• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecen hafta 73.8 dim cizelgede 73.7 yaziyordun bende degistireyim 100 gramm 100 grammdir dedim :1: ama cizelgedeki adam kaybolmus :27: caktirmadan degistirecekdim ama adam yok :52:
kaçmış korkudan :60: :60: :60:
Ben de FAdime, 36 yaşında, muhasebeciyim, Antalya da yaşıyorum. 2 kızım var, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:15::15:

biliyoz antalyada olduğunu hı. hergün hava güzel deyip deyip duruyon:51::51::51:
burda da sabah 5 cm kar yağdı yaaaaaaaa -5 dereceyiz yaaaaaa totom doni yaaaaaaaa:52::52::52::52::52::52::52:

ALOOOOOOO HEÇMİ BİLGİSAYARDAN ANLAYAN YOK YA WORD DİYOM SAYFA NOSU ATILACAK DİYOM ALOOOOOOOOOOOW

Len soğan suyuna şeker mi atılır.
1 kesme şekerde 30 kalori var.:57:
ellerin dert görmesin bacim :27: :27:

âma napim icemedim gitmedi bogazimdan gerci sekerli daha kötü oldu tadi :25:

gözümü korkdu :1: yaparsin sen biliyorda ondan :23:
ay suziiiiiii :9::9:

kim o patates yiyen bakiiiiiiiiiim hoş geldin mısır kraliçesi bi görünüp kayboloyon özletiyon bizi .
soğan suyuna şeker olayına gülmekten çatladım ya suzi:52::52::52:
dileeeeeeeeek suzi ile balkaymak ne atıyo sana kutu kutu deyip duruyolar kim kimin kuyusunu kazıyo bacım. hadi söle pazarlık mı yapiler yoksa kim daha çok vaad etti yarışma için :60:
rüşvet kokuları geli burnuma :27:
:27: :27: :27:

gecen hafta 73.8 dim cizelgede 73.7 yaziyordun bende degistireyim 100 gramm 100 grammdir dedim :1: ama cizelgedeki adam kaybolmus :27: caktirmadan degistirecekdim ama adam yok :52:
ayol adamda kacti senden her hafta 300 ileri 500 geri oda dayanamadi :60: :60: :60: :60:
Ben limon sıkıp içtim, inşallah faydası olur. Bunu ne kadar yapmak gerekiyor acaba? Bir de tansiyona etkisi var mıdır ki bunun? Sanki başım dönüyor gibi oldu.
canim ibrahim saracoglunun sayfasina bak istersen :34:

itina ile evlendirilir baş yakılır. sen iste bacım senide başgöz ederiz. evlen de gör hanyayı konyayı :52::52::52:
he he he benim başım yandi herkesinki yansin. evlenin bacılar evleniiiiiiiiiin
evlenince hergün cennet de yaşıyorsunuz. melek gibi kaynananız oliii. herkes hayatınıza karışıp sizin için çabali. yemek bulaşık temizlik en küçük sorunlarınız. kocanın çocukların arkasını hergün mutlu mutlu topluyonuz. işten eve gidip yorgun argın güle oynaya yemek yapiniz. haftasonu en az bir gün temizliğe diğer günüde evi toplama yerleştirme işlerine ayırıp. hiç gezemiyonuz ama olsun ev temiz oluyo:52::52::52:hemencik kiloları alıp veremiyonuz. birde doğum yapınca yuvarlak çıkıntısız bir kadın oluyonuz. :ssz::ssz::ssz:
ay neyse durun şimdi evliliğin nimetlerini anlatamayacam işim var kızlaaaaar SON SÜRÜM OLAN WORDDA SAYFALARA NASIL NUMARA ATILIYOOOOOOOOOOO BULAMADIM KİME SORDUYSAM BİLMİYOR
ay avukati arayasim geldiiii :ssz::ssz:

Bu gazla topiği sollayacağınız valla. Hadi bakalım balkaymak-bensuziiii yarışmasında kim birinci olacak? Reklamlardan sonra:27::27:
tabikiiii :15: :15::15:
Selam fıstıklı lokumlarım
ballarım, kaymaklarım:80:
haniiiimm haniiiiiim bu nasil selam yaa :57: :43:

allahımmm rüyada olmalıyımmmmmm
NAF gelmişşşşşşş:52::52:
ortilerin ortisi, izmir güzeliii gelmişşşşşşşş:52:
gül senin tenin ben de güller içinde kafesteyim nafım:27::27:
arım balım peteeemmmm.
hoşgeldinnnnn, çok çokkkk mesudummmmmm:38::38::64:

biliyoz antalyada olduğunu hı. hergün hava güzel deyip deyip duruyon:51::51::51:
burda da sabah 5 cm kar yağdı yaaaaaaaa -5 dereceyiz yaaaaaa totom doni yaaaaaaaa:52::52::52::52::52::52::52:

ALOOOOOOO HEÇMİ BİLGİSAYARDAN ANLAYAN YOK YA WORD DİYOM SAYFA NOSU ATILACAK DİYOM ALOOOOOOOOOOOW

yardımcı olmak isterdim de malesef ya, yeni wordu hiç bilmiyomki :44: ekle diye bi sekmeden yapılır diye tahmin ediyorum sadece :26: üniwerstede 4 yıl kalmıştım bilgisayar dersinden pek aram iyi diil :27:

suzim suzimmmmmmm:52::52:
şöle bi geçmişe baktım da soğan suyuna şeker atmışsın suzimmmm:60:
allah iyiliğini versinnnnn:27:
:77::78:

okadar cay ictik illa ihtiyacim varr :52::52::9: bende anlamiyom bacim anlasam kocam tarafindan dolandirilmazdim :37:
ellerin dert görmesin bacim :27: :27:

ay suziiiiiii :9::9:

:27: :27: :27:

ayol adamda kacti senden her hafta 300 ileri 500 geri oda dayanamadi :60: :60: :60: :60:
canim ibrahim saracoglunun sayfasina bak istersen :34:

ay avukati arayasim geldiiii :ssz::ssz:

tabikiiii :15: :15::15:
haniiiimm haniiiiiim bu nasil selam yaa :57: :43:
ben adamsiz da veririm adam orda sap gipi duruyor zaten cizelgede iyi olmus gittiyi :47:
ewet toprağam :13:
gel sana kayisili form cayi ismarliim :7:
:91: :91:

elbet gece yanliz kalicaan :51: rüyalarda bulusuruuzz :27::27:
ay ne korkuduyon ikiye bi gözümü :30: fredinin kapusu gibi :57:
aaaa yiyemyioz zaten hep yasssak hep yaassakkkkk
bari dile getirmeme ses etmeyin beeeeee
sıkı yönetim sıkı yönetim nereye kadar buramam kadar geldiiiiiiiiii:37::27::59:

ahahahaha :60: sonunda monayida cileden cikartiniz :60::60:

kizlar aniden cikabilirim arkadas gelip kaana dersleri getirecek :27:
ballim ben yokken beni taciz etme :45: bak esim duyarsa ikimizide keser ona göre :30:

yardımcı olmak isterdim de malesef ya, yeni wordu hiç bilmiyomki :44: ekle diye bi sekmeden yapılır diye tahmin ediyorum sadece :26: üniwerstede 4 yıl kalmıştım bilgisayar dersinden pek aram iyi diil :27:

ekle alanlarda sayfa numarası yazıyo oraya tıkladığımda gıcık sadece o sayfaya no veriyo tüm sayfalara vermiyo. birde mouse nin olduğu yere koyuyo noyu. ama ben sağ alta koymam lazım. ve metinden ayrı durması gerek . eski word u biliyom ama bundan anlamiiiiiiiim eskiyide bu bilg yükleyemiyorum. izin vermiyo bilg. yassak yükleme yapmak.
evdekinde office yok gerçi olsa da bundaki yazılı metni ona taşımam için. onda hem eski hem yeni word olması lazım. bilgiişlemciye sordum oda bilmiyor. eskiyi biliyom diyo. eskişyi bizde biliz zaten :47:

Ay canıııım kıyamam, tayin falan iste sen buralara, sıcak sıcak takılırız.:16: Kız temmuzda biz oruçları nasıl tutcez, yazın burası hiç çekilmiyoya.

:77::78:

okadar cay ictik illa ihtiyacim varr :52::52::9: bende anlamiyom bacim anlasam kocam tarafindan dolandirilmazdim :37:

ben adamsiz da veririm adam orda sap gipi duruyor zaten cizelgede iyi olmus gittiyi :47:

gel sana kayisili form cayi ismarliim :7:

ay ne korkuduyon ikiye bi gözümü :30: fredinin kapusu gibi :57:

ahahahaha :60: sonunda monayida cileden cikartiniz :60::60:

ayy teşekkür ederimm :114: yanında da ballı kaymaklı çavdar ekmeği yiyelim mi :1:

Selam fıstıklı lokumlarım
ballarım, kaymaklarım:80:

Ooooo böreğim, çöreğim gelmiş...

Millet yemekte sanırım, neler yiyonuz kızlar, söyleyin bakimmm. Yarın cuma ona göreeee.:27::33:

Haşlanmış tavıkla yapılmış salata ve zero:56::56:

canım seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim.ama valla bu topik bana iyi geldi yavaş yavaş beslenme alışkanlıklarım değişmeye başladı. önceden kahvaltım hep poça tost tu. öğlen ya yemem yada poça tost biscüvi ile geçiştirirdim. tabii akşam yemeği facia ne varsa yerdim. akşam yemeği sonrası çerezler kekler de cabası:) sabah öğle kendimi aç bırakınca zayıflayacağım sanırdım. ne cahillik.:52::52::52:

itina ile evlendirilir baş yakılır. sen iste bacım senide başgöz ederiz. evlen de gör hanyayı konyayı :52::52::52:
he he he benim başım yandi herkesinki yansin. evlenin bacılar evleniiiiiiiiiin
evlenince hergün cennet de yaşıyorsunuz. melek gibi kaynananız oliii. herkes hayatınıza karışıp sizin için çabali. yemek bulaşık temizlik en küçük sorunlarınız. kocanın çocukların arkasını hergün mutlu mutlu topluyonuz. işten eve gidip yorgun argın güle oynaya yemek yapiniz. haftasonu en az bir gün temizliğe diğer günüde evi toplama yerleştirme işlerine ayırıp. hiç gezemiyonuz ama olsun ev temiz oluyo:52::52::52:hemencik kiloları alıp veremiyonuz. birde doğum yapınca yuvarlak çıkıntısız bir kadın oluyonuz. :ssz::ssz::ssz:
ay neyse durun şimdi evliliğin nimetlerini anlatamayacam işim var kızlaaaaar SON SÜRÜM OLAN WORDDA SAYFALARA NASIL NUMARA ATILIYOOOOOOOOOOO BULAMADIM KİME SORDUYSAM BİLMİYOR

Ekle/Sayfa numarası/ sayfa sonuna bebik.

$word.webp

Back
X