70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

önemli olan kaçamağın deamını getirmemek canm benm 4 sarma sanırsam 1 dilim ekmek eder fazladan 1 dilim ekmek yediğini varsay
5 dilim ekmek yedim ozaman bugün pisinini menüsüne bakarsak gayet normal
Canım ben belli bir yere kadar yapıyorum ama ondan sonra şirketin engeli ile karşılaşıyorum malesef
Bende çok istiyorum ama olmuyor.
anladım canım, çizelgelere takıldık ya motive ediyor insanın o yüzden sordum
Yerken hiç mi aklına gelmedik?

ben detoksu 1 gün yaptım ve ertesi gün deli gibi yedim hiç doyamamıştım
baktımda yağlı bişeye benziyor
yaşadıklarını çok iyi anlıyorum belki hepsini birebir yaşamadık ama topikteki herkesin derdi kilo, 70li kilolarda hiç azımsanmayacak derecede herkesin seni anladığına eminim düğün olması, gelin olacak olman seni geriyordur bende eski fotolarıma bakamıyorum ama panik yapmadan düğüne kadar verebileceğin kadar kiloyu versen şuandan daha iyi olacaktır benimde eşim kiloluydu düğün zamanı 15 kilo verdi şuan kimse hatırlamıyor düğünde kilolu olduğunu sadece biz biliyoruz fotolardan, herşey senin elinde, bizim elimizde, seni motive edecek bir amacın var bu seni hızlandırabilir şuan senin canın sıkkın olduğu için yorumlarımız çok fazla etkilemeyecektir ben kendi adıma sadece düşünmeni istiyorum sağlığın için yavaş yavaş vermelisin bence senin yapacağın düğüne kadar verebildiğini vermek hızlandırarak, kaçamaklar yapmayarak düğünden sonra herşey daha güzel olacaktır
ben bunu okumamıştım yoksa mazeret yapmazdım valla bak :26:
oynadım vallaa
akşamda incelme hareketlerime başlıyorum 3hafta kesintisiz deniycem,bakalım 2beden incelme oluyomuş görcez bakalım,,,çocuklarda uyandıı bende kaçaaar,gece görüşürüz artık
incelme hareketleride ne oliiii
ben twist yapıyorum 100e kadar dönemiyorum yaaa karnım ağrıyor sendede oldumu öyle bişey 20 dk baya bi uzun bir süre
ne olduysa bundan sonra oldu..
3 adet şeker pare
1/3 çikolata
neyse bu saaten sonra yeşil çay içip bugünü daha fazla kaçamak yapmadan bitirmek herkeslere kolay gelsin....bol kilosuz günler
bayılırım şekerpareyeeee hmmmmm

kızlaaaar karnıbahar çok kötü gaz yaptı ölüyoooooooom bana bir çare spor yapcam ama hareket edemiyom feci şiştim yaaa
kayısılı form çayı iyi gelir mi kine
rezene gaza çare
ay morelim bozuldu 2 saatdir ayin 18den basladim alinti yaptim uctu gitti bilgisayar kendi kendine kökden kapandi
umaycim senin kiz hastaydin nasil oldu canim :26:
hasta değilde hafif ateşi vardı düzeldi dişten sanırım çok sağol canım yaaa çok düşüncelisin, kaçırmıyorsun hiçbişeyi

bugünkü menüm::26:
sabah: activia 2 kk kasigi yulaf ezmesi
ara: 1 dilim kasar peynir
öglen: beyazpeynir li salata 1 dilim kara ekmek
ara: 1 kiwi
aksam yogurt corbasi
aaaaa çok az amaaa ben ölürüm bukaaaa yesem
Bugün yazdıgın menüyle arasında uçurumlar var bu şekilde yersen ya kilon aynı kalır yada gram gram verirsin şeker.
Haftada 1 kere kaçamak yapsan daha çabuk gider.
:26::26::26::26::26::26: hakettim sanırım bunu

ooh afiyet lsun et olsun yağ olmasıneşler yapınca mecbur yeniyoo,malesef iyi anlıyorum senii,yesen sana dert yemesen ona deeert napcaz bilmemmm

ay inşallah yağ olmaz, ayda yılda bi yapıyor ete falan dokunamaz benim eşim onun için yapmaz pek sadece haftasonu patates salatası yapar donmuş olarak doğramış bu seferde güzelde yapmıştı valla bol kalorili, spor yaptığım için galiba içim rahat

Son düzenleme:
öyleyimdir
ama kıskancak bişey de yok aslında benim de aynı her yerime dağılmış
kilocuklar
aman iyi canim iyi

nazar etme ne olur ye seninde olur

ya bu jillian cok ise yariyodu tam yapsaydim baya azalicakti tavsiye ederim canim

yok canim benim toto erir merirde ben hic kaldirmayayim onu yerinden
ooof offf isten gelip spor yapan kizlar var burda bende nerdeeeee

puccaaaa

harikasın sıkı yönetim yarın sabahtan itibaren mi başlıyor yok eğer oyleyse son kaçamaklarımı yapım gelim .....

şaka bir tarafa ben kilo vericem dedıkçe yiyorum nasıl olcak bu iş anlam veremiyorum...

ben twist yapıyorum 100e kadar dönemiyorum yaaa karnım ağrıyor sendede oldumu öyle bişey 20 dk baya bi uzun bir süre

benim her yerim ağrıyorrr vallaa
spor yapmadığım için alışkın değil vücut
çok zorlandım ama yaptım

Son düzenleme:
wooaaavv suzii bayıldım hippi kıyafetinee heleki kot çok güzel olmuş,yavrim senin altta bişey kalmamış ,ne varsa yukarlarda heleki simitlerin baya fırlamış haniineyse yaza kadar azda oolsa gözle görülür biçimde gider inşallah çok çalış ççççççooooookkkkkkk
  • yağlı olan yeri her tavukta olduğu gibi derisinde,derisini yemessen faydalı bileee
  • du birazdan link veremde hepiniz bi görün yaparsınız belkii çok basitler bilindik şeyler gerçidee 3haftada nasıl farketcek çok merak ediyorum akşam yaptım hepsini eksiği yok fazlası var vallaabakalım
  • sopa hareketi ben ne zamandır yapıyorum ama dediğin sorun bendede var 75e geldimmi 1 tanecik dahi döncek halim kalmıyo kopuyo apandistim sanki veya dalağım hangisiyse iştee

amaaaann o ne öyle yok benim göbegim var öbürü yok benim bacak var digeri bende kalca var

iste hepsinin bir arada olmasi herkese nasip degil ay ne sansliyim ben yaaaa

göbek toto bacak ohhhh hepsi
bende hepsi var hangisi eritsem şaştım

tamam paylaşta bakalım umarım işe yarar, aynen benimde 80e gelmeden dönecek halim kalmıyor ama benim yukarıda göğsümün altıyla acıyooooo

ya ecrin29 jillian ne demek hele bi deyi ver bakem...

leslie gibi bikadin spor yaptiriyo ama baya zorluyo 3bolumden olusuyo her 10gunde bir bolumu yapiyosun eger tamamen yaparsan verdiriyo baya incelme oluyo ben 18 hic ara vermeden yaptim sonra tasinma girdi araya ve tamamlayamadim

canim bende bakmistim bunada amaaan dedim kim kaldircak totoyu

yap canim elbette faydasini görürsün görürsünde daha nerene zayiflican bacim sen yaa :26:

ya canım ama şey yani
ben petek dinçözün hani varya Foolish Casanova klibi onu gördüm demiin,nasıl incecik bi vücudu varmış gençken çok kıskandım benim neden olmasınki bende istiyorum böyle dedim,istedimmide alırım haaaaaaaaaaaoyüzden daha çok yolum vaaar,,şuna bak kaç oldu klibine baka baka gözlerim şaşı olduuhiçte kıskanmadım

ay simdi varya

kiz ne cok yolu ay dünya kilo vermissin surda 2 kilon var kaldiki bana sorsan o bile yok daha ne istiyon sen hee

tugbacim cok sagolya baya kolayada benziyo bende yapma karari aldim hemde turkiyeye gelene kadar 3haftam var bir beden daha inceltse yeter bana jilliandaki bazi hareketlerde var baya benziyolar

yok canim ya yanilmiyosam paylasmistin fotonu ben biraz göbek görmüstüm okadar
evet canım paylaşmıştım ama foto daha zayıf gösteriyor sanki kalça benim herzaman sorunum olmuştur ünideyken zayıfken bile XXLARGE lopez falan diye dalga geçerdi kızlar

seni döverler burda haaaa kızlar toplaşır saçından çekerler haberin olsun
baktım videoya yapılacak şeyler ama sabah yapamam ben akşam yapsam faydası olur sanırım kısa sürede olmasada, gerçi bazıları yaptığım şeyler ama

evet canımcım hadi gelin senide alıyom kadranıma hep beraber 6 ları görelim yetti gari 7 leeeeer.
1 blackcat
2 balkaymak
3 ruweyda
4 suzi
5 chosen
liste tutiiiiim hepimiz 6 ları görcez martta hadi bakim

martta altıları görmek için beni de aranıza alın :)) bayağı gerideyim biliyorum ama 69.9 da kabul mü:))

canim bende bakmistim bunada amaaan dedim kim kaldircak totoyu

yap canim elbette faydasini görürsün görürsünde daha nerene zayiflican bacim sen yaa :26:
:
ay simdi varya

kiz ne cok yolu ay dünya kilo vermissin surda 2 kilon var kaldiki bana sorsan o bile yok daha ne istiyon sen hee

seni döverler burda haaaa kızlar toplaşır saçından çekerler haberin olsun

ya bi durun ne dedim ben,,benimde canım vaarya inanınki kendi vücudumu tanıyamıyorum reglden diyorum ama ne biliym ikna olmuyorum ağzımdan düşmeyen bi kelime var günlerdir,
obez olma yolunda ilerliyorum
bilmiyorum ama sanki biraz vücudum şişko olmuş gibi,göbek önden gitmeye başladı simit bölgemde oluştu gibi,ya regle bahane atmak istemiyorum çünkü 2gün sonra bitcek ve bunlar inmicek eminim,acaba yediğim abur cuburlar etkimi etmeye başladı,yemiycem valla artık şu sonki poşette bitsin yeter çok azıttım bu aylar:4

tugbacim cok sagolya baya kolayada benziyo bende yapma karari aldim hemde turkiyeye gelene kadar 3haftam var bir beden daha inceltse yeter bana jilliandaki bazi hareketlerde var baya benziyolar

hadi inşallah işe yarar herkezde sende yarından itibaren başla bakalım,hatta ben akşam yaptım bide gece 12de yapıcam,yarından itibaren sabah ve akşam yapıcam sektirmeden...

baktım videoya yapılacak şeyler ama sabah yapamam ben akşam yapsam faydası olur sanırım kısa sürede olmasada, gerçi bazıları yaptığım şeyler ama

evet bende çoğu hareketi hergün yapıyodum ama şu ilk yaptığı oturma hareketi varya ona bayıldım nasıl bi bacak çalışmasıdır o,çok ağrıdı yandı valla yapıncaa

selam kızlar herkes haftaya hızlı başlamış maşallah oku oku bitiremiyorum yazıları :)) ders çalışmam lazım ama kalkamıyorum başından, hepinize çokk teşekkürler iyiki varsınız :)) sizin motivasyonla kaçamaksız gidiyor diyetim ve sporum , inşallah böyle devam;

kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, domates ve fesleğen ve azıcık kaşarla yapılmış bir tost, 5 zeytin (sizi dinliyorum, 10 fazla dediniz:)
salatalık, şekersiz çay.
ara: 1 kivi, yarım bardak süt.
öğlen: 1 kaşık yağlı salata, 1 dilim ekmek,1 saat sonrasında şekersiz bir türk kahvesi ve küçük bir kuru incir,
ara: 1 elma
akşam yağsız fırınlanmış patlıcan ve bol sebzeli, yağsız 2 kaşık kıyma ile yapılmış bir karnıyarık, salata, 2 kase çorba,
arada 2 büyük kupa yeşil çayy

nasıl kötümü??? bayanlar, şayet tartının oyununa gelmiyorsam bu sefer olacak gibi, hergün koşumu ve tempolu yürüyüşümü de yapıyorum

hepinize azimli ve sabırlı bir hafta diliyorum, asla vazgeçip bırakmayın, ben sizi düşünüp kaçamakları sopayla kovalıyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…