70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

almanya canim ya
hmmm tmm ozaman..antalya geçen seneye göre mayıs ayını yinede biraz daha serin geçirdi..akşamları serin serin yatıyoruz ohhhh...
kizlar bilginiz varmi bu gezi parki olayi ney haberlerde hep olaylari goruyorum ama tam nedenini anlamadim agaclarimi kesceklermis nedenki

walla canım bende facede karşılaşıyorum ama okumadım falan anlayamadım..haber izlemiyorum artık..aslında neler olmuş bitmişmerak ederim ama artık psikolojim bozuluyor..o yüzden bakmıyorum bi bilgim yok..bilgi weren olursa bilgileniriz..

evet canim ya cok skiliyo baba geldi parka diyo ama nasil olsun hic durmadiki yagmur Burda hep evde neye saricagini sasiriyo
kiyamam ya :26:

cok sicakta cekilmiyor canim

GÜNAYDIN ÇITIR ADAYLARI..offf içim dışı çikolata oldu bu nedir bea..bugünden artık dikkat edicem bakalım idareme sahip olacakmıyım söz werdimde canlarıma..sözümü tutayım en iyisi..

Sağol canım, inşallah olacak.

Tamam canım buluşak bir gün ciddiyim ama.
bende bildirimimi yapayım..
baş:63.1
geçe.hf:62.7
bu hf:62
giden:700 gr
top.gid:1100 gr
hedef:57

İyi hafta sonları sana canım

İnşallah olur birgün

ya canlar oğlum sofrada ne yesek saldırıo; azıcık ucundan elıne vereyım mı bı sey olur mu.. az once cubuk krakerımı aldı elımden yedı :S
Az az verebilirsin bence herşeyden annem 4-5 aylık benim kızlara yemek sularından tattırmaya başlamıştı, şimdi maşallahları var.

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.

Tamam canım güle güle kullan.
işallah gider die ümitliyim

ay bugun bende bir arkadaşım için tesettür abiye aradık yoruldum bu dopiçlerle kapalılar çıplak kalacak heral hep açık ve küçük modeller[/QUOTE]

Aynı şehirde evi mi var anlamadım:26::26:

KızzzzzAma bu şekilde abartırsan sen kilo versen de yine alırsın canım ya, bu abur cubur isteğine bi çare bulman gerek. Ceviz-kuru kayısı- fındık gibi şeylert tüketirsen insan tatlı ihtiyacını fazla hissetmiyo, ama öbür türlü yedikçe daha da yiyesin gelir.

Herkese günaydınlarrr.
Güzel bir hafta sonu diliyorum ve işime geri dönüyorum görüşürüz kızlarrr

buluşakkk
haklısın canım ya.kendimi kilo wermiş gibi hissetmiyorum..ben ewe hazır gıda aldırmıyorum eşime aslında..çocuklarımada yedirmemeye çalışıyorum fazla..bööyle aşırı tüketmezdim.ama diyete girince ucundan aldıkça yiyaesim geliyor.dün patladım resmen okadar yiyesim yok ama yinede yedim..neyse ama bu hafta çok dikkatli olucam.63le cumaya erişmem lazım..

Herkese günaydınlarrr.

sanada günaydın canım..kolay gele tatlım..görüşürüz..kızlar yok ben bu gün erkenden işe dalayım..

Son düzenleme:
Kaynanam memleketten geldi 3 sokak ötede kendi evi var almanyadan gelmiş gibi sanki bizde kalıyor dün geldi akşam yemeğine eltimin anası çağırmış anlata anlata bitiremio gitsin eltimde kalsın dimi ama bugünde tuturdu onun evine temizlik yapacakmışız resmen işkence laptobuda aldı okey oynuyor sinir oldum anlatamam

ya canlar oğlum sofrada ne yesek saldırıo; azıcık ucundan elıne vereyım mı bı sey olur mu.. az once cubuk krakerımı aldı elımden yedı :S

Benim yeğende öyle saldırırdı herseye bide vermiyoruz diye küserdi bize cadı

kılo bıldırımı
başlangıç 69
geçen hafta 62.1
bu hafta 61.5
gıden 600
toplam gıden 7.200
hedef 58

ah o tutukular başıma ne iş açtı kız sen çorluluydın dimi hemşerim gel öpecem

Evet canım hemşoyuz

Abur cuburlar olmasa iyimiş aslında

çatlak
ben evlenene kadar sen kaç kere doğurursun, bebişe ne giydireceğini de düşün
deme öyle kız kıısmetin ne zaman cıkacagı belli olmaz nikah massında buluverirsin kendini benim gibi

Neden gelemiyorsun cuma harici canım anlayamadım ben

bence sabah erken kahvaltı et mumkunse kahvaltı edemesende bişiler mutlaka atıstır geç saate kadar ac tutma mıdenı stoklamaya baslar valla

kızlar ben bu ara cok duzensız beslenıyom hep 2 ogun yıyom
sabah 1 turk kahvesı
2dılım kek
ara elma
aksam
1 lahmacun
ayran
3litre su ne yecılcay var nede bısı
of nası duzene sokacam

Bencede düzene sokmalısın canım olmaz böle

Nesini anlatıyo kız eltinin

kızlar lambalar sönük bılgısayarın ısıgı var burnuma sınek gırıyodu son onda cıkardım

ay hic gülecegim yoktu kiz kapiverseydin dilinle yazik olmasin

kız nıye öyle dıyon hadı gırıp beynıme yerlesseydı

senin beyin kac oda bacim mutfak genismi

ben kaçıyom canımcımlarım hepınıze ıı gecler
kız ballı sende spor yapa yapa helak oldun bacım bı sag bacak bı sol bacak yoruldun oturda dınlen bıraz

Bacım pardon sen çikolata diyeti falan yapıyonda haberimiz yok bune boyle yemek yememiş çikolata yemişsin resmen yapma böyle yazık o bünyene

hande bu yaparmı yapar 155 arasakmıkı:26::26:
cnm en buyuk oda yatak odası mutfak bıraz dar

bırak yeme o 8 paketi ver kocana o yesin onlara bişi olmuyo nasılsa

kizlar bilginiz varmi bu gezi parki olayi ney haberlerde hep olaylari goruyorum ama tam nedenini anlamadim agaclarimi kesceklermis nedenki

Canım İstanbulda Taksim meydanını yeniden düzenliyorlar ya yolları alttan geçireceklermiş gezi parkı alanını kaldırıp yerine eskiden olan bir askeri binayı yeniden inşa ederek avm yapıcaklarmıs ve bunu hukumet kendı kafasına göre yaptıgı için halka danısmadan gezi alanlarını parkları ormanları yok ederek sırf gelir elde edebilmek adına avmler yapılması insanları ayaklandırmıs ve ayaklanma esnasında polisin halka olan sert tepkisi geziparkı olaylarının daha da büyümesine sebep oldu baska illerde de eylemler baslamıs :26: haberlerde okudumda anladıgım bu yani işin içinde baska işler varmı bilmiyorum

Herkese günaydınlarrr.

Günaydın canım seninde hafta sonun keyifli geçsin inşallah kolay gelsin iyi calısmalar

Napsam bitarafımı mı kırsam gitmesem temizliğe

Çok bozuk sinirim sürekli eltimi anlatmasına uyuz oluyorum

Sende rahatsızım falan de canım temizlik yapmak istemiyorsan kasıklarım agrıyor dıyodun ya dün zaten onu söyle geçen kendime de yaptım temizlik ağrıdan uyuyamadım falan de sık bişiler nolcek zaten eltini övüyormus sana sanki kıskandırmaya calısır gibi hiç hazetmem böyle seylerden ben kaynanamın bı kac kere azına tıkadım lafı artık anlatamıyo eltimi ve ailesini bana benide kimseye anlatmasın ne canım o oyle allah allaahhhh... kızıyorum bende böyle seylere

afedersin ama manyak yaa..insana sırf eziyet işte..ya sen bu gelininin yanındasın niye ötekini öwüp duruyorsun.benimkide aynı.aman eltimde bişey olsa bişey bilmez etmez..eltimin annesigile giderler falan filan..ama benim anneme hiç ne bayram ne seyran gitmezler.4 yıldır ewliyim daha anneme 2 defa mı?gittiler ne oda 2yıl önceydi sanırım..warya hiç takma...mıutlu mesud dur yanında..anlattıklarını dediklerini takmadığını görünce ozaman çıldırıyorlar..
Bacım pardon sen çikolata diyeti falan yapıyonda haberimiz yok bune boyle yemek yememiş çikolata yemişsin resmen yapma böyle yazık o bünyene

ımmm kemm kümm iwet çikolata diyetindeyim o geri söylediklerimide yedim öyle yattım.sabahada 1 kilo almış olarak uyandım..ama toparlıcam inşallah koca boğazımı..

niye canim ya oyle bir mecburuyetinmi var niye temizliycekmissin
bende sinir olurum bikere banada dayim yapmisti ben yanindaydim karisi hamileydi is felan yapamiyodu isleri yemek felan hallediyodum o ablami ovup duruyodu iste ilk yegenleriymis oyleymiste boyleymis sinir olmustum dedimde Burda ben her isini yapiyorum beni kiriyosun diye [ablam tabiki ovebilir ama ben hic yokmusum gibi davranmasi cok zoruma gitmisti ]
sinir oluyorum o tiplere ya

anladim canim tesekkur ettim Bilgi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…