nasıl yapıyorsunuz? yani kaynatıyormuyuz bunları?bugün ödem attırıcı suyumu içiyorummm çok lezzetli: mutlaka deneyin 1 parça zencefil kökü yarım limon 2 nane yaprağı bi sürunlarıahide akşam kadar içiyom
Ben de 6 ay once dogum yaptim hosgeldin.. 3 ay once basladim diyetisyenimle diyete.. cok iyi gidiyoruz. . Darisu basina akli basinda bir menun var masallah
59... 59 olsam daha da bi sey istemem..
Artik metabolizma yavasliyor sanirum ben de bazen 2 bazen 400 gram verebiliom
Dukandan para mi aliosunuz illa da dukan da dukan.. biz yapmioz sen vermissin aferin.. bi de ne diye propaganda yapiosun.. bizim senin kadar kilomuz yok ki.. sadece takilioruz burda..
Cnm emziriosa ucme emzirmiosan 9luyu oneririm
Nedir senin izmirden cektigin..
hosbuldum :) yok bizim emzirme bitti 1 ay kadar önce.zaten ne olduysa süt olsun diye oldu...bu kızımda süt sıkıntısı yasadık onu ye bunu dene derken.eh birazda iştahlı olunca aldık basımızı gittik..
9 lu cay o kadar cok ki.nette yazınca bir sürü değişik sey çıkıyor.acaba önerebileceğiniz bi isim varmı? yada aktardamı yaptırmak lazım?
Ender Saraç in programda verdigi bir cay vardi onu bul bence arastir kendin yapnasıl yapıyorsunuz? yani kaynatıyormuyuz bunları?
hosbuldum :) yok bizim emzirme bitti 1 ay kadar önce.zaten ne olduysa süt olsun diye oldu...bu kızımda süt sıkıntısı yasadık onu ye bunu dene derken.eh birazda iştahlı olunca aldık basımızı gittik..
9 lu cay o kadar cok ki.nette yazınca bir sürü değişik sey çıkıyor.acaba önerebileceğiniz bi isim varmı? yada aktardamı yaptırmak lazım?
Ender Saraç in programda verdigi bir cay vardi onu bul bence arastir kendin yap
slm kizlaar herkeze iyi pazarlar dun tarti burnumun dibindeydi ve ben dayanamdim 22 nisani bekleyemedim veeee tartildim 13 martan buyana tam 7 kilo vermisim 76 iken suan 69kiloyum ve artik her hafta tartilacam tekrar 1 ay once nasil basladiysam 1 ay daha slklcam disimi yani ilk haftam gibi biraz kistliycam yine herseyi cunku benim kilo verme biyerde duruyo degistirmessem yediklerimi yani tekrarlamam gerekio kendimi
slm kizlaar herkeze iyi pazarlar dun tarti burnumun dibindeydi ve ben dayanamdim 22 nisani bekleyemedim veeee tartildim 13 martan buyana tam 7 kilo vermisim 76 iken suan 69kiloyum ve artik her hafta tartilacam tekrar 1 ay once nasil basladiysam 1 ay daha slklcam disimi yani ilk haftam gibi biraz kistliycam yine herseyi cunku benim kilo verme biyerde duruyo degistirmessem yediklerimi yani tekrarlamam gerekio kendimi
biz senin bu tavrına gülüyoruz farkında değilsinCanım cevabından senin de dukan diyeti hakkında hiçbir şey bilmediğini anladım sadece gülüyorum o kadar :)
Ben size iyilik yapmak istiyorum ama siz sanki kötülük yapıyormuşum gibi sert cevaplar veriyorsunuz bakış açınızı biraz değiştirmeniz lazım
Sizin seçiminiz birşey diyemem
Allah kolaylık versin
yani bizi ne sandıysaDukandan para mi aliosunuz illa da dukan da dukan.. biz yapmioz sen vermissin aferin.. bi de ne diye propaganda yapiosun.. bizim senin kadar kilomuz yok ki.. sadece takilioruz burda..
canım benim dikkat et doktora bi görün istersenyok bacim ya :2:
inanki böyle hapsurma yok komsular duyoyordur kesin :26:
sümügü hiic sorma resmen su damliyor burnumdan :2:
herseyi birak birde gözüm sisti kizardi oda akiyo
baya bi üsütmüsüm galiba :26:
selam canım burası yağışlı ve soğuk kapandık gene eve pefffgünaydın kızlar
güzel br pazar olur umarım
evdeyim ben gelirim yine
Dukan diyeti et diyeti olduğu için
1 aydan fazla yapıldığı ve sürekli tekrarlandığı takdirde
vücuda lif girmediğinden
bu şekilde yapılan bir beslenme metodunda
bağırsaklara yapışıp tahrip ettiğini dahiliye doktoru iç hastalıkları profu
doktorum programında açıkladı
zayıflatmasına zayıflatıyo oda aynısını söyledi
ama sonrası gelen kilo ve hastalıklar
sence çokmu doğru hastaolmak pahasına bu diyeti uygulamak
sen bilirsin uygulamak isteyen buyursun ama benim
ve benim gibi düşünen arkadaşlarımın buna niyeti yok
sağlık herşeyden önce gelir
O bana akıl veren doktor değil Türkiye'ye akıl veren; ayrıca iç hastalıkları dalındacanım benim dikkat et doktora bi görün istersen
grip deyip geçme tatlım ayakta atlatma
antibiyotik vercek mutlaka
selam canım burası yağışlı ve soğuk kapandık gene eve pefff
Neskuikcim o sana akıl veren doktorun da dukan diyetini araştırmadan kitabını okumadan kulaktan dolma birşeyler söylemiş son kez söylüyorum çoğu kişi dukan diyetini tanımıyor sürekli et yeniyor hiç lif alınmıyor gibi şeyler tamamen yanlış ben ve benim gibi dukan diyeti yapan herkes çok sağlıklı araştırmadan ordan burdan duyulan söylentilerle konuşmak yanlış isteyen birazcık araştırmayla öyle olmadığını öğrenir siz bilirsiniz ben size sadece iyilik yapmak istemiştim demek istediğimi anlayanlar belki biraz araştırma yapar daha fazla ısrar etmeyeceğim size kolay gelsin
seneye bugun hala koruyor olursan kılonu o zaman görüşelim, dukan yapıp sonrasında kılo almayanını gormedım..
Ben de normal diyet yapıp iki mislisini almayanını görmedim ama dukan yapıp almayan çok kişi gördüm senin o gördüklerin ya güçlendirme evresini es geçmişlerdir ya da korumada normal beslenmeye geri dönmüşlerdir... Oysa Dukan uzun vadede bir alışkanlık kazandırıyor, Dukan bir yaşam biçimi oluyor... Tam olarak gerektiği gibi yapan bir kişinin tekrar kilo almasına imkan yok... Az önce haftalık listenizi şöyle bir gözden geçirdim de isim vermeye gerek yok içlerinde geçen yıldan tanıdıklarım var pek bir ilerleme kaydedememişler... Oysa ben de geçen kış 70 küsur kilolarda dolaşırken şu anda 56,5 kiloyum... :)
reklam karşılığı yulaf kepeği sponsoru mu buldun kendine diye merak ettim doğrusu... tolgadyg çok haklı bende görmedim... seneye almazsın ya sonrası? tamam onu da geçtim bu tavır nedir? gruptakiler dukancı olsa o grubun paylaşımında olurlar,tavsiyeye gel tabi ki herkes çok yardımcı... grupta farklı beslendiğim için paylaşımda bulunmasam da onların yazışmalarını düzenli okuyan biri olarak yapma rica ediyorum kimseyi kasmaya gerek yok...
Arkadaşım zayıflıyacağız çabuk gitsin kilolar diye yalan yanlış insanların sağlıklarıylareklam karşılığı yulaf kepeği sponsoru mu buldun kendine diye merak ettim doğrusu... tolgadyg çok haklı bende görmedim... seneye almazsın ya sonrası? tamam onu da geçtim bu tavır nedir? gruptakiler dukancı olsa o grubun paylaşımında olurlar,tavsiyeye gel tabi ki herkes çok yardımcı... grupta farklı beslendiğim için paylaşımda bulunmasam da onların yazışmalarını düzenli okuyan biri olarak yapma rica ediyorum kimseyi kasmaya gerek yok...
oynayan diyetlere karşıyım herzamanda kaşrşı oldum
120 kiloda olsan yinede tek tip beslenme ağırlıklı yiyip içmem
et ağırlıklı protein ağırlıklı beslenmede 1 aydan uzun süreden sonra
bağırsaklarda problemler, daha uzun sürelerde kalp hastalıkları şeker tansiyon
manyakmıyım ben ya dukanın kitabını okuyanlar birde doktoraa gidip
sağlık açısından neler yaşayacaklarınıda sorsaymışlar keşke
yazık valla onca millet zayıflama uğruna sağlıklarından oluyorlar
ben herşeyden yedim etmide otumuda tatlımıda tuzlumuda ama kararında
kaçamaklarımda oldu
geçen sene 74 kiloyla başladım 61.8 le burda noktaladım
65 le geri döndüm eskiler deyince
ben burda eskiyim 3 kilo fazla almışım dikkat etseydim onuda almazdım
burda eskilerden çok kısçe var mine 3 kilo almıştır en fazla
fadime abla oda 2-3 kilo arası değişti
minderim vardı oda aynı
zerra abla oda aynı
dilek o kısçe 86 kiloyla başladı oda almadı
hasret herkes 2-4 kilo arası oynamıştır
kalkmış eskiler ot yerlerse 2 katı alır hani nerde ben göremiyorum
2 katı almış varmı çıkar ortaya
Arkadaşım zayıflıyacağız çabuk gitsin kilolar diye yalan yanlış insanların sağlıklarıyla
oynayan diyetlere karşıyım herzamanda kaşrşı oldum
120 kiloda olsan yinede tek tip beslenme ağırlıklı yiyip içmem
et ağırlıklı protein ağırlıklı beslenmede 1 aydan uzun süreden sonra
bağırsaklarda problemler, daha uzun sürelerde kalp hastalıkları şeker tansiyon
manyakmıyım ben ya dukanın kitabını okuyanlar birde doktoraa gidip
sağlık açısından neler yaşayacaklarınıda sorsaymışlar keşke
yazık valla onca millet zayıflama uğruna sağlıklarından oluyorlar
ben herşeyden yedim etmide otumuda tatlımıda tuzlumuda ama kararında
kaçamaklarımda oldu
geçen sene 74 kiloyla başladım 61.8 le burda noktaladım
65 le geri döndüm eskiler deyince
ben burda eskiyim 3 kilo fazla almışım dikkat etseydim onuda almazdım
burda eskilerden çok kısçe var mine 3 kilo almıştır en fazla
fadime abla oda 2-3 kilo arası değişti
minderim vardı oda aynı
zerra abla oda aynı
dilek o kısçe 86 kiloyla başladı oda almadı
hasret herkes 2-4 kilo arası oynamıştır
kalkmış eskiler ot yerlerse 2 katı alır hani nerde ben göremiyorum
2 katı almış varmı çıkar ortaya
ağzına sağlık katılıyorum, birde bu işi keyifle yapmak var bu grupta bunun için biçilmiş kaftan keyifle,destekleen önemlisi iyi niyetli! paylaşımlar... umarım biraz ne yaptığını anlamıştır herkese keyifli bi haftasonu dilerimm az kaçamaklı:)
O bana akıl veren doktor değil Türkiye'ye akıl veren; ayrıca iç hastalıkları dalındacanım benim dikkat et doktora bi görün istersen
grip deyip geçme tatlım ayakta atlatma
antibiyotik vercek mutlaka
selam canım burası yağışlı ve soğuk kapandık gene eve pefff
Neskuikcim o sana akıl veren doktorun da dukan diyetini araştırmadan kitabını okumadan kulaktan dolma birşeyler söylemiş son kez söylüyorum çoğu kişi dukan diyetini tanımıyor sürekli et yeniyor hiç lif alınmıyor gibi şeyler tamamen yanlış ben ve benim gibi dukan diyeti yapan herkes çok sağlıklı araştırmadan ordan burdan duyulan söylentilerle konuşmak yanlış isteyen birazcık araştırmayla öyle olmadığını öğrenir siz bilirsiniz ben size sadece iyilik yapmak istemiştim demek istediğimi anlayanlar belki biraz araştırma yapar daha fazla ısrar etmeyeceğim size kolay gelsin
ağzına sağlık katılıyorum, birde bu işi keyifle yapmak var bu grupta bunun için biçilmiş kaftan keyifle,destekleen önemlisi iyi niyetli! paylaşımlar... umarım biraz ne yaptığını anlamıştır herkese keyifli bi haftasonu dilerimm az kaçamaklı:)
bende adi konmus diyetlerden pek hoslanmiorum arti dukan diyeti yapacak kisinin alisveris listesinin maliyeti cokta ucuz deyil bana gore bu tip diyetlerde para tuzagi var gibime gelior benim dusuncem tabi ve tanidigim biride bu dukan diyetini yapior kitabinida almis ve bana meyvenin yasak oldugunu soyledi benim bildigim meyve insan vucuduna en gerekli seylerden biri herkezin fikrine saygim var ama arkadasin dedigi gibi doktorlarda tavsiye etmiosa demekki normal bir besin seklide deyilmis
O bana akıl veren doktor değil Türkiye'ye akıl veren; ayrıca iç hastalıkları dalında
prof olmuş. Yani pes doktordan da iyi biliyorsunya sana diyecek birşey bulamadım
ayrıca banane senin dukan diyetinden ya
nasıl besleniyorsan beslen ister et ye ister ot ye umurumda da değil yani
yardımcı olmak istemiştik sadece asıl sen sert tavırlar sergiledin ve bu tavrıda hakettin
sanırım çok sinirli et yedin sinirlerin yıpranmış
bence insanlarla uslubunu daha uygun ve yerinde kullan
senin için yararlı bilgileri okumadan araştırmadan kimseyi yargılama
ayrıca sağlıklı beslenerek kilo verdik ve geride sadece 3 kilo aldık eskilerden
sebzeyle beslenenlerden dikkat etseydik belki onuda almazdık.
canım çok tebrik ederim umarım sağlıkla istediğin hedefine varırsın
bende adi konmus diyetlerden pek hoslanmiorum arti dukan diyeti yapacak kisinin alisveris listesinin maliyeti cokta ucuz deyil bana gore bu tip diyetlerde para tuzagi var gibime gelior benim dusuncem tabi ve tanidigim biride bu dukan diyetini yapior kitabinida almis ve bana meyvenin yasak oldugunu soyledi benim bildigim meyve insan vucuduna en gerekli seylerden biri herkezin fikrine saygim var ama arkadasin dedigi gibi doktorlarda tavsiye etmiosa demekki normal bir besin seklide deyilmis
aynen öyle canım zaten işin özü kararlı yemekben hiç bir diyeti uygulamadım kendime göre ayarladım uzak durmam gerekenleri bu sayfadaki arkadaslar sayesinde öğrendim ve menümü ayarladım
6 haftada 6 kilo verdim. bana görede böylesi iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?