sımdı soda da seker mı war demk ıstedn bna mı seker demk ıstedın anlamadım ben
Meyveli olmadığı takdirde sorun yok soda da sade sodanın kalorisi de 0 zaten.
Sana dedim şeker diye
iyiyim ben de bebeim..
dayıngiller susmuş pusmuş akşam
auran çok yüsekkk
Öyle valla bu akşam bende k-fleks yicem cezalandırayım kendimi.
inekden uzak dur balli gaymak
cikodan uzak dur balli gaymak
cips den uzak dur balli gaymak
koladan uzak dur balli gaymak
ekmekden uzak dur balli gaymak
.
.
.
ömrümü yedin puccaaaaa ömrümüüüüüüü
Ballı kaymakkkkkkkkkkkk
İsyan etmeeeeee yazın istediğini giyince kulaklarımı çınlatacaksın bak
alemsin sen valla yaaa, Allahta seni güldürsün her daim
inekden uzak dur balli gaymak
cikodan uzak dur balli gaymak
cips den uzak dur balli gaymak
koladan uzak dur balli gaymak
ekmekden uzak dur balli gaymak
.
.
.
ömrümü yedin puccaaaaa ömrümüüüüüüü
Hurma zaten 3 tanesi kesiyor insanı bide bol bol susatıyor beni.
Güzel oluyor valla.
Gene hasta grip olmuş bu sefer doğru düzgün yemek yoktur orda sıcak zaten değildir.
Hep aklımda dikkat et diyorum ama kime yani.
Öğlen salata bayagı doyurmuştu beni yanında ayranla tabi.
Bide yemeklerden önce 2 büyük bardakla su içiyorum.
Kilo aldığım için öyle demişlerdi.
Gözleriniyaparak.
Dikkat et sen genç kızsın vs vs vs.
Dünde gördüler bişey diyemediler.
Ben kendimi her ne kadar dobiç görsemde dışardn normal görünüyorum sanırım.
Kiloluysan etraf senin ne düşündüğünü ne hissettiğini önemsemeden çatır çatır yorum yapma hakkını kendinde buluyor.
Canım geziyorum bu ara bol bol başka birşey yaptığım yok, senin methodu da elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum.
Ay geçen gün ilk kez kendimi tebrik ettim, bir çiğköfte partisine katılmıştık yalnızca minicik 1 tane yedim ayran ve salata ile akşam yemeği niyetine ki normalde ben 1 tabak rahat yerdim dayanamaz ama direndim, kaçamaklardan kaçınmaya çalışıyorum elimden geldiğince, gelsin artık 6lar lütfen çok istiyorummm!
Kızlar benim diyet listesini mesaj attıgım kısçelerden biri duruyorsa bana mesaj atabilir mi ben silmişimde
Chukuletaya atıcaktım unutmadan atayım.
1.5 senelik evliyiz canım..
siz nekadarlık evlisiniz monacım? insanlar hep konuşuyorlar doğru söylüyorsun birincisi oluncada kimisi hani kardeş diyor kimiside küçük bu daha sakın diyor sanki benim hayatımı onlar yaşıyor
yuhh patavatsız adam sana ne dimi..oh ne guzel rahatlatıosun canım allah razı olsun dedıgın gıbı ınsanları memnun edemezsın ne kadar takmayım desende etkılenıyosun
benım bı arkadasım bebısı 6 aylıkken hamıle kaldı düşün iş yerinde adamın tekı ısteyerek mı yanlıslıkla mı oldu dıye sormus yuh dedım
burda da bı avukat hamıleydı sımdı dogurdu da ılk soyledıgınde bıkac kısı gene mı demıs cocuguda 3 yasını gecmıstı halbukı sankı kendılerı besleyıp büyütcekler
hey allam ya aşk yaptırmıştır ne yaaYoo soda da su gibi şeker.
Aynen öyle valla bende çekinirim kilo almış birine öyle bakmaya veya bişeyler sormaya.
Bide niye aldın bu kadar ne derdin var diyorlar ya.
İyicene sinir oluyorum.
1-2 dk kilo muhabbetini yaptı sonra gıkı çıkmadı.
Bu sefer de aşk yaptırmıştır damat nerden dedi.
İlla bi yerden dokundurcaklar işte
af buyur bacim neyim yüksek
:26:Ballı kaymakkkkkkkkkkkk
İsyan etmeeeeee yazın istediğini giyince kulaklarımı çınlatacaksın bak
alemsin sen valla yaaa, Allahta seni güldürsün her daim
cümlemizi
olmaz bende dilekden aldim ona sormam lazim puccaa ya verebilirmiyim diyeKızlar benim diyet listesini mesaj attıgım kısçelerden biri duruyorsa bana mesaj atabilir mi ben silmişimde
1.5 senelik evliyiz canım..
aman sevgilisin olur ne zaman nişanlanacaksın derler, nişanlanırsın evlilik ne zaman derler
evlenirsin çocuk sorarlar doğurursun bitane ikinci nerde derler ikinciyi de yaparsın
ne zaman boşanacaksınız derler derler de derler yaniiii
yuhh patavatsız adam sana ne dimi..
aman canım dediğim gibi boşver. hayat sizin hayatınız bebek sizin bebeğiniz
konuşsunlar dursun onlar
hey allam ya aşk yaptırmıştır ne yaa
sen kendi çabanla bişey yapamazsın sanki
ben de bir gün dokundurcam hepsine o olcakçok çekicisin diorum ballıgaymagg
kızlar benim diyet listesini mesaj attıgım kısçelerden biri duruyorsa bana mesaj atabilir mi ben silmişimde
mrb, gögüs amelıyatı oldunuz galıba.bende ıstıyorum, cevremde yaptıran kımse yok cekınıyorum acıkcası.bırde kısmetse ıkıncı cocuktan sonra belkı.cok buyuk göğüslerım ve beni en cok kılolu gösterende bu.alt beden 42-44,üst 44-46cnm ameliyatim cok basarili gecdi cokda memnunum yaptirmak isteyen herkeze tavsiye ederim büyük gögüs insani dahada kilolu gösteriyor
yanlız değilsin dıosun :) geleneksel cumayıda sevdim.... tamam heergun yedıklerımı yazzayım yazayımda okadar cok yıyorum kı sızın yedıklerını gördüm kendimden utandımBiz iyiyiz seni sormalı kuzum.
Hoşgeldin aramıza
6 ayda 8 kilo da alır 15 kilo da alır merak etme sen.
1.5 yılda 18 kilo almıştım bende.
Her cuma tartılma günümüz her akşamda yediklerimizi paylaşıyoruz nerde hata yapıyoruz görelim diye.
ssaol canım inşallah hep beraber ulaşırızAramıza hosgeldin hayatimmmmm inşallah istediğin kg ya ulaşırsın bizimle
yeniymişsiniz 2 yıllık evliyken hamile kalmıştım ben idealide o bence önce eşe alışmak, vakit geçirmek gerekiyor nekadar tanıyor olsanda evlilik farklı çocuktan sonra istediğin gibi olmuyor hiçbişey çok şey değişiyor önceliğin çocuk oluyor eşler 2. plana atılıyor1.5 senelik evliyiz canım..
aman sevgilisin olur ne zaman nişanlanacaksın derler, nişanlanırsın evlilik ne zaman derler
evlenirsin çocuk sorarlar doğurursun bitane ikinci nerde derler ikinciyi de yaparsın
ne zaman boşanacaksınız derler derler de derler yaniiii
Kızlar benim diyet listesini mesaj attıgım kısçelerden biri duruyorsa bana mesaj atabilir mi ben silmişimde
basim agriyo olmaz mona
Süpersin canım benimmmmmmmmm kafana koyduysan gelir zaten.
Ayrıca çiğ köfteye bende bayılırım.
Benim diyet cidden işe yarıyor bence.
Bakalım sende de etkisi devam edecekmi
ahahahahahep aynı bahane ama ya daha yaratıcı ol
kol ve bacak nakli yapılan adam ölmüş yaaa çok üzüldüm, kolu bacağı yoktu ama hayattaydı yakınları ne kadar çok üzülmüştür
olmaz bende dilekden aldim ona sormam lazim puccaa ya verebilirmiyim diye
:
Allah sabirlar versin ailesine ..
kol ve bacak nakli yapılan adam ölmüş yaaa çok üzüldüm, kolu bacağı yoktu ama hayattaydı yakınları ne kadar çok üzülmüştür
ölcülerin benimki gibiymis cnm.benim iki oglum var büyük 22 yasinda kücük 14 cocuk sorunum kalmadi artik.eskiden cok zayifdim 175 boyunda 60 kiloydum sonra kilo almaya basladim ve gögüslerim büyüdü son zamanlarda sanki gögüs kismima yastik komus gibiydi alt tarafim 38 bedeb üstüme 44-46 dar oluyordu.suan cok memnunum eger istiyorsan ikincibebekden sonra hic düsünme derim.görüntüden ziyade sirt agrisi kalmadi
maalesef doktorlarımız yüzünden oldu bence... bır ınsana 4 uzuv bırden takılırmı,hem dünyada hıc örnegı yokmus,süperman olmak istedıler. bıraz biz basardık demek için bıraz ilk olmak ıcın yitti bır can bence.amelıyattan önce nekdarda hayat doluydu halbüse.Allah rahmet eylşesın ailesıne sabır versın inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?