70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bugun diyete başladım 70 kiloyum evlnedikten sonra aldım bu kıloları 55 *60 lardan bu kıloya geldım basenlerım kocaman ayu gibi:)Herkes psıkolojik baskı uyguluyor yeme yemek bu ne oldun dıye aslında o kadar çırkın olmadım ama zayfı halım güzeldi :)Ne yapmam lazım elma sirkesı bal karışımını akşam yatarken ve sabah içtim demin deyeşil çay içtim çok severım yeşil çayı.Akşam 6 dan sonra yemek yemesem herşey süper olacak ama yiyebiliyorum inşalah bugun yemem

meraba kızlar.tartım bozuldu tartılamıyorum.ama kilom aynı sanırım.bu aralar bende tık yok.elma çayına başladım geçen hafta bide düzenli yürüyüşümü yapıyorum.artık önümüzdeki cumaya kilo veririm.valla 100 grama bile razıyım :bbo: bugün ehliyet kursuna başladım ve çok mutluyum artık benimde bi ehliyetim olucakdelikafadulden

Kızlar bugun diyete başladım 70 kiloyum evlnedikten sonra aldım bu kıloları 55 *60 lardan bu kıloya geldım basenlerım kocaman ayu gibi:)Herkes psıkolojik baskı uyguluyor yeme yemek bu ne oldun dıye aslında o kadar çırkın olmadım ama zayfı halım güzeldi :)Ne yapmam lazım elma sirkesı bal karışımını akşam yatarken ve sabah içtim demin deyeşil çay içtim çok severım yeşil çayı.Akşam 6 dan sonra yemek yemesem herşey süper olacak ama yiyebiliyorum inşalah bugun yemem

meraba kızlar.tartım bozuldu tartılamıyorum.ama kilom aynı sanırım.bu aralar bende tık yok.elma çayına başladım geçen hafta bide düzenli yürüyüşümü yapıyorum.artık önümüzdeki cumaya kilo veririm.valla 100 grama bile razıyım :bbo: bugün ehliyet kursuna başladım ve çok mutluyum artık benimde bi ehliyetim olucakdelikafadulden

marankinin sitesine girdim.şimdi onu araştırıyorum.zayıflamak için çözümleri var mı diye

ya kızlar bu monti diyetini anlayamadım bi türlü kan şekeri 50den yukarı olanlarla 50nin altında olanlar arasında nasıl bi denga kurmamız gerekiyor????bide mesela patatesin kan şekeri değeri 65 ama kaç gr patates offf offf kafam iyice karıştı....................

canım montiyi anlamak için kesinlikle kitabı okumak gerekiyo...bende tam anlamıyla bilmiyorum..ama ilk etapta patates,pirinç,mısır,pişmiş havuç kesinlikle yasak

bu arada kitabı sipariş ettiğim siteden mail geldi,tedarik edememişler..ödemeyi iade ettiler...offf sinir oldum...bakalım kitapçıları bi araştırayım varmı

İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....

HAYAL_AGA.......75.......71.5....3.5:hooray:
SAYDİN78.......73.4....71.2.......2.2:hooray:
KEYFİM.........73.....71.....2:hooray:
BAYRAV35.............66.....65.....1
YASMİN46.......78.5........77.5.....1
KEDİDİLİ.......73......72....1
KİRAZ_Z.......................70.2...........69.2......1
GÖZYAŞI...................77.3....76.3....1
MAGRENTA....................61.........60......1
DİLEKRUZGAR..................73.3....72.7.....0.6

KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...

AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkis

BURSEFA.................66
SEDAOZER..............65.5
PSORİASİS......70

ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ a.s.a.s.a.s.

ELAMSU..........72
HAYAL_AGA......71.5
MAJUN...........70.5
FEMALE..........72
KRONİK_UNUTKAN....79
SAYDİN78........71.2

EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

yaaa unuttum ben yaa nıye bırısı bana hatırlatmadı..askı olsun sedacımm sankı hıc görüsmüyoruzz neyse ıyı olduuu ohh haftaya kaldım..zemuszemus

yaaa unuttum ben yaa nıye bırısı bana hatırlatmadı..askı olsun sedacımm sankı hıc görüsmüyoruzz neyse ıyı olduuu ohh haftaya kaldım..zemuszemus

ben yakaladım canım seniiiii ama yazana kadar kaçtın bi türlü cevap yazamadım ilk işin girer girmez bildirim yapman ona göreeeeeeeeee :)

iyi geceler herkese

slm kizlar bende size katilmak istiyorum...bir yerlere yazmadan paylasmadan olmuyo..

hoşgeldin canım aramıza doğru bir karar vermişsin paylaşım olmadan olmuyor :)
cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz :)

selam herkese bugün nişan var akrabamızın işten çıkıp doğru eve geldim şimdi ne güzel dışarda kafa dağıtıcaktım yaaaa offff kimsecikler yokmuş bugün kimse işe gitmedi galiba evdekiler nerde peki?:umursamaz:

aaaaaaaaa bugün topiğe giremedim diye üzülüyordum kızlar maşallah ne bol paylaşımlı bi gün olmuş bugün :))))))))

sedacım ellerine sağlık bu arada ama liste yapıp kaçıyosun olmuyo böle arada paylaşım içinde uğra özletme kendini:))))

tüh dün seninle konuştuktan sonra bende sipariş etmiştim banadamı aynı cevabı verecekler şimdi(((((((((

ben bugun özel bıryere gıttım aksam yemegıne ve bır degıl ıkı ogunluk yedım resmen. hatta oraya gıdecegım dıye vakıt darlıgından sporada gıdemedım. aman canım hallederım nasılsa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…