naber orti nasilsin ben hala kizimi salliyorum kac saat oldu ya yeni yeni uyumaya basladi tam dalsin yatiricam kilo durumun nasil gidiyo ben sabah tartildim 67.6 dayim
Ya bende sabah tartıldım +400 sanırım moralim bozuldu. Ama wc sorunum var. Bayramdan beri bitki çayı içemedim. Bugün içtim. Su bile doğrudürüst içmedim desem yeridir.Bugün içtim öğlen form çayı ama daha bişey yok maalesef. Yani aslında çok kaçırmadım yemekleri ama her yerde kavurma, pilav, tatlı yaa. Allahtan sevmem fazla azıcık yedim ama yinede. Öğün atladım çok. Düzenli yemek yemedim. Akşam geç yedik falan. Tutulacak bir yeri yok yani. 3 gündür kötü anlayacağın.Ben daha kötü bekliyordum ama şimdilik 400. Sabah bi daha tartılacağım bakalım. Sen ne yaptın cnm? Aldın mı kilo? Benimkilerde şimdi uyudular. İlk kez ablasına sarıldı uyudular kendileri. Ohhh yani. Darısı başına cnm.
yok canim vurdurmadim zaten burda vuruyolarmi onuda bilmiyorum seninde bayramin mubarek olsun tabi bitanesi bukadar kucukken bitane daha olsa nasil bas edilir bilemiyorum dikkat etmek lazim ben 30a gircem ve baska cocukda dusunuyorum ama bukadar erken degil bu arada kendi ismin betul ecrin yegenimin ismi
ben sabah tartildim -300 deyim ama burda bayram diye bisey yok canim bitek esim baklava istedi diye ona yaptim bbikac tane yedim tabi ama kimseye gidilmedigi icin her gunki gibi gecti yani
Fazla ara vermek de iyi değil bu kadar az arası olması da iyi değil. Benimkilerin arası 6 buçuk yaş. Anlaşamıyorlar. Bir sürü sorun yaşıyoruz. En ideali 2-3 yaş bence. Olsun bir tane daha tabi tek kalmasın. Memnun oldum betülcüm. Benim nickimde kendi adım ne akla almışım onu da bilmiyorum ya . Cahilmişim o zamanlar herhalde
Ne zamandır oradasın? Oraya mı gelin gittin? Zordur değilmi benimde halamlar Hollandada yaşıyorlar. Bayağı zorlanmıştı alışmak için.
bende memnun oldum rezzancigim dogru soyluyosun okadar fazla arasinin olmasini istemiyorum zaten bide 35me kadar dogum isini bitireyim diyorum nasipse sonra zor olur diye dusunuyorum
Doğru diyorsun belli bir yaştan sonra zor zaten doğum işleri. Bana da diyorlar yap bi tane daha diye. Görümcemler falan. 2 kız ya erkek arıycamDiyorum yok istemem anlamıyor habire yap gençsin daha olsunmuş bir tane daha. Onun da 2 oğlu var. Abisinin de olsun tabi. Bende 33 yaşındayım. Aman büyüteyim kızlarımı hayırlısıyla da başka istemiyorum. Ufak beni çok yordu. Erkek kız ne fark eder bu zamanda hayırlı evlat olsunlar inşallah. Ayrıca -300 çok iyi bu hafta kızma orti bana.
bayram haftasi normal canim kilo almak ben turkiyede olsam gormen lazim annemlere gelen tum cikolatalari acip hepsinden yerdim oyle bi iki tane alipta birakmam benimde senin gibi durumum var bizdede tabi oglan istiyolar bitanedaha oldu oda kiz olursa e tabi ucuncuyu denersiniz diyolar bende diyorum oda kiz oldu dorduncuyu deneticeksiniz eger yazilmadiysa olmaz rabbim sagliklisini nasip etsin bencede kiz erkek fark etmez
canim ben kaciyorum yarin gorusuruz insaallah kendine dikkat et
adim sayarda kac kalori yakdigini da yaziyormu :26: bencede hergün tartilmak iyi cünkü insan kendini kontroll etmeye calisiyor ben tartilmiyorum evde oldugumdan beri hergün
Ya heryerim löp löp oldu sanki.
Sen git canım nolcak fitness da güzel bence.
Bende vaktim oldukca yürüyorum yürümek en sevdiğim şey.
Pelün gibi bende adım sayar mı alsam acaba :26:
Bu sefer de ona takarım gerçi
Korkulun ecele faydası yok bide belki yarın tartılır aglarım:2:
Hergün tartılmak en güzeli ya
cok sagol deryacimmerak etme aşkitom bu sabah bende 60.8 dim...ama bugün dikkat ettim ve sporumuda yaptım cumaya daha var toplarız eksiye bile geçeriz hadi bakem totoları kaldırın bayram bitti sayın artık ben öyle yapıcam
tatlım okuyunca çok üzüldüm ama bazen bende senin gibi düşünüyorum...çocuklar babalarına çok düşkün ben eşimi seviyorum ama....bazen öyle bir hal alıyorki kesin ayrılıcam diyorum,dediğin gibi ayrılıncada toparlıyamayacğımı biliyorum ama dediğin gibi bazen insanı çığrından çıkarıyorlar ve seni mantığın ve vicdanın arasında bırakıyorlar....ve tabiki kazanan vicdanım oluyor taaaaaki bidahaki büyük kapışmaya kadar...çok zor ve seni çok iyi anlıyorum...bizim tek sorunumuzda eşimin çok bencil ve çok sinirli olması canımın içi...neyseki sorunu çözmek için adım atmışsınız onada çok sevindim...inş.herşey yoluna girer
tebrik ediyorum...demekki sende metabolizmanı çözmüşsünki o kadar kilodan bu kiloya düşmüşsün....aynen devam bitanem
özlettin be hatun,seninde bayramın mübarek olsun canımmmmmm
azimli hatunsun görürsün sen yafluuuuu....hadi cumaya sen 69 u ben 59 u ucundan görsek daha ne isteriz değilmi guuuuuuu
hepimiz bu dönemleri geçirdik canım oyüzden sakın karamsarlığa kapılma ve azimli ol burayı bırakma hergün gel...bakma bayram diye düzenli giremiyoruz ama hepimiz buranın sayesinde verdik canımcım,yılmak yok okeyyyyyyy
o toto öyle bir kalktıki bu hafta sorma gitsin canım...allah utandırmasın inşallah....darısı hepinizin başına kuşum
aşkitom kimseye ihtiyacın yok bak negüzel spor planı yapmışsın ve bunu hergün uygularsan aksatmadan kimseye ihtiyacın kalmaz ve taş gibi bir hatun olursun ...aynen bunu hergün uygula pişman olmazsın canım
allah senden razı olsun varya...gülmekten karnım ağrıdı,kociş bana yandan delüüüüüüümüsün der gibi bakıyor...az kaldı düzenimize dönücez artık,önümüzde tuzak günler yok artık canuuuuuuummmmmmm
:96: gelemedimşimdilik burdayım kuşum bekliyom anacım gelllllll
hosgeldin canimkizlarrr biran once zayiflamam lazimm ama yapamiyorumm( 175 boyum kilomda 70 ve 60 olmam lazmmm 10 kilo vermem lazimmm bana yardim edinn (
öyle cnm valla bayram sonrası açlık gervine giricem ben
cnm yaa üzüldüm bak şimdi .ama her evde arada bir bazı dönemler sıkıntılar yaşanabilir her iki tarafında eşref zamanları olabilir profesyonel birine danışman mümkün değimi acaba çok iyi gelir bence her ikinizinde kendi farkına varamadığnız hatalı davranışlarınızın 3. bir göz tarafından dile getirilmesi arayı bulması iyi olur bence.
erkekler pek düşünceli olmuyorlar bizim kadar da duygusal değiller malum iş kadına düşüyor hep .sorununuzun nedir bilemem ama çözümsüz değildir eminimki .elbette ki bi tarafta daha çok hata olabilir mümkündür ama tek taraflı değildir hiç bir zaman bunuda unutma.yanlış anlama hatalısındır demiyorum ama etki ye tepki meselesini taraflardan biri yu7muşatmalı yapabiliyorsa tabii birikimler bazen insanı öyle bir yoruyorki alttan almak zor oluyor yoruyor insanı bir süre sonra ve bırakıveriyorsun sende .inşallah düzelir aranız çocukta var malum onun hatırına ikinizinde bazı şeyleri kendinden ödün vermek gerekse bile sineye çekmeniz gerek çözümsüzlükler devam edersede kaçınılmaz son olucak mecbur ama çocuk yıpranmasın çok dikkatli olmak gerek.
Ay suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 71.5 olmuşummmmm
:84: yaaaa bende de 75 gösterdi tartilarimiz bozuk olabilirmi ki
2 günde 1.200 aldıgıma inanamıyorum ya.
Resmen yemiş yemişş yemişimm yani.
Bugün acaip dikkat etmem lazım nasıl 2 gündeyse aldıysam 2 günde gitmesi gerek.
Sende dikkat et cuma ya az kaldı.
Bide senin iddaan var
2 günde 1.200 aldıgıma inanamıyorum ya.
Resmen yemiş yemişş yemişimm yani.
Bugün acaip dikkat etmem lazım nasıl 2 gündeyse aldıysam 2 günde gitmesi gerek.
Sende dikkat et cuma ya az kaldı.
Bide senin iddaan var
Ay suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 71.5 olmuşummmmm
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sabah bende 61.0 çıktım...boşverin yaaaaaaaaa....en azından şunu düşünün gözümüzü ve ruhumuzu doyurduk....oyüzden haftaya daha düzenli ve disiplinli yapıcaz,çünkü psikolojik açlığımızı attık....oyü:84: yaaaa bende de 75 gösterdi tartilarimiz bozuk olabilirmi ki
Günaydın kızçeler, valla bende almışım bayram tabi doğal olarak aldık. Bozmayın moralinizi verirsiniz. Kaçlardan gelmişiniz buralara, yine verirsiniz. Dün arkadaşta tartıldım. Uzun zamandır görmediğim kiloyu gördüm anaaa ben ne olmuşum dedim. Vah vah diye hayıflanırken meğer tartı eksik tartıyormuş.Zaten aksi durum düşünülemezdi ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?