandır oradasın? Oraya mı gelin gittin? Zordur değilmi benimde halamlar Hollandada yaşıyorlar. Bayağı zorlanmıştı alışmak için.

6 ekimde 1yil oldu ve gercekten cok zor evlenip geldim birsuru ugrasverdim iste dil sinavina felan girdim vizeyi zaten cok zor veriyo almanlar sonra gelipde alisamayinca ben neden okadar ugrasmisim bile dedim simdi tasinicaz insaallah orda biraz daha cok turk var bana daha iyi olcak simdi oturdugum yerde kapiya bile cikmiyorum bitane bile turk yok malesef

bende memnun oldum rezzancigim dogru soyluyosun okadar fazla arasinin olmasini istemiyorum zaten bide 35me kadar dogum isini bitireyim diyorum nasipse sonra zor olur diye dusunuyorum

Doğru diyorsun belli bir yaştan sonra zor zaten doğum işleri. Bana da diyorlar yap bi tane daha diye. Görümcemler falan. 2 kız ya erkek arıycam Diyorum yok istemem anlamıyor habire yap gençsin daha olsunmuş bir tane daha. Onun da 2 oğlu var. Abisinin de olsun tabi. Bende 33 yaşındayım. Aman büyüteyim kızlarımı hayırlısıyla da başka istemiyorum. Ufak beni çok yordu. Erkek kız ne fark eder bu zamanda hayırlı evlat olsunlar inşallah. Ayrıca -300 çok iyi bu hafta kızma orti bana.

bayram haftasi normal canim kilo almak ben turkiyede olsam gormen lazim annemlere gelen tum cikolatalari acip hepsinden yerdim oyle bi iki tane alipta birakmam benimde senin gibi durumum var bizdede tabi oglan istiyolar bitanedaha oldu oda kiz olursa e tabi ucuncuyu denersiniz diyolar bende diyorum oda kiz oldu dorduncuyu deneticeksiniz eger yazilmadiysa olmaz rabbim sagliklisini nasip etsin bencede kiz erkek fark etmez

canim ben kaciyorum yarin gorusuruz insaallah kendine dikkat et

Oldu fabrika var sanki. Can bu da yani. Tamam cnm iyi geceler. Allah kolaylıklar versin sana.

Son düzenleme:
günaydin
adim sayarda kac kalori yakdigini da yaziyormu :26: bencede hergün tartilmak iyi cünkü insan kendini kontroll etmeye calisiyor ben tartilmiyorum evde oldugumdan beri hergün saldim cayira mevlam gayira oldu
cok sagol deryacim ya gercekden sizlen konusmak bana therapie gibi geliyor iyiki bulmussum sizleri
ya deryacim planim su ya düsdü neyse simdi bi leslie yapayim birazdan cocuk kalkmadan kres e götüremedim uyumak istemedi aksam bir türlü saat gec oldu hadi oglum diye diye bende uyumussum yaninda anam bu cocuk bazen cok inat iyiki evdeyim calisiyor olsaydim napacakdim simdi de kalkmadi aradim artik kres yerine bugün evde kalsin dedim
şimdilik burdayım kuşum bekliyom anacım gelllllll
:96: gelemedim :78:
kizlarrr biran once zayiflamam lazimm ama yapamiyorumm ( 175 boyum kilomda 70 ve 60 olmam lazmmm 10 kilo vermem lazimmm bana yardim edinn(
hosgeldin canim burdan ayrilma zayiflarsin

sagol canim hayirlisi diyorum hep varmi acaba bende de hatta diye cok düsünüyorum ama daha ne yapayim diyorum kendi kendime
en kötüsü aldatilmak herhalde cocuk olmadan önce esim benden önce evliymis ayrilmis cocuk yok benlen tanisdiginda 1 sene den beri ondan coktan ayrilmis yani ben evlendim bir hamile kaldim ikiz olacakdin 3 aylik ken karnimda kalp atislarini duymadilar kürtajla aldilar kendimi saldim cok üzüldüm agladim o sira bu eski karisiya karsilasmis aramiz iyi deyil cocugumuz olmadi falan derken bunlan konusmuslar falan filan bende anladim kadin anlamasmi benden uzaklasmaya basladi baskasi mi var dedim var dedi aldim anahtarlari yoladim nereye gidiyorsan git diye 4 ay sonra pisman oldu geldi bende affetim cocugum yokdun ama ayriligi daha kabullenmemisdim biraz daha zaman gecseydin belki geri barismasdim diyorum simdi ama ben unutturum sandim nerdeyse 6 sene gecti unutamiyorum baska bir sebepden de olsa kavga etiyimizde bana yasatiklari aklima geliyor birde iste su otomatik oyunlari aman bilmiyorum canim ya ben cok zayif bir insanim cok cabuk kandirilabilen saf demiyeyim de salagim herhalde birde korkak yanlis kalmakdan korkuyorum herhalde kafam cok karisik o adimi atamiyorum iste ona da kiyamiyorum benden cocukdan baska kimsesi yok babasi umursamiyorum bi kere cok kötü kavga ettik televizyonu yere indirdi bende polis cagirdim herseyi kirmaya basladi sinirden 1 ay eve girme yasagi aldi arabada yatmis kalkmis kis günüydün yapmasaymis bende altan alamiyorum iste sonra da üzüldüm
ay ne cok yazdim :26:

Son düzenleme:

ya hic sorma cocuk da kaldi bugün evde planimi bozdu ya bana leslie bile actirmiyor istemiyorum diye agliyo cocuk benim spor yapmami istemiyo

bebegim sen ispanagi seviyon zaten aksam ispanak yemegi ye o da iyi ne dersin:26:

Günaydın kızçeler, valla bende almışım bayram tabi doğal olarak aldık. Bozmayın moralinizi verirsiniz. Kaçlardan gelmişiniz buralara, yine verirsiniz. Dün arkadaşta tartıldım. Uzun zamandır görmediğim kiloyu gördüm anaaa ben ne olmuşum dedim. Vah vah diye hayıflanırken meğer tartı eksik tartıyormuş. Zaten aksi durum düşünülemezdi ya:))

Ay suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 71.5 olmuşummmmm

:84: yaaaa bende de 75 gösterdi tartilarimiz bozuk olabilirmi ki
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sabah bende 61.0 çıktım...boşverin yaaaaaaaaa....en azından şunu düşünün gözümüzü ve ruhumuzu doyurduk....oyüzden haftaya daha düzenli ve disiplinli yapıcaz,çünkü psikolojik açlığımızı attık....oyü
zden üzülmeyin arada sibop ayarı gerekiyor havayı alıyoruz ve daha verimli olucaz

günaydin canim ay ne sevinmissindir bi keresinde bende de öyle oldu tartinin bi ayagi terliye deyiyormus tartildim 58 mi 48 mi gösterdi ay dogru olmadini anladim da aynaya baksam yetiyor o kilo da olmadimi anlamak icin ama bi hosuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…