aynen bende sendenim ayy zayıflamak için herşeyi göze aldık valla yanlışda okuyoruz iç iç bitmezdi artık
güzel şeyler almışsın canım inşallah iyi günlerde kullanırsın kocişinle birlikte
soyun geliyorum
ay bana yatak ötrü felan deme yedim kafayi vallahi bu hafta en az 4 5 kez ikea ya gittim nette bakmakdan gözler böyle olduyok örtüydü yok lambasi yok aynasi ......:111: halada bitmedi
güzel canim güle güle kullan insallah
dilek bir sorum daha var bu listenin saatleri ile oynayabilirmisim aksam yemegi cok gec bizim icin biz en gec 18 de yiyoruz ama ondada findik var ay sastim nasil yapsam :26:
bence böyle önceden alınması iyi çünkü sonradan birden evlilik görününce ufukta çok masraf oluyor canım şahsen ben hala evime eşya almaya eksiklerini bitirmeye çalışıyorum evliyim düşün yanio kadar zayıflamak istiyomuşum demek
bi de ya dilek benim abim önceden spor salonuna gidince hocası kilo vermeden sıkılaşmaya kalkmamasını söylemiş. yani önce yürüyüş filan yapıp genel olarak zayıflayp sonradan mekik çekmeye başlayıp karnını sıkılaştırmasını söylemiş. orda kas arttıkça kilo vermesi zorlaşır mıymış neymiş..
biz de mi böyle yapmalıyız ki yani ben kilo vermeden göbeğimi sıkılaştırmamalı mıyım:26:
bu arada yatak örtün hoşmuş canım
benim annem de çıldırmış gibi çeyiz alıyor ya daha ortada düğün yok ama bi çok eşyam hazır..
o kadar hazırlanmışken evlendirsinler bari
hepsi cok güzel iyi günlerde kullan canım...Gaymakkk gelde omuzlarıma masaj yapıver yaa offf çok fenayımmmm.
Bide fabrikaya gidicem 1 saat sonra falan yatak örtüsü takımı almıştım çeyize.
Getiremedim tek başıma babamı yakalamışken aldırayım bari
Bak bu örtüm nasıl sizce?
Eki Görüntüle 365156
Bu da klozet takımı
Eki Görüntüle 365158
Bu da dün aldığım süt şişem
Bu hafta nedense çeyizlik bişiler alasım geldi.
Eki Görüntüle 365159
evet bunu bende bılıyorum.hıc kılo vermeden kas yapan seylerı yapmamak lazımmış.step,yürüyüş ve vucud egzersızlerı harıc tabıo kadar zayıflamak istiyomuşum demek
bi de ya dilek benim abim önceden spor salonuna gidince hocası kilo vermeden sıkılaşmaya kalkmamasını söylemiş. yani önce yürüyüş filan yapıp genel olarak zayıflayp sonradan mekik çekmeye başlayıp karnını sıkılaştırmasını söylemiş. orda kas arttıkça kilo vermesi zorlaşır mıymış neymiş..
biz de mi böyle yapmalıyız ki yani ben kilo vermeden göbeğimi sıkılaştırmamalı mıyım:26:
bu arada yatak örtün hoşmuş canım
benim annem de çıldırmış gibi çeyiz alıyor ya daha ortada düğün yok ama bi çok eşyam hazır..
o kadar hazırlanmışken evlendirsinler bari
ne dıyonnnnn? böle bı iddaya gırılırmı! barı hedefı 57-58 olarak belırleseydın.zaten sende ne göbek kalmıs ne bıse nerenden vercen kuzum? yolun acık olsunpazarı şerifleriniz hayır olsun
tünaydın herkeze,
kızlar bizde adet olduğu üzre devamlı eşimle iddaya giriyoruzya,e bide hep kaybeden ben oluyorum,ama yenildiğim halde eveligün eşim dik tepeden yine iddaya girelim dedi,
-55kilo ol sen istediğin herşeyi ne olursa olsun alıcam,dedi
-bende eee 55 olamazsam nolcak dedim
-ozaman bana hiç karışmıycaksın dışarı çıkmama dedi,senden formalite icabı izin alıcam ama sen hayır lafını hiç kullanmıycaksın dedi okadar kendine güveniyosan girelim hadi dedi
gıcık nolcakgirmiycem boşver diyincede
-hehe kendine güvenin yok ozaman senin dedi,bende çok pis gaza geldim tamam uleeyn dedim,el sıkışıp söz verdik:13:doğrumu ettim bilmem ama bu sefer kazanan ben olmalıyım
dileek bisey daha sorucam :26: kusura bakma lütfen kafani sisirdim yine :26:
ben bu 18 deki findigi kaldirsam onun yerine aksam yemegini eklesem olur yani dimi :26:
hepsi cok güzel iyi günlerde kullan canım...
ne yaptin bacim sen :26: kolay gele
canım kıskançlık krizlerim çok eskide kaldı,evlendiğim ilk 2yılda dediğin şeyleri çok yaşadım ama olgunlaştım sanki okonuda bi sıkıntım yok,güvenim var kendimede eşimedeooffff offffff offff çok büyük bir iddia vallahi benim kociş bu iddiayı okumasın burada o da özenirse yanarım ben azcık dışarı çıkıcam die izin istese izin versem bile hep kıskançlık krizlerine giriyorum ben deli oluyorum kendime ama bazen kendimi kıskançlık konusunda frenleyemiyorum canım ALLAH ŞİMDİDEN SANA KOLAYLIK VERSİN SEN BAŞARIRSIN MERAK ETME CANIM hep şöyle düşün senin için daha faydalı olur senin istemediğin yere gidiyor ve sen hayır diyemeyeceksin ,insan kötü olur yani kendimle empati aypıyorumda ohhhoo kudururm ben ve veririm o kiloları kesin
valla pazartesiden beri hiç kaçamak yapmadım 2-3gün akşam 3-4tane kemal paşa tatlısı yemem hariç,e bide akşam yemeklerini 8den önce yiyemedik eşim yüzünden,oyüzden akşamları erken yiyerek vermeye çalışcam kilo,kazanmam gerek cidden..yoksa dilinden kurtulamam,hehe her sefernde ben kazandım iddalarda demesini kaldıramıyorum gıcık nolcakhehe
gel şekerim biraz daha dağınıklık var az kaldı ama olsun 300 gram gider
dün sabah kahvaltısını çok ii yapmıştım akşam da sadece haşlanmış karnabahara limon sıkıp yedim.. tadı çok kötüydü ama yedim bi de ikisinin arasında 3 tane eti form yemiştim. herhalde akşamları bayaaa bi hafif tutmak lazım zayıflamak için...
hiii netmişin sen böyle iddiaya girilir mi hiç
kazanmaktan başka çaren kalmamış artık hiiiç kaçamak yapmaman lazım
evet belli canımda ben hissediyorum vücudumda fazla yağlar halen var heleki basenlerimde orlardan versem yeter zatiYani aç bırakmamak olmaz bünyeyi fena yapmışsın ya senin vücudunun yapısı belli boyun belli bi zamandan sonra az az gider zaten.
Kolay gelen Tuğbik.
Günlük liste canım
Peynir istediğini yiyebilirsin dedi yumurtanında sadece beyazı. 3-4 dilim günde
Ekmek yasaklar arasında var.
Protein 3 gün üstüste
Diğer diyet 4 gün
Gaymakkk gelde omuzlarıma masaj yapıver yaa offf çok fenayımmmm.
Bide fabrikaya gidicem 1 saat sonra falan yatak örtüsü takımı almıştım çeyize.
Getiremedim tek başıma babamı yakalamışken aldırayım bari
Bak bu örtüm nasıl sizce?
Eki Görüntüle 365156
Bu da klozet takımı
Eki Görüntüle 365158
Bu da dün aldığım süt şişem
Bu hafta nedense çeyizlik bişiler alasım geldi.
Eki Görüntüle 365159
İviittt ballı gaymakkk kafamı şişirmiyon sen bu listeye uy yeterki
6 da bişey yemesende olur.
Hocasına katılıyorum kasa dönüştükce kilo verimi zorlaşıyor.
Ben spor yapmadım daha yeni yeni başlıyorum.
Önce yürüyüş bence en güzel aktivite ve spor o.
Ben mekik çekmeyi seviyorum bide.
Artık vücudumun şekillenmesi için bişeyler yapmaya başladım bende.
Annen de iyi yapıyo ayrıca 2 abla evlendirdik o zaman daha önceden alınan çeyizlikler öyle makbul geçiyor ki.
Evlilik sırasında herşey daha pahalı geliyo sanki ufak ufak almak en güzeli.
Teknolojik alet almıcam ama ufak tefek şeylerden başladım bende.
Amin canım bu arada
bence böyle önceden alınması iyi çünkü sonradan birden evlilik görününce ufukta çok masraf oluyor canım şahsen ben hala evime eşya almaya eksiklerini bitirmeye çalışıyorum evliyim düşün yaniilk evlilik olayı çıktığında o tür şeyler bazen sonra alınsada olur diyorlar atlıolar sonra almak bizlere kalıyor, tabiki ev geçindireyim derken ha şimdi ha sonra derken bi bakmışsın özendiğin hiçbir şey olmadan zaman geçmiş gitmiş oluyor .Ama şu anda yeni evimiz olduğu için evin herşeyini yenilemeyi planlıyorum artık kocişle hep araştırmalar peşindeyiz en sade biçimde evimizi nasıl yaparız diye Şükür halimize yine
canım kıskançlık krizlerim çok eskide kaldı,evlendiğim ilk 2yılda dediğin şeyleri çok yaşadım ama olgunlaştım sanki okonuda bi sıkıntım yok,güvenim var kendimede eşimede
benim derdim dışarda değil evde benimle vakit geçirsin,çıkmasın dışarıne biliyim belki çok sıkıyorum ama ne zamandır zaten çıkıyo istediği zaman,ama hep bana söyler çıkıcam der,çıkma desemde gönlümü napar eder çıkar oyüzden kaybedersem bişey değişmiycek,ama benim amacım kazanıp ne zamandır isteye isteye dilimde tüy biten şeyleri hiç çabasız aldırabilmek,oyüzden çok çaba searfedicem inşallah bu sefer olur..sonuçta akşamları yemekte artık evde yalnızım eşim 1de gelicek,oyüzden akşam hafif geçirip kilo vermeği hızlandırmak istiyorum... :18:
valla pazartesiden beri hiç kaçamak yapmadım 2-3gün akşam 3-4tane kemal paşa tatlısı yemem hariç,e bide akşam yemeklerini 8den önce yiyemedik eşim yüzünden,oyüzden akşamları erken yiyerek vermeye çalışcam kilo,kazanmam gerek cidden..yoksa dilinden kurtulamam,hehe her sefernde ben kazandım iddalarda demesini kaldıramıyorum gıcık nolcak
evet belli canımda ben hissediyorum vücudumda fazla yağlar halen var heleki basenlerimde orlardan versem yeter zati
çok güzel allahım güzel günlerde kullanmak nasip etsin
o süt şişesinden 1ay önce bende almıştım aynısı,kırmızı pıt diye açılan bi kapağı var,seninkinin görünmüyo amaben onu çocukların sütünü koyarım diye aldıydım,ama ilk günden beridir benim su şişem oldu kendisi,çokta şirin
offf ev ayakta ben nette!!!
hiç iş yapasım yok,hava kasvetlı,üstümde bı uyuşukluk...
şölee pırıl pırıl bı güneş olaydı iş hevesımm geleydııııı
slm kızlr :) ben böle arada bi girip yazıyorum böyle yapanlara gıcık oluyosunuzdur belkitam katılmak istiyorum aranıza aslında ama bi türlü olmuyo sıkılaşmadan fln bahsetmişsiniz bende bgn kendimi bi tombul hissediorm ya sanki hiç zayıflamaış gibi sinir oluyorum
benim ablamın düğünü 2 ay içinde oldu annem önceden hazırlamamış olsa çok sıkışırdık ama neredeyse her şeyi vardı.. ama tabii elektronik eşyaları filan almaya karşıyım ablamın çeyizinde garantisi dolmuş tost makinesi vardı
benim çeyiz de ablamınkiyle birlikte hazırlanmaya başladı:)) kurban bayramı zamanıydı sevgilimden aileme bahsedince buraya dönmeden önce annem çıkardı beni dışarı mutfak eşyalarımı beğendirdi.. tencere takımım çatal kaşık vs.. her şey var sadece tabaklarım yok onu da düğüne yakın alırım artık.. çok komik ya söyler söylemez annem hazırlanıyor sanki hemen düğün olcak
Ahh annelerrr işteeeeeeeeee
Elektronik cihaz almaya karşıyım onun yerine parasını biriktiricem
Çok çabuk yenisi çıkıyor bide malum garanti süresi var.
Bugün evlencem desen herşeyin hazır yani.
Verdiğin kaç kilo ki? Arada bi vücut şiş oluyor ondan öyle gelmiştir.
78 gibiydi kilom simdi 66.8 kiloyum canım 60 kilo olmak istiyorum inş ya. bugun bi tombulum sanki öyle geliyo kötü hissediyorum kendimi ondandırbende katılmak istiom size ama nasip olmuyo tan bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?