• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

affiyet olsun canim :56: aksam ne yiycen :23: amma merakli cikdim dimi :1: bende ne yesem diye düsünüyorum da ondan sorup duruyorum :1:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52: suzıcım menum sekermmmmmmm
menu

07.00

3 kayısı 1 bardak ılık su

07.30

1 dılım cawdr ekmegı 2 buyuk kupa cay
azcık beyaz peynır 1 dılım kasar
domates salatlık bıber
3 .4 sıyah zeytın

09.30

5 badem

12.30

3 nugget zero
salata

15.00

10 badem

18.30

1 kase mercmek corbası
salata
az cacık

20.30

1 dılım karpuz
form cay

:52::52::52::52::52::52::52::52::52: suzıcım menum sekermmmmmmm
menu

07.00

3 kayısı 1 bardak ılık su

07.30

1 dılım cawdr ekmegı 2 buyuk kupa cay
azcık beyaz peynır 1 dılım kasar
domates salatlık bıber
3 .4 sıyah zeytın

09.30

5 badem

12.30

3 nugget zero
salata

15.00

10 badem

18.30

1 kase mercmek corbası
salata
az cacık

20.30

1 dılım karpuz
form cay
karpuzcu hasretcim :1: affiyet olsun tatlim güzel :56: hani senlen ticarete atilcakdik sen bana karpuz gönderecekdin bende satacakdim :1: buranin karpuzu tatsiz :37:

$579322_10150844241558248_1766640456_n.webp

uykuuummmmm waaarrrrrrrrr

günaydin sekerler :16: sizi cok özledim :48:

kistden kurtulmana sevindim suzis :16:

bende seni özledim betülcüm :48::48::48::16:

cok sagol minderim :54::16:

tatil nasildin canim :38:

bende seni özledim pisimm :48::54:

cok sagol tatlim insallah :54:

devami gelir insallah canim :38::46:

neslimmmm :54:

busecim nerelerdesin sende kaybolmussun :48::54:

cabuk gelen cabuk gider tatlim üzülme :48:

afferim seker birakmak yok :23::nazar:

:16: baktim resimlerine tatli kizsin canim benim :54::16:

denetlencez dediler korkumdan gelemedim ses soluk cikmadi fircada yemeyince yine firar etmeye devam ediyorum isyerinden ev telasindan giremiyorum sizleri de özlüyorum alisdim size :48::54::16:

geldim bebeyim :48:

güzel olmussun hasretcim masallah canim :nazar::21:

evet gecmise daldim neler yaptiniz merak ettim :1::54:

Nerelerdeydin şeker sen? Geçmişi okuyamadım haberim yok bişeyden.

merhaba kızlar bende bugun başladım lahana çorbası diyetıne ama sabah kahvaltımda karpuz peynır ve eti form yedımm sanırım bende serinlettiği için ve şuan regl oldugum için karpuz hastalığına düştüm acıktıkça karpuz yıyorum lahana çorbamı yaptımmm balık ekşlisi gibi koktu burnuma içine bı kuçuk beyaz lahana 1 adet havuç rendesi 1 adet domates rendesi 2 buyuk baş soğan bı demet maydonoz ve bi yemek kaşığından az zeytınyağı koydummm ve tabıkı kırmızı biberr karabinber kimyon nane... 1 hafta deneyecemmm bakalımmmm hayırlısııı...

hoşbuldum kızlar...

suzi önceden topikteydim menülerime yorum yapardın o yuzden tanıdıktır

ya kızlar
öğle yemeğinde karpuz var

karpuz yememek mi lazım
diyet için
öle bişi varsa söyleyin bak :47::47::47::3::3::3:

bilgisayarlar denetlencek dediler korkumdan gelemedim farkina varirlar diye tatlim aksamda yorgun oluyorum giremedim bi ara evdeki pcde bozukdun mecburiyetden uzak birakildim sizden :5:

Anladım canım. İyi yapmışsın tedbirli davranmakla.

Neyse geçti sonuçta dimi? Artık buralardasın :16:

merhaba kızlar bende bugun başladım lahana çorbası diyetıne ama sabah kahvaltımda karpuz peynır ve eti form yedımm sanırım bende serinlettiği için ve şuan regl oldugum için karpuz hastalığına düştüm acıktıkça karpuz yıyorum lahana çorbamı yaptımmm balık ekşlisi gibi koktu burnuma içine bı kuçuk beyaz lahana 1 adet havuç rendesi 1 adet domates rendesi 2 buyuk baş soğan bı demet maydonoz ve bi yemek kaşığından az zeytınyağı koydummm ve tabıkı kırmızı biberr karabinber kimyon nane... 1 hafta deneyecemmm bakalımmmm hayırlısııı...
kolay gelsin ozaman canim :29:bende bi ara lahana diyetini denemisdim bir süre sonra gina geliyor yiyesin gelmiyor :25:göresin bile gelmiyor :52:
simdi balli gelse sümüklü cocugu koysa tam olur :1: sümüklü cocuga bile raziyim gelse :43:özledim acaba türkiyeye gittimi :5:

kolay gelsin ozaman canim :29:bende bi ara lahana diyetini denemisdim bir süre sonra gina geliyor yiyesin gelmiyor :25:göresin bile gelmiyor :52:

simdi balli gelse sümüklü cocugu koysa tam olur :1: sümüklü cocuga bile raziyim gelse :43:özledim acaba türkiyeye gittimi :5:

BenSuzi bi faydası oldumu acaba kaç gun denedinnn??? kilo verebildin mi?

ıııııııııııııyyyy koymasn sumuklu cocugu
acııım zaten :27::27::27:

kızceler dun ılk defa araba kursu aldım sukur :1::1::1:
cok hycanlandım gıttım bırazcık
basarılıymısım sewdıck ole dedı:1::1::1:

Back
X