günaydın canım aaaaaaaa kimseler yok en geç yatan olarak ben m, kalkmışım hayret hadi kalkın kızlar dünkü yediklerimizi yakacağıııııız. hava güneşli yürüyerek merkeze gidem iyice bi adımlayam diyom erisin dünküler :)Pazar qünleri tatil yapmayan bir aile olarak
Topiğin kepenklerini ben kaldırıyorum
Günaydın Günaydınn Günaydınnnnn Çıbıklarımmm
bu sabah 66.4 qördüm yani dünden buqüne 300 gr vermişim
eh.. hiç yoktan iyidir :26:
yarın kaynanamın kuranı var dün akşam sarma sarıyodu valla
o buqün yapar börekler pastalar tatlılar kurabiyeler
ama benn yemicemm hepsinden değilde en çok sevdiklerimden 1 ısırımlık alıcam
diyetimi bozmayı düşünmüyorumm inşallah
cuma qünü 65'i hattaa gerekirse 64'ü qörmek istiyorummmmmm
günaydın canım aaaaaaaa kimseler yok en geç yatan olarak ben m, kalkmışım hayret hadi kalkın kızlar dünkü yediklerimizi yakacağıııııız. hava güneşli yürüyerek merkeze gidem iyice bi adımlayam diyom erisin dünküler :)
hayırlı pazarlar kızlar:))) bende sabah kalktığımda eksilerdeydim yani vermiştim 300-500 arası ama tartıya güvenemiyorum bakalım hayırlısı:)))
tartın dıgıtal ise qüven canım
ben 80 den 72 ye nasıl düştüğümü hiç anlamamıştım
hep tartının yanlış qösterdiğini pilinin bttiğini düşünüodum
aynaya bakınca bile zayıfladığımı farkedemiodum
ama sonra beni bi müddet qörmeyen arkadaşlarımın şok qeçirmiş hallerini qörüp
iltifatları duyunca,kıyafetlerimde bollaşınca inanmıştım kilo verdiğime
ben şuan 66 kiloyum ama aynaya hala baktığımda sanki 80 kiloluk halimdeki qibiyim
hiç vermemişm qibi qelior
her zaman kendimi kilolu qörücem qaliba ben
ay ne güzel bi zamanlar bende senin gibi azimlidim..oyüzden yemekten korkmazdım..nasıl olsa toparlar veririm die..istediğim zaman veriodum çünkü..zaman geçtikçe bunu yapamaz oldum eski azmimi kaybettim..şimdi yememek için kendimle savaşıyorum ama ne yazıkki çoğu kez yenik düşüyorum..Pazar qünleri tatil yapmayan bir aile olarak
Topiğin kepenklerini ben kaldırıyorum
Günaydın Günaydınn Günaydınnnnn Çıbıklarımmm
bu sabah 66.4 qördüm yani dünden buqüne 300 gr vermişim
eh.. hiç yoktan iyidir :26:
yarın kaynanamın kuranı var dün akşam sarma sarıyodu valla
o buqün yapar börekler pastalar tatlılar kurabiyeler
ama benn yemicemm hepsinden değilde en çok sevdiklerimden 1 ısırımlık alıcam
diyetimi bozmayı düşünmüyorumm inşallah
cuma qünü 65'i hattaa gerekirse 64'ü qörmek istiyorummmmmm
canım benim de bir digital tartı var ama nasıl deniyo kalibrasyonu mu ne işte yanlış gösteriyo kiloları.:26: nerde düzelttirebiliriz? ya da biz kendimiz düzeltebilir miyiz?
Günaydın kızçeler....
ay ne güzel bi zamanlar bende senin gibi azimlidim..oyüzden yemekten korkmazdım..nasıl olsa toparlar veririm die..istediğim zaman veriodum çünkü..zaman geçtikçe bunu yapamaz oldum eski azmimi kaybettim..şimdi yememek için kendimle savaşıyorum ama ne yazıkki çoğu kez yenik düşüyorum..
yokluğumdan faydalanma..iyi geceler caniimmsen yatta bizde pisiyle bas basa kalak
hıh bakıyorumda sende dünden hazırmışsın orti..küstüm saaahani başbaşa kalacadııııııık
iyi geceler canım
yat kız yat yatınca pek güzel oluyonbende yatiyorum pisiim iyi geceler
bende kitap okurken uyuya kalmişim ortim..:13:bende netten çıkıyom canım ya bak bak gözüm acıdı bilgisayara gidem acık kitap okuyam uyurum belkim
sorma canım ya sinemaki sağolsun saat 4 de yattım 8 30 da karın ağrısı ile uyandımevet baktım maşallah 3e kadar oturmussun
yinede erken kalkmssın bravo
çok uyku uyumakta iyi değil yaa ben sabah 8:30da kalktım
akşam kocis erken qelcek avm qidicez ins
zayıfladıkca qöğüslerimde küçülüo sütyenim kalmadı
kendime şöyle en iyisinden bi toparlayıcı almam lazım:26:
ne güzel canım güven sen tartıya önce tartı gösteriyo sonra vücuthayırlı pazarlar kızlar:))) bende sabah kalktığımda eksilerdeydim yani vermiştim 300-500 arası ama tartıya güvenemiyorum bakalım hayırlısı:)))
afiyet olsuuuun bende edebilmle kahvaltı yaptımdiyete başladığımdan beri ilk defa tostumu bu kadar zengin hazırladım
kaşarlı,sucuklu, ketçaplı bir tossssttttt
tadı damağımda kaldı
öptüm ortiiiiiiiiGünaydın kızçeler....
ay ne güzel bi zamanlar bende senin gibi azimlidim..oyüzden yemekten korkmazdım..nasıl olsa toparlar veririm die..istediğim zaman veriodum çünkü..zaman geçtikçe bunu yapamaz oldum eski azmimi kaybettim..şimdi yememek için kendimle savaşıyorum ama ne yazıkki çoğu kez yenik düşüyorum..
aha yakalandık aman zati balda kaçti bende uyumuşum gene tek :)
yokluğumdan faydalanma..
pisimi rahat bırakkkk Nuriiiiii
hıh bakıyorumda sende dünden hazırmışsın orti..küstüm saaa
ver tüm mektuplarımı sms lerimi
yat kız yat yatınca pek güzel oluyon
bende kitap okurken uyuya kalmişim ortim..:13:
sen kafada bitirmişsin olayı cnm vereceğine inanıyorum ben...umarım banada bulaşır senin şu azminden..ben ilk diyete girdiğimde 80 kiloydum o zamana kadar diyet nedir hiç bilmezdim bile.. doğumdan kalan kilolarımı veriyorum canım
ilk azmim o zaman oldu sonra 72 ye inince herkes ay çok zyıflamıssın vs diyince bende kendimi harbiden incecik sanıp bıraktım diyeti
sonra bikaç ay yedim içtim 74 oldum sonra tekrar bir azim ve hırsla diyete başlayıp 64 olmuştum en son kasım ayıydı işte
bıraktım yine herkes çok zayıflamssın diyince :)))
10 qün öncesine kadar 68 oldum kilo aldım yine ve şimdi son kez azmimle diyete başladım bu sefer 59u qörmeden bırakmıcam
kendime ve size söz veriyorum !!!!!!
A.Slm dilekk hoş geldin şeker...naber??? bugün nasılsın bakim???Selam şekerparelerr:119:
hoşqeldin canımSelam şekerparelerr:119:
slm kızlaaaar
bende dışarı çıkıyomn merkeze yürüyec sonra da avm ya giderim btün gün gezecem yani acık kalori yakalım di mi
sorma canım ya sinemaki sağolsun saat 4 de yattım 8 30 da karın ağrısı ile uyandımama sonra 9 gibi gene yattım 1 30 saat daha uyumuşum şişmiş her yerim :)
ne güzel canım güven sen tartıya önce tartı gösteriyo sonra vücut
afiyet olsuuuun bende edebilmle kahvaltı yaptım
2 dilimtam tahıllı ekmek 3 minik çeri domates az da tulum peyniri yumurta da haladım ama canım istemedi
şimdi dışarı çıkıyom ama kesinlikle ağır yemecem ızgara bişiler yerim en fazla
akşama görüşürüz kızlaaaar
öptüm ortiiiiiiii
kızlarr siz nasıl tartılıyosunuzz???
yani kıyafetlerinizle mi??
ben sabah kalkınca wc gidiyorum sonra üstümde ne varsa çıkarıyorum
sadece iç çamaşırlarımla tartılıyorum
fazla mı abartıyorum acabaa
kaç bakim kaç...nereye kadar kaçıcan...aha yakalandık aman zati balda kaçti bende uyumuşum gene tek :)
hadi by çıktım
A.Slm dilekk hoş geldin şeker...naber??? bugün nasılsın bakim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?