70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

HOŞBULDUK. kilo bildieimleri cuma oluyor herhalde..ama bir türlü cetvel yapamadım .
bu günkü menüm:

SABAH: çok az tost ( geç saatte kalktım)

ARA: bir tane nescafe

AKŞAM: 6-7 yemek kaşığı kıymalı bezelyeli yemek ve salata , 1 dilim ekmek

Denk geldikmi hatırlat yardımcı olalım canım :29:

sen işini bilirsin tatlım:23::23:bak yine yoluna koydun herşeyi..:34:
evet nafcım burasıda çok yağmurlu,evet yaa deprem alarmı var büyük deprem Allah aemanetiz napalım..

selam canım:16:evet azimliydim akşama kadar ama olanlar oldu misafir geldi tulımba getirmiş 2 tane yedim bi tanede kurabiye yedim yaa öfff:57::57:
ama yarın telafi edicem inşallahh..:21:

Evet hallettim valla :27: sabahta bişi demedi :23::23: desyedi cevabım hazırdı gerçi :1::1:

Sen toparlarsın canım ben inanıyorum :38:

kizlar doktora gitcem dedimya gittik ve doktor ultrasonda bakti ve tertemiz hicbisey yok iltihap felan yok dedi sonra biraz kan gozukuyo ama o herseyden olabilir dedi iste agir kaldirmakta felan soyledi birsuru sey hamilede olabilir ama daha ultrasonda gozukmez dedi ve sonra isteseniz idrartesti yapariz bakariz dedi ve karsiliginda 10euro istedi eger onda cikarsa ozaman bakariz napicagimiza dedi esimde yok yaptirmiycaz dedi evde birsuru testim var ne ona para vercem dedi ben toplu internetten aliyorum testleri enson 25tane almistim eve geldim test yaptim ve ikinci cizgi cok hafif cikti bikac saat sonra tekrarladim ve ikinci cizgi birazdaha belirgin cikti ve inanamiyorum nasil olur diyorum daha regli biteli bir hafta oldu simdi bikacgun bekleyip testi yeniden yapicam ya simdi benneyapicam migrenimde azdi dusunmekten olabilirmiki

aaa hamilemisinnnnnnnnnn :52::52::52:

ama dikkat et sen leslie filan yapma durum netleşene kadar :26:

canım ben bildiğim kadarıyla yardım etmeye calısıcam sana :) İnşallah kızına güzel bir pasta yapabilirsin :)

eyvallah hacı :23: :24: :21: :32: :34: :29: :7:

baktım canım :)

ya ben de bu ay şişmedım huhu dıodm ama bugun regl olmam gerekıyordu olmadım aralık 10 a kadar olururm sanırırm
düzensiz bu sıralar biraz...benım de bugun bi şişti karnım nedense çok iş vardı öğünlerin saatleri değişti biraz ondn
olabilirmi acaba die düşünüyorum amaa...bi de tatlı krizi eve geldim yemek fln istemıom tatlıı
yemesem ölcem fln sandım hoşbeş yidim 3 - 4 adet paket diil he yanlıs analşılmasın
sütümü de içeyim yatcam leslimi de yaptım ama çok şiş hissediyorum ben de kendımı regl zamanı gecse de
düzenime dönsem oof off :19:

ne diyosunnn keşke kan testi yaptırsaydınn bi de sabah ilk idrarla yap istersen daha kesin sonuçç

canım çok güzel bişey zor olucak ama peşpeşe büyüycekler...eğer varsa cidden boşa sıkma kendını
Allah ın takdiri canım herkese de klay kolay nasib olmuyor sevin şükret üzülme Rabbim kolaylıgını verir :)

Regl olmadan önceki psikoloji , olduğunda ayrı bi psikoloji bittikten sonra apayrı bir psikoloji :19::19:

Günaydın kısçeler...:16:

Günaydın kızçem :38:

günaydın kızlar

Günaydın cnm :29:

Benim esim de bebek delisi ben de istiyorum binlac tane daha ama hem kilom fazla hem yagiz 1.5 yasinda/.
Ben yagiz bes yasina gelince bi tane daha dusunuyorum.
Secim hakkini bi daha benimkine birakir miyim! Spialin gozunu bulanin kasini seveyim:27:

Gunaydin kizlarrr
Kacamaksin pitbpit giden gramlarinizin olacagi bi gun olsun insallah :21:

Günaydın şekerim :8:

hekese günaydınnnnnnnnnnnn. hayırlı birgün dileğiyle.............
kahvaltımı yaptım şimdi de leslie ile yürüyeceğim. inşallah yarın bu saatlerde kilo vermişim diye yazarım. çünkü motivasyonum bozulmasın diye 4 gündür tartılmıyorum. Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. herkes dilediği kiloyu sağlıklıca verir inşallah.

Günaydın cnm :29:

ecrin29 canım hakkında hayırlısı inş. bende yıldır uğraşıyodum nasip olmadı bıraktım kilolarla boğuşuyorum şimdi inş. istediğin bi hamileliktir
KIZLAR ÇOK HASTAYIM BÜTÜN GECE UYUMADIM BOĞAZIMDA TAŞ VAR SANKİ BOĞAZIM KULAKLARIM GÖZLERİM HERYERİM AĞRIYO SABAH SICK SUYLA YIKANDIM ÇORBA İÇTİM ÇAY İÇTİM BİRAZYUMUŞADI MUAYENE OLCAM BİRAZDAN BAKALIM ÖPÜYORUM SİZİ:2::2::2::2:

Geçmiş olsun cnm :16:

Günaydın canlar... :3:

Günaydın canımm:38:

ecrin neredesin sonuç ne bende merak ettim yav gel hadiiii

çok geçmiş olsun canım ya . ah ah hastalık bir yapıştımı bırakmıyo yakayı.
herkese ayrıca günaydın bugün perşembe di mi ya ben hala geçen haftaya göre artı 300 grdayım yarın sabaha mucize bekliyom artık. çok sıkıldım bu duraksamadan 4. haftası durmanın ya birde artı olmasa bariii. dün sinirden öyle rezil bir menü yaptım ki yazım de dövün beni.:57::57:
sabah:56:
1 paket eti form (6 yulaflı bisküvi)
ara 1 elma
öğle:56:
4 mandalina
ara 5-6 iğde
akşam:56:
2 kaşık pilav 3-5 parça kavrulmuş et
sonra da 9 gibi bir elma tabii 2 bardak yeşilçayda var
ha birde saat 8 de 1 tatlı kaşığının yarısı kadar çikolata attım ağzıma..
az düzensiz ve sağlıksız bir gündü ama tartı yine düşmedi. :2::2:kilo veremeyince sinirlenip böyle yarı aç bırakıyom kendimi hep :43::43:

gitsin yağlar :41:ersin bitsin:41: üf üf dün o kadar sinirliydim:47::47: ki akşam hergün yaptığım sporuda yapmadım ee ne olacak benim bu halim
akşam pilates topum geldi ama ben hala video bulamadım satın alacam artık o yönde bir öneriniz var mı

Ebru şallının cdsini satın alacaksan netten indirmeni tavsiye ederim canım :31: boşuna para verme :27:

günaydınlar herkeseeee :16::16:

geldim ama gıtcem yıen durusup gelıcemm :66: hava yagmurlu, pöfff hıc sevmıyorummm bu havaları:31:

gelince gorusuruz inş, öpüldünüz bağğyanlar :1::54:

Günaydınnn canım kolay gelsin :38:

Günaydın kızçelerrrrrrrr :3::3:

Ay bugün çok mutluyum :32: :32: tabi siz kilo verdim sanıcaksınız ama değil :1::1: yeni iki tane oje sipariş ettim beğendiğim

kolleksiyondan :69: bugün elimde olacaklar inşallahhhhh :21::21: :12:

Halaycım sağol...........

Ahhhhhh orticim sağol iyi yapmışsın sonuçta bu hastalık direncimiz yok kalori düşünmiycez artık haftaya daha iyi oluruz inş....valla bende korkuyom fazla çıkıcam napalım can sağlığı artık

yearslater_38 sanada geçmiş olsun canım öksürük ço kkötü uykusuz bırakıyo insanı

charm sağol canım sanada ..doktorum bi sürü ilaç verdi....

Blackcat_80 sağol canım ......hastalık bi başladımı herşey üst üste geliyo napalım bugünümüze şükür ...ebru şallının plates dvd sini güzel diyolardı forumdaki arkadaşlar ama 2. Dvd si .....

Arcak 81 filizz64 sağolun canlarım

hekese günaydınnnnnnnnnnnn. hayırlı birgün dileğiyle.............
kahvaltımı yaptım şimdi de leslie ile yürüyeceğim. inşallah yarın bu saatlerde kilo vermişim diye yazarım. çünkü motivasyonum bozulmasın diye 4 gündür tartılmıyorum. Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. herkes dilediği kiloyu sağlıklıca verir inşallah.

Aminnn ya benim de umudum bu ve ben de tartilmadim daha yarini bekliyorum:18:

merhaba çıtır hatunlar nasılsınız bakalım sizi unuttuğumu sanıyorsunuz ama sanmayın unutmadım hep aklımdasınız uzun zamandır siteye giremedim gweldim ve çıtırlar ne alemde bakayım dedim özledim sizleri kilolar ne alemde çıtır olma yolundaki hedef nasıl gidiyor ben iki kilocuk almanın mutluluğunu yaşıyorum kilo alırken sevinen içinizde bi ben varım herhalde:1: bu arada benim kızım olacak teyzeleri haber vereyim dedim doğum sonrası bende aranızda olucam kilolardan kurtulmak için şimdilik alma yolunda ilerliyorum eşim eskiden yeme diye kavga ederdi şimdide yemiyorum diye kavga ediyor ben az kilo aldım diye seviniyorum o ise kızıyor ye ye diye ayy ne güzel bi duygu eşimin ye ye demesi:60:4,5aylık olduk ve iki kilo iyi sanırım dimi çıtırlar umarım hep böyle istikrarlı gideerim
bu arada mywişim sen nasılsın bamya ve ben öpüyoruz seni
kdr canım senide özledim sohbetini özledim sen ne alemdesin iyi olduğunu bildir kız
gereği düşünüldü callen maduru çıtır sen nasılsın bakalım
kaptanım geçmişe bakmadım ama hedefe ulaşmışsındır inşallah ve koruma programına geçmişsindir azimli kaptan senii iş buldunmu inşallah herşey gönlünce olsun
arcak sen nasılsın canım oğlun nasıl öpüyorum sizi
charm canım sen nasılsın özledim senin mönüleri mönü idolüm benim:1:
triendy çıtır anee nasılsın doğumdan sonra bende senin gibi olmak istiyom tiyoları alırım artık senden
ayşecim geliyormu bilmiyorum ama o koca göbekli güzel çıtır annişi merak ettim doğumu yaklaşmıştır onun öyle tahmin ediyorum
leguim sen nasılsın senin resimlerine bakıp bakıp gaza geldim hep şükür 15 kilo gitmişti şimdi ne kadarı geri gelecek bilmiyorum ama doğumdan sonra nasipse tekrar aranızdayım
hafızayı zorluyorum başka kimler vardı diye bak yine unuttuklarım var biliyorum ama hepinizi seviyorum kusuruma bakmayın emi

fırsat buldukça uğramaya çalışırım hepinize bol eksili az kalorili günler diliyorum en çıtır topik bizim topik:1:

:16::16::16:

ay kızlar komik ve zor bir durumla karşı karşıyayım yazayım size dedim. ya işyerinde tuvaletteki sular donmuş:1::1::1:
ben ne etcem şimdi akşama kadar tutacam mı :52:
ay sıkıştım ama bir damla su akmıyo:52::52::52:
tuvaletin ortasına ateş mi yaksak ne :52::52::52:
ay gülüyom ağlanacak halime. etrafta biryer de yok :52:

ay kızlar komik ve zor bir durumla karşı karşıyayım yazayım size dedim. ya işyerinde tuvaletteki sular donmuş:1::1::1:

yaaa sakin tutma kendini saliver gitsin diycem:1: de olmaz simdi.hakikaten yakinlarda biyerde hic wc yokmu yaaa???bence sen o binadan hemen cik ve yan binaya gir ,ilk gordugun tuvalete dallll :9::9:

Hay allah iyiligini versin yahu:9:

:1::1:

merhaba çıtır hatunlar nasılsınız bakalım sizi unuttuğumu sanıyorsunuz ama sanmayın unutmadım hep aklımdasınız uzun zamandır siteye giremedim gweldim ve çıtırlar ne alemde bakayım dedim özledim sizleri kilolar ne alemde çıtır olma yolundaki hedef nasıl gidiyor ben iki kilocuk almanın mutluluğunu yaşıyorum kilo alırken sevinen içinizde bi ben varım herhalde:1: bu arada benim kızım olacak teyzeleri haber vereyim dedim doğum sonrası bende aranızda olucam kilolardan kurtulmak için şimdilik alma yolunda ilerliyorum eşim eskiden yeme diye kavga ederdi şimdide yemiyorum diye kavga ediyor ben az kilo aldım diye seviniyorum o ise kızıyor ye ye diye ayy ne güzel bi duygu eşimin ye ye demesi:60:4,5aylık olduk ve iki kilo iyi sanırım dimi çıtırlar umarım hep böyle istikrarlı gideerim
kdr canım senide özledim sohbetini özledim sen ne alemdesin iyi olduğunu bildir kız
kaptanım geçmişe bakmadım ama hedefe ulaşmışsındır inşallah ve koruma programına geçmişsindir azimli kaptan senii iş buldunmu inşallah herşey gönlünce olsun
triendy çıtır anee nasılsın doğumdan sonra bende senin gibi olmak istiyom tiyoları alırım artık senden
ayşecim geliyormu bilmiyorum ama o koca göbekli güzel çıtır annişi merak ettim doğumu yaklaşmıştır onun öyle tahmin ediyorum
leguim sen nasılsın senin resimlerine bakıp bakıp gaza geldim hep şükür 15 kilo gitmişti şimdi ne kadarı geri gelecek bilmiyorum ama doğumdan sonra nasipse tekrar aranızdayım
hafızayı zorluyorum başka kimler vardı diye bak yine unuttuklarım var biliyorum ama hepinizi seviyorum kusuruma bakmayın emi

fırsat buldukça uğramaya çalışırım hepinize bol eksili az kalorili günler diliyorum en çıtır topik bizim topik:1:

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin cnm :emir_bebek::emir_bebek: :nazar::nazar:

Ay nasıl yanii :52::52::52::52::52:

Sen nerdeydin kii sular donmuşş :53::53:

Ay bugün çok mutluyum :32: :32: tabi siz kilo verdim sanıcaksınız ama değil :1::1: yeni iki tane oje sipariş ettim beğendiğim

allah ıyılıgını versın kız ne güzel küçük şeylerle mutlu olabiliyosun gerçi bende oyleyım eger boyle ıstedıgım bıseyı netten aldıysam daha bı heyecan yasıyom bıde oglusa bısey alırken:1: cok para verıyon mu barı onlara

oyy oyy sımdı bı tane cadı mı gelıyo yanı teyzosu yesın onu:emir_bebek::nazar: bende ınan gecen gun düşündüm sen benım gıbı mayıs annesı olcan ya dedım ne kadar oldu kendı hamılelıgımden düşündüm karnı belırgınlesmıstır dıye hatta sey düşündüm bı ara bı rısk var felan dıyosun kıst mı neydı ınsallah yoktur dedım saglıcakla kavusursun bebısıne canım beklıyoz senı ama az kılo alcam dıye vıtamınsızde bırakma hem kendını hem kızını ısım düşündün mü bakım.gel arada özletme kendını:38:

gercekten trajıkomık bı durum olmus cnaım o kadar soguk demek sızınde sebeke sualrına antfrız koysunlar barı de donmasın:1:

Anaaaaa Beleenaayyy gelmişşş...:52::52::52::52:
Bamyaa meğersemm kısçeymişşşşşş :52::52:
Yiirr onu mywish tiyzesiiiii :52::52:
Çok sevindim Belenaycım iyi olmana ara ara bakıyordum sana bayadır girmiyordun msj falan atmıştım hatta.
Allah balkıssçeni ve seni korusun canım.
4.5 ayda 2 kg bence süper.
Şayet ben hamile kalsam garanti 7 kg almıştım.:52::52:
Öpüyorum kocaman sizi.:16:
Arada uğra haber ver bizee anam zaman ne çabuk geçiyo 4.5 ay olmuş daha dün gibi.
Bebişin resimleri gelir artık yakında.:27:

aahahahh :60::60::60::60::60:
Benim sevdicek de demişti suyu açık bırakıyorlarmış donmasın diye askeriye de :60::60:
ay ne güldüm Allah yardımcınız olsun çok fena bişey ya :60::60:

allah ıyılıgını versın kız ne güzel küçük şeylerle mutlu olabiliyosun gerçi bende oyleyım eger boyle ıstedıgım bıseyı netten aldıysam daha bı heyecan yasıyom bıde oglusa bısey alırken:1: cok para verıyon mu barı onlara

oyy oyy sımdı bı tane cadı mı gelıyo yanı teyzosu yesın onu:emir_bebek::nazar: bende ınan gecen gun düşündüm sen benım gıbı mayıs annesı olcan ya dedım ne kadar oldu kendı hamılelıgımden düşündüm karnı belırgınlesmıstır dıye hatta sey düşündüm bı ara bı rısk var felan dıyosun kıst mı neydı ınsallah yoktur dedım saglıcakla kavusursun bebısıne canım beklıyoz senı ama az kılo alcam dıye vıtamınsızde bırakma hem kendını hem kızını ısım düşündün mü bakım.gel arada özletme kendını:38:

gercekten trajıkomık bı durum olmus cnaım o kadar soguk demek sızınde sebeke sualrına antfrız koysunlar barı de donmasın:1:

Ayy öyleyim ben yaa :29: ufak şeylerle mutlu olabiliyorum :69: Netten aldım ama aldığım kişi bikaç sokak arka fabrikada çalışıyo zaten :1:

bugün ya ben birini yollar aldırırım yada o şirketten biri ile yollar ojelerimi :26: bana göre çok değil ama :26:tanesi 18,00 TL iki tane aldım

36,00 TL düz 35,00 olur herhalde :26: en azından holografik ojelerimden ucuz :1::1:

Ben herşeyi netten alıyorum :1: bebişim olursa inşallah onada alıcam gerçekten büyük mutluluk :29: sipariş verip kargo bekliyosun kargo

gelince ne aldığını bildiğin halde heyecanla açıyosun filan :17::17:

Mutfak masraflarından arttırdın da oje mi aldın gene :60::60:
Bizim patronun karısı 3-4 yıl önce kendine son model pahalı bi araba almış.
Herkese de mutfak masrafından kıstım öyle aldım diyomuş aklıma o geldi ne alakaysa:60::60:
Güle güle kullan ocelerini:27:

Mutfak masraflarından arttırdın da oje mi aldın gene :60::60:
Bizim patronun karısı 3-4 yıl önce kendine son model pahalı bi araba almış.
Herkese de mutfak masrafından kıstım öyle aldım diyomuş aklıma o geldi ne alakaysa:60::60:
Güle güle kullan ocelerini:27:

Ahahahah :60::60:

Boğazımdan kısamam ben şekerim :60: zaten tipimden de belli kısmadığım :60::60:

Harçlıklarımdan arttırdım da aldım :27: südyenbank :23:

Kocişim duysa yir beni yirrrrr :56::56:

Sağol bu arada msnden göstertirim :69:

günaydıınbn kızzllaar herkeşlereee :21::21::21:

canım ortiiiii bende seni özel olarak çok seviiiim.

ya kızlar plates topum geldi ama yapacak vido bulamadım ebru şallının vid yönlendiren arkadaş çok sağol lakin indiremedim bir türlüüüü olmadı
tv8 dekide çok yavaş açılmıyo bilgisayarım çok yaşlı kaldırmadı. biri bana pilates videosu önersin lütfen. yoksa netten satın alacam rastgele birşey.

canım eğer hala indiremediysen msn adresini at özelden msn den yollim videoyu sana para verme boşunaaa :34:

canım ben netten ebru şallının videolarını indirdim.tv8 de yayınlanan programlarından.istersen sende indir.dur özelden linkini göndereyim.biraz yavaş indiriyo ama bigün akşama kadar indirsen sana yeter inş...

tv 8 indirme linkini banada yollar mısınn ?

Ayy öyleyim ben yaa :29: ufak şeylerle mutlu olabiliyorum :69: Netten aldım ama aldığım kişi bikaç sokak arka fabrikada çalışıyo zaten :1:

bugün ya ben birini yollar aldırırım yada o şirketten biri ile yollar ojelerimi :26: bana göre çok değil ama :26:tanesi 18,00 TL iki tane aldım

36,00 TL düz 35,00 olur herhalde :26: en azından holografik ojelerimden ucuz :1::1:

Ben herşeyi netten alıyorum :1: bebişim olursa inşallah onada alıcam gerçekten büyük mutluluk :29: sipariş verip kargo bekliyosun kargo

gelince ne aldığını bildiğin halde heyecanla açıyosun filan :17::17:

güle güle kullan canım hereksın ayrı bı zevkı hobisi oluyor ıste ben eskıden kasete cok para verırdım mesela hem acır hem verırdım harclıklarımdan sonra noldu 1 sene once lojmana tasındıgımda ablam bunlar ne eskıde kaldı artık calmıyodur bıle dedı attı hepsını ama acıdım yanee:5:

günaydıınbn kızzllaar herkeşlereee :21::21::21:

canım eğer hala indiremediysen msn adresini at özelden msn den yollim videoyu sana para verme boşunaaa :34:

tv 8 indirme linkini banada yollar mısınn ?

Günaydın cnm :3:

güle güle kullan canım hereksın ayrı bı zevkı hobisi oluyor ıste ben eskıden kasete cok para verırdım mesela hem acır hem verırdım harclıklarımdan sonra noldu 1 sene once lojmana tasındıgımda ablam bunlar ne eskıde kaldı artık calmıyodur bıle dedı attı hepsını ama acıdım yanee:5:

Çok sağol canım :38: ayy atılır mı yaa :53: benim eşiminde var kasetleri ben saklıyorum babamda da var saklıyo :29:

Benimki hobiye tam dönüşemedi ama dönüşecek inşallah biraz daha oje almam lazım ondan sonra sizinle paylaşıcam fotolarımı :69:

Günaydın cnm :3:

Çok sağol canım :38: ayy atılır mı yaa :53: benim eşiminde var kasetleri ben saklıyorum babamda da var saklıyo :29:

Benimki hobiye tam dönüşemedi ama dönüşecek inşallah biraz daha oje almam lazım ondan sonra sizinle paylaşıcam fotolarımı :69:

hobiye dönüşmedi mi:53:anlattıgına göre dolabın bıel var onlar ıcın senınkı koleksıyona dönmüş kız:9:beklıyoruz merakla

Back
X