70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uykum gelmişken fırsatı kaçırmadan uyumak en doğrusu olur hepinize ii geceler hayırlı sahur ve kolay oruç diliyorum :64:

merhabalar...

İftarda bir kase domates çorbası 2 y.k patlıcan yemeği(ekmeksiz) 3yk da mercimekli bulgur pilavı yedim ve malesef bir buçuk saat önce dondurma yedimm:( sahurda da annem pizza yapacak acaba yesem mi yemesem mii:( spor desennn yok Allahın koyduğu taş gibi oturuyorum zaten gece 4 te yatıp gundüz 3 te kalkıyorummm :(( düzen 0..Bir okul açılsaydı

eline sağlık güzel yapmış yemişin olur öyle kaçamaklar ama benimki kaçamak değil direk alışkanlık oldu :47: kilo vermekte istemiyorum bu ara aldığım düğünlük elbise çok bollaşmasın diye :60::60: yerimde sayayım yeter ama böyle yeme sistemiyle almasamda psikolojik olarak rahat hissetmiyorum kendimi :50::50: yoksa gün içinde genel yaşantıma göre daha hareketliyim.saolsun annem taksit taksit isteklerde bulunur bekler oturayım ondan sonra iş buyurur tekrar otururum yenisini söyler :24::24: haliyle spor olmuş oluyor günde en az 2-3 kere tüm evi siliyorum iftara hazırlık yapıyorum vs.durumu dengeliyorum ama dedimya çok yedim psikolojisi insanı kötü hissediriyor :18::18:
oh oh oh hamarat kız seni maşallah,,ne diyim gerçektende çok yedim psikolojisi bendede var kötü hissetme alışkanlık oldu,her zararlı bişey yediğimde pişman oluyorum,,dün mesela iki cips attım ağzıma sonra çiğnemeden eriyoya,tyutmadım 4tane daha yedim bi 4tane daha çiğnedim çiğnedim ama rahat olamam yutarsam gittim tükürdüm,böyle şeylerde alışkanlık oldu bende iimi ediyorum bilmem ama bi anlık nefsime bu şekilde engel oluyorum nasıl olsa iş ağızda bitiyo keyif ağızda başlıyo,yutmasamda oluyo yani yutmuş kadar oluyorum:64:
Hepsini yemiş olamazsın dimiiiiiii :52::52::52::52::52:
Bence bunlar sana sahurda da yeterrr. Dediğin gibi haydi yeşil çayy içmeyee marrşş marş..
Azcık da mekik çeksen süper olur. Hedefine az kaldıııı yapma kendine bunu.
Hem ben sizi örnek alıyorum :1:
yedim valla,sahur yapmıycam zaten canım regl olduğum için,şuan yeşil çayımınıda içmeye başladım artı 2.5 lt su bitti yatana kadar 1lt daha içsem kazasız atlatırım bugünü inş.sen örnek almaya devam et bizi canım ben hep böyle değilim,böyle olsaydım bukadar kilo vermiş gözükmezdim,aklıma gelmişken çizelgemi yenilememişim daha:52:
Kısçeler yaa Aralık ayına kadar 5 rakamını görür müyüm acep? :2::2:
Moralim bozuk hala 7gillerdeyimm:14::43:
Doğum günümde bari 69.9 olsammm :43::43:

çok azmedersen olur heralde ama hesaplamam lazım haftada 11kilo versen ozamana kadar kaç kilo gitmiş oluyo:97:

Son düzenleme:
ay okudum okudum bir sürü alıntı yapmıştım bana bir hal geldi sildim hepsini :9:

yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş :3: yaşadıklarınızı yaşayarak kilo verdik sizden farkımız yok çünkü hala vermek için ya da almamak için çabalıyoruz.. yeri geldi yepimiz verdik yeri geldi hepimiz tıkandık ama yılmadık.. yeri geldi motive ettik yeri geldi dost olduk acıyı söyledik eleştirdik.. ama hepimiz iyi kötü az çok hedeflerimize yol alır olduk.. siz de katılın, yola beraber devam edelim :112: siz de yapabirsiniz canınızı sıkmayın hepimiz şişkoyduk şimdi daha zayıf şişkolarız :9:

merhabalar...

İftarda bir kase domates çorbası 2 y.k patlıcan yemeği(ekmeksiz) 3yk da mercimekli bulgur pilavı yedim ve malesef bir buçuk saat önce dondurma yedimm:( sahurda da annem pizza yapacak acaba yesem mi yemesem mii:( spor desennn yok Allahın koyduğu taş gibi oturuyorum zaten gece 4 te yatıp gundüz 3 te kalkıyorummm :(( düzen 0..Bir okul açılsaydı
canım iftar menün gayet güzel,sahurda pizza yeme bence yada tadımlık yiyebilrsin fazla kaçırma çok güzel başlamışsın devam et :34:
ay okudum okudum bir sürü alıntı yapmıştım bana bir hal geldi sildim hepsini :9:

yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş :3: yaşadıklarınızı yaşayarak kilo verdik sizden farkımız yok çünkü hala vermek için ya da almamak için çabalıyoruz.. yeri geldi yepimiz verdik yeri geldi hepimiz tıkandık ama yılmadık.. yeri geldi motive ettik yeri geldi dost olduk acıyı söyledik eleştirdik.. ama hepimiz iyi kötü az çok hedeflerimize yol alır olduk.. siz de katılın, yola beraber devam edelim :112: siz de yapabirsiniz canınızı sıkmayın hepimiz şişkoyduk şimdi daha zayıf şişkolarız :9:

kız şu verdiğin çaylar ne mübarek şeylermiş öyle nerden alıyoz peki onları ikisinide alacam ben,ödem atıyomuş biri,diğeride sindirmemize yardımmı ediyomuş neymiş pek iipek:9:

Bir kadın bunalıma girince, "Bunalım, Bunaalım, Bunu aliim, bunu alayım, bunu da alayım, bunu al bunu, al bunu da, bunu da..."
Bu da erkeğin bunalımı; Bunalım, bunalımdan çıkayım, çıkayım, bunla çıkayım, bunla da çıkayım, onla da çıkayım, hepsiyle çıkayım...
haha .çok güldüm....
yok yaa ben oldum olası çok sık yapmazdım ama busene bende çok az yapıyorum eşime bile..
o zaman size yeni yaşam şeklinizde mutluluklar canımmm...
saol balım senı deaynı yaşam biçimine beklerız..

yeşimmmmmm süper olmuşsun maşş..

senacım maaşallahın var haaa..

charm arkdaşım sende belenay gibi az yiyendin değilmi takılırdık size..bence listen gayet iyi
,oruçsun ve sen bunları hakettin yani...
ayşebahar ..ya yan apartmanın altına fırın açılsa napardın..her akşam mis kokular geliyor..ben baktım 2gün yiyorum eşim bu akşamda almış gelmiş..dedim sen banadüşmanmısın...diyoki"yaşasın kötülük"..ama birparça yedim...
zaten reglden dolayı fazla kanamadan iftar zamnı başım döndü,halsizdim sonra eşim teravihe giderken bi üşüme geldi cam kapı kapalı bi uyumuşum sancıyla 1.5 saat..
bi uyandım ahvasızlıktan terlemişim:)))
canım sende ye hamielsin ama huyunu biliyosan artık daha bilinçlisin sonra uğraşmak var..dikkat ederisn yaa bidaha 90 olmak istemezsin sen...akıllısınnn:21:

kız şu verdiğin çaylar ne mübarek şeylermiş öyle nerden alıyoz peki onları ikisinide alacam ben,ödem atıyomuş biri,diğeride sindirmemize yardımmı ediyomuş neymiş pek iipek:9:

öyle mübarektir verdiklerim işte :9: öüyük marketlerde oluyor genelde.. carrefour, mopaş, migros ta gördüm şimdiye kadar ama bu çeşitleri pek kalmıyor sanırım. ne kadar büyük markete gidesen o kadar bulma şansın çok yani :34:

İyi akşamlar kızlar...
Keyifler yerinde şöyle baktım okudum geldim...
Süpersiniz Allah nazardan korusun...
Ben bildiğiniz gibi..

Bu Ramazan pidelerini çok yiyorum
hele sıcak sıcak kokuyor ya kızlar
of ya ne yapacağım bilmiyorum...
üzeri susamlı böyle....

çözüm önerisi olan var mı

benim var :3: bebiş istiyordur biraz da, üzme kırma ye gitsin.. daha dün bile bir oturuşta bitanesini bitiren biri olarak rahatlıkla ye diyorum çünkü sen zaten dozunu çok kaçırmazsın sanıyorum. hem ramazan pidesi harika bir şey.. ha her zaman bulsak da yemesek tamam da 12 ayda bir çıkıyor böyle güzel tazecik sıcacık.. benim naçizane fikrim; çok sıkmayalım boğazımızı böyle ender rastladığımız lezzetlerde.. en olmadı ne yaparız? her zaman yiyebileceğimiz şeylerden kısarız.. yani bence :101:

canım iftar menün gayet güzel,sahurda pizza yeme bence yada tadımlık yiyebilrsin fazla kaçırma çok güzel başlamışsın devam et :34:

hangi caylar ya ben kacirmisim banada söyleyin :61::96::96:

bugunku menum:

Sehriye corbasi

az birsey sulu köfte

uc kasik pirinc pilavi

bir porsiyon tirit

salata

cok az yufka ekmegi ve yine cok az birsey kömbe

bir saat sonra iki tane kinder sut dilimi

ve bitane danone cikolatali yogurt

:4::4::4::4: biliyorum kiza bilirsiniz cok olmus demi :4::4::4: hakkettim

Son düzenleme:
beklerim isteyen herkez gelebilir,gelmiş geçmiş en çok fotosunu ben koydum sanırsam her türlü yoruma açık değilim,dermişim:60::60::60::60:

Back
X