işte listemiz tabii liste demeye şahit ister çoğalacağımıza daha azalıyoruz bu gidişle topik kapanacak kızlar hadi toparlanın ama yaz geldi herkes dağıldı çil yavrusu gibi hişşşt pazartesi herkesi burada istiyorum bende dahil olmak üzere....
bu arada zeynacığm ve sanırım dilek rüzgar arkadaşımz evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun birlikte nice nice senelerinizi kutlarsınız inşallah rabbim ağzınızın tadını bozmasın emi....
bir de kızlar şu indirdiğiniz lesli nedir nerden indirdiniz bana özelden mesaj atarsanız sevinirim....
iyi geceler kızlar bakıyorumda gene kimsecikler paylaşımda bulunmamış olmuyor böyle pzt yoklama var sonra silcem kaydı hehehehe :))))
iyi geceler herkese bu arada grip oluyorum ilacın ateşi bir yerden gribin bir yerden deli gibi yanıom işkence resmen :)) sıonra görüşürzzzz
bu arada şule buraya yazmamışın bişiiiiii olmuoooo bakkkkk
amannn canım sendeki de dert olsunnnn kilo verde o yüzden aynı şeyleri giyyy alırsın yavaş yavaş verdin ya gerisi hikaye :))))kızmak yok :kedi: burdayım şekerim 2 gündür bisey yiyemiyorum doğru dürüst bir kac lokma zorla disten dolayı ağzımın ici halen yara tam düzelmedi midem sırtıma yapıstı valla kaydirigubbakcemile3 bugün dısarı cıkmadan delirdim giyecek bisey bulamadım hic bir kıyafetim olmuyor 2 eteğim var forma gibi sürekli onları giyiyorum ayıp artık kafamçokkarıştı 7 tane pantolon yepyeni bu hafta terziye gidecek hepsi daralmaya hava serinledi artık pantolon zamanı tam kilolu olmak bir dert kilo verirsin ayrı bir dert kadın olmak ne kadar zor bisey ya akannehir
en son ben yazmıstım gece öyle kalmıs herkez pazar keyfinde sanırım bende dün gezdim kafa dinledim doğayla basbasa :jeyyar: bugünde acısı cıktı mutfak dahil bütün dolap içlerini döktüm ince temizlik yapıyorum biraz mola verdim kahve keyfi yapıyorum daha çok is var kule gibi ütü yemek beni bekliyor geceye kadar zor biter isim valla yarın yoklama var herkez sabahtan paylasıma baslıyor kızlar ona göreklava:
iyi haftalar kızlar,
ben de gunun farklı saatlerinde tartıldım bi 67 çıkıorum bi 69 anlamadım . bu sabah tartıldım 69 cıktım. bide beden ölculerimi aldım tartıdan daha iyidir heralde.
ya kızlar sizde böle arada kaçırıomusunuz? cok dikkat ediorum hatta gittim markete ligth yogurttur peynirdir topladım aldım.ama gel gör ki tatlı bişi göreyim evde yemeden duramıorum. light puding bile aldım yahu.off sonra da vicdan azabı cekiyorum.
cmtsi sabah dans cdsini calistım hotpant workout olan hani.yarısını yapabildim beceremedim hareketleri de canımn cıktı butun gun halsiz halsiz dolandım.sabah spor yapmak bana yaramıo galiba.ben işten geç geldiğim icin akşamları 9da filan anca yapabiliorum.
bu arada ben 60-69 grubuna mı gidicem 1 kilo için?
Merhaba kızlar... bende uzak kaldım topikten.. bu ara fazla girememyeceğim sanırım... işyerine yeni elemanlar başladı.. onların yanında nete fazla girmek istemiyorum... arada yazmaya çalışırım... herkezi çok öptüm... güzel bir hafta sizlerin olsun...
Selam canım allah kolaylık versin valla sana çok çalışıyorsun yaaa bende 5.günümdeyim çok ikkat ediyorum ilaca başladım ya bide ikisi beraber ama bugün çok acıktım yaaa bilmem neden ilk günkü gibi tok hissetmiorum kendimi resmen aç yaşıom ama azıcık yesem çok gelio :) bugün hariç az yedim hep öğlen kaçırdım hehekızlar meraba...umarım keyifler yerindedir
bende bugün diyete tekrar tam gaz başladım....artık mazeretim kalmadı
kurbana tam 2 ay var...bu bayram olmadı ama 2 ay sonra incecik olmak istiyorum...olucamda inşallah
ben bu aralar yoğunum kızlar....akşamları yine geç çıkıyorum...1-2 hafta geçsin hep buralardayım...daha çok paylaşım....daha çok destek ve motive ile birlikte gelicez bu kiloların üstesinden
bu arada magrentacım ben şu leslie ile yürü ve incel indiremedim ya bi türlü...daha doğrusu indiriyorum ama açmıyo dosyayı...sen nasıl yaptın canım
canım 2 parça börek bide saat 10 sonrasında halledersin bişi olmaz o kadardan bence :)slm kızlar sabah erken yiyememistim saat 10 gibi 2 parca börek yedim kıymalı aylardır ağzıma koymuyordum tadını unutmusum valla öğlen yemedim o yüzden öğleden sonra yoğurt yiyecem sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?