- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
HOŞBULDUK. kilo bildieimleri cuma oluyor herhalde..ama bir türlü cetvel yapamadım .
bu günkü menüm:
SABAH: çok az tost ( geç saatte kalktım)
ARA: bir tane nescafe
AKŞAM: 6-7 yemek kaşığı kıymalı bezelyeli yemek ve salata , 1 dilim ekmek
Denk geldikmi hatırlat yardımcı olalım canım

sen işini bilirsin tatlımbak yine yoluna koydun herşeyi..
evet nafcım burasıda çok yağmurlu,evet yaa deprem alarmı var büyük deprem Allah aemanetiz napalım..
selam canımevet azimliydim akşama kadar ama olanlar oldu misafir geldi tulımba getirmiş 2 tane yedim bi tanede kurabiye yedim yaa öfff
ama yarın telafi edicem inşallahh..![]()
Evet hallettim valla

Sen toparlarsın canım ben inanıyorum

kizlar doktora gitcem dedimya gittik ve doktor ultrasonda bakti ve tertemiz hicbisey yok iltihap felan yok dedi sonra biraz kan gozukuyo ama o herseyden olabilir dedi iste agir kaldirmakta felan soyledi birsuru sey hamilede olabilir ama daha ultrasonda gozukmez dedi ve sonra isteseniz idrartesti yapariz bakariz dedi ve karsiliginda 10euro istedi eger onda cikarsa ozaman bakariz napicagimiza dedi esimde yok yaptirmiycaz dedi evde birsuru testim var ne ona para vercem dedi ben toplu internetten aliyorum testleri enson 25tane almistim eve geldim test yaptim ve ikinci cizgi cok hafif cikti bikac saat sonra tekrarladim ve ikinci cizgi birazdaha belirgin cikti ve inanamiyorum nasil olur diyorum daha regli biteli bir hafta oldu simdi bikacgun bekleyip testi yeniden yapicam ya simdi benneyapicam migrenimde azdi dusunmekten olabilirmiki
aaa hamilemisinnnnnnnnnn

ama dikkat et sen leslie filan yapma durum netleşene kadar :26:
canım ben bildiğim kadarıyla yardım etmeye calısıcam sana :) İnşallah kızına güzel bir pasta yapabilirsin :)
eyvallah hacı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
baktım canım :)
ya ben de bu ay şişmedım huhu dıodm ama bugun regl olmam gerekıyordu olmadım aralık 10 a kadar olururm sanırırm
düzensiz bu sıralar biraz...benım de bugun bi şişti karnım nedense çok iş vardı öğünlerin saatleri değişti biraz ondn
olabilirmi acaba die düşünüyorum amaa...bi de tatlı krizi eve geldim yemek fln istemıom tatlıı
yemesem ölcem fln sandım hoşbeş yidim 3 - 4 adet paket diil he yanlıs analşılmasın
sütümü de içeyim yatcam leslimi de yaptım ama çok şiş hissediyorum ben de kendımı regl zamanı gecse de
düzenime dönsem oof off
ne diyosunnn keşke kan testi yaptırsaydınn bi de sabah ilk idrarla yap istersen daha kesin sonuçç
canım çok güzel bişey zor olucak ama peşpeşe büyüycekler...eğer varsa cidden boşa sıkma kendını
Allah ın takdiri canım herkese de klay kolay nasib olmuyor sevin şükret üzülme Rabbim kolaylıgını verir :)
Regl olmadan önceki psikoloji , olduğunda ayrı bi psikoloji bittikten sonra apayrı bir psikoloji

Günaydın kısçeler...![]()
Günaydın kızçem

günaydın kızlar
Günaydın cnm

Benim esim de bebek delisi ben de istiyorum binlac tane daha ama hem kilom fazla hem yagiz 1.5 yasinda/.
Ben yagiz bes yasina gelince bi tane daha dusunuyorum.
Secim hakkini bi daha benimkine birakir miyim! Spialin gozunu bulanin kasini seveyim
Gunaydin kizlarrr
Kacamaksin pitbpit giden gramlarinizin olacagi bi gun olsun insallah![]()
Günaydın şekerim

hekese günaydınnnnnnnnnnnn. hayırlı birgün dileğiyle.............
kahvaltımı yaptım şimdi de leslie ile yürüyeceğim. inşallah yarın bu saatlerde kilo vermişim diye yazarım. çünkü motivasyonum bozulmasın diye 4 gündür tartılmıyorum. Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. herkes dilediği kiloyu sağlıklıca verir inşallah.
Günaydın cnm

ecrin29 canım hakkında hayırlısı inş. bende yıldır uğraşıyodum nasip olmadı bıraktım kilolarla boğuşuyorum şimdi inş. istediğin bi hamileliktir
KIZLAR ÇOK HASTAYIM BÜTÜN GECE UYUMADIM BOĞAZIMDA TAŞ VAR SANKİ BOĞAZIM KULAKLARIM GÖZLERİM HERYERİM AĞRIYO SABAH SICK SUYLA YIKANDIM ÇORBA İÇTİM ÇAY İÇTİM BİRAZYUMUŞADI MUAYENE OLCAM BİRAZDAN BAKALIM ÖPÜYORUM SİZİ:2::2::2::2:
Geçmiş olsun cnm

Günaydın canlar...![]()
Günaydın canımm

ecrin neredesin sonuç ne bende merak ettim yav gel hadiiii
çok geçmiş olsun canım ya . ah ah hastalık bir yapıştımı bırakmıyo yakayı.
herkese ayrıca günaydın bugün perşembe di mi ya ben hala geçen haftaya göre artı 300 grdayım yarın sabaha mucize bekliyom artık. çok sıkıldım bu duraksamadan 4. haftası durmanın ya birde artı olmasa bariii. dün sinirden öyle rezil bir menü yaptım ki yazım de dövün beni.
sabah
1 paket eti form (6 yulaflı bisküvi)
ara 1 elma
öğle
4 mandalina
ara 5-6 iğde
akşam
2 kaşık pilav 3-5 parça kavrulmuş et
sonra da 9 gibi bir elma tabii 2 bardak yeşilçayda var
ha birde saat 8 de 1 tatlı kaşığının yarısı kadar çikolata attım ağzıma..
az düzensiz ve sağlıksız bir gündü ama tartı yine düşmedi. :2::2:kilo veremeyince sinirlenip böyle yarı aç bırakıyom kendimi hep
gitsin yağlarersin bitsin
üf üf dün o kadar sinirliydim
ki akşam hergün yaptığım sporuda yapmadım ee ne olacak benim bu halim
akşam pilates topum geldi ama ben hala video bulamadım satın alacam artık o yönde bir öneriniz var mı
Ebru şallının cdsini satın alacaksan netten indirmeni tavsiye ederim canım

günaydınlar herkeseeee
geldim ama gıtcem yıen durusup gelıcemmhava yagmurlu, pöfff hıc sevmıyorummm bu havaları
![]()
gelince gorusuruz inş, öpüldünüz bağğyanlar![]()
Günaydınnn canım kolay gelsin