70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada bak ben çizelge yapılışını buraya ayrıntılı olarak yazdım. Son sayfada
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=32323

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşbuldummtekrar

bu sefer pes etmicem inş...kararlıyım
senin nasıl gidiyo

Benim aslında kilolar yavaş gidiyor, hatta bu aralar durdu ama pes etmek yok. Bu aralar bende saldım ama gitmemesi normal. Ama mücadeleye devam :) bunada şükür

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bencede ne o öyle zaten başımız dönüyor çamaşırdan bide git oraya gel buraya hahay yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kızlar bugün pasta yedim yav varmı ötesi 😨
Bugün kü menum
Sabah 1 dilim tb ekmeği, 2 kagit dilim salam, 1 domates, maydanoz,1 kk peynir.
Ara tek şekerli nescafe
Ögle 6 yk taze fasulye, yarım dilim tb ekmeği, 5 dilim karpuz,
Ara 3 adet petibor bisküvi, yeşil çay, 3 catal kadar frambuazlı pasta
Aksam 1 dilim tb ekmeği, yoğurt, 3 kaşık taze fasulye yemeği, 3 adet yeşil zeytin.
Ara tek şekerli nescafe.

Maşallah oğluşun 5 yaşında genç anne olmuşsun demek :)

Tekrar hoşgeldin diyeyim bende 29 yaşındayım 2.5 yaşında oğlum var 77 kiloyum hedefim 65

Buarada unutmadan benim vücut yaşım 43 çıkmıştı owww ne kadar bozulmuştum geçen sene
Karın bölgemde de 5.5 kg yağ olduğunu söylemişlerdi tanita mı öyle bi cihaza çıkmıştım nalettt! şey!

Menü süper. Ayrıca eklere ben de dayanamam. Bu sebeple madalyalıksın şuanda bravo.

Bence menün çok güzel. 3 çatal pastadan birşey olmaz . Spor yapabilsen onu hemen eritirsin. Mekik çek mesela yapabildiğin kadar. Ya da lesli yapıyor herkes kolay olduğunu söylüyorlar. Onunla başlayabilirsin. Tabi spor yapıyorsan ona lafım yok.

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, domates, salatalık, 2 zeytin, 1dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çay
Öğle: fırında tavuk
Ara: 2-3 kırmızı erik, 1 avuç leblebi
Akşam: 3 haşlanmış içli köfte, salata, ayran,
Ara: içim yandı soğuk limonata içtim, karpuz yemeyi planlıyorum
Spor: 45dk koşu bandında tempolu yürüyüş, 15 dk koşu, 45dk aerobik yaptım 1500 adım twist yapmayı planlıyorum
Ya kızlar bu kadar spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum benim yerimde başkası olsa haftada 2 kg verir, ben gramla veriyorum. Tüm kilom basen, popoda toplanmış durumda kafayı yiyecem ya. Ama inat ettim gideceeeeeek bu kilolar

Bence son cümlen herşeyi özetlemiş canım gidecek fazladan hamallığını yaptığımız kilolar

tebrik ederim canım
ben malesef dünden beri saldım suyu yeşil çayı içemedim havada yağışlı yürüyüşde yapamadım
normalde olsa bırakırdım sizlerin paylaşdıklarını okudukça toparlamaya çalışıyorum

Canım sen de benim gibisin demek ki, hava kötü olunca diyete adapte olmakta çok zorlanıyorum, bugün sabah tartıldığımla akşamın arasında resmen bir kilo var. Açlıktan değil de vakit geçsin diye olmadık şeyler yedim resmen

Benim sabah ve akşamım arasında en az 1.5 kg vardır bu abartı yediğim zamanlar 3.5lara bile çıkar :) utandım ya😶

Ben boş zamanlarımda başarı öykülerini okuyorum.öncesi ve sonrası fotoğraflar çok motive ediyor beni. Tavsiye ederim

Son düzenleme:

Canım tekrardan hoşgeldin aramıza. Ben hala buralardayım gitmemek için kalan 4 kiloyu vermiyorum:78:

Menün gayet güzel sporun da öyle. Gramla bile olsa gidiyor ya önemli olan bu bu inat bence çok önemli motivasyonun temelini oluşturuyor

Canım menün güzel bence o kadarcık pastadan bişey olmaz devamı gelmedikten sonra.

Benim sabah ve akşamım arasında en az 1.5 kg vardır bu abartı yediğim zamanlar 3.5lara bile çıkar :) utandım ya😶

benim su hayatta en sevmedigim istir utu yapmak elimden geldigincede esime yaptiririm, malesef gecen hafta o yaptigi icin bu hafta sira bende, bakalim yarin en az 1saat surecek utum var ama valla sepeti diger odaya koyamam zaten utunun kokusu beni olduruyor nefret ediyorum onun yerine asansorum bozuk calismiyor ve ben 9.cu katta oturuyorum 1sefer assagiya inip ciksam olurmuki

benıde katın kızlar neler yıyorsunuz nasıl beslenıyorsunuz ben troıd hastasıyım her sabah ac karnına 200mg ılac alıyorum buda sıskınlık yapıo
hosgeldin canim

sende tekrardan hosgeldin canim hatirliyor gibiyim seni ins bu sefer bizleri terketmezsin

ekleri yemedin demek valla

Merhaba ; bende buralarda yeniyim bakalim zayiflaya bilcekmiyim
hosgeldin canim

canim menunde sporunda cok guzel
gercekten bu sporu baskasi yapsa 2kilo verir haftada ama bunyeden bunyeye degisiyo canim benimde oyle yaglar yapisti popoya bacaklara gitmeleride zor oluyor yilmamak pes etmemek lazim hep birlikte citir kizlar olucaz ins

bu arada liste'yi begendiginize sevindim birsey degil bu sefer kk'dan cikarilmak gibi bi problem yasamadim cok sukur

ben 3gundur menu paylasmiyorum cunku malum hafta persembe gununden beri evdeyim yani calismiyorum bu hafta sonlari beni bahvediyo kendime hakim olamiyorum sagolsun esim veya ailemde bana bu konuda hic yardimci olmuyorlar onlara gore bu kadar yeter cunku yuzumden cok verdim bende daha fazla yuz ve ust kisimdan vermek istemiyorum sorunum kalca bacak ama ne yapabilirim devam etmek zorundayim en azindan kalan su 6kilomuda vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…