70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay amin canımm hayırlısıyla daha çok varda ufaktan hazırlamak gerek.

Tabi canım kendine göre ayarlayabilirsin bunlar benim saatlerime göre çalışanlarda genelde eve 7-7bucukta geldikleri için.
Sana nasıl uyuyorsa öyle.

bence böyle önceden alınması iyi çünkü sonradan birden evlilik görününce ufukta çok masraf oluyor canım şahsen ben hala evime eşya almaya eksiklerini bitirmeye çalışıyorum evliyim düşün yani ilk evlilik olayı çıktığında o tür şeyler bazen sonra alınsada olur diyorlar atlıolar sonra almak bizlere kalıyor, tabiki ev geçindireyim derken ha şimdi ha sonra derken bi bakmışsın özendiğin hiçbir şey olmadan zaman geçmiş gitmiş oluyor .Ama şu anda yeni evimiz olduğu için evin herşeyini yenilemeyi planlıyorum artık kocişle hep araştırmalar peşindeyiz en sade biçimde evimizi nasıl yaparız diye Şükür halimize yine

dileek bisey daha sorucam :26: kusura bakma lütfen kafani sisirdim yine :26:

ben bu 18 deki findigi kaldirsam onun yerine aksam yemegini eklesem olur yani dimi :26:

hepsi cok güzel iyi günlerde kullan canım...
evet bunu bende bılıyorum.hıc kılo vermeden kas yapan seylerı yapmamak lazımmış.step,yürüyüş ve vucud egzersızlerı harıc tabı mekıktı kondüsyondu dırek kas yapıyormus
ne dıyonnnnn? böle bı iddaya gırılırmı! barı hedefı 57-58 olarak belırleseydın.zaten sende ne göbek kalmıs ne bıse nerenden vercen kuzum? yolun acık olsun

ne yaptin bacim sen :26: kolay gele

canım kıskançlık krizlerim çok eskide kaldı,evlendiğim ilk 2yılda dediğin şeyleri çok yaşadım ama olgunlaştım sanki okonuda bi sıkıntım yok,güvenim var kendimede eşimede
benim derdim dışarda değil evde benimle vakit geçirsin,çıkmasın dışarıne biliyim belki çok sıkıyorum ama ne zamandır zaten çıkıyo istediği zaman,ama hep bana söyler çıkıcam der,çıkma desemde gönlümü napar eder çıkar oyüzden kaybedersem bişey değişmiycek,ama benim amacım kazanıp ne zamandır isteye isteye dilimde tüy biten şeyleri hiç çabasız aldırabilmek,oyüzden çok çaba searfedicem inşallah bu sefer olur..sonuçta akşamları yemekte artık evde yalnızım eşim 1de gelicek,oyüzden akşam hafif geçirip kilo vermeği hızlandırmak istiyorum...:18:

valla pazartesiden beri hiç kaçamak yapmadım 2-3gün akşam 3-4tane kemal paşa tatlısı yemem hariç,e bide akşam yemeklerini 8den önce yiyemedik eşim yüzünden,oyüzden akşamları erken yiyerek vermeye çalışcam kilo,kazanmam gerek cidden..yoksa dilinden kurtulamam,hehe her sefernde ben kazandım iddalarda demesini kaldıramıyorum gıcık nolcak
evet belli canımda ben hissediyorum vücudumda fazla yağlar halen var heleki basenlerimde orlardan versem yeter zati

çok güzel allahım güzel günlerde kullanmak nasip etsin
o süt şişesinden 1ay önce bende almıştım aynısı,kırmızı pıt diye açılan bi kapağı var,seninkinin görünmüyo amaben onu çocukların sütünü koyarım diye aldıydım,ama ilk günden beridir benim su şişem oldu kendisi,çokta şirin

offf ev ayakta ben nette!!!
hiç iş yapasım yok,hava kasvetlı,üstümde bı uyuşukluk...
şölee pırıl pırıl bı güneş olaydı iş hevesımm geleydııııı

slm kızlr :) ben böle arada bi girip yazıyorum böyle yapanlara gıcık oluyosunuzdur belki tam katılmak istiyorum aranıza aslında ama bi türlü olmuyo sıkılaşmadan fln bahsetmişsiniz bende bgn kendimi bi tombul hissediorm ya sanki hiç zayıflamaış gibi sinir oluyorum

benim ablamın düğünü 2 ay içinde oldu annem önceden hazırlamamış olsa çok sıkışırdık ama neredeyse her şeyi vardı.. ama tabii elektronik eşyaları filan almaya karşıyım ablamın çeyizinde garantisi dolmuş tost makinesi vardı
benim çeyiz de ablamınkiyle birlikte hazırlanmaya başladı:)) kurban bayramı zamanıydı sevgilimden aileme bahsedince buraya dönmeden önce annem çıkardı beni dışarı mutfak eşyalarımı beğendirdi.. tencere takımım çatal kaşık vs.. her şey var sadece tabaklarım yok onu da düğüne yakın alırım artık.. çok komik ya söyler söylemez annem hazırlanıyor sanki hemen düğün olcak

benim annemin de bi sözü var "kız çeyizi sarma gibi, erkek çeyizi dolma gibi" diye :)
ben de pahalı eşyalarımı kendi paramla almayı düşünüyorum.. ilerde hepsi olur inşallah.. canım ailem okurken çok masraf çıkartıyorum bi de evimi onlar döşerlerse kötü olur çünkü ben biraz pahalı şeyleri beğeniyorum, onlara zorluk olmasın diye beğenmediğim şeyi almaktansa biraz birikim yapıp beğendiklerimi almak daha ii sanırım..

bu yazdıklarınızdan sonra daha da spor yapmam gari
kilo vereyim de ne ciciler alcam kendime sırf bunun için beklettiğim kıyafetler var

Amin canım sağolasın
Beyaz kapağı benimkinin eve de bi değişiğini aldım alıyoken kendime de alayım dedim.

offf ev ayakta ben nette!!!
hiç iş yapasım yok,hava kasvetlı,üstümde bı uyuşukluk...
şölee pırıl pırıl bı güneş olaydı iş hevesımm geleydııııı

Peeff aynen hava kasvetli olunca insan da bunalım oluyor.

Verdiğin kaç kilo ki? Arada bi vücut şiş oluyor ondan öyle gelmiştir.

Ahh annelerrr işteeeeeeeeee
Elektronik cihaz almaya karşıyım onun yerine parasını biriktiricem
Çok çabuk yenisi çıkıyor bide malum garanti süresi var.
Bugün evlencem desen herşeyin hazır yani.

Ahh annelerrr işteeeeeeeeee
Elektronik cihaz almaya karşıyım onun yerine parasını biriktiricem
Çok çabuk yenisi çıkıyor bide malum garanti süresi var.
Bugün evlencem desen herşeyin hazır yani.

desen değil zaten evlencem diyorum da babam vermiyor

Verdiğin kaç kilo ki? Arada bi vücut şiş oluyor ondan öyle gelmiştir.

78 gibiydi kilom simdi 66.8 kiloyum canım 60 kilo olmak istiyorum inş ya. bugun bi tombulum sanki öyle geliyo kötü hissediyorum kendimi ondandır bende katılmak istiom size ama nasip olmuyo tan bi türlü

adet dönemin yaklaştıysa ondan öyle olmuştur belki:26:
canını sıkma o kadar kilo vermişsin önemli olan tartının ne söylediği

Selam kizlarrrrr ben dün Cissesss yedim.....
Sayısını hatırlamıyorum ama baya bı Antep fistigi yedim....dün suskunlarin tekrarını izlerken dalmıştım yaaaa bı baktım tabak bitmisCok pişmanım cooookkk

Bugünkü menum

Sabah az beyaz peynir 5 adet zeytin 2 dili. Çavdar ekmegi 1 katı yumurta 2 bardak sekersiz çay
Ara 5 bir yerde çay ve sade soda
Öğle bulgur pilavı dünden olan ve az yoğurt
Aksama yemeğe davetliyiz ne Yicegimi bilmiyorum henuzzzz....
Offf offff nasıl verem kg ben yaaaa
1.5 su bitmek üzere bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…