Haşin seviyonuz anam siz
Hippi suziiiitamamsinan yilmaz gelmisdin kadinlar matinesine ben gitmisdim ohh baya bi kalori yakiyo da sonrasinda insan acikiyo
ayyy hadi dilekcim nolur beni 6 lara götür sözünden cikmayacam söz
yarin sabah yimirta yesem ekmek yerine haslanmis :26:
kizlar yarin karneval var isyerinde her oda kendine göre birsey yapmasi lazimbizim oda da hippi yapalim dedik yarin hippi olacam :111:tombil hippi foto ekleyeyim bakin iyimi hippi olabilmismiyim daha sacimi havaya kaldircam birde spray ile boyuyacam yarin öyle de eklerim
Eki Görüntüle 351438 Eki Görüntüle 351446 Eki Görüntüle 351449
olmuşşş vallaaaaaa
cadı da süper olurmuş tam benlik
ayrıca alt kısmın ne kadar zayıfmış senin heee
valla göbek gitse süper olursunnnn
cocugu yatirayim gelebilirsem gelirim yine kizlar :80:esim birakirsa
öptüm
ele al beni dilek eritene kadarda birakma bagar cagar parcala ama birakma
İyi geceler şekerim.
Peki o vakt yatmadan 20-30 mekik çek sende şeker.
ben bundan sonra dileki 24 saat birakmiycamele al beni dilek eritene kadarda birakma bagar cagar parcala ama birakma
Hippi suziiii
Bayıldım halinee.
Bu arada suziii yatmadan hergün 20-30 tane mekik çek şekerim.
Bacaklar toto normalde üst var.
geçmiş olsun eşine canımallah şifa versin çabucak
sende dene bakalım inş koruyabiliyosundur görüşürüz sonra kendine iyi bak
sağolun kızlar ya buna hayr demek belki basit birşey ama benim için büyük bir adım. çünkü ben önüme konulan birşeye hayır diyemeyen bir insanım ama bundan sonra bu pastayı hatırlayıp hayır diycem
ynen canım çıtır olcaz yetti gari tombişlik
bende akşam yapcam zumbaaaaaaaaaa:118:
bende akapunktur yaptırmıştım ne yazık ki bırakınca alınıyor
canım ben seni çok iyi anlıyorum ah ah kilolar ama herkesin dediği gibi sabır en güzel yöntemdiet spor kesin çözüm bu.
geçmil olsun canım
sagolun kizlar bi vermiyo pcyi ya tam aldim bisey bakicam diye tekrar aldiay morelim bozuldu2 saatdir ayin 18den basladim alinti yaptim uctu gitti bilgisayar kendi kendine kökden kapandi
nesquikcim tatlim cok sagol güzel msjin icinbirde dün verdigin link deki zumbayi az önce oynadim
tugbam kelebegi yedigimde sen gelecen kesin aklima birde bulabilsemcanim benim demek hep yediginde ben geliyorum aklina
balkaymakim tschibodan tunik almissin güle güle kulan canimne güzel 1 beden daha incelmissin
monacim sanada alinti yapmisdim ama :44: ha aklima geldi güldüm oyun oynamana ordan oraya saliyordum demisdin sanirsam
bende biara öyle yapiyordum
ruweydacimm kolbasti oynardimda apartmanda oturuyorum komsunun lambasi kafasina düser diye korkuyorum :18:
umaycim senin kiz hastaydin nasil oldu canim :26:
zerram canim benim yine almaya basladim 300-500 cikiyorum yine
dilekcim birazdan menümü yaziyorum fistik
cleopatra,ay_nil;buseli; sizlere de alinti yapmisdim ama unutuyorum aklimda kalmiyo
ecrin29 betülcüm esin hasta sanirsam gecmis olsun canim
qivicimmmmm canim benim ya gel beraber verelim sen gitmeden yine 69 u görmüsdün seker
ben yerimde sayiyorum sen gideli gel beraber el ele verelim berbaer veririz fazlaliklarimizi birde dileke sac cekdirelim bak gör veririzgecen sefer nasil tutuysa sacimdan 1.800 kilo nasil gitti anlamadim
unuttugum kizlar varsa kusura bakmayin canlar öpüyorum hepicinizi
tamamsinan yilmaz gelmisdin kadinlar matinesine ben gitmisdim ohh baya bi kalori yakiyo da sonrasinda insan acikiyo
ayyy hadi dilekcim nolur beni 6 lara götür sözünden cikmayacam söz
yarin sabah yimirta yesem ekmek yerine haslanmis :26:
kizlar yarin karneval var isyerinde her oda kendine göre birsey yapmasi lazimbizim oda da hippi yapalim dedik yarin hippi olacam :111:tombil hippi foto ekleyeyim bakin iyimi hippi olabilmismiyim daha sacimi havaya kaldircam birde spray ile boyuyacam yarin öyle de eklerim
Eki Görüntüle 351438 Eki Görüntüle 351446 Eki Görüntüle 351449
yok kiz keskesuziiiiiiiiine o hal haaa hipilere benzemissin ayni
suzi ne kadar zayif görünüyon sen ya görünüyonmu yoksa öylemisin :44:
Ben yatıyorum kızlar..
İyi geceler..
sagolun kizlar bi vermiyo pcyi ya tam aldim bisey bakicam diye tekrar aldi
vav bune hal bence ayaklarin baya zayif benim sorun orda nasil zayifliycak benim ayaklarim ya
amaaaann o ne öyle yok benim göbegim var öbürü yok benim bacak var digeri bende kalca var
iste hepsinin bir arada olmasa herkese nasip degil ay ne sansliyim ben yaaaa
göbek toto bacak ohhhh hepsi
ay ne kaaa kiskancsin monaaaa
amaaaann o ne öyle yok benim göbegim var öbürü yok benim bacak var digeri bende kalca var
iste hepsinin bir arada olmasi herkese nasip degil ay ne sansliyim ben yaaaa
göbek toto bacak ohhhh hepsi
betülcüm bende diyorum keske ayaklarim totum cok olsada üst olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?