iyiyiz şeker sen nasılsıncozutmadığım sürece menülerimin fotograflı halini paylaşıyorum,yiğidin malı meydanda
![]()
fotograflarini gördüm masallah sana tatlim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz şeker sen nasılsıncozutmadığım sürece menülerimin fotograflı halini paylaşıyorum,yiğidin malı meydanda
![]()
ne yiycen hasretcimiyilik nolsun hasretcim ayni tas ayni hamam bende
hosgeldin canim tekrarnickin tanidik geldi ama avatar degismis sanirsam cikartamamdim
![]()
nugget zero salata![]()
affiyet olsun canimaksam ne yiycen
amma merakli cikdim dimi
bende ne yesem diye düsünüyorum da ondan sorup duruyorum
![]()
karpuzcu hasretcimsuzıcım menum sekermmmmmmm
menu
07.00
3 kayısı 1 bardak ılık su
07.30
1 dılım cawdr ekmegı 2 buyuk kupa cay
azcık beyaz peynır 1 dılım kasar
domates salatlık bıber
3 .4 sıyah zeytın
09.30
5 badem
12.30
3 nugget zero
salata
15.00
10 badem
18.30
1 kase mercmek corbası
salata
az cacık
20.30
1 dılım karpuz
form cay
karpuzcu hasretcimaffiyet olsun tatlim güzel
hani senlen ticarete atilcakdik sen bana karpuz gönderecekdin bende satacakdim
buranin karpuzu tatsiz
![]()
allahim affet beni
ne cirkin sey o öyle
![]()
günaydin sekerlersizi cok özledim
kistden kurtulmana sevindim suzis
bende seni özledim betülcüm
cok sagol minderim
tatil nasildin canim
bende seni özledim pisimm![]()
cok sagol tatlim insallah
devami gelir insallah canim
neslimmmm
busecim nerelerdesin sende kaybolmussun
cabuk gelen cabuk gider tatlim üzülme
afferim seker birakmak yok
baktim resimlerine tatli kizsin canim benim
denetlencez dediler korkumdan gelemedim ses soluk cikmadi fircada yemeyince yine firar etmeye devam ediyorum isyerinden ev telasindan giremiyorum sizleri de özlüyorum alisdim size
geldim bebeyim
güzel olmussun hasretcim masallah canim
evet gecmise daldim neler yaptiniz merak ettim![]()
bende cok severim karpuzu sicakda iyi gidiyorkıııızzz yemekten gonderemıom kı sana
resmen karpuz canawarıyım![]()
ne diyeyim
deme kızana ole kızzzzzzzz![]()
Nerelerdeydin şeker sen? Geçmişi okuyamadım haberim yok bişeyden.
bende cok severim karpuzu sicakda iyi gidiyor
ne diyeyimdiyecek birsey bulamadim resmi görünce
![]()
bilgisayarlar denetlencek dediler korkumdan gelemedim farkina varirlar diye tatlim aksamda yorgun oluyorum giremedim bi ara evdeki pcde bozukdun mecburiyetden uzak birakildim sizden![]()
kolay gelsin ozaman canimmerhaba kızlar bende bugun başladım lahana çorbası diyetıne ama sabah kahvaltımda karpuz peynır ve eti form yedımm sanırım bende serinlettiği için ve şuan regl oldugum için karpuz hastalığına düştüm acıktıkça karpuz yıyorum lahana çorbamı yaptımmm balık ekşlisi gibi koktu burnuma içine bı kuçuk beyaz lahana 1 adet havuç rendesi 1 adet domates rendesi 2 buyuk baş soğan bı demet maydonoz ve bi yemek kaşığından az zeytınyağı koydummm ve tabıkı kırmızı biberr karabinber kimyon nane... 1 hafta deneyecemmm bakalımmmm hayırlısııı...
simdi balli gelse sümüklü cocugu koysa tam olur
kolay gelsin ozaman canimbende bi ara lahana diyetini denemisdim bir süre sonra gina geliyor yiyesin gelmiyor
göresin bile gelmiyor
![]()
simdi balli gelse sümüklü cocugu koysa tam olursümüklü cocuga bile raziyim gelse
özledim acaba türkiyeye gittimi
![]()
kolay gelsin ozaman canimbende bi ara lahana diyetini denemisdim bir süre sonra gina geliyor yiyesin gelmiyor
göresin bile gelmiyor
![]()
simdi balli gelse sümüklü cocugu koysa tam olursümüklü cocuga bile raziyim gelse
özledim acaba türkiyeye gittimi
![]()