• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eee deminki muhabbet hızı kk sayesinde düşüşe uğradı neden böyle oldu kızçeler o kadar 2. kısım sporumuda yaptım geldim ben sayfalar birikmiştir dedim hiç ilerleme yok noldu şimcik :18::18::18:

hoşgeldin canım azimli olduktan sonra gerisi geliyor burada herkes birbirine destek oluyor menülerimizi paylaşıoyoruz inşallah istediğimiz kilolara inebiliriz.benim şimdiki aklım olsaydı doğum yaptıktan sonra kendimi sütüm olsun diye salıp istediğim herseyi yemzdim:14:.4 aylık bi bebğin olmasına rağmen kilo verme isteğin cok yerinde olmus.

Hosbuldum canim,,,Yaaa emzirmeme ragmen istedigim kadar daha dogrusu umdugum kadar kilo veremedim...dört ay icerisinde eski kilosuna dönen nasil dönüyor anlamadimki:))):1::1:::44::44::44::44::44:

Selam Mona:3:
Sizin sınav ne zamandı.:26:

İnsan bakımlı olmayınca kendini çok kötü hissediyo.
Havaa kötü olunca sbaah kendine bakası gelmiyo.
Böyle bi kısır döngü.:1:

Bilemicem kiii geçmiş olsun suzim.:16:
sagol fistik :54: ana cizelgene baktimda sevdicegin gelmezine 4 hafta kalmis 4 hafta kalmis :127:

Sen hala gözlemeleri, tatlıları götürr:4::4::4:
O belin incelmesiii gerekk:52:
Resimlerini görmüştüm abiyelerde narin insanlar daha bi hoş duruyo ya :69:

kızııımm böyle dersen evlenmem bak:14:
iriyim napam genimiz böyle kemiklerimi mi kırayım:9:
şaka bebeğim alınmıyorum yanlış anlama.. doğru diyosun biraz çıtı pıtı olmak lazım daha güzel oluyor onlara kıyafet...
bakalım gözlemelerden tatlılardan vazgeçebilirsem zayıflarım inşallah:52::52:
ben de 300-500 betül olcam:9::9:
gıdım gıdım veriyorum kiloları:31:

canım o arkadaşlarına benim içn zıkkım yeyün dermisin ben mesela normalde ikram edilen şeyleri yemem. sebep kilo almamak ve abur cubur alışkanığımdan kurtulmak. ama birisi birşey yapmış getirmişse asla geri çevirmem alır çekmeceye koyar en azından o kişinin emeğine saygı duyarım

nerelerdesin ortak yaaaaaa özlettin gene kendini

hoşgeldin o zaman hemen o halka tatlı için bi azar kayaım sana:4::4::4::20::20::20::20:
bir daha yemeyecen dimi bak yersen de bana dayolla dileke söylemem o zaman :51:

yeter ya boşver çeşit artırdıkça kalan çok oluyor istersen tatlı ekleyebilirsin çeşit olur

ben şu su ile karıştırılan türk kahvelerinden içiyordum. iş yerinde ketilım varda. ama bitti bir daha da alamadım fırsat bulup

bende öle dedim içimden :40: bide kendileri istedi yani tatlım yap diye. bizim amacımız farklı kuzu yani şişkolaşmamak :34:

7 temmuzda canım...
isallah hayirlisiyla atlatir ve güzel sonuc alirsin tatlim :16:
eee deminki muhabbet hızı kk sayesinde düşüşe uğradı neden böyle oldu kızçeler o kadar 2. kısım sporumuda yaptım geldim ben sayfalar birikmiştir dedim hiç ilerleme yok noldu şimcik :18::18::18:

evet :1: frene basilmis sanki :1: 100le giderken 50li ile gidiyoruz simdi :9::9::9:

millet öğle yemeğini yiyo len bi dur :9: :9:

ne sporu yaptın bakem :16:

kızııımm böyle dersen evlenmem bak:14:
iriyim napam genimiz böyle kemiklerimi mi kırayım:9:
şaka bebeğim alınmıyorum yanlış anlama.. doğru diyosun biraz çıtı pıtı olmak lazım daha güzel oluyor onlara kıyafet...
bakalım gözlemelerden tatlılardan vazgeçebilirsem zayıflarım inşallah:52::52:
ben de 300-500 betül olcam:9::9:
gıdım gıdım veriyorum kiloları:31:

bende gıdım gıdım weriyom şu kiloları ya durdum resmen birilerinin beni kaktırması gerek sanırım :43:

Ada çayı da sindirime yardımcıymış ben hiç içmedim ama faydalarında bunlarda yazıyor.
İçilebilir tabi ki.:34:

Adaçayının Faydaları Nelerdir

-Mide ve bağırsak gazlarını giderip bulantıyı keser.

-Uyarıcı özelliği olmasından dolayı kan dolaşımının düzenli çalışmasını sağlar.

-Sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlar.

-Depresif haller ve buna bağlı sinirsel titremelerde kullanılır.

-Sinirsel yorgunluklara iyi gelir.

-Soğuk algınlıklarında fayda sağlar.

-Menopoz dönemi sıkıntılarını azaltıcı etkisi vardır.
ben devamlı içerim adaçayı. çneririm gaz sorununa iyi geliyor özellikle

Bizden çok güzel kızartma olur :9: :9:

kendi yağımızda kavruluyoz yazın da ııyk :9:
bizden çok güzel kavurma olur. yağımızla ohhhhhh yumuşacık kavurma oluruz:27::27::27::27:
kızlar bişey sorucam
ben şuan 67 kiloyum eminim ki 65 kiloya en hızlı şekilde inicem çünkü o kilo deil ödem şişkinlik vs..
65de takılıcam kalıcam ordan aşağı inmesi işkencee!!
bende düşündüm ki şimdi hiç spor yapmayıp 65e inene kadar sadece yemek düzeniyle kilo vereyim
65e qelip takıldığımda vücudumu şoklamak için spora başlarım
sizce nasıl fikir?
bence de spor yapma. ben dietle ilgili en büyük hatayı ilk başlarda deli gbi spor yaparak yaptım. ilk aylar çok spor yaptım ama yemem iyi değildi ve çok az verdim. sonra yemeği düzene soktum ama spora alışıtı vücut yine veremedim. şimdilik beklemedeyim. annemler gidince tekrar spora başlayacağım çok durdu kilo vermem çünkü
kızlar ne çok konuşmuşunuz bir saatdir okuyom ya bir türlü bitmedi:52::52::52:

bende gıdım gıdım weriyom şu kiloları ya durdum resmen birilerinin beni kaktırması gerek sanırım :43:

benim kilo verme sorunum yok da işte boğazımı tutamıyorum:27::27:
biraz dişimi sıksam gitcek dee... bi kaç gün dikkat etsem sonrasında salıp deli gibi yiyorum..
bakam ne zamana kadar bu böyle gitcek:31:

millet öğle yemeğini yiyo len bi dur :9: :9:

ne sporu yaptın bakem :16:
yedinmi kız sende daha benim öğle yemeği vaktim gelmedi birazdan yicem bende :56:

söyliyim bacım hemen atıyorum linkleri ::21::21::21::21:

1 : Part 1Leslie Sansone Walk at Home 5 Mile Fat Burning Walk 68 min Fitness DVDRip TG Segment100 00 00 00 12 32 - YouTube

2: Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube

ve ve veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dansın kralı geliyorrrrrrrr:52::52::52::52::52:

3 : HAIFA WEHBE & HANAA EL IDRISSI ~ Wawa w/lyrics & translation - YouTube :23::23::23::23: burdaki kadınlar gibi olsakya yaaaa :31::31::31:

:21::21::21::21::21::21::21::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

görüsürüz canim kolay gelsin :29:

kizlar size ne diycekdim :ssz: gece 3de uyandim ateslenmissim yaniyorum nefes alamadim resmen köpek gibi nefes alip verdim :14:ölüyorum sandim :43: sonra geri yattim uzandim dalip gitmissim öylece :31:sabah kalkdim hic birseyim kalmamis niye böyle oldum ki acep :26:

uyku apnesi olabilir. yada rem uykusundan çok ani uyanmışsındır vücut kendine gelip nefes almayı düzene sokamamıştır. çok stresliyken de oluyor bir tür savunma gibi düşün. korkma canım bazen herkese oluyor. hani karabasan geldi diyorlar ya onun gibi birşey. ben böyle durumlarda hemen dua okumaya esmaül hüsnayı saymaya falan başlıyorumç beynini sakinleştirip vücudu düzene sokabilirsin. dua et yada sakineştirici şeyler düşünmeye çalış bu durumlarda.

kızlar ya herkese alıntı yapamadım kusura bakmayın ben sizinle uzun uzun konuşmak istiyorum ama vaktim yok. özledim valla sizi. akşama kadar giremezsem affola. akşamda eşmden sıra gelmiyor. aldığım bilg değiştirdim yenisi de gelmedi hala. akşam giremezsemde affola ama aklım hep sizde. öptüm hepinizi:54::54::54:

benim kilo verme sorunum yok da işte boğazımı tutamıyorum:27::27:
biraz dişimi sıksam gitcek dee... bi kaç gün dikkat etsem sonrasında salıp deli gibi yiyorum..
bakam ne zamana kadar bu böyle gitcek:31:

bende hep öyleydim ya düzelmeye başladım artık yemiyom, kaçamak yapınca ceza weriyorum kendime tutmak zorundayım bi şekilde kendimi ya yoksa olmuyo :19:
öğrencisin hrld canım sen dimi?

uyku apnesi olabilir. yada rem uykusundan çok ani uyanmışsındır vücut kendine gelip nefes almayı düzene sokamamıştır. çok stresliyken de oluyor bir tür savunma gibi düşün. korkma canım bazen herkese oluyor. hani karabasan geldi diyorlar ya onun gibi birşey. ben böyle durumlarda hemen dua okumaya esmaül hüsnayı saymaya falan başlıyorumç beynini sakinleştirip vücudu düzene sokabilirsin. dua et yada sakineştirici şeyler düşünmeye çalış bu durumlarda.

kızlar ya herkese alıntı yapamadım kusura bakmayın ben sizinle uzun uzun konuşmak istiyorum ama vaktim yok. özledim valla sizi. akşama kadar giremezsem affola. akşamda eşmden sıra gelmiyor. aldığım bilg değiştirdim yenisi de gelmedi hala. akşam giremezsemde affola ama aklım hep sizde. öptüm hepinizi:54::54::54:

özledik seni şeker azcık gelde şöylee kopalım biraz topikçeeee :52::52::52::52::52:

bende hep öyleydim ya düzelmeye başladım artık yemiyom, kaçamak yapınca ceza weriyorum kendime tutmak zorundayım bi şekilde kendimi ya yoksa olmuyo :19:
öğrencisin hrld canım sen dimi?

evet canım öğrenciyim:31:
ben ceza filan vermiyorum yiyorum:27:
ama işte bu sabah tartı bana gerçekleri gösterince pek koydu artık dikkat etmeyi düşünüyorum..
inşallah bu seferki bi kaç gün sürmez:31:

yedinmi kız sende daha benim öğle yemeği vaktim gelmedi birazdan yicem bende :56:

söyliyim bacım hemen atıyorum linkleri ::21::21::21::21:

1 : Part 1Leslie Sansone Walk at Home 5 Mile Fat Burning Walk 68 min Fitness DVDRip TG Segment100 00 00 00 12 32 - YouTube

2: Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube

ve ve veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dansın kralı geliyorrrrrrrr:52::52::52::52::52:

3 : HAIFA WEHBE & HANAA EL IDRISSI ~ Wawa w/lyrics & translation - YouTube :23::23::23::23: burdaki kadınlar gibi olsakya yaaaa :31::31::31:

:21::21::21::21::21::21::21::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Efferin efferin toto üstünde kilo verilmiyor :52:

yemedim canım daha , pek iştahım yok bugün öğlen nesfit takılcam zaten 2 gibi fln istemesemde yicem :16:

evet canım öğrenciyim:31:
ben ceza filan vermiyorum yiyorum:27:
ama işte bu sabah tartı bana gerçekleri gösterince pek koydu artık dikkat etmeyi düşünüyorum..
inşallah bu seferki bi kaç gün sürmez:31:

bende öğrenciykene neler neler yerdim oyy şu an hepsi birer birer gözümün önünden geçiyo :52:
sınawlardı şuydu buydu derkene çok yükleniliyo yemeğe güzelim ya sıkma canını toparlarsın :34:

normalde korkutularmi yada kötü rüya gördümmü hep dua ederdim nasil oldu da o an aklima gelmedi canim :31: cok sagol canim benim :38:

Back
X