70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende 78 kıloyum aranıza katılmak ıstıyorum yardımmm:96:

dengesizciiiimmm :44: biz sen,i dengeleriz hoşgeldin :16:

kizlarrr aksam yemegimide yedim simdi toplam yedigimi tekrar yazacagim...sabah 1 kahve sütlü,1 bardak 5i1 yerde...saat 11 gibi siyah ekmege yapilmis sucuklu kasarli domatesli tost..arada bikac kiraz..saat 3.30da mangalda tavuk gögsü az zeytinyagli yaninda az zeytinyagiylave vegetayla pismis sebze karisimi...simdiii soruyorum aksama karpuz yada ananasli kavunlu üzümlü meyve salatasini yiyeyimmi yoksa 1 bardak daha 5i1 yerdeyi icip günü tamamlayimmi..ben öle düzenli diyet yapmadigim icin alistiramiyorum kendimi karar veremiyorum yesemmi yemesemmi siz söleyin:50::36:

akşam mutlaka bişeyler ye cnm öqün atlama :34:

Kızlar ben de 70 kiloyum :17: boyum 1.75 kaç kilo olmam gerekiyor.Ben 8 kilo kadar vermek istiyorum.Beni de aranıza alır mısınız?

gel canım bugün mutlu günümdeyim geri çevirmiyim şimdii :24::24:

hemde nasıllllll:nazar::nazar: 38 bedene çok rahat giriyorum..eteklerim zati 38di elbisede 38 oldu uçuyom sevinçtennnn oleyyyyyyyyyyy:124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

biraz ara verdimm anam yaz yaz bitiremedinizz kızlar kesin dönüş yaptım aranızaaaaaa özledim siziii :32: :32: :32: :32: :32: :32:

yeni gelen çıtırlarıızda varmış baya hoşgeldiniz kızlarrrrrrrr:42: :42: :42: :42:

senaa kaptannnnnn ben geldimmmmmm aşkın bidanenen geldi gııııııı :37: :37: :37: :37:

sana o nu diyenin sen yüzünü çökertip yaşlandıraydın delümü neeeee:9: :9: :9: :9:

hakkında hayırlısı olsun canım..inşallah herşey istediqin gibi olur :16::16:

karbonhidrat diyetinin özelliklerine benziyor..

pilavlar neden akşam öqünlerinde verilmiş acaba..ayrıca yine bazı akşam öqünlerinde ekmek var..listeye komple gözattıqımızda bazı öqlen ve akşam öqünleri çok fazla verilmiş..bazılarıda çok güzel..ama kesinlikle 70 kilonun altında olanlar için uygulanabilecek bir liste deqil..80 ve üzeri diyelim..

teşekkürederim cnm..muhallebi komposto meyvasuyu içmeyi düşünmüyorum çünkü şekerli gıdalar..zaten bunlarla doyulmaz..off ya ne yicem ben :84::84:

arzucum yaza fit olarak göz kırpmış bulunmaktasın..sen saqa sola bakma ver 5 kilonuda..biraz önce alt komşum baya bir fırçaladı beni yeter artık daha nerenden vereceksin diye..biz hedefimize ulaşalım cnm..önemli olan bizim düşüncelerimiz:34: bu arada geçmiş olsun tatlım :71:

canım un çorbası kilo aldırır :20: patatestede çook karbonhidrat var :20:hem püre tek başına insanın midesini bulandırır:19: süzme mercimek olur ama sonuçta tanesiz olacak dediler onun içinde tane var sadece süzdüqümüz için görünmüyor..sorun olurmu acaba..saqlıkçılar bir el atın sevabına süzme mercimek tanesiz çorba niyetine geçermi deryaaa emine ablaaaaa....
senacım mercimek olmaz bence...sulu gıda olarak tavuk suyu çorba,muhallebi,komposto hastanede genellikle bunları veriyoruz.muhallebi ve kompostoyu az şekerle yap.bu sağlığın kiloyu haftaya dengelersin.kompostoyu sadece meyvaların şekeriyle kaynat aten meyvasını yemeyeceksin.meyva suyu gibi yani.tavuk suyunuda unla terbiye yap çokta güzel oluyor.
kılavuzcum nöbetçi sağlık danışmanım......

tam idrar ve sarılık testi için aç -tok gitmem gerek var mı?nasıl gitcem?
kılavuzun yokluğunda gene ben cevaplayım.ikisi içinde aç gitmene gerek yok ama bence gitmişken tüm rutinlerini yaptır kontrol olur senin içinde..onun için aç git bence.......
yüzme havuzuna verilecek sağlıklı mıyım dıye?

teşekkür ederim canım aç kalıcam anlaşıldı :5:

KIZLARRRRR :3:
bugün bnm size danışma günüm :9: düqün için elbise almak istiyorum..ama beqenemiyorum bir türlü..biraz önce biyerde gördüm çok beqendim..elbise siyah satenden yere kadar uzun..etekleri kiloş geliyor..omuzdan aşaqı hafif sarkık kolu var..elbisenin iki rengi var..ilk danışacaqım şey hangi renqi almam konusu..elbselerin ikiside siyah satenden yapılmış..üzerinde kocaman çiçekleri var..birinin çiçekleri kırmızıı beyazlı diqeride grili..ben esmer bir hatunum..sizce hangi renk daha güzel..ikinci sorucaqım şeyde elbise kolsuz olduqu için üzerine siyah bolero giymeyi düşünüyorum..eşarbımı ne renk alsam düz renkmi alsam desenlimi :26: ne dersiniz :44:

danışma günün kutlu olsun:1:inşaallah faydamzı dokunur danışanlar olarak...
kapalıların hazır giyimde zorlandığı an işte:53:beğenirisn kolu olmaz yada boyu çok kısa olur geçen sene kızakrdeşimin kınasına hazır bulurm diye terzi işlerine girmemiştim hazırda dedğim gibi birparça bolero veriyorlar hem uyduruk hemde çok pahalıııı sonunda etek ve şık gömlek giymiştim tek kızkardeşim çok özenmiştim ama olmadı:59:nikahta çok şıktım ama:32:
şimdi sende grili dediğin tek grimi var renk olarak aslında daha ağır bence ozamn başörtünde tek renk olursa gri ve siyah tonları hakim olucakkk:34:yakınını düğünümü çok yakınsa çiçeklide olablir aslında üzerinede başörtün tek renk olmasın arada siyah bolere olcakya kırmızı beyazlı ipek eşarplardan oalbilri hatta bende mevcut sana göndereyimmii:52:
1.konunada akılma benimde mercimek geldi onu blendrda çektir tane kalmazki:51:nez or bişeymiş ya iyice zayıflarsın belkide ,süt olmuyasa ayrandamı olmuyo ozamann..düşünelim yarına kadarr:26:

biraz ara verdimm anam yaz yaz bitiremedinizz kızlar kesin dönüş yaptım aranızaaaaaa özledim siziii :32: :32: :32: :32: :32: :32:

yeni gelen çıtırlarıızda varmış baya hoşgeldiniz kızlarrrrrrrr:42: :42: :42: :42:

senaa kaptannnnnn ben geldimmmmmm aşkın bidanenen geldi gııııııı :37: :37: :37: :37:

sana o nu diyenin sen yüzünü çökertip yaşlandıraydın delümü neeeee:9: :9: :9: :9:

hoşgeldin bidenemmmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54: kıss bukadar özletme kendini yatakalara düşecektim nerdeyse :24::24::24:

senacım mercimek olmaz bence...sulu gıda olarak tavuk suyu çorba,muhallebi,komposto hastanede genellikle bunları veriyoruz.muhallebi ve kompostoyu az şekerle yap.bu sağlığın kiloyu haftaya dengelersin.kompostoyu sadece meyvaların şekeriyle kaynat aten meyvasını yemeyeceksin.meyva suyu gibi yani.tavuk suyunuda unla terbiye yap çokta güzel oluyor.

ablacım ben şekerli bişey yemek istemiyorum..komposto muhallebi meyvasuyu istemiyorum..sütte yasakmış öylemi..ne yicem ben ablacım yaa.kahvaltıyı nası yapcam..2 gün açmı kalıcam :5::5::5:
hangisini yaaa:27:bende yeni yorum yazdıydım şindi merak ettimmm:26::26:

kırmızılı olanı aldım cnm çünkü o daha güzeldi :34:

Son düzenleme:
:56::56::56:

sabah:
2dilim ekmek
peynir,domates,3 adet zeytin
maydanoz,nane

ara:
5 adet erik

öğle:
5 adet sarma(sarmayı çok yapmışım bitmedi atılmasındiye kaç gündür yiyorum eşimde sevmez bana kaldı malesef:17: )
2 adet patates kızartma cısssssss:17:
1 adet domates,1 adet salatalık
2 kaşık yoğurt
bir kepçe çorba

ara:
yine 5 adet erik

akşam:
2 adet sarma:60:
3 adet kuru kayısı

eve gidince soda limon bol yürüyüş leslie'cimle:21::21:

menümü yazayım bugüünm bomba gibi geçti 14:30 ve 17:30 arası spordaydım stres attım vallaaa:32::32:
uyanınca ılık ballı ,limonlu suuuu
kahvaltı :56:
1.5 dilim çavdar ekmek
peynir.3.5 zeytin çünkü küçüktü:1:
söğüş yeşilbiber,domat,salatalık..
2bardak çay
ara
bitki çayım(biberiye+funda+yeşil)
5ooml su
küçücük dondurma:14:
öğle:56:
barbunya yemeği 5kaşık (susuz tabiki yağsız olsun diye)içinde küçük patateslerde vardı ama bikaçtane
3yemek kaşığı pirinç pilavı(adam hasret kaldı sık yapmıyorum artık)
ARA::8::8:
GEÇ kaldım ama yerde mekiklerin birçok çeşidine bacak basen hareketleirne katıldım...
45dk.bantta yürüdüm sadece 3dakikası koşabildim :51:
25 dakika pisiklet,3o dk başka pisiklet
kol aletleriylede yaptım...
1litre su
sonna azpazara uğradım eşimde meyve alıcaktı benide aldı eve gelirken
6badem,1kurukayısı
akşam:56:
nesfit,azda yulaf ezmesi kattım sütle yedim mamamı:52:
buakşam meyve bol,sağolsun eşime bişey al dediğimde kıtlık olucak gibi çok alır :60:esnafa acır ayıp olur diyo azbişe alınırmı:60:
çünkü evde ordu yaşıyorr:73:
meyve çeşit çeşit almış daha bişey istemeyim diye herhalde ama 2şekerpare kayısı iri ama onlarada daha tat gelmemiş:50:diyetti yaniiii
3-4 tane çilekk,şimdide funda+yeşil çayımı içtim:7:işte bu içimde yanıyor yaa spor hararet yapıyor :8:çay yada neiçeyim dahaaa..........nasiii menüüü:56:

sabah:
2dilim ekmek
maydanoz,nane

ara:
5 adet erik

öğle:
5 adet sarma(sarmayı çok yapmışım bitmedi atılmasındiye kaç gündür yiyorum eşimde sevmez bana kaldı malesef:17: )
2 kaşık yoğurt
bir kepçe çorba

ara:
yine 5 adet erik

akşam:
3 adet kuru kayısı

kahvaltı güzel:46:öğlende ehhh işteee ama akşamında çok az kardeşimm:53:seni sarmacı seni sen yazmasan ben soracaktım artıkkk:20:geçen bende pişirdim arkdaşalradana zkaldı eşime bitir dedim oda lahanayı çok sever yedi ama allahtan azyaptım bilerekkkk:52:lesliyle saana mutluluklarrrrr:1:

maşallah hep büyütmüşsünüz bebekleri darısı başıma.gerçi zaman çabuk geçiyor. nerdeyse 5 aylık olacaklar.birşey söyledimmi anlıyolar.göz göze gelebiliyoruz.bir kızım bir oğlum var

nerelerdesin sennnn:20:merak ettim senii:31:oyy onların tam datlu zamanlarııı okadar küçükmüydü seninkilerr:26:mıncıkla benim içn kuzularıııı..hafta sonu gelseydi görümcem kayınvalidemde gidecez bebişiyle ,yavrum karaciğer nakli için büyüyecek ama iymiş tabi, sarılığı var hemde biliyosunki hasta yoksa onalr melek keyfide yerindeymiş..gideyim az bebek hasretimi dindireyimmm:55:ayın 8inde 4bitip 5 aya girecek...

kahvaltı güzel:46:öğlende ehhh işteee ama akşamında çok az kardeşimm:53:seni sarmacı seni sen yazmasan ben soracaktım artıkkk:20:geçen bende pişirdim arkdaşalradana zkaldı eşime bitir dedim oda lahanayı çok sever yedi ama allahtan azyaptım bilerekkkk:52:lesliyle saana mutluluklarrrrr:1:
yinemi emrah moduna geçmişim ben:60:ama öğlen fazla kaçtı gibi geldi akşamı kıstım:17:ölecekmiyim yoksam açlıktan bu acı gerçeği saklamayın benden:9:

menümü yazayım bugüünm bomba gibi geçti 14:30 ve 17:30 arası spordaydım stres attım vallaaa:32::32:
1.5 dilim çavdar ekmek
2bardak çay
ara
5ooml su
barbunya yemeği 5kaşık (susuz tabiki yağsız olsun diye)içinde küçük patateslerde vardı ama bikaçtane
GEÇ kaldım ama yerde mekiklerin birçok çeşidine bacak basen hareketleirne katıldım...
1litre su
6badem,1kurukayısı
buakşam meyve bol,sağolsun eşime bişey al dediğimde kıtlık olucak gibi çok alır :60:esnafa acır ayıp olur diyo azbişe alınırmı:60:
meyve çeşit çeşit almış daha bişey istemeyim diye herhalde ama 2şekerpare kayısı iri ama onlarada daha tat gelmemiş:50:diyetti yaniiii
3-4 tane çilekk,şimdide funda+yeşil çayımı içtim:7:işte bu içimde yanıyor yaa spor hararet yapıyor :8:çay yada neiçeyim dahaaa..........nasiii menüüü:56:

senin mönü güzel gibi doydunmu bari:52:

hoşgeldin bidenemmmmmmmmmmmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54: kıss bukadar özletme kendini yatakalara düşecektim nerdeyse :24::24::24:

oyy oyy oyyy :4: :4: :4: :4:

ablacım ben şekerli bişey yemek istemiyorum..komposto muhallebi meyvasuyu istemiyorum..sütte yasakmış öylemi..ne yicem ben ablacım yaa.kahvaltıyı nası yapcam..2 gün açmı kalıcam :5::5::5:

cnm kompostuyu şekersiz iç yaban mersinli yap şeker veriyo istersen öle dene bi

kırmızılı olanı aldım cnm çünkü o daha güzeldi :34:

kırmıız olsun üç kuruş fazla olsunnn :34: :34: yakışır çıtırıma

Sabah gec uyandıgım ıcın kahvaltı yapmadım :5:

Öglen
1 kase nesfit
1 tane actıvıa yogurt

Ara
1 dilim karpuz
Diyet biskuvi

Aksam
1 tabak corba
1 er tane kabak ve bıber dolması
salata

İsten ayrıldıgım ıcın butun gun evdeyım ama benım tek sorunum :17:spor yapmaya usenıyorum :84:

senin mönü güzel gibi doydunmu bari:52:

ooo patladım valla :52::52:hele öğlen hem barbunya hem pilav beni akşam 5e kadar tuttu yani okadar güç harcadım..şimdi benimde size danışmam var:60:
gündüz sordum ama araya kaynadı hem kılavuz,sen,senada yoktu zatenn:51:
sporu gündüzmü gecemi demiştim yani saatler şöyle hoca 2seanstata çalıştıırıyorr:34:
14 ve 17 arasımı daha etkili yoksa 17:30 ve 20:00 arasımı hangisnde daha çabuk ve etkili küçülürümm:1:
2haftadrı gündüze dönmüştüm tabi geçen hafta azgittim ama:15:napıyım bazen gececi bazende gündüzcümüü 20günüm kaldı zatennnn:53:

1.5 dilim çavdar ekmek
2bardak çay
ara
5ooml su
1litre su
6badem,1kurukayısı
mükemmelsin ,hem spor hemde menü açısından:46::46:

sabah:
2dilim ekmek
maydanoz,nane

ara:
5 adet erik

öğle:
2 kaşık yoğurt
bir kepçe çorba

ara:
yine 5 adet erik

akşam:
3 adet kuru kayısı

keşke akşamki sarma olmasaydı ama güzel menü beğendim:46::46:

hoşgeldin cadıııııı....sadece senaya selam hıııııı:47::47:yerim ben seni huuuuuu:27::27:
dengesizciiiimmm :44: biz sen,i dengeleriz hoşgeldin :16:

akşam mutlaka bişeyler ye cnm öqün atlama :34:

gel canım bugün mutlu günümdeyim geri çevirmiyim şimdii :24::24:

hemde nasıllllll:nazar::nazar: 38 bedene çok rahat giriyorum..eteklerim zati 38di elbisede 38 oldu uçuyom sevinçtennnn oleyyyyyyyyyyy:124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

erginsena tesekkur ederım hosbulduk :54:

Zayıflama konusunda butun onerılerınızı beklıyorum :87:

derya açmı kalıcam cnm ben yaa.sadece sıvı gıdayla beslenme gerekiyor yarından itibaren..herşey yasak ya ne yicem beeeeeennnnnnnn:84::84::84::84: 2.5 gün dile kolayy:14::14::14:

Back
X