70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

önlükte vaaarr
ameliyathane kıyafetlerinin üstünde altında vaarr
kız bende 8 tane cep var her şeyi yerim :52::52::52:

yeme kuzummmm yemeeeeee:4::4::4::4:ben dugunumden sonra zayıfladım..şimdi fotoğraflarıma bakıyorum da ne kadar tombişmişim diyorummmm:ssz::ssz::ssz:sen de böyle düşün yemeeeeeeee:52::52::52:
cıkksss bu menüde eksik bişiler var:6:
buldum hindi füme:28:
oun dışında beyendim:27::56:
:9::9::9:biraz ara veriyim fümeye didimmm:27:
of durup durup yumurtaya baktım:56:
aklıma midye tava geldi:56::56:
midye çok yemeyin...ağır metal var midyedeee:36::36::36::36:

ay benim yatmam lazım grip olacam bende galba gözlerim yanıyor biber gibi:ssz:
geçmiş olsun canım yorma kendini çok hastaymışsın zaten en iyi ilaç dinlenmek yat uyu:31:

minderbob menusunu sunar:42::42::42::42:

sabah
Eki Görüntüle 878819 Eki Görüntüle 878820 Eki Görüntüle 878818
esim mantarli yumurta yapti:16::16:bu koca tabagi beraber yedik..
maydonoz,dereotu,tereyi biraz zeytinyagi ile tatlandirdim.hepsini yedim
:56:
1 kibrit kutusu kadar peynir,1 zeytin ve 2 dilim ekmek yedim
veeeee sekersiz sutlu filtre kahvem

sabah saglam bir kahvalti yaptigim icin ara yapmadim.
sonra ikeaya gittik,ikea benim icin yuruyus alani..en az 2 saat ayaktasin:27::27::27::27:

saat 15:00 gibi
Eki Görüntüle 878827
isvec kofte ve light cola

yine saglaM yedigim icin hiicbisicik yemedim:63::63::63::63:
sadece meyve cayi ictim:34:

perde almak icin gittigimiz ikeadan hali,yastik,tava bisiler bisiler aldik
:27::27::27::27:
hayırlı olsun o bisiler:46: menün de çok hoş görünüyo ay canım çekti afiyet olsun:52:

anam herşeyi yeme bacım:6:
kanma sen o ceplere:6:
accık taş doldur öyle gez kandır kendini:6:
yoksa o nişan kıyafeti ballının dediği gibi penguen olacak:6::9::9::9:

ay zaten açlıktan ne hale geldim :ssz:
normalde olsa nöbette bi sürü abur cubur yerdim :ssz:
hep penguen olmamak için bu çaba :ssz:

yeme kuzummmm yemeeeeee:4::4::4::4:ben dugunumden sonra zayıfladım..şimdi fotoğraflarıma bakıyorum da ne kadar tombişmişim diyorummmm:ssz::ssz::ssz:sen de böyle düşün yemeeeeeeee:52::52::52:

evet ben de en çok ondan korkuyorum. yıllar sonra resimlerime bakıp da en güzel günümde şişman olduğumu düşünmek istemem.. öyle de olmaz inşallah dikkat ediyorum ama bakalım :31:

saat kur :27::27::27: belli bi zman alışınca kendin uyanırsın zaten ben hafta içi uyku için ölüyorum pazarları saat en geç sekiz dedimi açıyorum gözleri:31:
of işte cnm o alısmak mesle bunye alıstı 11de kalkmaya:31:
Sana da günaydın canım:16:

Sen evde miydin canım? Akşamları belli bir saatte yatmaya çalışırsan, sabah da erken kalkarsın. Buraya da düzenli gelirsen toparlarsın.
:16::16::16:
evet cnm evdeyım ben aksamda en geç 12.30da yatıyorum ama yıned kalkamıyorum kış geldıya ondan heralde:31::31:
kuzucum sıkma canını inşlaah en kısa zamanda toplar.Ya on yıl sanki dün evlemişiz gibi geliyor. düğnüm balayım hepsi taptaze aklımda ama 10 yıl geçmiş bile. O zaman ben bbirici cezamı bu gün çekeyim. spor yapacağım

canım sende çocuk yok galiba bende de çocuk yokken 12 deki derse geç kalırdım. Şimdi hergün 6.30 ayaktayım saat kuruyorum .saaten önce kızım kalkıyor.

kızlar alıntı yapdım sayfalrca okudum ,yazdım ama hepsi pc şarcı bitince gitti. beni afedin tekrar yazamyacağım.
var cnm 4 yasında kızm var o sabah 8de kalkıyor hemen onun kahvaltısını hazırlıyorum ben gerı hop yataga kosuyom oda ben uyanana kadar boya falan yapıyor:23::23:
Hepimize fadime abla ;-)

Yaptım kız yaptım oh sefam olsun

He bende burdayım ama gormedın küstüm
O zaman kız buyuyene kadar bekle bir dogurak kres acarız topige :-)

Ya kıs geldı herkez yedıklerının farkına vardı toplaşıyoz yıne
ne küsüyon kız gel öpümde barışak:54:
aman senın dogurmanı beklersek benım kız kaç yaşına gelır olmaz benım bu sene düşünmem lazım bıraz zayıflayımda:23::23:
Of kimin lambası yanıyor göremıyorum da
benım lambam yanıyo:16::16:
İnan öldüm yorgunluktan kimseciklerde yok bos bos oturuyoz su an ay bunaldım elimide çarptım sisti of keske yanında olaydınızda 2 cene calaydık
of kıyamam sana :16::16:
su içmemek çok önemli canım ya
ben o istanbula gittiğim gün adam akıllı bir ey yemememe rağmen ertesi sabah +900 çıktım:53:

sağol tatlım :16:

amin amin..
evet canım sezeryandı
ilk başta kesiyoruz da sonra elle açılıyor
çok kısa süren bir işlem zaten :34:

nişanlığım güzel olsun diye her şeyi yaparım :27:
inşallah olur :31:
öğrenciyim :42:
sağol tatlım :16:

anam sus kız zaten korkuyom dogumdan:18::18:

günaydın kızlar bugun uzun bır aradan sonra saat 9 da kahvaltımı yaptım yavas yavas alısıcm:52::52::52::52:

kızlar bıraz önce tartıldım 68.5 olmusum ama zararın neresınden dönersen kardır ne güzel 62ye kadar inmiştim:53::53::53:

of işte cnm o alısmak mesle bunye alıstı 11de kalkmaya:31:

Evet cnm evdeyım ben aksamda en geç 12.30da yatıyorum ama yıned kalkamıyorum kış geldıya ondan heralde:31::31:

Var cnm 4 yasında kızm var o sabah 8de kalkıyor hemen onun kahvaltısını hazırlıyorum ben gerı hop yataga kosuyom oda ben uyanana kadar boya falan yapıyor:23::23:

Ne küsüyon kız gel öpümde barışak:54:
Aman senın dogurmanı beklersek benım kız kaç yaşına gelır olmaz benım bu sene düşünmem lazım bıraz zayıflayımda:23::23:

Benım lambam yanıyo:16::16:

Of kıyamam sana :16::16:

Anam sus kız zaten korkuyom dogumdan:18::18:

güaydın gurbet
maşallah kızına nasıl sakin bir kuzu. Benim kızımda 4 yaşında 6.30 kalkıyor .hafta içi zaten sorun yok okula gidiyoruz.hafta sonu uyumak istiyorum.6.30 kalktı beni zorla kaldırıyor.

su içmemek çok önemli canım ya
ben o istanbula gittiğim gün adam akıllı bir ey yemememe rağmen ertesi sabah +900 çıktım:53:

amin amin..
evet canım sezeryandı
ilk başta kesiyoruz da sonra elle açılıyor
çok kısa süren bir işlem zaten :34:
su içmeyi alışkanlık haline getirmem gerekiyor
çoğu zaman yoğunluktan unutuyorum

:18::18::18::18::18::18:

ay sen hastaydın dimi geçmiş olsun canım:ssz:
kız o kadaryemek yapıyon gribe iyi gelcek bi formül bulamadınmı:6:
he hee yok ona özel formül bulamadım daha
araştırayım :28:
ay benim yatmam lazım grip olacam bende galba gözlerim yanıyor biber gibi:ssz:
aman dikkat et canım benim gibi olma
kızlar bıraz önce tartıldım 68.5 olmusum ama zararın neresınden dönersen kardır ne güzel 62ye kadar inmiştim:53::53::53:
aynı durumdayız canım
ama ben kaç aydrda veremiyorum :47:

güaydın gurbet
maşallah kızına nasıl sakin bir kuzu. Benim kızımda 4 yaşında 6.30 kalkıyor .hafta içi zaten sorun yok okula gidiyoruz.hafta sonu uyumak istiyorum.6.30 kalktı beni zorla kaldırıyor.

6 30 da kaltığını düşünemiyorum yaaa
uuuu zordur o saatte kalkmak
3 yaşında benim kızım bugün uyandı seslendi bana odasından daha erken uyu dedim 10buçukta kalktı sonra
ama gündüz uykusu yok maşallah uykuyu seviyoruz ailece

6 30 da kaltığını düşünemiyorum yaaa
uuuu zordur o saatte kalkmak
3 yaşında benim kızım bugün uyandı seslendi bana odasından daha erken uyu dedim 10buçukta kalktı sonra
ama gündüz uykusu yok maşallah uykuyu seviyoruz ailece

Günaydın minecim
zor ama alıştım. yapcak birşey yok. benim kızce bebekende uyumazdı. Şimdi de öğlen uykusu yok .yine uyumuyor.
maşallah kızına .
Mine sana birşey soracağım. ben alıntı yapıyom yazıyorım cevapla diyom ama sayfaya gelmiyor sence nerde hata yapıyom.

günaydın kızlar
güzel bir pazar günü geçirirsiniz inşallah
burada hava kötü
çocuk olmasa yine çıkardık dışarı ama
evde dinlenerek tembellik yaparak geçircez günü
öpüldünüz canlar

Günaydın minecim
zor ama alıştım. yapcak birşey yok. benim kızce bebekende uyumazdı. Şimdi de öğlen uykusu yok .yine uyumuyor.
maşallah kızına .
Mine sana birşey soracağım. ben alıntı yapıyom yazıyorım cevapla diyom ama sayfaya gelmiyor sence nerde hata yapıyom.

benimki hep sevdi uykuyu inşallah tekrar bebeğimiz olursa oda sever uykuyu

vallahi bilmiyorumki canım ama bazen bende de oluyor hemen üstte düzenleme kısmı çıkmıyor ozaman yazılanlar gitmiyor bende sayfayı yeniliyorum ozaman çıkıyor

minderbob menusunu sunar:42::42::42::42:

sabah
Eki Görüntüle 878819 Eki Görüntüle 878820 Eki Görüntüle 878818
esim mantarli yumurta yapti:16::16:bu koca tabagi beraber yedik..
maydonoz,dereotu,tereyi biraz zeytinyagi ile tatlandirdim.hepsini yedim
:56:
1 kibrit kutusu kadar peynir,1 zeytin ve 2 dilim ekmek yedim
veeeee sekersiz sutlu filtre kahvem

sabah saglam bir kahvalti yaptigim icin ara yapmadim.
sonra ikeaya gittik,ikea benim icin yuruyus alani..en az 2 saat ayaktasin:27::27::27::27:

saat 15:00 gibi
Eki Görüntüle 878827
isvec kofte ve light cola

yine saglaM yedigim icin hiicbisicik yemedim:63::63::63::63:
sadece meyve cayi ictim:34:

perde almak icin gittigimiz ikeadan hali,yastik,tava bisiler bisiler aldik
:27::27::27::27:
güzel menü afiyet olsun.. yeni çiçilerini güle güle sağlıklı günlerde kullan.

su içmeyi alışkanlık haline getirmem gerekiyor
çoğu zaman yoğunluktan unutuyorum

:18::18::18::18::18::18:

he hee yok ona özel formül bulamadım daha
araştırayım :28:

aman dikkat et canım benim gibi olma

aynı durumdayız canım
ama ben kaç aydrda veremiyorum :47:
Mine yanında su şişesi taşı canım. ozaman mecburen içiyorsun. Ben tapırın 750 ml suluğunu aldım. öğleye kadar 1,5 litre içiyo öğleden sonra bazen 1,bazen 2 şişe daha içiyorum. Bizim okulda artık herkez şişeli geziyor. Öbür türlü bazen bir bardak içmeden geri dönüyordüm.

benimki hep sevdi uykuyu inşallah tekrar bebeğimiz olursa oda sever uykuyu

vallahi bilmiyorumki canım ama bazen bende de oluyor hemen üstte düzenleme kısmı çıkmıyor ozaman yazılanlar gitmiyor bende sayfayı yeniliyorum ozaman çıkıyor

sayfadan kaynaklanmış galiba canım bak şimdi yaptım oldu. Sayfalarca okumuş cevap yazmıştım ufff hepsi gitti.
Maşallah kızına canım. İnşallah 2 bebişinde uyur.
Benim arkadaşlarda 2 yap diyor. Ben uyumazsa diye korkuyorum. Gercekten ilk üç yılımız kabus gibiydi. Uyumuyor diye bir sürü tahlil araştırma falan yapıldı. herşey çok şükür normal çıktı. Doktor çocuğa uyku ilacı veremeyeceğimize göre sen kendini alıtıracaksın dedi.
Uykusuzluktan 2 yıl bağışklığım düştüğü için sürekli hastdım. Bebekken sürekli kucakta duruyordu. Kolum skatlandı 2 ay fizik tedavi gördüm. Sonra gözüm bozuldu. Şimdi 2 hiç çesaretim yok ama kardeşsiz kalsında istemiyorum

GÜNAYDIN KIZLAR
Herkez için güzel bir pazar olsun. Biz ailce birlikteyiz. Kızım ve eşim bisiklet binmeye gitti. Birazdan bana spor ayakkabı almaya gitcez.
Menüm:
Sabah:sucuklu yumurta,tere,roka,ceviz,az simit,peynir.
ARA:1 elma
Öğle: haşlanmış sebze(borokoli,havuç,karnıbahar,patetes) yoğurt
Ara: 1 mandalin
AKŞAM: Bende bilmiyom ne yapsam belki tavuk salata yerim.

balkaymaaaammm kusura bakma canim,gormemisimdir yaaa:26::26::26:yoksa yorum yapmam miii:43::43::43:osur dilerimmmm,barisalim gellll:71::71::71::71::71:eger yine okuzluk yapip yorum yapmazsam,minder yorum yap diye sacimi cek tamam mi kaymaaammm:4::4::4:

:9::9::9::9::9:

canim erkekler askerdeyken cok garip oluyorlar:31::31::31:uzulmemeye caliss.:26:

gunde toplam 4 dilimse cok degil bence:34: o zaman cok mu hareketsizsin acaba:26:adimolcer al,gunde en az 10.000 adim atmaya calis spora gidemiyorsan..:34:

niye tasindiniz canm:26:

halbukı sabahın 5 bucugunda kalkıyorum kostur kostur sınıfın ıcınde dört dönüyoruz hopluyoruz zıplıyoruz cocuklarla :( arada dısardakı gıtmem gereken yerler yuruyerek gıdıp gelıyorum yerı glıyor 7-8 bazen 10 km yürüyorum ama ıste duzenlı degıl bu yurumeler. at bınmeye baslamıstım ama 2 haftadır devam edemedım 1 hafta hocam sehır dısında yarıstaydı gecen haftada ben hastaydım bu haftaya kaldı artık.. ve hocam haftada 1 olan dersı haftada en az 2 ya da 3 e cıkaracakmıs :/ mahvedecek benı o antremanlar... zamanım olursa halkoyununa da gıderım :) dee bu kılolar gıdermı bılmem :5:

hosgeldin canim oncelikle. yediklerine dikkat edersen gerisi gelir ins canim

ohh cok azimliyiz sabahin o saatinde cikmisin yola :46::46::46::46::46: ayrica verdigin kilo kaybin icinde tebrik ederim :46::46::46:

kiz gece gece masallah iyi yemissin :1::1::1:

günaydın kızlarrr :3:

bende bildirimimi yapayım cezaya kaldım onu baştan söylim ama üzülmüyorum çünkü eksiyimm:16:

başlangıç:69.7
geçen hafta:67.4
bu hafta:67.0
giden:400gr
toplamda giden:2.7
hedef:56

kızlar rüyamda gördüm dün akşam tartılıyorum 61.7 çıkıyorum tartıda nasıl seviniyorum anlatamam yaa resmini çekmeye çalışıyorum size göstermek için :52::52: keşke rüyam gerçek olsaydıı :16::16:

ay ne kadar kafamiza takiyorsak su kilolari ruyalarimiza kadar giriyor ins ruyan yakinda gercek olur canim

menun guzel canim masallah sporunuda yapiyosun, okudugul kadariyla 10.yil donumunuzu kutluyosun ne guzel bizede nasip olur ins:8::8::8:

ohh ne guzel, meslegin nedir canim senin???

cok guzelmis gule gule kullan canim

yok canim yanlis anlamiyorum hani derlerya dost aci soyler diye :1::1::1:
bende bazen senin gibi dusunuyorum keske zamaninda alttan alsaydim oda bana yalan soylemezdi diyorum ama bazende bakiyorum elimi versem kolumu alamiyorum misali biz verdikce ailesi istiyor benim esim anne baba bedduasindan cok korkan bi insan onun ailesinede istedigini verdin verdin vermedin ilk isleri bedduaya basvurmak o yuzden esim hep evet demek zorunda kaliyor sirf bedddua almayalim diye buda benim zoruma gidiyor benim 2 tane cocugum var ben neden onlarin riziklarini onlara yedireyim biz birseylerin sahibi olalim diye ekonomi yapiyoruz esiminde tutup bunu ailesine gondermesine anlamiyorum. neyse artik unutmak istiyorum bunlari ve esime tekrardan guvenmek istiyorum cunku ben onu cok seviyorum oda beni seviyor biliyorum ayrica yazdiklarin icinde tsk ederim

benimde cevremde akupuntur yaptiran arkadaslarim cok ama hepside verdikleri kilolari geri aldilar hemde KDV siyle beraber:1::1::1: ama cayi deneyebiliriz tarif icin tsk ler :16::16::16::16:

ben bugun menumu yazmicam cunku hafta sonu oldugu icin baya bi sacmaladim bugun ne yedigim belliydi nede saatim. su saat oldu daha sporumuda yapamadim 3 gunluk cezami cekmem lazim neyse ben cikiyorum biran once baslayayim sporuma herkese iyi geceler :16::16:

rüyalarında bıle bıze gostermeyı bıldırım yapmayı mı dusunuyorsun seeeen kıyamam yaaa :16::21:

Back
X