70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inekden uzak dur balli gaymak

cikodan uzak dur balli gaymak

cips den uzak dur balli gaymak

koladan uzak dur balli gaymak

ekmekden uzak dur balli gaymak
.
.
.

ömrümü yedin puccaaaaa ömrümüüüüüüü
alemsin sen valla yaaa, Allahta seni güldürsün her daim

hurma bende alcam tamamdır erkekler öyle canım bizim gibi dikkat etmezler sağlıklarına, hasta oluncada yatak döşek yatarlar çok geçmiş olsun askerde hasta olmakta zordur eminim

şaşırdım valla yaaa ben de kilo muhabbeti olunca sessiz kalıyorlar yok canım okadarda fazla kilon yok demiyorlar diye sinir oluyordum bunu duysam rahatlayacaktım ama olmadı şimdide dediğin gibi söylüyorlar ama 1-2 dk ancak sürüyor biz keyfine vara vara konuşmak istiyoruz oysa

Son düzenleme:

Süpersin canım benimmmmmmmmm kafana koyduysan gelir zaten.
Ayrıca çiğ köfteye bende bayılırım.
Benim diyet cidden işe yarıyor bence.
Bakalım sende de etkisi devam edecekmi

siz nekadarlık evlisiniz monacım? insanlar hep konuşuyorlar doğru söylüyorsun birincisi oluncada kimisi hani kardeş diyor kimiside küçük bu daha sakın diyor sanki benim hayatımı onlar yaşıyor
1.5 senelik evliyiz canım..
aman sevgilisin olur ne zaman nişanlanacaksın derler, nişanlanırsın evlilik ne zaman derler
evlenirsin çocuk sorarlar doğurursun bitane ikinci nerde derler ikinciyi de yaparsın
ne zaman boşanacaksınız derler derler de derler yaniiii
yuhh patavatsız adam sana ne dimi..
aman canım dediğim gibi boşver. hayat sizin hayatınız bebek sizin bebeğiniz
konuşsunlar dursun onlar
hey allam ya aşk yaptırmıştır ne yaa
sen kendi çabanla bişey yapamazsın sanki
ben de bir gün dokundurcam hepsine o olcak
af buyur bacim neyim yüksek

çok çekicisin diorum ballıgaymagg

Kızlar benim diyet listesini mesaj attıgım kısçelerden biri duruyorsa bana mesaj atabilir mi ben silmişimde
Chukuletaya atıcaktım unutmadan atayım.
olmaz bende dilekden aldim ona sormam lazim puccaa ya verebilirmiyim diye
basim agriyo olmaz mona

cnm ameliyatim cok basarili gecdi cokda memnunum yaptirmak isteyen herkeze tavsiye ederim büyük gögüs insani dahada kilolu gösteriyor
mrb, gögüs amelıyatı oldunuz galıba.bende ıstıyorum, cevremde yaptıran kımse yok cekınıyorum acıkcası.bırde kısmetse ıkıncı cocuktan sonra belkı.cok buyuk göğüslerım ve beni en cok kılolu gösterende bu.alt beden 42-44,üst 44-46
yanlız değilsin dıosun :) geleneksel cumayıda sevdim.... tamam heergun yedıklerımı yazzayım yazayımda okadar cok yıyorum kı sızın yedıklerını gördüm kendimden utandım neyse bıyerden baslamam lazımdı bugun burdan baslıyorum inş.
Aramıza hosgeldin hayatimmmmm inşallah istediğin kg ya ulaşırsın bizimle
ssaol canım inşallah hep beraber ulaşırız

Son düzenleme:
yeniymişsiniz 2 yıllık evliyken hamile kalmıştım ben idealide o bence önce eşe alışmak, vakit geçirmek gerekiyor nekadar tanıyor olsanda evlilik farklı çocuktan sonra istediğin gibi olmuyor hiçbişey çok şey değişiyor önceliğin çocuk oluyor eşler 2. plana atılıyor
Kızlar benim diyet listesini mesaj attıgım kısçelerden biri duruyorsa bana mesaj atabilir mi ben silmişimde
Chukuletaya atıcaktım unutmadan atayım.

attım canım

kol ve bacak nakli yapılan adam ölmüş yaaa çok üzüldüm, kolu bacağı yoktu ama hayattaydı yakınları ne kadar çok üzülmüştür

Süpersin canım benimmmmmmmmm kafana koyduysan gelir zaten.
Ayrıca çiğ köfteye bende bayılırım.
Benim diyet cidden işe yarıyor bence.
Bakalım sende de etkisi devam edecekmi

bende istiyorum o dıyet lıstesınden en cok bana lazımmmm galiba.bi yiyorumkı,sizin yedııklerınıxı görünce utandım ayolllll neyse nasılsa hergun yazıcakmısız yedıklerımızı ıtıklersiziniz benı azıcık iteklenmeden gidemiyorum

ölcülerin benimki gibiymis cnm.benim iki oglum var büyük 22 yasinda kücük 14 cocuk sorunum kalmadi artik.eskiden cok zayifdim 175 boyunda 60 kiloydum sonra kilo almaya basladim ve gögüslerim büyüdü son zamanlarda sanki gögüs kismima yastik komus gibiydi alt tarafim 38 bedeb üstüme 44-46 dar oluyordu.suan cok memnunum eger istiyorsan ikincibebekden sonra hic düsünme derim.görüntüden ziyade sirt agrisi kalmadi

kol ve bacak nakli yapılan adam ölmüş yaaa çok üzüldüm, kolu bacağı yoktu ama hayattaydı yakınları ne kadar çok üzülmüştür

maalesef doktorlarımız yüzünden oldu bence... bır ınsana 4 uzuv bırden takılırmı,hem dünyada hıc örnegı yokmus,süperman olmak istedıler. bıraz biz basardık demek için bıraz ilk olmak ıcın yitti bır can bence.amelıyattan önce nekdarda hayat doluydu halbüse.Allah rahmet eylşesın ailesıne sabır versın inşaallah

ben zayıfkende buyuktu ama kılodan sonra hepten çoştu.aynen görüntü ikinci planda, sırt agrılarım fecı.bı ev süpürüyorum sankı saatlerce egılıp iş yapmısım gıbı agrıyor sırtımın ortası.neyse önce bı zayıflıyım kısmetse ıkıncı bebek sonra operasyon inş cunku %15 bıdaha emzırememe riski varmış

evet şimdi okudumda hastaneler ve doktorlar arası rekabetten olmuş çok acı çekmiştir yazık adamın kendisi istemiş ama yinede riskli olduğunu ifade etmeleri gerekirdi hem can gitti hemde rekabet uğruna adları kötüye çıktı rezil oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…