günaydın kızlar hekese iyi sabahlar
dün işyerinde az yiyip dikkat etmeye çalıştım çünkü haftasonu yedim bi gün önce kumru yedim ama akşam eve gittim dışarı çıktık yemeğe veee pizza yemeğe offffff küçük boy pizzayı bi güsel götürdüm bide cola bide patates kızarması ki ondan 2-3 tane aldım bide ufak çikolata verdiler tadalleye bayılırım onuda götürdüm bugün napçam bilmiyom gene yeeğimi evden getirdim sabah tostumu yedim şimdi suyumu içiom öğlen kabak yemeği ve yoğurt arada elma mandalin yerim sanırım akşama çok acıkmamam lazım
bu arada dün kotondan pantolon aldım kot arıodum bi süredir istedğim gibi bulamadım bi türlü 5 dk da aldım hemdee29 beden en son ne zaman giydim bilmiorum havalara uçtum o arada arkadan çıkan ipliği farketmemişim bugün değiştirmeye gidicem acaba bolarırmı diye düşünüom winmaxın likralı kot pantolonu bolarırsa felaket olur hehe :))))kaydirigubbakcemile3
ooo karar vermişin süper bende karar veriodum ama kiloyu veremiodum çok yiyen biride değilim normalde ama kilo almaya alıomda bi türlü veremiodum kasım aralıktan beri işi sıkmaya çalışıom olmadı tabe düzenli spor yapıp diyette yaptım gene olmadı kilo veremiodum inceleiodum uyuz oldum bu duruma en sonda atrık tak dedi gittim hap aldım onun sayesinde kısa sürede verdim inşallah geri almam bundan sonra arada şok diyet yapar olayı kurttarırım diorum hedef kiloya düştükten sonra tabe :)))
Günaydın canım.. kilo vermene sevindimalkisalkisalkis darısı başımasenağlama ilaçmı kullanıyorsun ne kullanıyorsun yan etkisi varmı.. biraz bilgi verirsen sevinirim
ilk zamanlar biraz zor olur ama zamanla alışırsın canım rejim olayına yanında meyve bulundur diyet bisküvi falan ama paketi yememek biraz zor oluyor içinden birkaç tane alıp bırakmak lazım sonra gene acıktınmı bi kaç tane daha maksat aç kalmamak arada atıştırmak :) bende hapa karşıydım canım ama ne yaptıysam veremedim düzenli spor yanında rejim hemde nasıl rejim ama yok 1 kilo vredim 1 ayda şaka gibi en son delirdim bi lahana çorbası diyeti yaptım onla 3 kilo verdim tekrar denemek istedim yapamadım gene kilo almaya başlayınca denemeye karar verdim yarın hapın son günü 1 kutuda bırakıcam zaten herhangi bir sorununu yaşamadım allahtan işte böyle ne yaptıysan veremeyince insan her yolu deniosırnaşık şey
Benimki artık dönüşü olmayan bir yol sabırlı olduktan sonra sonuca ulaşacağıma eminim ama işte o sabır konusunda sorunlarım var -tatlicadiarzu-
Ben hapla kilo verilmesine karşıyım zamanında bende denedim ama sağlığımdan oluyordum düzelebilmek çok zamanımı aldı doğal yollardan verme taraftarıyım bakalım 60 a inene kadar buralardayım artık
Ara öğünü yiyorumda şimdi 1 dilim ekmek 6 adet çizi demek şimdi 12 çizi hakkım var onu biliyorumda kalanını derhal birisi benim elimden alsınnsırnaşık şey
amannn sende benim gibisin az yiyorum fazla aburcuburla aram yok ama kilo alıyordum gidişat kötü olunca dur demeye karar verdim git bir kontrol ettir kendini metabolizmanla ilgili bir sorun olabilir ben bi kan testi yaptırdım herşey normal çıktı kan değerim biraz düşüktü ama o kadar önemli değil dedi doktorarkadaşlar az yemek kilo yapar mı? mesela ben günde 3 öğün bile yemiyorum bazen ve yediklerim de inanın fazla değil ama ne alıyorum ne veriyorum nasıl iş bu
canım kotun kesimine ve senin vücuduna göre değişir ben 1.68 boyundayım 61 kiloyum önceden 31-32 giyiyodum 30 bedende pantolonum var ama işte likralı olanlar bi beden düşük olabilio ama lilkrasızlarda 30 olur sanırım :) sana gelince kalçan varsa 35 beden falan olur sanırım kiloya göre düşününce belki fazlada olabilir denemek lazım satan kişiler yardımcı oluo zaten şak die şu beden olur deyip moral bozuyolarcanım benim bu kot bedenleriyle alakalı sorunum var kaç kilo hangi beden kot giyer kestiremiyorum ben 1.73 boy 80 kiloyla 33 giyiyorum ama kalçam büyüktür peki senin boyun kaç?
merak ettim yaşın kaç acaba bir an önce gidişata dur de bence sııntıdan yapıcak bişi olmadığından yemeye sarıo insan bazen uzak dur kendini oyalıcak bişi bul ve bol su iç bitki çayı iç yemek aklına gelince elma ye meyve ye kilo almaya başlayınca vermek iice zorlaşır hemen kendine gel silkelen bakalımmmmmya ablacıklarım bana bi yardım edin ne olur ben yemeden duramıyorum benimki artık bi alışkanlık olmuş acıkmasamda yemek istiyorumbu yüzdende kilolarım gitmiyo tersine dah çok almaya başladı yakında 80 kiloların grubuna gireceğim sanırım
geçmiş olsun canım ufaklık erkek oldu ha bir an önce iyileşir umarım :)selam arkadaşlar uzun zamandır giremedim kuzucumu sünnet ettirdik ,onunla uğraş, misafir derken aksattık diyeti falan
oooo şahane bir de ben gaza gelsemde başlasam spor olayına callana başlamadım hala offffff sakın bırakma devam et bırakınca başlanmıyogünaydın arkadaslar,
dilek arkadaşım küçük yavruna geçmiş olsun. sağlıklımutlu bir ömür dilerim ona.
arkadaşlar sporuma devam ediyorum. 7 gün yapmış oldum şimdiye kadar. ama karnım geriye çekildi. hihoyyyt aynadaki görüntüme inanamıyorum. demekki 1-2 ay sonra çok fark görmeye başlayacagm. buda bana azim ve umut veriyor.
görüşmek üzere
biber hapı kullanmaya başladım canım hatta bitiriyorum yarın son günümooo karar vermişin süper bende karar veriodum ama kiloyu veremiodum çok yiyen biride değilim normalde ama kilo almaya alıomda bi türlü veremiodum kasım aralıktan beri işi sıkmaya çalışıom olmadı tabe düzenli spor yapıp diyette yaptım gene olmadı kilo veremiodum inceleiodum uyuz oldum bu duruma en sonda atrık tak dedi gittim hap aldım onun sayesinde kısa sürede verdim inşallah geri almam bundan sonra arada şok diyet yapar olayı kurttarırım diorum hedef kiloya düştükten sonra tabe :)))
Günaydın canım.. kilo vermene sevindimalkisalkisalkis darısı başımasenağlama ilaçmı kullanıyorsun ne kullanıyorsun yan etkisi varmı.. biraz bilgi verirsen sevinirim
ben her yolu deneyip kilo verememiş biri olarak hap almaya karar verdim bence bu durumdaysanız en son çare olarak ilaç almayı düşünün :)
bende bir yan etki olmadı 65.5 kilo ile başladım 61 kiloyum bu hafta yemek olayını abarttığım için kilo veremicem malesefalmazsam iyi
hap çok susatıyor ve tok tutuyor bazen tok tutmadığıda oldu hiç başağrısı uykusuzluk yapmadı terleme yapıyor ateş basıyor işte umarım geri almam verdiklerimi :)
ne güzel yaaaaa bende biraz daha versem süper olucak hapım yarın bitio tek tek geri almamak lazım bişiler yapmam gerekkızlar bende 78 kilo oldum 1 kiloya daha elveda dedim.
günaydın herkese gerçi öğlen oldu artık :) anca geldim :) umarım herşey yolundadır diyet olayı bu haftaki akşam yemekleriyle yalan oldu malesef umarım yarın kilo almış olarak görünmem
selam arkadaşlar uzun zamandır giremedim kuzucumu sünnet ettirdik ,onunla uğraş, misafir derken aksattık diyeti falan
öğün yazan oluyor canım sende yazabilirsin :)Selamm ben geldim fikir olması açısından öğünlerinizi de yazıyormusunuz ben pek göremedimde :1ninca: ben şimdi ara öğünümü 1 bardak yoğurdumu yiyorum 14:00 'te öğle yemeğimi yerim 3 köfte salata 1 dilim çavdar ekmeği
Dün de yarım saat koşu bandımı kullandım bakalım bugünde keyfim yerinde akşamda yarım saat yaparım iş çıkışı biraz gezerim zaten 1 saat kadar iyidir iyi sositososito
arada kaçamk doğal canım ama akşam yapmazsan daha iyi olur :)öyle diolar :)arkadaslar ben dun ıkı adet seker pare yedım kacamagımı ıtıraf edıyorum.
ama yınede cuma tartısında bıraz daha vermıs olacagıma ınanıyorum
cevabı bilioz ama uygulayamıoz malesef ara öğünü yapmayı unutuom aklımda olsada kalkıp bişiler yiyemiorum bende çekmeceme bisküvi ve badem üzüm leblebi koydumkızlar az yemek kilo yapar çünkü metabolizma yavaşlıyo.onun için az ve sık yememiz gerekiyor.bide üşük kalorili ama tok tutacak şeyler yemeliyiz.tabi yapabilirsek:bbo:
selam kızlarr..bu günlerde kendımı begenıyorum..kahvaltımı düzenlı yapıorum..elma sırkemı ıcıyorumm..yesıl cay ıcıyorumm..arada acıktıgımda ıstah kesıcın cayım var ondan ıcıyorumm abur cubura dıkkat edıyorum. bana kocaman aferın kendımden..bunlar benım ıcın ne demek bılıyomusunuz mucizeee:lepi:
geçmiş olsun dilekçim oğluşunun düğününüde görmeyi nasip etsin allah sana:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?