pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiTamam o zaman nasıl davranmamı istiyorsanız öyle davranırım canım.
Hemen hemen herkes benden büyük terbiyesizlik yapmak istemem ben hiç bi zaman:26:
Ama bu hafta cidden hayal kırıklığı yarattı liste bende.
Bu hafta menü paylasanlar da az vardı zaten.
P.tesinden itibaren görün bakalım eli maşalı PuCCaaa'yı.![]()
al basina belayi simdi
ne kudurtuyon sen simdi onu yaaaaaaa
günaydinnnn kizlarrrrr
:26:doktora bi sorayim kendime vakit buldugumdabi keresinde kizin biri bana metroda yer verdi oturayim diye hamile sandi herhalde benim noram ya
cok sagol canimcimbelki doktora gidersem bana ilac falan verir
tamam sagol tatlim agri yapiyor denedim ve birakdigdim yine arada atayim bi sakiz agzima
hosgeldin canim
ballim sicak tut kendini
topigimizde regl dönemi baslamis
agri ceken kizlar ben bildim bileli hep agri cekmissimdir genckizgen hatirliyorum bi keresinde yilbasinda olmusdun herkes yilbasini kutlarken ben sancilar icinde kivraniyordum
kulanmadigim hap kalmadidoktor evlen cocugun olsun gecer dedi hani nerde
bana iyi gelenleri süylim size belki sizide rahatladir
hastalandigimda ilk isim bol cay icerim genelde papatya cayi cok rahatladiyor beni
sicak suyumu hazirlar su torbasina doldururum karniniza koymayin ama iyi olmazmis onu bi ayaklarimin altina sirtimda gezdiriyorum vucutumun üzerinde
sizde de varmi ama benim üsüyen yerlerim oluyor genelde oralara tutuyorum hemen agrisi hafifliyor ve ayaklarima illa corab giyerim
agrisiz biz regl dönemi gecirirsiniz isallah kizlar ben cok cekiyorum ondan kötü oluyor![]()
sagol suziimm