evet eveeeeettttt hadi toplanalımmmmlequimmm kabul eder misinnnnn biziii :)))))
sehercim lequim baştan beri diyo ya gelin yanıma diye onun için dedim..eder eder kabul eder hep beraber diyet spor ne bulursak yaparız

kızlarrr ben sizi çok özledim.ama az kaldı 4 haziran'a... umarım sınavım ıyı gecer.sonra hep yanınızdayım.benı unutmayın:76:
canım başarılar diliyorum hem kendim hemde arkadaşlarımın adına..hadi bakalım güzel sonuçlar bekliyoruz senden..seni unutmak ne mümkün canım yaa

kızlar sadece bizim burdaki süremiz sizden biraz fazla ...yoksa kimsenin sizi dışladığı yada aramıza almadığı gibi düşüncelere kapılmayın...hepinizi takip ediyoruz okuyoruz merak etmeyin...sadece aralarda laflara balıklama atlayınki göz göze gelelim fıstıklar...hoşgeldiniz tekrardan
tatlım haklısın ,çok doğru söylüyorsunda şeytana uydum işteferman padişahındır aşkitom
ama cumaya sevinicem gibi görünüyor(bukadar htaya göre çok bir rakam olmasada öyle şimdilik)
![]()
süpriz var galiba cumaya

uyanınca 1 bardak ılık su 2-3 kuru kaysı
Sabah kahvaltı:şekersiz çay ve bitki çayı yeşil çay
bir dilim yağsız tuzsuz peynir 5 tuzsuz zeytin 2-3 badem içi 2 adet tuzsuz etimek
ara 1 çay bardağı yağsız süt 2-3 bisküvi
Öğlen: 4-5 kaşık yağsız sebze yemeği 2 yumurta büyüklüğünde yağsız beyaz et 3 yemek kaşığı yoğurt 1 adet tuzsuz etimek
Ara:1 dilim esmer ekmek 1 dilim yağsız peynir
Akşam:1 kase yağsız çorba
4-5 yemek kaşığı sebze yemeği ya da bol selata 3-4 yemek kaşığı yağsız yoğurt
1 dilim esmer ekmek ya da 4-5 yemek kaşığı makarna
Ara:2 yemek kaşığı yağsız yoğurt 1 porsiyon meyve
bu ne yaaaaaaaaaaaa
kıss sen bu liste için bide para ödüyon dimiii

Son düzenleme: