70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar çıtırlarrrr..... benden gayrı herkez çotır olma yolunda ilerlerken ben yerimde sayıyorum... Uzun zamandır k.k'ya girememiştim... İşler hala yoğun en kısa zamanda yeniden aranızda olacağım... Bilgisayar başında oturmayınca k.kya girmemle çıkmam bir oluyor... Devamlı iş yerinde dolaşıyorum... Rejim olayıda askıda u aralar... Eski düzenime bitki çaylarıma ve sebze ağırlıklı yemeye geçemedim malesef... Kilo almadığıma seviniyorum ama ramazan öncesinden beri aynı kilomdayım gram veremedim daha... İnşallah hepiniz iyisinizdir... Hepinizi çok öpüyorum kızlar...

19 Ekim sabahı 73.4 kilo ile karar verdim gerçek anlamda zayıflamaya. Ve bu sabah baktığımda baskül 71.2 gösteriyordu. Çok mutlu oldum. Demek ki azim çok önemli yerimseniben. Kaldı 21 kilom. ınşallah verip bu kiloları eski formuma kavuşacağım opuyorumnanaktan

maaşallah kızlar hızlı gidiyosunuz
ben emziriyorum oo yüzden sıkı diyet yapamıyorum bu hafta 600 gr vermişim kilom 72.7 olduu

canım kilo almamanda bence güzel,ama bu kış kilo işini halledicez inş.hep birlikte
bi an önce dön aramıza,valla eski günleri özledim

bu arada kilomudabildireyim,bugün regl olmama rağmen bu haftada 1 kilo gitmiş
kilom 69,200,bayrama hedefim inş.65 olmak,umarım başarabilirim

Kızlar benimde bir külo gitmiş. Daha çok vereceğimi ummuştum ama regl oldum 2 gün önce belki tartıda etkisi olmuştur. 76.3olmuşum

bende güvenli bulmuyorum canım ama inan her yolu denedim sauna taytından bende aldım ama çok sıkıldım tapamıyorum eve koşu bandı aldım bi süre hergün yürüdüm ama çok zorladım sanırım dizimde sürekli ağrı olunca bırakmak zorunda kaldım şimdi geçmesini bekliorum ara ara hala ağrıo yakında spor olayına başlıcam callan leslie ve koşu bandı farklı şeyler denemeyi düşünüom bakalım :)
canım bir an önce işlerin hafifler inşallah özlettin kendini kilo almada yediklreine dikkat etmezken nasılsa sonra verirsin :) yavaştan bişiler yap bence başla yane sonra oturtursun düzenini

oooo ne güzel ya sabah sabah herkes karar vermiş başlamış işe ve kilolarını vermişler :)
sakin vazgeçmeyin bundan :))) kurtulucaz fazlalklardan :)

günaydın herkese hayırlı cumalar
bugün pek keyfim yok sevgilimle kavga ettim bu erkekleri anlamak çok zor canımı sıktı akşam akşam neyse sabah moralim yerine geldi tartıya 500 defa çıktım sanırım 60ı gördüm hemde bu hafta kilo vermeyi bırak almayı beklerken inanamadım en sonunda o kadar tartılınca inandım tabe hapın bugün son günü bırakınca geri almam umarım bakalım haftaya durumlar ne olacak bu kilo verme işini devam ettirmem lazım sorun metabolizmayı nasıl hızlandırcam bu hap bende bu yüzden işe yaradı az yiyen biriyim ara öğün falan yapamazdım şimdi biraz düzenlendi inşallah metabolizmamda hızlanmış olarak kalırrr zemuszemus:sm_cool::teytey::içelim:

maaşallah kızlar hızlı gidiyosunuz
ben emziriyorum oo yüzden sıkı diyet yapamıyorum bu hafta 600 gr vermişim kilom 72.7 olduu
sıkı diyet yapma zaten canım vücut bir yılda toparlanıyor sen kilo alma yeter önce bebeğin sonra da kendin için dikkat etmen lazım emziklisin ye olayını yapmasan az kalorili yesen zaten verirsin sen sürekli kalori harcıyorsun içinde bir fabrika var yengemede böyle diorum ama o maşallah hominide gırtlak götürüo hehe
kirazcım bu hafta nasıl bir diyet uygulucan lahanadan sıkıldın mı?
valla o kadar şok yapıon hala verion çok zorluon bünyeni canım bu gidişle bayrama 65in altında olursun bence :)
♥gözyaşı♥;9779885 .!.:
Kızlar benimde bir külo gitmiş. Daha çok vereceğimi ummuştum ama regl oldum 2 gün önce belki tartıda etkisi olmuştur. 76.3olmuşum

olur canım olmazmı 3 kiloya yakın vücut su toplarmış bittikten sonra asıl kilo belli olur :)

Sağolun kızlar aklımdasınız valla ama giremedim işte... ikinizide çok tebrik ediyorum... alkisalkisalkisalkisalkisalkisNe güüzel kilolar gitmiş... Hedeflere yaklaşılmış... Bundan sonra daha sık görüşeceğiz... bu hafta toparlıyorum işleri... Tasarım aşamasının sonuna geldik.. Siparişler gelir artık üretim aşamasına geçince bende eski tempoya devam edeceğim... Bilgisayar başında desenlerime devam edeceğim... Bol bol paylaşımda bulunup daha hızlı kilo vereceğim... Bayrama daha 1 ay var hedefime ulaşmak istiyorum...

Bugünden itibaren yazmaya başlayayım yediklerimi yine... Sabah kahvaltısı olarak büyük 1 dilim ekmek arasına domatez, peynir yanındada 1 fincan çay içtim... birazdanda yeşil çay içerim uzun zamandır içemiyordum... öğlende ne var bilmiyorum...

Kilom hala aynı Seda'cım geçen hafta bildirim bile yapamamıştım... Bu hata listeye eklersen sevinirim canım...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... kilo veren herkezi tebrik ediyorum... alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kirazcım bu hafta nasıl bir diyet uygulucan lahanadan sıkıldın mı?
valla o kadar şok yapıon hala verion çok zorluon bünyeni canım bu gidişle bayrama 65in altında olursun bence :)

yok canım zaten bu hafta tam yapmadım lahanayı,geçen hafta 5 gün yapmıştım bu hafta 3 gün yaptım,zaten normaldede 7 gün yapılıyo ,yani ben fazladan 1 gün daha yaptım

o kadar da şok yapmıyorum ya,dikkat etmeme çok spor yapmama rağmen kilo verememiştim bu lahana iyi geldi,şimdi normal düzenime geçicem,daha doğrusu montiye başlıycam,kesinlikle çok sağlıklı bi beslenme proğramı,kitabımın gelmesini bekliyorum

burdada topiği var,incelemek istersen,yiyerek zayıflamaya dayalı bişey

Merhabalarr ben geldm işler çok yoğun bu hafta o yüzden yazmam pek mümkün olmuyo sabah kahvaltımı ettim 2 dilim çavdar ekmeği 1kk peynir 4 zeytin domates salatalık 1 fincan çay
1 'pişmaniye mafoldumben çok canımız istedi diye dün aldırmıştık dünde yedim 2 tane ara öğünü kaldırdım o yüzden aynı şey olmadığını biliyorum ama napim tatlı krizindeyim mafoldumben ya ben dün tartıldım yine aynıyım hala 79 kasım 7 ye kadar tartı yüzü görmeme karar aldım :sinifsinif:

saol canım bundan sonra kolay kilo vermem diye düşünüyorum ya bakalım senide görcez canım buraya gelince durmak yok vericen kiloları yeter aynı kiloda kaldığın :))))
bu arada bende yeşil çay içemiom artık midem bulanıo
hımmmarka arkaya lahana diyeti yapmayın diolar ya kilo veremeyince işte her yolu denioz desene şu et diyetini diosun sanırım bi ara bakmıştım etten negret ederim bu yüzden o diyet bana ters aslında 0 grubu kanı olanlar için daha etkili yazıodu denesemmi die düşünmedim deil :) sabah akşam et yiyemem sanırım ıyyy

günaydın canımarada kaçamak olur devamını getirme yeter sürekli kio vermezsin vücut direnir belkide öyle bir durum var tatlı krizi için sabahları elma sirkeli su iç tatlı göresin gelmio :)

:) inşaALLAH haftaya cuma 75 in altına inmiş olurum :) Bu arada içimi rahatlattın canım sağol. Birde hangi hapı kullanıyorsun?

♥gözyaşı♥;9781177 .!.:
:) inşaALLAH haftaya cuma 75 in altına inmiş olurum :) Bu arada içimi rahatlattın canım sağol. Birde hangi hapı kullanıyorsun?

biber hapı kullanıyorum canım çok araştırdım hapları en son çare bu kalmıştı baya bi süre düşündüm kullanan yorumlarını okudum karar verdim 65.5 kilo ile başladım bugün son hapımı içiyorum 60 kiloya düştüm geri almamayı umuyorum
kilo verdim diye kimse tavsiye etmiorum her yolu denedikten sonra hap kullanmayı düşünmek gerek bence:)

Hoş bulduk arkadaşım opuyorumnanaktan Kilo vermeyi şu anda herşeyden çok istiyorum. Eski formuma kavuşurum inş. Ben lahana çorbasını denedim ama içemedim arkadaşlar, midem bulandı çok kötüoldum mafoldumben Bu yüzden 3 gündür büyük bir bardak ılık suya elma sirkesi katıyorum bir yemek kaşığı onu içiyorum. Sabah aç karna biraz zor oluyor ama napalım herşey kilolarımı vermek için :gitme: Pes etmek yok, Nisana kadar vermem lazım kilolarımı göğüs operasyonu palnlıyorum da benneyaptımki umarım hedefime ulaşabilirim,ben ve herkes kilolarından kurtulur inş. :Saruboceq:

hayır canım benim dediğim et diyeti değil...yani bende onu yapamam...aslında yaşam şekli haline getirilebilecek bi diyet...okuman lazım anlaman için...bende tam anlatamıyorum....monticnag diye geçiyo adı

CANIM ya bu 16 kıloyu nekadar surede ve nasıl verdın

sporla tatlım 3 ay düzenli olarak haftanın 6günü salonda çalıştım birazda orda verilen listeye sadık kaldım böylece gitti kilolar ramazanda ara vermiştim bi türlü toparlanamadım sonrasında aslında bi silkelenip kendime gelsem ve callen teyzeyle yeniden spora başlayabilsem süper olacak ama müthiş bi yorgunluk hissi var üzerimde canım hiçbişey yapmak istemiyo kendime nasıl geleceğim bilmiyorum kronik yorgunum bu günlerde :))))))

a.s.selam çıtırlar öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum:hooray:

bende kilo verenlerdenim bu hafta tam 1kg gitmiş 65 olmuşum çok mutluyum zemuszemus

bu sabah eşimle ilk tanıştığımızda aldığımız bir kot pantolonumun içine girdim kilo alınca pantolonu saklamıştım bi gün yine giyeceğim diye ve evvet o gün bu gün çok mutluyum çooookkkkkk öpüyorum hepinizi şekerler opuyorumnanaktan

bu arada önümüzdeki hafta başı ev taşıyacağım toparlanmaya başladım yavaş yavaş gözümde büyüyo yeni evde badana boya işi var ardındanda temizlik offf of biran önce bitsin şu işler Çok üzgünüm çoook:1no2:Çok üzgünüm çoook

bide şu diyet işi var tabi daha doğrudu sağlıklı beslenme nasıl olacak bilmiyorum çalışırken yapabileceğimiz bizim şartlarımıza uyabilecek bi program bulmalıyız kızlar şu monti sıcak geldi bana bakalım becerebilecekmiyim???????kitabını sipariş edeyim dedim kargo bilgisi yok fiyatı 9ila15tl arasında değişiyo güvenemedim kitapçıdan kendim bakacağım artık bu arada kirazcım sipariş etmiştin sanırım kitabı eline ulaştımı?????

Son düzenleme:

canım ben hepsi buradadan sipariş ettim...9 lira ve kargoda yok...ama daha elime ulaşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…