70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilk 2 ay 16 kilo verdim..sonra 3 ay ara verdim bu arada 5 kilo aldım..sonra tekrar başladım ama çok katı uygulamadım diyeti..herhafta deqişiyor o haftaki beslenmeme baqlı..bazen az bazen çok gidiyor..deqişiyor yani..ben bunlara takılmıyorum bnm için önemli olanda azda olsa o cuma günü kilo vermiş olmak..bu beni çok motive ediyor..

teşekkürler cevabın için..

neden hayalet görünümündesin..onlıne olmak varken oflıne görünmek sana ne kazandırırki canım..

sorunu anlayamadım ama yınede soyleyım, sayfa sureklı acık kalıyor ama ben arada bir bakıyorum. sureklı buradaymış gibi gorunmemek ıcın off u tercıh ettım bu kadar.. off olmak ınsana ne kazandırabılırkı anlamadım :)

bu belirsizlik en çok insanı yıkan.hayırlı haberler alırız hepbirlikte inşallah.ama sen yinede moralini yüksek tut her hastalıkta moralsizlik en kötü tetikleyicidir.bu yüzden umutsuz düşünme :69:

ah keşke yakın olsada koşup gelsem.koşarak gelsem bikaç haftamı alır zayıflamış olurum aslında manayla :60: taşına taşına buraya kadar gelin ben seni yerleştiririm :60:
burda çok güzel yağmur yağıyo balkona çıktım hafif bi esinti çatıya vuran yağmur tıkırtıları falan süper ya :69: hep böyle olsa ne güzel olur :69:
olur zaten alıştık taşınmaya ben en iisi hiç yerleşmiyim senin oraya gelirsek son olsun:60:
valla yağmur sesine kokusuna vesselam bayılırım bende hiç bitmesin derim ama şu sıralar yağmasa daha ii olacak bizim burdaki etigümüşün barajın biri yıkılmış belki duymuşşunuzdur siyanür tehlikesi var yağmur diğer barajıda yıkar diye korkuyoruz allahım okadar yağmur yağdıki ogünden sonra buraya ne oldu bilmem:18::18:
trendy21 kız 2 cocugu aynı anda nasıl uyutuyorsun merak ettım ılerde lazım olabılurde:60::60::60: masallah eger uyuyorlarsa ve hangı yontemle ıkısınıde ayagında sallamıyon heralde:1:

valla maşallah de tabikide ayağımda sallamıyorum ,,ben batuhanı ayağımda sallamayalı 1 yılı geçti maşallah hep kendisi uyuyo ben yatrıyorum üstümü ört diyo dönüyo arkasını bakmışım aa uyumuş:1:
o uykusu gelince haber veriyo zaten zorlamıyorum uyu diye bide sadece öğlen uykusu var tabi sonraki bütün gün ayakta ama kızım daha günde 2-3 kere uyuyo onuda ayağımda sallamıyorum hiç yatağına yatırıp mamasını verince hemen uyuyo zaten oda uykusu olunca belli ediyo bilirsin bebişler nasıldır öyle yani ufaklık abisinden önce uyudu sonra abiside kendi odasına yattı baktım uyumuş bende geldim çene çalıyorum1,5 saat oldu uyuyalı bıdıklar birazdan ev şenlenir yine ayyyyyyyy:52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

olur zaten alıştık taşınmaya ben en iisi hiç yerleşmiyim senin oraya gelirsek son olsun:60:
valla yağmur sesine kokusuna vesselam bayılırım bende hiç bitmesin derim ama şu sıralar yağmasa daha ii olacak bizim burdaki etigümüşün barajın biri yıkılmış belki duymuşşunuzdur siyanür tehlikesi var yağmur diğer barajıda yıkar diye korkuyoruz allahım okadar yağmur yağdıki ogünden sonra buraya ne oldu bilmem:18::18:

valla maşallah de tabikide ayağımda sallamıyorum ,,ben batuhanı ayağımda sallamayalı 1 yılı geçti maşallah hep kendisi uyuyo ben yatrıyorum üstümü ört diyo dönüyo arkasını bakmışım aa uyumuş:1:
o uykusu gelince haber veriyo zaten zorlamıyorum uyu diye bide sadece öğlen uykusu var tabi sonraki bütün gün ayakta ama kızım daha günde 2-3 kere uyuyo onuda ayağımda sallamıyorum hiç yatağına yatırıp mamasını verince hemen uyuyo zaten oda uykusu olunca belli ediyo bilirsin bebişler nasıldır öyle yani ufaklık abisinden önce uyudu sonra abiside kendi odasına yattı baktım uyumuş bende geldim çene çalıyorum1,5 saat oldu uyuyalı bıdıklar birazdan ev şenlenir yine ayyyyyyyy:52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maşallaaaah ya ne guzelll :nazar::nazar::nazar: inş ilerde çocuğum olursa o da benı hıc yormadan boyle miss gıbı uyur :emir_bebek::nazar:

aha çok tatlı olmuşsun sanki başka biri gibisin :27: transparan memişlerinden tanıdım :60::60: çok sekşi görüküyon :69: bi kırmızı rujun olaydı :52:

:60::60::60:
deşifre olmadı benim memişler diyodum ama yanılmışım, senden de bişi kaçmıyoooo :60::60:
sen iste senin için kırmızı ruj sürüp üçyüzotuzüççç derkene transparan resim cektirir yollarımm uleeeeyyynnnnn :52::52::60::60::60:

herkes sus pus olmuş :99::124::118: gevezelik yapalım hoplayalım zıplayalım ya bu arada kızlar gerçekten iyiki bu forumdayım inanın zihnimi tüm olan olumsuzluklara rağmen toparlamamı sağlıyosunuz iyiki varsınız :16::54::70:

maşallah canım yaa 2 cocuk ama benım bı cocuktan kolay anlasılan:1:benım oglum huysuz deıl bende hıc ayagımda sallamadım sallatırmadı çünkü böyle kendını atıyodu resmen :1:allah dagına gore kar verırmıs bel fıtıgından sallayamazdım yanı :1:başlarda salıncakta uyutuyorduk şimdi tamamen bana bağlı emmeden uyumuyor gece veya gündüz farketmiyo nası vazgecırcem bılmıyorum :19:gecen gece süt verdim belki mayışır benımd egöğüsler yara az emmiş olur dıye sütün yarısını içti arkasına bana devam:60::60: yanı yatırayım uyusun yok sen nasıl alıstırdın oglunu acaba sorsam:nazar: :26:
birde hani resim koycaktın beklıyom ben:47::47:

bugünkü menümü yazayım
sabah uyanır uyanmaz iki bardak su
kahvaltı 3 adet zeytin zeytin yağlı,1 tane domates ,1 tane biber yarım yağlı kbrit kutusu kadar peynir iki dilim kepekli ekmek ve 1 kesme şekerli çay

ara 1 bardak yeşil çay 7 adet fındık

öğlen çok ama çok az 4 kaşık kadar karaca çorba dereotlu mısırlı, 3 yemek kaşığı kadar etli mantarlı yemek,3 kaşığı yoğurtun içine salatamdaki havuçları kattım iki çatalda salata akşam ne yiceğimi bende bilmiyorum

arada 10 adet kan üzümü yedim ve yeşilçay içtim

Son düzenleme:
sorma risk altındayız bu konuda inşallah bi zarar olmaz.deprem yağmur olayın boyutları büyümeden bi önlem alırlar inşallah :25: 1.5 saattir yağmur hiç durmadı şuan sağnak ve dolu şeklinde sürekli gök gürlüyo :50: yağmur kokusundan çok hemen yan sokaktaki simit fırını kokuyo buram buram :60::60::60:

:60::60::60:
deşifre olmadı benim memişler diyodum ama yanılmışım, senden de bişi kaçmıyoooo :60::60:
sen iste senin için kırmızı ruj sürüp üçyüzotuzüççç derkene transparan resim cektirir yollarımm uleeeeyyynnnnn :52::52::60::60::60:
kaçmaz kaçacak gibide değildi :60: yakası açık beyaz elbise kırmızı ruj popo dışarı eller dizde etek havalanırken bi poz istiyorum.istek pozum bu :60::60:

kızlar üstümde bir aqırlık var uykumda var..reqliyim karnım aqrıyor..çıkıp yürüsem belki iyi gelir ama canım istemiyor belki akşam üstü çıkarım..müsli yiyip az yatıyım koçiş gelir birazdan..yine gelirim kızlar..

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım bir sıkıntımı var bayağıdır giremedim topiğe.geçen yıl bende kolonoskopi yaptırdım sıkıntılı bir durum değil inş herşey temiz çıkar

aqrılı wc olayım oluyor ayda yılda 1..ailede olduqu için risk gurubundayım aynı zamanda..haftaya perşembe giricem anestesiyle..hayırlısı bakalım..

aranızda msn adresimi ekleyen biri varmı :44: bilmediğim bi adres eklemişte bilemedim hırlımı hırsızmı ne :26:

kızlar ya, bı kac topıkten okudum ama size de sormadan edemiyceemmm:26: şimdi ben bı jınekolojık muayene olmak ıstıyorum, ultrasondur smear testıdır yapılsın, ne var ne yok bıleyım dedim:17: ammavelakin benım kaçış olayını da bılıyosunuzz, o psikolojiye sahip oldugum ıcın bu muayeden smear testınden fılan tırsıyorummm :18::18::18: napcam been :26:

kızlar ya, bı kac topıkten okudum ama size de sormadan edemiyceemmm:26: şimdi ben bı jınekolojık muayene olmak ıstıyorum, ultrasondur smear testıdır yapılsın, ne var ne yok bıleyım dedim:17: ammavelakin benım kaçış olayını da bılıyosunuzz, o psikolojiye sahip oldugum ıcın bu muayeden smear testınden fılan tırsıyorummm :18::18::18: napcam been :26:
göster ama elletme :52: dalga geçer gibi oldu ama yapacağın tek şey kendi içinde saklı onu içinden atmadıkça aslında kimsenin yapabileceği bişi yok.:63:

sorma risk altındayız bu konuda inşallah bi zarar olmaz.deprem yağmur olayın boyutları büyümeden bi önlem alırlar inşallah :25: 1.5 saattir yağmur hiç durmadı şuan sağnak ve dolu şeklinde sürekli gök gürlüyo :50: yağmur kokusundan çok hemen yan sokaktaki simit fırını kokuyo buram buram :60::60::60:

kaçmaz kaçacak gibide değildi :60: yakası açık beyaz elbise kırmızı ruj popo dışarı eller dizde etek havalanırken bi poz istiyorum.istek pozum bu :60::60:

al anam allll :60::60::60:

$Marilyn_Monroe_famous_blown_up_dress_picture-153x300.webp

:23::23::23::23:

valla ne desem ki ben 2 kez oldum smear testi senın kaçış olayı benımkıne benzemıyor sanırım pek benımkı daha cok ısteksızlıkten kaynaklı sankı bende önceden daha cok korkuyordum ama artık alıştım normal doğum felan yapınca:60::60: ama sana tavsıyem kendını kasmazsan cok kolay oluyor rahat bırak hanı iğne olurken derler ya sıkma kendını dıye onun gıbı baska seyelr düşün o kısma odaklanma :34:benımde gıtmem lazım :19:

Back
X