70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim sedacım amin rabbim herkese nasip etsin inşkaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar bakıyorumda gene kimsecikler paylaşımda bulunmamış olmuyor böyle pzt yoklama var sonra silcem kaydı hehehehe :))))
iyi geceler herkese bu arada grip oluyorum ilacın ateşi bir yerden gribin bir yerden deli gibi yanıom işkence resmen :)) sıonra görüşürzzzz

bu arada şule buraya yazmamışın bişiiiiii olmuoooo bakkkkk

kızmak yok :kedi: burdayım şekerim 2 gündür bisey yiyemiyorum doğru dürüst bir kac lokma zorla disten dolayı ağzımın ici halen yara tam düzelmedi midem sırtıma yapıstı valla kaydirigubbakcemile3 bugün dısarı cıkmadan delirdim giyecek bisey bulamadım hic bir kıyafetim olmuyor 2 eteğim var forma gibi sürekli onları giyiyorum ayıp artık kafamçokkarıştı 7 tane pantolon yepyeni bu hafta terziye gidecek hepsi daralmaya hava serinledi artık pantolon zamanı tam kilolu olmak bir dert kilo verirsin ayrı bir dert kadın olmak ne kadar zor bisey ya akannehir

en son ben yazmıstım gece öyle kalmıs herkez pazar keyfinde sanırım bende dün gezdim kafa dinledim doğayla basbasa :jeyyar: bugünde acısı cıktı mutfak dahil bütün dolap içlerini döktüm ince temizlik yapıyorum biraz mola verdim kahve keyfi yapıyorum daha çok is var kule gibi ütü yemek beni bekliyor geceye kadar zor biter isim valla yarın yoklama var herkez sabahtan paylasıma baslıyor kızlar ona göre klava:

amannn canım sendeki de dert olsunnnn kilo verde o yüzden aynı şeyleri giyyy alırsın yavaş yavaş verdin ya gerisi hikaye :))))

pazarları kimse girmio bende yeni açtım pc yi temizlikten anca fırsat buldum işimiz zor yaa valla çamaşırı ütüsü var dahaa kendimize zaman ayıramıyozz ((

kızlar yarın süper bir paylaşım bekliorum öle bakıp kaçmak yokkkk ona göre :)))) görüşürüz

günaydın millet iyi sabahlar iyi haftalar herkese işte mazeretlerin bittiği pazartesi gününe geldik bol paylaşımlı az kalorili ve sporlu bir başlangıç olacak inşallah
kepekli ikim küçük dilim arasına az yağlı az tuzlu peynir ile tost yaptım yedim :) birazdan çayımı içicem
sonra görüşürz

günaydın millet güzel bir hafta olsun hepimize şekersiz nescafemi içiyorum canım bişey istemiyor henüz oysa akşamda yemedim ama kafamçokkarıştı ayfoyum patlamadı daha dün çok yoruldum temizlik yemek misafir ütü derken gece yarısı oldu herkeze kolya gelsin

selam kızlar iyi haftalar hepinize,

ben farklı farklı saatlerde tartıya çıktım ve hepsinde ayrı kilo cıktı hangisi dogru anlamadım 67 de cıktı 69,6 da. bu sabah kalkınca tartıldım 69kiloyum. anlamadım bisi. bide bu sabah bel kalça ölçülerimi filan aldım . tartı yanıltsada ölcüler yanıltmaz heralde. çok tutuorum kendimi yememek için ama arada kaçıyor. sizde yapıo musnuz? daha cok basındayken koyvermek istemiorum vicdan yapıorum sonra..

iyi haftalar kızlar,

ben de gunun farklı saatlerinde tartıldım bi 67 çıkıorum bi 69 anlamadım . bu sabah tartıldım 69 cıktım. bide beden ölculerimi aldım tartıdan daha iyidir heralde.
ya kızlar sizde böle arada kaçırıomusunuz? cok dikkat ediorum hatta gittim markete ligth yogurttur peynirdir topladım aldım.ama gel gör ki tatlı bişi göreyim evde yemeden duramıorum. light puding bile aldım yahu.off sonra da vicdan azabı cekiyorum.
cmtsi sabah dans cdsini calistım hotpant workout olan hani.yarısını yapabildim beceremedim hareketleri de canımn cıktı butun gun halsiz halsiz dolandım.sabah spor yapmak bana yaramıo galiba.ben işten geç geldiğim icin akşamları 9da filan anca yapabiliorum.
bu arada ben 60-69 grubuna mı gidicem 1 kilo için?

Merhaba kızlar... bende uzak kaldım topikten.. bu ara fazla girememyeceğim sanırım... işyerine yeni elemanlar başladı.. onların yanında nete fazla girmek istemiyorum... arada yazmaya çalışırım... herkezi çok öptüm... güzel bir hafta sizlerin olsun...

hoşgeldin canım aramıza istedğin topiğe girebilirsin kilo farkı yok burda ben hala burdayım meselaaa :)))) bu arada baştan ne kadar sıkarsan o kadar iyi yoksa sonra toparlayamıyorsun canım ben yavaş yavaş yapıodum baktım olmuyor birkaç gündür sıkmaya başladım birde spor olayına başlarsam süper olacak bende bugün öğlen pizza yedim çok acıktım dayanamadım artık akşama sadece meyve yicem elma falan zorla veriom bide geri almayım :)

mrb canım nasılsın ara ara uğra yine özletme kendini
bu arada iyi yapıosun nasıl alıştırırsan öyle gider fazla yüz verme rahat bırakma sonra gelipo tepene çıkmasınlar :)))) artık akıllandık ama benim için geç oldu yeni eleman alınmıo buraya heheh görüşürüz canım buraya girmezken yeme olayını abartma sakın

kızlar meraba...umarım keyifler yerindedir

bende bugün diyete tekrar tam gaz başladım....artık mazeretim kalmadı
kurbana tam 2 ay var...bu bayram olmadı ama 2 ay sonra incecik olmak istiyorum...olucamda inşallah

ben bu aralar yoğunum kızlar....akşamları yine geç çıkıyorum...1-2 hafta geçsin hep buralardayım...daha çok paylaşım....daha çok destek ve motive ile birlikte gelicez bu kiloların üstesinden

bu arada magrentacım ben şu leslie ile yürü ve incel indiremedim ya bi türlü...daha doğrusu indiriyorum ama açmıyo dosyayı...sen nasıl yaptın canım

slm kızlar sabah erken yiyememistim saat 10 gibi 2 parca börek yedim kıymalı aylardır ağzıma koymuyordum tadını unutmusum valla öğlen yemedim o yüzden öğleden sonra yoğurt yiyecem sadece

Selam canım allah kolaylık versin valla sana çok çalışıyorsun yaaa bende 5.günümdeyim çok ikkat ediyorum ilaca başladım ya bide ikisi beraber ama bugün çok acıktım yaaa bilmem neden ilk günkü gibi tok hissetmiorum kendimi resmen aç yaşıom ama azıcık yesem çok gelio :) bugün hariç az yedim hep öğlen kaçırdım hehe

canım bütün partları indirmeden açmıo bende indirene kadar delirdim ama sonunda başardım öldüm valla :)
slm kızlar sabah erken yiyememistim saat 10 gibi 2 parca börek yedim kıymalı aylardır ağzıma koymuyordum tadını unutmusum valla öğlen yemedim o yüzden öğleden sonra yoğurt yiyecem sadece
canım 2 parça börek bide saat 10 sonrasında halledersin bişi olmaz o kadardan bence :)

Selam kizlar, ben fazla gelemiyordum yüzüm yoktu belkide
Bugün tam full gaz SALIKLI BESLENME düsüncesine girdim...
Artik gelirimde... Sabah 69 ciktim ama regl dönemindeyim ondan kaynaklaniyordur sanirim..

hatunlar selam kimselerde yok ben en son cumartesi girmişinm o gün dedim saat 12.30 anne dur ben senin şu oturma odanı boyayayım soba kurmadan yok falan demesini dinlemeden aldım tavan boyası duvar boyası bir güzel olduki sormayın kardeşim dersaneye gitmişti akşam bi geliyo ablası boya yapıyo tabi şaşırdı sonra pazar günü akşam üstü 16 30 dan sonrada 6 metre 2 tane büyük halısı yolluklar 2 tane falan yıkadım o yüzden çok yoğundum kardeşimin gelmesini bekledimde geç yaptım canım benim dersaneye gidiyo akşamda ablasına yardım ediyo bu sırada erkek kardeşim anlayın artık ne kadar şanslıyız onu beklerken dünde camını kapısını silmiştim odanın yani pazar ve bugün lesli yok bugünde kalan halılar vardı 5 tane ve camlar onları halledtim evi silcem toz yani niye anlattım sölim hala elma rejimi ve dinç hissedeiyom bu kadar işin arasında ve ve zayıfladım cumaya sölicem kilomu yapın kızlar kaçamak sadece ağzıma arar ara attığım ciğer oda annem yapmış oluma yedirirken falan birde dün ve bugün az sütlü sakarinle tatlandırılmış nescafe kaçamaklarım bunlar yani fıstıklar cuma büyük gün bizim için elma topiğinde sz yle yarışıyoz ben ondan öte kocişim 81 le bıraktığı hatununu 2 .5 haftada kaç kilo vermiş olarak görcek ayın 8 zinde gitcem istanbula 21 de gitmişti burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…