negüzel düsünüyosun bencede öyle olmalisen bu çorbayı zayıflamak için kullandın mı canım??? bu arada eline sağlık liste süper olmuş da neden bu hafta bu kadar kilo alan var:26: ben de dahil
canım ya dişinin gazabına uğramışın sen birazsakız çiğnemeyi dene bakalım ilk başta zorlanırmışsın ama sonra geçermiş.. inşallah işe yarar
vay be ne faydalıymış bu ama ben yapınca resmen yağlı oluyor ben sütle yapıyorum onun yağı mı acaba:44:
canım ya arkadaşın terbiyesizin tekiymiş hiç hoşlanmam öle şeylerden ben hiç beğenmediğim bi hediye bile olsa teşekkür ederim en azından bi kere onun göreceği bi yerde kullanırım.. nolcak üzerime yapışcak değil ya arkadaşımı kırmaktan önemli mi...canını sıkma sen
canım sen bayaaa bi şişmişsin yaa:26: bu normal bi durum mudur acaba:26:
sagol cnim
hosgeldinben geldim bebekler nasılsınız bende size katılabirmiyim bende buu boğazı tutup kilo verirmiyim sizi seviyorum hayatı seviyoru m zayıflamak istiyorum öf pöf puf![]()
oyy pisimm canin sagolsunöle kuru kuru sağolla olmaz çabukyap kolyemi yolla bana bakim.
bak eğer 60 kilo olursam yolla okey nasılsa bu boğazla imkanı yok
şaka bir yana lüzumsuzmu arkadaşın boşver canım. ben beğenmemeyi geçtim tamamaen zevkim dışı çooooooooook kötü bir hediye bile alsam mutlu olurum. çünkü mühim olan bir insanın seni düşünüp sana özel birşey alması. hele seninki daha güzel. kendi elinle yapmışsın![]()
ayrica sen 60 olucaksin insallahh
öyle tabi pisim begenmek zorunda degil zaten alsin kullanmasada olur :26:
canim gecnde yazdim sana ama sen gecmise bakmiyorsun galibaNe uyumuşum yaaaaa yeni uyandimmmm yuh bana:))))))
Bugün patates diyetine basliormmmm kizlarrrrr:))) bunuda denicem:)
bence bosuna vakit harcarsin ve bu sana + olarak döner