canım işin zormus allah kolaylık versın benım esımde gece nöbetelrıen gdııyro halıyle yeme düzeni yok ve baya kılolu zor oluyo gercekten tekrar hosgeldın buı arada ben arzu topıkte nerdeys e1 yıldır varım8-9 kılo verdım oyle bı ılerı bı gerı devam edıyorum
hosgeldın tekrardan canım benımde 18 aylık oglum var emzırıyormusun ben hala sömürülmeye devam
aysebahar cnaım masallah guzel gdıyor hamılelık kılo acısından ıns 2 ncı hamılelıkte bend eoyle olmak ıstıyom baya büyümüş bebıste nası zor oluyomu kucuk cocukla hatta cocuklarlaben goze alamıyom yaa:18:
selam kızlar anca geldım gecmısı okuyup ogalnı saglık ocagına götürdük gene burnu akıyo yara oldu öksürükde var uyuyamadı tüm gece doktor ılac veremdı yenı antıbıyotık kullandıgımız ıcın ama burnunu ac mutlaka nefes alsın dedı öyle ıste bu kısı hayrılsıyal bı atlatsak bıde dedım aöf harcımı yatırayım ne goreyım eskıden borc cıktı ılahıyata yazılmıstım kuran kursu ogretmenlıgı olmayınca devam etmedım hıc sınava bıle gırmedım faızıyle beraber 276 tl borc cıktıonu kapatmadan dıgerını ödüyemıycez ıkısı beraber 500 i gecıyo napcam ben sabah sabah moralım bozuldu neyse
kılo bıldırımım
kızlar oruc oldugum ıcın ıftardan once tartılamam ısteyım bu yuzden sabah tartıldım saat 2 bucuktada sahur yapmıstım
başlangıc:74
gecen hafta:66.5
bu hafta:66.3
gıden:200
top.giden:7.7 kg
hedef:62
ay valla bı ılerı bı gerı bı 65 ı bıle sabıtleyemeıdm yeter artık benımde sporu hayatıma sokmam lazım acılen
ne güzel aksamlari abartmana rahmen vermissinmerhaba kızlar
kilo veren herkesi tebrik ediyorum kilo veremeyenler bu hafta sıkı tutalım
gecen hafta reglinin şişkinliği atarım dedigim kilolar hala duruyor
bayramda bi bardak olsun su içmedim akşam saat 8 den 9 dan sonra (yağlı börekler :26:)
patlayana kadar yemek yedim çünkü kötü bi huyum var başkasının evinde bişi yiyemiyorum
yeni gelin oluncada tanımadıgım birçok yere ziyarete gittik aç kaldım akşamda abarttım
başlangıç :78
geçen hafta :76,2
bu hafta :76
giden :0,20
toplamda giden 2 kg
cok gecmis olsun arzucum yaa :2: cocuk hasta olunca baska oluyor bende hep korkuyorum kis geldimi yine hasta olacak diye yaz gelsin diye iple cekiyorum cocuk olali simdi 4.5 yasinda 2-3 hafta önce bi hasta gibiydin cabuk atladi benimki cok sükürcanım işin zormus allah kolaylık versın benım esımde gece nöbetelrıen gdııyro halıyle yeme düzeni yok ve baya kılolu zor oluyo gercekten tekrar hosgeldın buı arada ben arzu topıkte nerdeys e1 yıldır varım8-9 kılo verdım oyle bı ılerı bı gerı devam edıyorum
hosgeldın tekrardan canım benımde 18 aylık oglum var emzırıyormusun ben hala sömürülmeye devam
aysebahar cnaım masallah guzel gdıyor hamılelık kılo acısından ıns 2 ncı hamılelıkte bend eoyle olmak ıstıyom baya büyümüş bebıste nası zor oluyomu kucuk cocukla hatta cocuklarlaben goze alamıyom yaa:18:
selam kızlar anca geldım gecmısı okuyup ogalnı saglık ocagına götürdük gene burnu akıyo yara oldu öksürükde var uyuyamadı tüm gece doktor ılac veremdı yenı antıbıyotık kullandıgımız ıcın ama burnunu ac mutlaka nefes alsın dedı öyle ıste bu kısı hayrılsıyal bı atlatsak bıde dedım aöf harcımı yatırayım ne goreyım eskıden borc cıktı ılahıyata yazılmıstım kuran kursu ogretmenlıgı olmayınca devam etmedım hıc sınava bıle gırmedım faızıyle beraber 276 tl borc cıktıonu kapatmadan dıgerını ödüyemıycez ıkısı beraber 500 i gecıyo napcam ben sabah sabah moralım bozuldu neyse
kılo bıldırımım
kızlar oruc oldugum ıcın ıftardan once tartılamam ısteyım bu yuzden sabah tartıldım saat 2 bucuktada sahur yapmıstım
başlangıc:74
gecen hafta:66.5
bu hafta:66.3
gıden:200
top.giden:7.7 kg
hedef:62
ay valla bı ılerı bı gerı bı 65 ı bıle sabıtleyemeıdm yeter artık benımde sporu hayatıma sokmam lazım acılen
saat kac oldu daha kahvalti yapicam tam kahvaltiyi hazirladim benim kiz aglamaya basladi salliyorum hala cok aciktimmmm
rica ederim canimteşekkür ettim canımm
aaa aglamak yokutancımdan yerin dibine girerek geliyorum karşınıza kızlar!
bayramdı tatildi derken tutamadım kendimi bedelini de tartıda +1100'ü görerek ödedim!
o kadar kızgınım ki kendime
işin kötü yanı bu beni hırslandırıp dikkat etmem gerektiği yerde üstüne yedikçe yiyorum sanırım küçülmüş midemi tekrar genişlettim
napmalıyım, eski azimli moduma nasıl dönmeliyim?:18:
dün burdakilere teselli veriyordum şimdi ben bu haldeyim
oof off ya
başlangıc:84
gecen hafta:76.9
bu hafta:78
gelen: 1100 gr
top.giden:6 kg
hedef:60
saat kac oldu daha kahvalti yapicam tam kahvaltiyi hazirladim benim kiz aglamaya basladi salliyorum hala cok aciktimmmm
Canım sandviç falan yapsaydın kendine keşke kıyamam sana. Uyu çabuk bakayım anneyi üzme heee
Kilo bildirimim
başlangıç: 75.7
geçen hafta: 74.4
bu hafta: 75.0
gelen/giden: +600
toplamda giden: 700 gr
hedef: 65
Off hiç başarılı olamadım ya bu kilo işinde. Bana acil şok diyet falan lazım. Kızlar yardım lütfen. 3 hafta oldu sanırım yerimde sayıyorum anlamadığım herşeyden kısıyorum gerçekten eski yediğim gibi yesem ne olacak onu anlamadım yaaa.
Canım sandviç falan yapsaydın kendine keşke kıyamam sana. Uyu çabuk bakayım anneyi üzme heee
Kilo bildirimim
başlangıç: 75.7
geçen hafta: 74.4
bu hafta: 75.0
gelen/giden: +600
toplamda giden: 700 gr
hedef: 65
Off hiç başarılı olamadım ya bu kilo işinde. Bana acil şok diyet falan lazım. Kızlar yardım lütfen. 3 hafta oldu sanırım yerimde sayıyorum anlamadığım herşeyden kısıyorum gerçekten eski yediğim gibi yesem ne olacak onu anlamadım yaaa.
haklısın Sibel'cim aaah çok haklısın da insan kendine yardımcı olamıyor.
ama dediğin gibi yılmak yok, yaza hatta bahara çıtır olmuş olacağız inşallah hepimiz!
canim bende suan lahana corbasi kaynatiyorum yani kahvaltimi yine yapacam öylende yerim tavuk et falan ama aksamlari bi tabak lahana corbasi ile kapatmayi planliyorum belki bi haraketlilik olur diye 1-2 gün yap istersen sende :26: ama acaba geri istah patlamasi yaparmi bilemiyorumisallah olmaz:26:
Canım nasıl yapıyosun lahana çorbasını bi tarif etsen ben hiç yapmadım da. Bir ara 5-6 yaprak kaynatıp suyunu içiyordum 3-4 gün yaptım bıraktım onu da. Sana zahmet ayrıntılı yazsan bana da bende yapsam. Faydası oluyo mu acaba?
Suziiii nabıyoonn
Bak bugün sabah 1 simit,
Öğlen tavık ızgara 5 tane pattes kızartma,
çeyrek dilim pasta yidim.
napim metoyu calistiracam birde totomu bende sabah 2 dilim kara ekmek peynir yedim
ara bi activia
öglende tavik kanatim kaldi dünden onu yiycem simdi
ara bi elma yerim :44:
aksamada suan kaynayan lahana corbasi iyimi :26:
canim ben bir iki kere lahana corbasi diyeti yaptim onu yapma bencecünkü bu lahana aslinda kereviz de katiyorsun metoyu calistiriyor cünkü vucüt eritmeye calisiyo ama ben onu simdi bi sebze yemegeyi niyetine yapiyorum ayni nasil yumurta faydaliysa cünkü vucüt 6 saat ugrasiyormus yumurtayi eritmek icin diyet doktoru söylemisdin ondan biliyorum
simdi anlatayimyani kötü örnek olmak istemem sade onlan verebilseydim zaten böyle olmasdin
ama benim isarkadasi öyle yapti normal yemegini yedi sadece bir ögünü lahana corbasiyla deyistirdi ve 10 kiloya yakin verdi ilk yediginde yakinda wc olsun
ben
1 tane sogan
1 tane lahanayi dogradim
1 tane kereviz yuvarlak aldim öbüründen bulamadim saplisindan bulursan onu al kolum agridi rendeliycem kescem diye
4-5 tane domates
biraz baharat kat tat versin öyle su batana kadar doldurdum simdi de kayniyo ama baya kaynatiyorsun ben en az 2 saat kaynatiyorum yumusasin diye
istersen havuc falan da atabilirsin istedigin sebzelerden cünkü önemli olan kerevizlen lahana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?