• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Açık arayla zirve senindir.:9::9::9:
Ay manyağa bağladım bende büyük ablama dedim bi sabah tartılmaya gelicem diye.
Benim tartıda 2 ufak su şişesi koydum 1.100- 1.200 gösterdi.

Yani doğru ama ben hala 62 e inanamadığım için gene onda da tartılcam.:9:
Delirdim kilo diye diye.

benim baskülde 5 kiloluk şişeyi 5,3 gösterdi
anneme dedim bize gelmeden önce aynı kıyafetlerle tartıl bizdede tartıl bakalım aynımı çıkacak diye
niye inanmıyorsun canım yaaa
bu hafta zirve benim varmı yarışan
ben bunu neden daha önce düşünmedim yaaa
akılsız kafam :37:

ben ozaman akşama çorbayı iptalmi edeyimm :44:yerine nesfit yiyeyim olurmu, yoksa bugünlük böyle yarın sabah kahvaltı öğlen sebze veya evde ne varsa onlardan akşamada nesfitmi yapsam bilemedim valla:18:sabah ta kahvaltıya içim gitmişti valla kociş peynir zeytin salatalık yerken +sucuk off çok canım çekmişti onları ama nesfit yedim bende deli gibi:1::1::1:yine yanlış yapmışım bak :26:

sankim aralarda öyle okudum ben yaaa cıs kaçırmadınmı kızzz tühh ya bende sevindirik olmuştum cıss yaptın diye:1::1::1::1:

yedim kız yerım dilim ıspanaklı böreği yedim :50:

Süper:46:
Beğendim menünü.:nazar:
Ayy yeşilçayy zaten kilo vermeye çalışmayan insana asla içtiremezsin.:1:

elmalıydı bide
sadesini hiç içemezsin dedim
aklıma geldikçe hala gülüyorum yüz ifadesine
menümü inşallah bozmam canım cuma günü yüzümün gülmesi lazım
- 300 demek 61 demek ona bile razıyım

anamm dileğim inan inan sen verdin kiloları 2 hafta sonra hedeftesin inş. canım:4

60 şimdilik hedef canım normalde 57 falan olmak istiyorum ama yazın bi şekilde veriyorum kilo.
Ramazanda özellikle.:9:
Ona güveniyorum 60 olunca biraz sabit kalmak istiyorum bide.:52:

benim baskülde 5 kiloluk şişeyi 5,3 gösterdi
anneme dedim bize gelmeden önce aynı kıyafetlerle tartıl bizdede tartıl bakalım aynımı çıkacak diye
niye inanmıyorsun canım yaaa
bu hafta zirve benim varmı yarışan
ben bunu neden daha önce düşünmedim yaaa
akılsız kafam :37:

Haftaya da 4 rakamını görürsün artık o tartıda:9::9::9::9:

Ya Mine'Cim benim psikolojim bozulmuş kiloyla.
Size de anlatıyorum ya çevremden yaşadığım olayları.
Bunları hala atamadım üstümden.
Geçmişte bana şişman diyenler şimdi ne güzel olmuşsun dese de mutlu ediyo ama hala şişmanım diyorum içimden.
Dediğin gibi resim ekleyip yorumu sizlere bırakmak en güzeli sanırım.:17:

elmalıydı bide
sadesini hiç içemezsin dedim
aklıma geldikçe hala gülüyorum yüz ifadesine
menümü inşallah bozmam canım cuma günü yüzümün gülmesi lazım
- 300 demek 61 demek ona bile razıyım

WoOOOooOWwwWW 61 haaaa :52::52::52::52::52::52::52:
Ay süper değişim buraya geldiğin ilk zamanları biliyorumm beeee eyttt.
Yaşlandım topikte.:60::60:
Sizlerde kilo verince valla çok seviniyorum.:21:

dilekkkk farkindamisin diyet hakkinda yorum yaptim ve sen begendin:34:sanirim ben bu isi cözdüm UZMAN DIYETISYEN KAYANA:52::52::52:

Çatlak kaynanaaaa.:52::52::52:
Canım sonuçta hepimizin diyetle az çok bi bilgisi var.
Teorikte biliyoruz ama uygulamada sorun yaşıyoruz biz.:37:

60 şimdilik hedef canım normalde 57 falan olmak istiyorum ama yazın bi şekilde veriyorum kilo.

Geçmişte bana şişman diyenler şimdi ne güzel olmuşsun dese de mutlu ediyo ama hala şişmanım diyorum içimden.

bende tatlım ya ramazan weriyorum bnde kilo :32: bende öğlen 3 tane nugget, 1 kutu ayran, yarım dilim tam buğday ekmeği,3 yaprak marul yidim ya çokmu :26:

sen bence ilk önce gittt şöyle alışveriş yap canım (bunalımdan çıkmış olursun yeni cicişlere girince) ondan sonrada moda şovu yap bize altınada biz vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv diye yorumlar yapalım:1::1::1::16::9:

ftemiz nereye kayboldun canim :52::52: napcaz girdik mi simdi idaaya idaa neydin :52:ama senin kilon az :27:

bende dueara wurmayı bi iyi bi kötü duydum :26: bide bugun ne okudum "çikolata yemek zayıflatıyormu" :27: uzmanlar ne diceğinimi şaşırdı acaba :26:

bende çiinicem şimdi sakız :1: anaaam neymiş o ya ben zaten günün her günü uyuklayabilen bi tipim :31: burdakilerde ağır abi şarkılarından dinliyodu ben onları bastırdımm pıtır pıtır açıyom radyomu cıstak cıstak :32:
cenem agridi kiz hemsom cikartim kenara biraz sonra devam :1: oh iyi yapmissin cistak cistak :21::21:

ben kendimi yavaş yavaş beğenmeye başladım ama nebileyim öyle deyince
diyen arkadaş erkek, söylerkende kırmamaya çalıştı ama
kırılmadımda ama dedim demekki daha yolum var
sonrada dedi ama sen baya kilo verdin, moral vereyim bari sana dedi
önce yık sonra yap dedim bende :9:
dün biarkadaşa gittik 6 ay önce doğum yaptı 74le hamile kaldım diyor 68 kiloymuş şimdi ama daha fazla duruyor
kocasıda zayıf boylu poslu
arkadaş diyor ben çok kilo verdim yeter artık diyor
demekki kiloyla mutlu olan insanlarda var
eve gelincede eşime dedim sen benim verdiğimi farketmiyorsun bak kadına kocası çok verdi yeter diyor
ama hala şişko o diyor
bişey demiyordun ama bende şişkoydum ozaman demedim tabii
tartışma çıkmasın diye kapattım konuyu :9:
neyse
buarada bizim öğretmenler odasında bibaskül var 9-10 kilo az gösteriyor biçıktım 51 :9::9::9:

bencede gayet hos duruyorsun minecim bosver millet herzaman bi seyler bulurlar konusmak icin :29:
affiniza siginarak ilk kez diyet konusunda konusmak istiyorum benim düsüncem bu nesfitleri saglikli bulmuyorum kendimde yiyorum ailemde yiyor bizimki nesfit degil ama kahvaltilik gevrekler.diyet yaparken zaten kisitli yiyorsun vücudun besine ihtiyaci var onun icin yemek tarzi bana mantikli geliyor tabi kendi düsüncem
ya dedigin dogru canim daha pratik oldugundan sanirsam ugrastirmadigindan kolayimiza geliyor bence :17: yoksa peynir salata domates hem daha doyurucu hem daha güzel oluyor :31:
Katılıyorum bebeim sana.:46:
Bana zor geliyo yiyene tabi iyidir ama hiç bi dr da onu önermiyo.
Dediğin gibi vücudun her vitamine ihtiyacı var.
Ben alıştım böyle sebze, tavuk falan yemeye.
Nesfitler doyurmuyo beni evde var bi paket hiç açılmadı.:9:

Kırmızılı meyvelisi güzel ama yalan yok tatlı niyetine yerim ben onu.:9:
bende paketim bitsin diye yiyorum 2 tane kapali 1 tane yarim var atmaya kiyamiyorum almis bulundum yiyeyim bari :1:

WoOOOooOWwwWW 61 haaaa :52::52::52::52::52::52::52:
Ay süper değişim buraya geldiğin ilk zamanları biliyorumm beeee eyttt.
Yaşlandım topikte.:60::60:
Sizlerde kilo verince valla çok seviniyorum.:21:

Çatlak kaynanaaaa.:52::52::52:
Canım sonuçta hepimizin diyetle az çok bi bilgisi var.
Teorikte biliyoruz ama uygulamada sorun yaşıyoruz biz.:37:

ben size uygulatirim bebemm:4::4: dogrusun cnm lak laka gelince yapiyoruz ama uygulama yok ins 90 kilo olunca uygularim artikim

tartılarının doğru tartıp tartmadığını düşünen arkadaşlar, önemli olan doğru tartıp tartmadığından çok aynı tartıda kaç kilo verdiğin değil mi? benim gıcık tartı bile her çıktığımda (peşpeşe) 100-300 gr arası oynayabiliyor. o günkü ortalama sonucu alıyorum doğru diye :1: önemli olan aynı tartıda kilo vermek

ftemiz nereye kayboldun canim :52::52: napcaz girdik mi simdi idaaya idaa neydin :52:ama senin kilon az :27:

cenem agridi kiz hemsom cikartim kenara biraz sonra devam :1: oh iyi yapmissin cistak cistak :21::21:

bencede gayet hos duruyorsun minecim bosver millet herzaman bi seyler bulurlar konusmak icin :29:

ya dedigin dogru canim daha pratik oldugundan sanirsam ugrastirmadigindan kolayimiza geliyor bence :17: yoksa peynir salata domates hem daha doyurucu hem daha güzel oluyor :31:

bende paketim bitsin diye yiyorum 2 tane kapali 1 tane yarim var atmaya kiyamiyorum almis bulundum yiyeyim bari :1:

bende diyorum napcaktımsakız çinicektim ya :1::51:

yedim kız yerım dilim ıspanaklı böreği yedim :50:
ispanak zayifladir :27:ama börek seklinde degil :52:
tartılarının doğru tartıp tartmadığını düşünen arkadaşlar, önemli olan doğru tartıp tartmadığından çok aynı tartıda kaç kilo verdiğin değil mi? benim gıcık tartı bile her çıktığımda (peşpeşe) 100-300 gr arası oynayabiliyor. o günkü ortalama sonucu alıyorum doğru diye :1: önemli olan aynı tartıda kilo vermek
evet canim dogru söyliyon ben mesela alirim tartimi evin her bi kösesinde gezintiye cikarim :37::1:

kizlar isarkadasi bana kcüük ciko verecekdin onlara naps diyo bende yok naf istemiyorum sagol dedim :1:
diyo naf noluyo :9: aklimdan naf gecti sanirsam :29:
kactim kizlar yarim saat sonra mola cikiyom :10:
hemsom :3: sakiz cigne :1:
:54::10:

ben size uygulatirim bebemm:4::4: dogrusun cnm lak laka gelince yapiyoruz ama uygulama yok ins 90 kilo olunca uygularim artikim

Boyun var Allah'tan ama yaşlanınca çökülüyo bee:9::9:

Tipik anne düşüncesi he:60::60:

sen bence ilk önce gittt şöyle alışveriş yap canım (bunalımdan çıkmış olursun yeni cicişlere girince) ondan sonrada moda şovu yap bize altınada biz vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv diye yorumlar yapalım:1::1::1::16::9:

Ya alıyorum ama kilo verdiğim için sonra başkalarına veriyorum bu sefer 60ı göriyim ondan sonra dedim.
Bol olsa da pantulları giyiyorum valla.:1:

bende tatlım ya ramazan weriyorum bnde kilo :32: bende öğlen 3 tane nugget, 1 kutu ayran, yarım dilim tam buğday ekmeği,3 yaprak marul yidim ya çokmu :26:

Senle ne çok ortak yanımız var bebeım:23:
Ekmeği yemeyeydin iyidi.
Gerisi çok değil cnaım dr a özellikle sordum 5-6 tane (fırında pişmiş) nugget yiyebilrisin demişti.

Back
X