70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar az yemek kilo yapar mı? mesela ben günde 3 öğün bile yemiyorum bazen ve yediklerim de inanın fazla değil ama ne alıyorum ne veriyorum nasıl iş bu

canım benim bu kot bedenleriyle alakalı sorunum var kaç kilo hangi beden kot giyer kestiremiyorum ben 1.73 boy 80 kiloyla 33 giyiyorum ama kalçam büyüktür peki senin boyun kaç?

ya ablacıklarım bana bi yardım edin ne olur ben yemeden duramıyorum benimki artık bi alışkanlık olmuş acıkmasamda yemek istiyorum bu yüzdende kilolarım gitmiyo tersine dah çok almaya başladı yakında 80 kiloların grubuna gireceğim sanırım

selam arkadaşlar uzun zamandır giremedim kuzucumu sünnet ettirdik ,onunla uğraş, misafir derken aksattık diyeti falan

günaydın arkadaslar,
dilek arkadaşım küçük yavruna geçmiş olsun. sağlıklımutlu bir ömür dilerim ona.

arkadaşlar sporuma devam ediyorum. 7 gün yapmış oldum şimdiye kadar. ama karnım geriye çekildi. hihoyyyt aynadaki görüntüme inanamıyorum. demekki 1-2 ay sonra çok fark görmeye başlayacagm. buda bana azim ve umut veriyor.
görüşmek üzere

ilk zamanlar biraz zor olur ama zamanla alışırsın canım rejim olayına yanında meyve bulundur diyet bisküvi falan ama paketi yememek biraz zor oluyor içinden birkaç tane alıp bırakmak lazım sonra gene acıktınmı bi kaç tane daha maksat aç kalmamak arada atıştırmak :) bende hapa karşıydım canım ama ne yaptıysam veremedim düzenli spor yanında rejim hemde nasıl rejim ama yok 1 kilo vredim 1 ayda şaka gibi en son delirdim bi lahana çorbası diyeti yaptım onla 3 kilo verdim tekrar denemek istedim yapamadım gene kilo almaya başlayınca denemeye karar verdim yarın hapın son günü 1 kutuda bırakıcam zaten herhangi bir sorununu yaşamadım allahtan işte böyle ne yaptıysan veremeyince insan her yolu denio
arkadaşlar az yemek kilo yapar mı? mesela ben günde 3 öğün bile yemiyorum bazen ve yediklerim de inanın fazla değil ama ne alıyorum ne veriyorum nasıl iş bu
amannn sende benim gibisin az yiyorum fazla aburcuburla aram yok ama kilo alıyordum gidişat kötü olunca dur demeye karar verdim git bir kontrol ettir kendini metabolizmanla ilgili bir sorun olabilir ben bi kan testi yaptırdım herşey normal çıktı kan değerim biraz düşüktü ama o kadar önemli değil dedi doktor
canım benim bu kot bedenleriyle alakalı sorunum var kaç kilo hangi beden kot giyer kestiremiyorum ben 1.73 boy 80 kiloyla 33 giyiyorum ama kalçam büyüktür peki senin boyun kaç?
canım kotun kesimine ve senin vücuduna göre değişir ben 1.68 boyundayım 61 kiloyum önceden 31-32 giyiyodum 30 bedende pantolonum var ama işte likralı olanlar bi beden düşük olabilio ama lilkrasızlarda 30 olur sanırım :) sana gelince kalçan varsa 35 beden falan olur sanırım kiloya göre düşününce belki fazlada olabilir denemek lazım satan kişiler yardımcı oluo zaten şak die şu beden olur deyip moral bozuyolar
merak ettim yaşın kaç acaba bir an önce gidişata dur de bence sııntıdan yapıcak bişi olmadığından yemeye sarıo insan bazen uzak dur kendini oyalıcak bişi bul ve bol su iç bitki çayı iç yemek aklına gelince elma ye meyve ye kilo almaya başlayınca vermek iice zorlaşır hemen kendine gel silkelen bakalımmmmm
selam arkadaşlar uzun zamandır giremedim kuzucumu sünnet ettirdik ,onunla uğraş, misafir derken aksattık diyeti falan
geçmiş olsun canım ufaklık erkek oldu ha bir an önce iyileşir umarım :)
oooo şahane bir de ben gaza gelsemde başlasam spor olayına callana başlamadım hala offffff sakın bırakma devam et bırakınca başlanmıyo

Selamm ben geldim fikir olması açısından öğünlerinizi de yazıyormusunuz ben pek göremedimde :1ninca: ben şimdi ara öğünümü 1 bardak yoğurdumu yiyorum 14:00 'te öğle yemeğimi yerim 3 köfte salata 1 dilim çavdar ekmeği
Dün de yarım saat koşu bandımı kullandım bakalım bugünde keyfim yerinde akşamda yarım saat yaparım iş çıkışı biraz gezerim zaten 1 saat kadar iyidir iyi sositososito

arkadaslar ben dun ıkı adet seker pare yedım kacamagımı ıtıraf edıyorum.

ama yınede cuma tartısında bıraz daha vermıs olacagıma ınanıyorum

kızlar az yemek kilo yapar çünkü metabolizma yavaşlıyo.onun için az ve sık yememiz gerekiyor.bide üşük kalorili ama tok tutacak şeyler yemeliyiz.tabi yapabilirsek:bbo:

selam kızlarr..bu günlerde kendımı begenıyorum..kahvaltımı düzenlı yapıorum..elma sırkemı ıcıyorumm..yesıl cay ıcıyorumm..arada acıktıgımda ıstah kesıcın cayım var ondan ıcıyorumm abur cubura dıkkat edıyorum. bana kocaman aferın kendımden..bunlar benım ıcın ne demek bılıyomusunuz mucizeee:lepi:

öğün yazan oluyor canım sende yazabilirsin :)
bende yazayım sabah 2 kayısı yedim
işe gelip tostumu yedim kepek ekmek arası beyaz peynir sonra bir bardak çay yarım şekerli arada 2 badem 3-4 tane kuru üzüm yedim
öğle yemeğimi az önce yedim yoğurt ve sebze yemeği aldım birde nuget vardı ondan aldım bol su içtim böyle şimdilik :)
arkadaslar ben dun ıkı adet seker pare yedım kacamagımı ıtıraf edıyorum.

ama yınede cuma tartısında bıraz daha vermıs olacagıma ınanıyorum
arada kaçamk doğal canım ama akşam yapmazsan daha iyi olur :)öyle diolar :)
kızlar az yemek kilo yapar çünkü metabolizma yavaşlıyo.onun için az ve sık yememiz gerekiyor.bide üşük kalorili ama tok tutacak şeyler yemeliyiz.tabi yapabilirsek:bbo:
cevabı bilioz ama uygulayamıoz malesef ara öğünü yapmayı unutuom aklımda olsada kalkıp bişiler yiyemiorum bende çekmeceme bisküvi ve badem üzüm leblebi koydum
kalkamayınca 2-3 tane bişi atıyorum ağzıma :)

ooooo herşeyi yoluna koyuyorsun yavaş yavaş hadi bakalım görelim seni yarın :))))insan kendindeki değişikliğe inanamıyor bazen biliirm yaptığımız bir çok yanlışı düzeltmek güzel bir gelişme oluyor :)

Slm arkadaşlar bende sizdenim. Boyum oldukça kısa 1.57 kilomda 73 idi. Şu anda 2 kilo verdim 71 im. 4-5 günde verdim bu kiloyu. Çok azimliyim vermem lazım, durumum çok vahim görünüyor :gitme: Bu hafta sonu eve eliptik bisiklet alacağım. Siz Cuma günümü yazıyorsunuz verdiğiniz kiloları acaba? Beni de bu hafta perşembe değil de Cuma tartılmış varsayın lütfenyerimseniben Sabahları işe gelmeden önce sirkeli su içiyorum. Eğer vaktim olmazsa çekmecemde hep limonum vardır. Bir büyük bardak içiyorum sirke içemediğim zamanlarda. 2 gündür içiyorum ama sanki biraz kabızlık yaptı, gerçi az yemek yiyiyorum ondan da olabilir belki. fisfisfis Neyse bakalım neler olacak a.s

selam kızlar dün geceden beri bi garibim müthiş bi baş ağrısı mide bulantısı üşüme ölüyorum zannettim dayanamadım ama çok şükür daha iyiyim şimdi bikaç gündür bebişlerle fazla vakit geçirince yoruldum sanırım diyetlede birleşince direncim düştü bugün hapımıda içmedim ödüllendiriyorum kendimi sabah eşimle kahvaltıya gittik sultan çiftliğine mükemmel bi köy kahvaltısı yaptık akşamda bebişimizide alıp yemeğe çıkacağız bol yemekli ama az kalorili bi gün geçiririm inşallah sabah doğru dürüst yiyemedim inanırmısınız midem küçülmüş galiba o kadar çabuk doydumki eşimin ısrarlarıyla birkaç lokma daha aldım ama yok midem taş gibi oluverdi birden bu işi başaracağız kızlar önce inanmak lazım vereliniortak

geçmiş olsun dilekçim oğluşunun düğününüde görmeyi nasip etsin allah sana:))))

Son düzenleme:
magrenta zayıflama ilacını bi arkadaşım kullanmıştı yüzünde tüylenme yapmıştı o yüzden ben güvenli bulmuyorum butür şeyleri yaa..
ben sauno tayt giyiyorum tuzu da var.. tuzlu su yapıp gerekli yerlere sürüyorum taytına giydimmi bi kaç egzersiz yapıyorum ama çok terletiyo tavsiye ederim.

Son düzenleme:
18-10-2009, 03:43 bu tarihte 75 kg olarak aranıza katılmıstım diğer forumda buldugum detoks diyetini uygulayarak ve ilk günler sebze ve meyve ile şuanda 71.5 kiloyummm ve çoooookkk hevesliyiiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…