hoşbulduumm..tabiki tanıtıyım<<
26yaşındayım 5yaşında bi oğlum var..ist dayım..
80 kiloyum sanırım..
bu kilolarım hamilelik değil stresten aldıklarım...
şimdi bu bana ait olmayan kiloları geri vermek istiyorum..buarada diyetisyene gitmiştim 2hafta önce vücud yaşım 37 çıktı yaglanmadan ötürü..
depremde çok etkilendim halada düzelemedim maalesf ve diyet miyet kalmadıhedefim 60 olmak inş..
buarda çizelgeyi çok denedim önceki yıllarda oldugu gb beceremiyorum..
hoşbuldummtekrar
bu sefer pes etmicem inş...kararlıyım
senin nasıl gidiyo
Şahsen ben çamaşırları başka odaya koyup kafayı yemektense, ütü bittikten sonra rahat rahat yürüyüş yapmayı tercih ederim canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşbulduumm..tabiki tanıtıyım<<
26yaşındayım 5yaşında bi oğlum var..ist dayım..
80 kiloyum sanırım..
bu kilolarım hamilelik değil stresten aldıklarım...
şimdi bu bana ait olmayan kiloları geri vermek istiyorum..buarada diyetisyene gitmiştim 2hafta önce vücud yaşım 37 çıktı yaglanmadan ötürü..
depremde çok etkilendim halada düzelemedim maalesf ve diyet miyet kalmadıhedefim 60 olmak inş..
buarda çizelgeyi çok denedim önceki yıllarda oldugu gb beceremiyorum..
Menüm
Sabah
Meyveli yoğurt * 2 yk yulaf ezmesi
Arada elma yeşil çay ceviz
Öğlen
1 kase leblebi üzüm ceviz
Arada 2-3 tane Malta eriği
Akşam
1 koca tabak yeşil fasulye
Buarada annemler ekler ve börek almışlar ama dokunmadım
Evet yanlış duymadınız ben = ekler manyağıyım ama yemedim zorladılar dedim hepsini yerim laaaeeeyyyaaan!! dedim sustular
Slm kızlar bugün pasta yedim yav varmı ötesi 😨
Bugün kü menum
Sabah 1 dilim tb ekmeği, 2 kagit dilim salam, 1 domates, maydanoz,1 kk peynir.
Ara tek şekerli nescafe
Ögle 6 yk taze fasulye, yarım dilim tb ekmeği, 5 dilim karpuz,
Ara 3 adet petibor bisküvi, yeşil çay, 3 catal kadar frambuazlı pasta
Aksam 1 dilim tb ekmeği, yoğurt, 3 kaşık taze fasulye yemeği, 3 adet yeşil zeytin.
Ara tek şekerli nescafe.
Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, domates, salatalık, 2 zeytin, 1dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çay
Öğle: fırında tavuk
Ara: 2-3 kırmızı erik, 1 avuç leblebi
Akşam: 3 haşlanmış içli köfte, salata, ayran,
Ara: içim yandı soğuk limonata içtim, karpuz yemeyi planlıyorum
Spor: 45dk koşu bandında tempolu yürüyüş, 15 dk koşu, 45dk aerobik yaptım 1500 adım twist yapmayı planlıyorum
Ya kızlar bu kadar spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum benim yerimde başkası olsa haftada 2 kg verir, ben gramla veriyorum. Tüm kilom basen, popoda toplanmış durumda kafayı yiyecem ya. Ama inat ettim gideceeeeeek bu kilolar
Bugünkü menüm:
Spor: 45dk koşu bandında tempolu yürüyüş, 15 dk koşu, 45dk aerobik yaptım 1500 adım twist yapmayı planlıyorum
Ya kızlar bu kadar spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum benim yerimde başkası olsa haftada 2 kg verir, ben gramla veriyorum. Tüm kilom basen, popoda toplanmış durumda kafayı yiyecem ya. Ama inat ettim gideceeeeeek bu kilolar
tebrik ederim canım
ben malesef dünden beri saldım suyu yeşil çayı içemedim havada yağışlı yürüyüşde yapamadım
normalde olsa bırakırdım sizlerin paylaşdıklarını okudukça toparlamaya çalışıyorum
Canım sen de benim gibisin demek ki, hava kötü olunca diyete adapte olmakta çok zorlanıyorum, bugün sabah tartıldığımla akşamın arasında resmen bir kilo var. Açlıktan değil de vakit geçsin diye olmadık şeyler yedim resmen
tebrik ederim canım
ben malesef dünden beri saldım suyu yeşil çayı içemedim havada yağışlı yürüyüşde yapamadım
normalde olsa bırakırdım sizlerin paylaşdıklarını okudukça toparlamaya çalışıyorum
Benim sabah ve akşamım arasında en az 1.5 kg vardır bu abartı yediğim zamanlar 3.5lara bile çıkar :) utandım ya BENIMDE EN AZ 2KILO VAR:-( BEN DAHADA ÇOK UTANDİM YA;-( ekimde düğün var ve hala gramla gidiyo ama boğazımi tutmayı bilmiyorumki sinir oluyorum kendime
slm kızlar buraya geri dönmeye karar verdim tabi buarada ne doktorlar ne akupunkturcular istedi beni ama gram bile vermedim
artık arsızmı dersiniz açgözlümü şişko mu siz karar verin
hergün kendime diye diye alıştım sanırım...
birhaftalık hızlı diyet var onu yapmayı düşünüyorum
inş.. bu sefer dewamı gelir...
aslında kendimi hiç tutamıyorum ama şuan en cok korktugum hala kilo alıyorum..
yani bu gidiş i değil ....
buarada kimler var eskidenkimler yok bakamadım bile yoğunum ..
nasılsınız..cuma günlerimi bildirimim yapılıyor ...kime yapılıyor..:26:
tekrardan kendimi tanıtayımmı bilemedim çünkü bu 3. yada 4. olacak:44:
Bugünkü menüm:
Slm kızlar bugün pasta yedim yav varmı ötesi 😨
Bugün kü menum
Sabah 1 dilim tb ekmeği, 2 kagit dilim salam, 1 domates, maydanoz,1 kk peynir.
Ara tek şekerli nescafe
Ögle 6 yk taze fasulye, yarım dilim tb ekmeği, 5 dilim karpuz,
Ara 3 adet petibor bisküvi, yeşil çay, 3 catal kadar frambuazlı pasta
Aksam 1 dilim tb ekmeği, yoğurt, 3 kaşık taze fasulye yemeği, 3 adet yeşil zeytin.
Ara tek şekerli nescafe.
Canım sen de benim gibisin demek ki, hava kötü olunca diyete adapte olmakta çok zorlanıyorum, bugün sabah tartıldığımla akşamın arasında resmen bir kilo var. Açlıktan değil de vakit geçsin diye olmadık şeyler yedim resmen
Benim sabah ve akşamım arasında en az 1.5 kg vardır bu abartı yediğim zamanlar 3.5lara bile çıkar :) utandım ya😶
Benim sabah ve akşamım arasında en az 1.5 kg vardır bu abartı yediğim zamanlar 3.5lara bile çıkar :) utandım ya BENIMDE EN AZ 2KILO VAR:-( BEN DAHADA ÇOK UTANDİM YA;-( ekimde düğün var ve hala gramla gidiyo ama boğazımi tutmayı bilmiyorumki sinir oluyorum kendime
kızlar bende aynıyım buda benim moralimi bozuyo perşembe sabahı 70.9 dum cuma 71.7 oldum anlamadım çok oynuyo
Ben boş zamanlarımda başarı öykülerini okuyorum.öncesi ve sonrası fotoğraflar çok motive ediyor beni. Tavsiye ederim
haklısın canım geçen paylaştığın hikaye çok iyidi kendimi buldum resmen
benim su hayatta en sevmedigim istir utu yapmak elimden geldigincede esime yaptiririm, malesef gecen hafta o yaptigi icin bu hafta sira bende, bakalim yarin en az 1saat surecek utum var ama valla sepeti diger odaya koyamam zaten utunun kokusu beni olduruyor nefret ediyorum onun yerine asansorum bozuk calismiyor ve ben 9.cu katta oturuyorum 1sefer assagiya inip ciksam olurmukiSpor olarak utu yaptım filan diyoruz ya merak ettim araştırdım gunluk aktivitelerle kac kalori yaktığımızı. Sizlerin de bilgisine Sunuyorum
Bu arada su utu mereti yine hayal kırıklığına uğrattı beni. 1 saatlik utu işkencesi bir dilim baklavayı bile karşılamıyor(
.
Almanya'da tüketiciyi koruma organizasyonu Die Verbraucher Initiative ev işleri yapan 70 kilo civarındaki kişilerin
15 dakikalık sürede
ne kadar kalori yaktıklarını şöyle listeliyor:
.
Eve çeki düzen vermek: 30 kalori
.
Ütü yapmak: 35 kalori
.
Yemek pişirmek: 40 kalori
.
Çamaşırları asmak: 50 kalori
Yerleri silmek: 60 kalori
.
Yatağı toplamak: 62 kalori
.
Elektrik süpürgesi ile temizlemek: 70 kalori
.
Camları silmek: 83 kalori
.
Bahçede çalışmak: 88 kalori
Merdivenleri çıkmak: 121 kalori
Bir de bir öneri var:
Uzmanlara göre günümüzde ev işi yaparken daha fazla enerji harcamak için yeni taktikler geliştirmek şart, örneğin ütü yaparken çamaşır sepetini farklı bir odaya koymak gibi. Zira her defasında ütü odasına yürümek hareketi, dolayısıyla da harcanan enerjiyi artırıyor. Ingo Froböse, bu şekilde günde 3 bin adım atılabileceğini, bunun da 2 kilometre yol yürümek ile eşdeğer olduğunu belirtiyor.
hosgeldin canimbenıde katın kızlar neler yıyorsunuz nasıl beslenıyorsunuz ben troıd hastasıyım her sabah ac karnına 200mg ılac alıyorum buda sıskınlık yapıo
slm kızlar buraya geri dönmeye karar verdim tabi buarada ne doktorlar ne akupunkturcular istedi beni ama gram bile vermedim
artık arsızmı dersiniz açgözlümü şişko mu siz karar verin
hergün kendime diye diye alıştım sanırım...
birhaftalık hızlı diyet var onu yapmayı düşünüyorum
inş.. bu sefer dewamı gelir...
aslında kendimi hiç tutamıyorum ama şuan en cok korktugum hala kilo alıyorum..
yani bu gidiş i değil ....
buarada kimler var eskidenkimler yok bakamadım bile yoğunum ..
nasılsınız..cuma günlerimi bildirimim yapılıyor ...kime yapılıyor..:26:
tekrardan kendimi tanıtayımmı bilemedim çünkü bu 3. yada 4. olacak:44:
Menüm
Sabah
Meyveli yoğurt * 2 yk yulaf ezmesi
Arada elma yeşil çay ceviz
Öğlen
1 kase leblebi üzüm ceviz
Arada 2-3 tane Malta eriği
Akşam
1 koca tabak yeşil fasulye
Buarada annemler ekler ve börek almışlar ama dokunmadım
Evet yanlış duymadınız ben = ekler manyağıyım ama yemedim zorladılar dedim hepsini yerim laaaeeeyyyaaan!! dedim sustular
hosgeldin canimMerhaba ; bende buralarda yeniyim bakalim zayiflaya bilcekmiyim
Bugünkü menüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?