- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
- 358
5 dilim ekmek yedim ozaman bugün pisinini menüsüne bakarsak gayet normalönemli olan kaçamağın deamını getirmemek canm benm 4 sarma sanırsam 1 dilim ekmek eder fazladan 1 dilim ekmek yediğini varsay
anladım canım, çizelgelere takıldık ya motive ediyor insanın o yüzden sordumCanım ben belli bir yere kadar yapıyorum ama ondan sonra şirketin engeli ile karşılaşıyorum malesef
Bende çok istiyorum ama olmuyor.
Yerken hiç mi aklına gelmedik?
ben detoksu 1 gün yaptım ve ertesi gün deli gibi yedim hiç doyamamıştımHer iki saatte bir içmediğim için beni bu detoks acıktırıyor kızlar.
Geçen hafta çok iyiydi.Bence en güzeli sağlıklı beslenme.
Detoks için erken bana.Zaten rahat veriyorum duraklama dönemi olursa o zaman yaparım.
baktımda yağlı bişeye benziyoryok canım kelebek tavuğun biyeri işte,kimse bulamadıda ne biliyim bi tattıramadım kızlaradamaşşallah her hafta alırdı yerdik eşim,2-3 haftadır unutmuştuk,geçen akşam yine almışta onu dediydim yedik yine diye suziyegoogleye yaz kelebek tavuk diye görsellerde arattır görürsün
yaşadıklarını çok iyi anlıyorum belki hepsini birebir yaşamadık ama topikteki herkesin derdi kilo, 70li kilolarda hiç azımsanmayacak derecede herkesin seni anladığına eminim düğün olması, gelin olacak olman seni geriyordur bende eski fotolarıma bakamıyorum ama panik yapmadan düğüne kadar verebileceğin kadar kiloyu versen şuandan daha iyi olacaktır benimde eşim kiloluydu düğün zamanı 15 kilo verdi şuan kimse hatırlamıyor düğünde kilolu olduğunu sadece biz biliyoruz fotolardan, herşey senin elinde, bizim elimizde, seni motive edecek bir amacın var bu seni hızlandırabilir şuan senin canın sıkkın olduğu için yorumlarımız çok fazla etkilemeyecektir ben kendi adıma sadece düşünmeni istiyorum sağlığın için yavaş yavaş vermelisin bence senin yapacağın düğüne kadar verebildiğini vermek hızlandırarak, kaçamaklar yapmayarak düğünden sonra herşey daha güzel olacaktırkızlar teşekkür ederim. benim bahsettiğim yağ aldırmak değil. onu da araştırmıştım. sonra neler oluyor biliyorum. artı o çok pahalı. ve yamuk yumuk oluyorsun. ancak ardından karboksiterapi uygulanırsa yamukluk belki düzeliyor ama bu sefer de kilo aldığında öncekinden daha biçimsiz oluyorsun. o yüzden bu düşünebileceğim son şey. benim bahsettiğim diğer cihazlı yöntemler ya da diyetler ya da her ne ise.. neyse. düğünü kafaya takarım tabii ki nası takmayım? çünkü şu 25 yıllık hayatımda ben hiç bu kadar çirkin olmamıştım. beni nişanlım zaten 3 sene önce tanıdı o da maksimum 3 sene önceki halimi biliyor o zaman da şu 30 kilonun 15i yine üzerimdeydi. ya neyse beğensin tabii isterim ve beğeniyor da ha beğenmezse de zorla tutacak değilim. ama ben şu halimle kendimi sadece çirkin bir şişko gibi değil ben kendimi 50-60 yaşlarında hissediyorum. düşünüyorum 30 yaş bile hissedemiyorum. eğilip ayakkabımı bile giymekte zorlanıyorum. bütün omurlarım sanki üst üste biniyor ve sırtım ağrıyor artı boyum basıklaşıyor. ben öyle hissetmiyorum gerçekten öyle oluyor. lisede 1.71 olan boyum artık max 1.67-1.68 çıkıyor. kemik erimesi falan da yokmuş baktırdım kemiklerim sağlam. daha 70kg bile olmadan önce bi doktor bu konuda kilo vermemi söylemişti. sırtımda skolyoz (omurganın S şeklini alması) oluşmaya başladığını söylemişti. kilo vermelisin demişti. hadi tipimi değil sağlığımı önemsemedim. merdiven çıkarken her katta dinlenmek herhalde size de çok uzak gelmiyordur. kollarım sallanıyor. selülitlerim oluştu birden. hem de fena derece. göğüslerimde bile çatlaklar oldu. o çatlaklar dizlerimin altına kadar iniyor. ha bir de nur topu gibi gıdık peydahladım. dahası da var ve ben hayatımın en çirkin dönemini geçiriyorum. güzel olmayı hiç bir zaman önemsememişimdir mevzu bu değil. zaten öyle olsaydı şu yazıyı yazıyor olmazdım. evet düğün bir kaç saat sürecek ama beni orada ilk ve son kez görecek insanları geçtim, ben ilerde açıp açıp fotolara bakmak istiyorum. hür ve enerjik olmak istiyorum. ailemin bak biz sana dedik zayıfla diye gelin dediğin ince olur vik vik konuşmalarını istemiyorum. ay kusuruma bakmayın ne kapsirli oldum bugün değil miseviyorum sizi şekerler :109:
ben bunu okumamıştım yoksa mazeret yapmazdım valla bak :26:Ben toparlanayım.
Akşam yemeğinde fazla kaçırmayın.
Bu hafta 100 gram bile olsa herkesin vermesini istiyorum.
Öptüm sizi.
Akşam sızmazsam giricem.
Menüler paylaşılsın lütfen.
Yanında mazeret olmadan....
incelme hareketleride ne oliiiioynadım vallaa
akşamda incelme hareketlerime başlıyorum 3hafta kesintisiz deniycem,bakalım 2beden incelme oluyomuş görcez bakalım,,,çocuklarda uyandıı bende kaçaaar,gece görüşürüz artık
ben twist yapıyorum 100e kadar dönemiyorum yaaa karnım ağrıyor sendede oldumu öyle bişey 20 dk baya bi uzun bir süreSelam kızlarrr
menümmm
sabah
3 parça peynir
3 yeşil zeytin
çok az çemen
yarım domates, yeşil biber
1 kuru kayısı
1.5 dilim tb ekmeği
ara
1 ceviz
2 kupa yeşil çay
öğlen
yarım tabak tavuklu nohut yemeği
1 tabak salata
ara
1 fincan şekersiz sütlü türk kahvesi
1 kuru incir
akşam
1 kase mercimek çorba
yarım kase yoğurt
3 lt su..
sporlar: sabah 1 saat dans. akşam 30 dk dans + 20 dk sopa hareketi..
bayılırım şekerpareyeeee hmmmmmne olduysa bundan sonra oldu..
3 adet şeker pare
1/3 çikolata
neyse bu saaten sonra yeşil çay içip bugünü daha fazla kaçamak yapmadan bitirmek herkeslere kolay gelsin....bol kilosuz günler
aksam yemegi....
sicacik ekmek aldilar
üzerine yag sürdüler
o yaglar ekmek üstünde eridiler
gözüme soka soka yediler
beni en derin yerimden yaradilar
mis gibi nuhutlu pilavlar
yanindada yogurtlar
üzerinede karabiber dökeydiler eyiydi ama dökmediler
löp löp yedilerbu kiz corbayla doyarmi demediler
peki ya tursu dediler
onuda silip süpürdüler
pirasada vardi onuda yediler
bu kiz ne ceker düüsünmediler
ben bir garip kizim
bu misralar kalbimden gelir
hem söyler hem aglarim
yeter artik bende doya doya yemek isterim
rezene gaza çarekızlaaaar karnıbahar çok kötü gaz yaptı ölüyoooooooom bana bir çare spor yapcam ama hareket edemiyom feci şiştim yaaa
kayısılı form çayı iyi gelir mi kine
hasta değilde hafif ateşi vardı düzeldi dişten sanırım çok sağol canım yaaa çok düşüncelisin, kaçırmıyorsun hiçbişeyiay morelim bozuldu2 saatdir ayin 18den basladim alinti yaptim uctu gitti bilgisayar kendi kendine kökden kapandi
umaycim senin kiz hastaydin nasil oldu canim :26:
aaaaa çok az amaaa ben ölürüm bukaaaa yesembugünkü menüm::26:
sabah: activia 2 kk kasigi yulaf ezmesi
ara: 1 dilim kasar peynir
öglen: beyazpeynir li salata 1 dilim kara ekmek
ara: 1 kiwi
aksam yogurt corbasi
:26::26::26::26::26::26: hakettim sanırım bunuBugün yazdıgın menüyle arasında uçurumlar var bu şekilde yersen ya kilon aynı kalır yada gram gram verirsin şeker.
Haftada 1 kere kaçamak yapsan daha çabuk gider.
ooh afiyet lsun et olsun yağ olmasın eşler yapınca mecbur yeniyoo,malesef iyi anlıyorum senii,yesen sana dert yemesen ona deeert napcaz bilmemmm
ay inşallah yağ olmaz, ayda yılda bi yapıyor ete falan dokunamaz benim eşim onun için yapmaz pek sadece haftasonu patates salatası yapar donmuş olarak doğramış bu seferde güzelde yapmıştı valla bol kalorili, spor yaptığım için galiba içim rahat
Son düzenleme: