GÜNAYDINN KUŞLARIM...
İnş.bugünümüz hafif geçerde hafif kuşlar olup özgürlüğe uçabiliriz.
offf yaaa.sabahtan beridir ev işi yapıyorum ama sadece mutfaktan anca çıkabildim.
hamur yaptım mayalanmaya bıraktım.kepekli undan ev ekmeği yapıcam.
zeynep sana bir sorum daha olacak.. kahvaltını kaç gibi yaparsın ve hep aynı saattemi yaparsın?ne güzel ya demekki sen beyninde bitirmişsin yeme işini canım.bende yemicem diyorum ama eğer evde varsa yemem yemem sonra zayıf bir anımda mideye inmiş olur.şimdilik tek şikayetim bu..yani kaçamak yapmak..bunlarıda sonlandırırsam kilo vereceğime inanıyorum.saol canım benimben yeterince doyuyorum hatta corbamın hepsini bugn zoraki bitirdim herhalde midem cok küçüldü.aslında bugün corbanın yanında sebzede yemem gerekiyordu ona yer kalmadı yürüyüşte yapıyorum evee gelip dus alıp oturmam 20:30u buluyor sonrasında bi meyve çocuklarla ilgilenirken gece oluyor hemen yatıyorum gece gec saatlere kadar oturmuyorum.en geç.00:30şimdi işim vardı biraz yatışım uzadı erkenden de kalkıyorum.ben ordunun ilçesinde olduğumdan burası efil efil esiyor daha bunlatıcı sıcaklarda yok.dağların arasındayım
![]()
kızlar kanal d de mutfağım programındaki evsahibinin evine bakarmısınız ne kadar güzel..kış bahçesi var terasında.. bir köşesinde de yürüyüş bandı var.zaten kilo problemi var hatunun belli.