70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde 18 aylık bitanecik oğlum varrr..maşallah ne çocuklu bi topik :)))

utancımdan yerin dibine girerek geliyorum karşınıza kızlar!
bayramdı tatildi derken tutamadım kendimi bedelini de tartıda +1100'ü görerek ödedim!
o kadar kızgınım ki kendime
işin kötü yanı bu beni hırslandırıp dikkat etmem gerektiği yerde üstüne yedikçe yiyorum sanırım küçülmüş midemi tekrar genişlettim
napmalıyım, eski azimli moduma nasıl dönmeliyim?:18:
dün burdakilere teselli veriyordum şimdi ben bu haldeyim
oof off ya

başlangıc:84
gecen hafta:76.9
bu hafta:78
gelen: 1100 gr
top.giden:6 kg
hedef:60

Son düzenleme:
ne güzel aksamlari abartmana rahmen vermissin öptüm senide
cok gecmis olsun arzucum yaa :2: cocuk hasta olunca baska oluyor bende hep korkuyorum kis geldimi yine hasta olacak diye yaz gelsin diye iple cekiyorum cocuk olali simdi 4.5 yasinda 2-3 hafta önce bi hasta gibiydin cabuk atladi benimki cok sükür simdiye kadar da olmadi isallah da hasta olma dönemlerimizi atlatmissizdir diyorum az mi kosturdum bende hastane doktor her hafta her hafta isallah biraz daha büyüyünce seninkide hasta olmaz öyle kolay kolay kiyamam ben onlara yavrucuklar ne cekiyorlar biz koca insanlar dayanamiyoruz cok cok gecmis olsun canimcim gecsin de bidaha gelmesin allahim hepimizin cocuklarini korusun isallah
gel seninde alindan öpem

saat kac oldu daha kahvalti yapicam tam kahvaltiyi hazirladim benim kiz aglamaya basladi salliyorum hala cok aciktimmmm

teşekkür ettim canımm
rica ederim canim

aaa aglamak yok bayram gecti aradan napalim oldu bitti pes etmek yok sen demiyormuydun laf ediyorlar diye onlara inat kendini koyuverme tamammi canim yolumuz uzun ama önümüzdeki yaz citir olacaz kis zaten kalin giyinir saklariz fazlaliklarimizi ama yaza süpriz yapalim cümle aleme

saat kac oldu daha kahvalti yapicam tam kahvaltiyi hazirladim benim kiz aglamaya basladi salliyorum hala cok aciktimmmm

Canım sandviç falan yapsaydın kendine keşke kıyamam sana. Uyu çabuk bakayım anneyi üzme heee

Kilo bildirimim
başlangıç: 75.7
geçen hafta: 74.4
bu hafta: 75.0
gelen/giden: +600
toplamda giden: 700 gr
hedef: 65
Off hiç başarılı olamadım ya bu kilo işinde. Bana acil şok diyet falan lazım. Kızlar yardım lütfen. 3 hafta oldu sanırım yerimde sayıyorum anlamadığım herşeyden kısıyorum gerçekten eski yediğim gibi yesem ne olacak onu anlamadım yaaa.

canim bende suan lahana corbasi kaynatiyorum yani kahvaltimi yine yapacam öylende yerim tavuk et falan ama aksamlari bi tabak lahana corbasi ile kapatmayi planliyorum belki bi haraketlilik olur diye 1-2 gün yap istersen sende :26: ama acaba geri istah patlamasi yaparmi bilemiyorum isallah olmaz:26:

haklısın Sibel'cim aaah çok haklısın da insan kendine yardımcı olamıyor.
ama dediğin gibi yılmak yok, yaza hatta bahara çıtır olmuş olacağız inşallah hepimiz!

sagol canim en komigi ne biliyomusun ben salla salla bisaatte uyutuyorum o 10dakika gecmiyo uyaniyo
kilo olayini takinca hic kilo verilmiyo canim takma zaten bu hafta bayram haftasi kilo verememek normal merak etme basaricaz bu kilo isini kurtulcaz kilolardan

Canım nasıl yapıyosun lahana çorbasını bi tarif etsen ben hiç yapmadım da. Bir ara 5-6 yaprak kaynatıp suyunu içiyordum 3-4 gün yaptım bıraktım onu da. Sana zahmet ayrıntılı yazsan bana da bende yapsam. Faydası oluyo mu acaba?

canim ben bir iki kere lahana corbasi diyeti yaptim onu yapma bence cünkü bu lahana aslinda kereviz de katiyorsun metoyu calistiriyor cünkü vucüt eritmeye calisiyo ama ben onu simdi bi sebze yemegeyi niyetine yapiyorum ayni nasil yumurta faydaliysa cünkü vucüt 6 saat ugrasiyormus yumurtayi eritmek icin diyet doktoru söylemisdin ondan biliyorum
simdi anlatayim yani kötü örnek olmak istemem sade onlan verebilseydim zaten böyle olmasdin
ama benim isarkadasi öyle yapti normal yemegini yedi sadece bir ögünü lahana corbasiyla deyistirdi ve 10 kiloya yakin verdi ilk yediginde yakinda wc olsun
ben
1 tane sogan
1 tane lahanayi dogradim
1 tane kereviz yuvarlak aldim öbüründen bulamadim saplisindan bulursan onu al kolum agridi rendeliycem kescem diye
4-5 tane domates
biraz baharat kat tat versin öyle su batana kadar doldurdum simdi de kayniyo ama baya kaynatiyorsun ben en az 2 saat kaynatiyorum yumusasin diye
istersen havuc falan da atabilirsin istedigin sebzelerden cünkü önemli olan kerevizlen lahana

Bu akşam yemek yememek için (mide küçültme amaçlı ya da sadece k-fleks işte)
Burnuma mandal takıcam (mutfaktaki kokuları koklamamak için),
Ağzımı bantlıycam yememek içinnn gerekirse kendimi odama kitliycem

Suziiii nabıyoonn
Bak bugün sabah 1 simit,
Öğlen tavık ızgara 5 tane pattes kızartma,
çeyrek dilim pasta yidim.

napim metoyu calistiracam birde totomu bende sabah 2 dilim kara ekmek peynir yedim
ara bi activia
öglende tavik kanatim kaldi dünden onu yiycem simdi
ara bi elma yerim :44:
aksamada suan kaynayan lahana corbasi iyimi :26:

napim metoyu calistiracam birde totomu bende sabah 2 dilim kara ekmek peynir yedim
ara bi activia
öglende tavik kanatim kaldi dünden onu yiycem simdi
ara bi elma yerim :44:
aksamada suan kaynayan lahana corbasi iyimi :26:

İyiymiş lahana çorbası mı
Onu içemiyorum ben ya hoş denemedim bile lahanayı bi turşuyken severim

Çok saol cnmcğm ya ayrıntılı yazmışın eline koluna sağlık. Valla bişeyler yapmam lazım. Takıldım 75lerde ya. Bir yazın 72yi gördüm çocuğun peşinde koşturuken vermişim, geldik tatilden yine fırladık olmazki böyle. Bıktım valla şişkoluktan ya. Bende çıtır olmak istiyorum. Bugün yapabilirsem yapıcam olmadı yarın mutlaka.

Sibel29 diyorum cnm adını bilmiyorum da bu arada suyunu ne kadar koyuyorsun. Biz onu düdüklü tencere de pişirsek olmaz mı acep?

Ben geldim

Geçmişe bakim bi bide bildirimimi yapim

selam kızlar
bayağıdır giremiyorum. Bayram telaşı, sıkıntılar derken netle bağlantım kesildi. ama ekstradan aldığım kiloları verdim. umarım sizlerde iyisinizdir. geçmişe dönüp bakamadım.
bildirimi kime yapıyoruz arkadaşlar? birde ortilik devam ediyor mu? ben şimdi buraya bildirimimi yapayım. öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…