70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hobiye dönüşmedi mi:53:anlattıgına göre dolabın bıel var onlar ıcın senınkı koleksıyona dönmüş kız:9:beklıyoruz merakla

300 oje o dolabın içinde bit kadar kaldı :27: kendimden utandım yaa napim :1::1: biraz daha alayımda öyle foto çekeyim dedim di :26:

ama sustumm :52::52:

Bide öperim :38:

Günaydın kızçelerrrrrrrr :3::3:

Ay bugün çok mutluyum :32: :32: tabi siz kilo verdim sanıcaksınız ama değil :1::1: yeni iki tane oje sipariş ettim beğendiğim

kolleksiyondan :69: bugün elimde olacaklar inşallahhhhh :21::21: :12:

Allah mutluluğunu daim etsin canım.:38:
ayy nafffffff senin şu oce merakın mestediyo beni benimde canım çekiyo sonra ama süremiyomki namaz kıldığım için içim geçiyooo:37:sürde fotonu koy balkalım canım.:12::12:
günaydın herkeslere...:42::42:

300 oje o dolabın içinde bit kadar kaldı :27: kendimden utandım yaa napim :1::1: biraz daha alayımda öyle foto çekeyim dedim di :26:

dolabı az küççük alcakmısın demek ki:1: bende öpüyom:70:
ayy nafffffff senin şu oce merakın mestediyo beni benimde canım çekiyo sonra ama süremiyomki namaz kıldığım için içim geçiyooo:37:sürde fotonu koy balkalım canım.:12::12:

günaydın canımm:16:

Aminn cümlemizin canım :38:

Regl dönemlerinde sür şekerim sende :23::23: fotoğraf makinam yokki ya :25: telefonunda yakın çekimi berbat :31: ama şekil yaptığım

bigün annemlerin makinayla filan çekerim olmazsa :27::27:

Tamamdır resimlerini bekliyoruz ama hepsinin.:27:

Timam :27:

dolabı az küççük alcakmısın demek ki:1: bende öpüyom:70:

günaydın canımm:16:

Haklısın canım :1::1:

Mutfak masraflarından arttırdın da oje mi aldın gene :60::60:
Bizim patronun karısı 3-4 yıl önce kendine son model pahalı bi araba almış.
Herkese de mutfak masrafından kıstım öyle aldım diyomuş aklıma o geldi ne alakaysa:60::60:
Güle güle kullan ocelerini:27:

Super espiri yapmis kadin ama:9:

sibeeeeeel kuzum ben dedim arada birilerini unuttum diye nasılsın canım

:1::1:

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin cnm :emir_bebek::emir_bebek: :nazar::nazar:
sağol canım amiiin darısı bu topikteki bebek isteyenlerin başına

oyy oyy sımdı bı tane cadı mı gelıyo yanı teyzosu yesın onu:emir_bebek::nazar: bende ınan gecen gun düşündüm sen benım gıbı mayıs annesı olcan ya dedım ne kadar oldu kendı hamılelıgımden düşündüm karnı belırgınlesmıstır dıye hatta sey düşündüm bı ara bı rısk var felan dıyosun kıst mı neydı ınsallah yoktur dedım saglıcakla kavusursun bebısıne canım beklıyoz senı ama az kılo alcam dıye vıtamınsızde bırakma hem kendını hem kızını ısım düşündün mü bakım.gel arada özletme kendını:38:
sağol arcak canım benim geliyor bir cadı hemde ne cadı :1:riskimiz devam ediyor ama korkulacak bişey yok şimdilik dedi doktor bakalım sağlıcakla gelsin bal kızımda birde hep aklımdasınız inan uzun zaman giremedim bide işler yoğun öle takılıp kalamıyorum bazen açık kalıyor site unutuyorum saatlerce öle kalıyor bu diyetin ve callenin çok faydası oldu bana sadece göbeğim çıktı kalçalar falan büyümedi benim az kilo alma gibi takıntım yok da iştahım yok hiç zorluyorum kendimi ama ilerde düzelir diyorlar 7-8 aylık oldumu gör kiloyu diyorlar eh napalım verdiklerimi bile alsam bana yeter üstüne eklemeyeyimde:1:

Anaaaaa Beleenaayyy gelmişşş...:52::52::52::52:
Bamyaa meğersemm kısçeymişşşşşş :52::52:
Yiirr onu mywish tiyzesiiiii :52::52:
Çok sevindim Belenaycım iyi olmana ara ara bakıyordum sana bayadır girmiyordun msj falan atmıştım hatta.
Allah balkıssçeni ve seni korusun canım.
4.5 ayda 2 kg bence süper.
Şayet ben hamile kalsam garanti 7 kg almıştım.:52::52:
Öpüyorum kocaman sizi.:16:
Arada uğra haber ver bizee anam zaman ne çabuk geçiyo 4.5 ay olmuş daha dün gibi.
Bebişin resimleri gelir artık yakında.:27:
ya bamya bamya oldu kısçe :1:kız ne çabuğu gel bide bana sor 4,5 ayı geçmek bilmiyor :1:sen nasılsın canım ya mesajını yeni okudum ağol tatlım senide çıtır gelin yapıcaz inşallah
hele bebiş dosun eklerim resimleri teyzesi ayy rabbim nasip etsin o günleride inşallah

Merhaba kizlar :3: cok uyudum cok :52:bu ne ya nerdeyse 24 saat uyu deseler uyuyacam :27: aksam 9 da yattim 10.30 da kalkdim :9:
Eve geldim bu ceyar beni deli edicek :57: şirket telefonunu ofiste bıraktım özellikle aramasınlar diye adam kalktı şahsi cebimden aradı :53: neymiş iki tane çek varmış noldu hallettinmi dedi bende böyle kaldım :53: iki gündür

kafa mı bıraktın dicektim demedim :43: unuttum çekleri ödemeyi :53: yarın ona bak dedi tmm dedim kapadım :31:

Sonra aklıma geldi :28: o bankanın şifresi cebime geliyodu :23: hemen evden bağlandım bankaya :27: baktım çekler ek hesaptan çekilmiş sadece bakiye eksiye düşmüş yani karşılıksız yememişler :52::52:

Hemen geri aradım çekler karşılıksız yememiş sadece hesap eksiye düşmüş merak etmeyin diye :51: kem küm ık mık yarın halledelim dedi kapadık :60:

Yarın kalkar da bana derse ek hesap faizi diye dicem kes hesabımdan :51: para dediğin elinin kiridir ceyar dicem :51: :60:

Yazdım yine akşam akşam :60:

Neyse kızçeler anlatayım dedim size :26: hava yağmurlu bide İzmirde deprem alarmı var :53: kocamda yok evde yalnızım :26: neyse tırsma NaF tırsma :26: Kuzey başladıııı :52::52: Ben kaçar :16::10:
o ceyar i evire cevire dövmek gerek :27:
kizlar doktora gitcem dedimya gittik ve doktor ultrasonda bakti ve tertemiz hicbisey yok iltihap felan yok dedi sonra biraz kan gozukuyo ama o herseyden olabilir dedi iste agir kaldirmakta felan soyledi birsuru sey hamilede olabilir ama daha ultrasonda gozukmez dedi ve sonra isteseniz idrartesti yapariz bakariz dedi ve karsiliginda 10euro istedi eger onda cikarsa ozaman bakariz napicagimiza dedi esimde yok yaptirmiycaz dedi evde birsuru testim var ne ona para vercem dedi ben toplu internetten aliyorum testleri enson 25tane almistim eve geldim test yaptim ve ikinci cizgi cok hafif cikti bikac saat sonra tekrarladim ve ikinci cizgi birazdaha belirgin cikti ve inanamiyorum nasil olur diyorum daha regli biteli bir hafta oldu simdi bikacgun bekleyip testi yeniden yapicam ya simdi benneyapicam migrenimde azdi dusunmekten olabilirmiki
bende merak ettim canim noldu acaba :26:
ecrin29 canım hakkında hayırlısı inş. bende yıldır uğraşıyodum nasip olmadı bıraktım kilolarla boğuşuyorum şimdi inş. istediğin bi hamileliktir
KIZLAR ÇOK HASTAYIM BÜTÜN GECE UYUMADIM BOĞAZIMDA TAŞ VAR SANKİ BOĞAZIM KULAKLARIM GÖZLERİM HERYERİM AĞRIYO SABAH SICK SUYLA YIKANDIM ÇORBA İÇTİM ÇAY İÇTİM BİRAZYUMUŞADI MUAYENE OLCAM BİRAZDAN BAKALIM ÖPÜYORUM SİZİ:2::2::2::2:

Günaydın kızlaarr :)

günaydın orticim gecmiş olsun aynen benim de boğazım öyle
sabah ballı sıcak su içtim gelmeden kalori malori napayım çok kötüydüm
götürüyorum ballı şeyleri valla :26: zaten regl olcm kasıkalrım sızlamaya başladı
puuff puff yarın tartıda da fazla çıkıcam biliyorum da yani hem de en az 1 kg :(

geçmiş olsun canım.benimde öksürük keasilmedi yaaa.sabaha kadar takır takır öksürdüm uyuyamadım bile.neyse gidiyimde az uyuyum kızım uyurken.

gecmis olsun kizlar :29:
bende de var o ıstek canım hele gecen hafta reglken sarıldım cıkolataya gofrete:1: bu hafta o kadar deıl ama oruc tutuyorum ıftardan sonra oluyo bu sefer o ıstek dün ablama gıttım 2 kase asure 2 tane de tulumba yedim:17: ablam dıyo 700 kalorı oldu dıye :1:

aaa kız hamile misin:52::52: ben taa regl olmadan anlamıstım sana demıstım sen test yapmıstın o zaman cıkmamıstı sonrada regl oldun zaten hayırlısı olsun bencede büyük ihtimal hamılesın canım:49:

cok gecmıs olsun canım:34:

Hepinize günaydın mutlu günler kızlar:16::16::16:

ben bu hafta hıc tartılmadım oruc tutuyorum dıye yarın nası yapsam kı aksam az bısey yeyıp yatsam sahura kalmasam da sabah oyle tartılsam barii:44:
allah kabul etsin orucunu canim :16: orucda hep aksam tartiliyorduk acmadan önce öyle mi yapsan acaba :44:
günaydınlar herkeseeee :16::16:

geldim ama gıtcem yıen durusup gelıcemm :66: hava yagmurlu, pöfff hıc sevmıyorummm bu havaları:31:

gelince gorusuruz inş, öpüldünüz bağğyanlar :1::54:
hadi gel durusup da canim seni de göremiyom ne zamandir özledin :54:
Çok sağolun kızlar. Çok kötü salgın var dikkat etmek lazım..
Dünde erken çıktım işten. Bugün daha iyi gibiyim. İğne rahatlattı biraz.
Cuma ya da az kaldı napıcam ben ya :( peff
gecmis olsun canim :29:
Günaydın kızçelerrrrrrrr :3::3:

Ay bugün çok mutluyum :32: :32: tabi siz kilo verdim sanıcaksınız ama değil :1::1: yeni iki tane oje sipariş ettim beğendiğim

kolleksiyondan :69: bugün elimde olacaklar inşallahhhhh :21::21: :12:
:9: oje ci seni :23: bende de incik boncuk takintisi var sahte lerden annem hep derdin seni alan yasadi altin sevmiyorsun :35:sana sakiz makinasindan biriki lastik bileklik alsin yeter diye :37:
merhaba çıtır hatunlar nasılsınız bakalım sizi unuttuğumu sanıyorsunuz ama sanmayın unutmadım hep aklımdasınız uzun zamandır siteye giremedim gweldim ve çıtırlar ne alemde bakayım dedim özledim sizleri kilolar ne alemde çıtır olma yolundaki hedef nasıl gidiyor ben iki kilocuk almanın mutluluğunu yaşıyorum kilo alırken sevinen içinizde bi ben varım herhalde:1: bu arada benim kızım olacak teyzeleri haber vereyim dedim doğum sonrası bende aranızda olucam kilolardan kurtulmak için şimdilik alma yolunda ilerliyorum eşim eskiden yeme diye kavga ederdi şimdide yemiyorum diye kavga ediyor ben az kilo aldım diye seviniyorum o ise kızıyor ye ye diye ayy ne güzel bi duygu eşimin ye ye demesi:60:4,5aylık olduk ve iki kilo iyi sanırım dimi çıtırlar umarım hep böyle istikrarlı gideerim
bu arada mywişim sen nasılsın bamya ve ben öpüyoruz seni
kdr canım senide özledim sohbetini özledim sen ne alemdesin iyi olduğunu bildir kız
gereği düşünüldü callen maduru çıtır sen nasılsın bakalım
kaptanım geçmişe bakmadım ama hedefe ulaşmışsındır inşallah ve koruma programına geçmişsindir azimli kaptan senii iş buldunmu inşallah herşey gönlünce olsun
arcak sen nasılsın canım oğlun nasıl öpüyorum sizi
charm canım sen nasılsın özledim senin mönüleri mönü idolüm benim:1:
triendy çıtır anee nasılsın doğumdan sonra bende senin gibi olmak istiyom tiyoları alırım artık senden
ayşecim geliyormu bilmiyorum ama o koca göbekli güzel çıtır annişi merak ettim doğumu yaklaşmıştır onun öyle tahmin ediyorum
leguim sen nasılsın senin resimlerine bakıp bakıp gaza geldim hep şükür 15 kilo gitmişti şimdi ne kadarı geri gelecek bilmiyorum ama doğumdan sonra nasipse tekrar aranızdayım
hafızayı zorluyorum başka kimler vardı diye bak yine unuttuklarım var biliyorum ama hepinizi seviyorum kusuruma bakmayın emi

fırsat buldukça uğramaya çalışırım hepinize bol eksili az kalorili günler diliyorum en çıtır topik bizim topik:1:

:16::16::16:
ay ne tatli canim benim :54:kiz olcak fistik :emir_bebek::nazar: 4.5 ay olmus masallah ya nekadar cabuk geciyor zaman tez zamanda kucagina alirsin findik kurdunu isallah canim :54:
ay kızlar komik ve zor bir durumla karşı karşıyayım yazayım size dedim. ya işyerinde tuvaletteki sular donmuş:1::1::1:
ben ne etcem şimdi akşama kadar tutacam mı :52:
ay sıkıştım ama bir damla su akmıyo:52::52::52:
tuvaletin ortasına ateş mi yaksak ne :52::52::52:
ay gülüyom ağlanacak halime. etrafta biryer de yok :52:

:53::53:

sibeeeeeel kuzum ben dedim arada birilerini unuttum diye nasılsın canım

sağol canım amiiin darısı bu topikteki bebek isteyenlerin başına

sağol arcak canım benim geliyor bir cadı hemde ne cadı :1:riskimiz devam ediyor ama korkulacak bişey yok şimdilik dedi doktor bakalım sağlıcakla gelsin bal kızımda birde hep aklımdasınız inan uzun zaman giremedim bide işler yoğun öle takılıp kalamıyorum bazen açık kalıyor site unutuyorum saatlerce öle kalıyor bu diyetin ve callenin çok faydası oldu bana sadece göbeğim çıktı kalçalar falan büyümedi benim az kilo alma gibi takıntım yok da iştahım yok hiç zorluyorum kendimi ama ilerde düzelir diyorlar 7-8 aylık oldumu gör kiloyu diyorlar eh napalım verdiklerimi bile alsam bana yeter üstüne eklemeyeyimde:1:

ya bamya bamya oldu kısçe :1:kız ne çabuğu gel bide bana sor 4,5 ayı geçmek bilmiyor :1:sen nasılsın canım ya mesajını yeni okudum ağol tatlım senide çıtır gelin yapıcaz inşallah
hele bebiş dosun eklerim resimleri teyzesi ayy rabbim nasip etsin o günleride inşallah

iyiyim canim benim sagol :54: bak gör hayirlisiyla gelsin bebis:nazar: sonra bi bakmissin pesinde arkanda kosusturuyor :9: cok cabuk geciyor zaman cok :31: benim oglisin ki okadar cabuk gecti sanki simdi bakiyorumda ne ara böyle büyüdü diye :31:

günaydıınbn kızzllaar herkeşlereee :21::21::21:

canım eğer hala indiremediysen msn adresini at özelden msn den yollim videoyu sana para verme boşunaaa :34:

tv 8 indirme linkini banada yollar mısınn ?
ay sağol canım akşam bakayım. msn yok evdeki bilgisayarda kurmayı deneyeyim o yaşlıda biraz kaldıramıyo ablası kurabilirsem sana msj atarım
yaaa sakin tutma kendini saliver gitsin diycem:1: de olmaz simdi.hakikaten yakinlarda biyerde hic wc yokmu yaaa???bence sen o binadan hemen cik ve yan binaya gir ,ilk gordugun tuvalete dallll :9::9:
hihi valla tüm katları gezdim hayır wcler hep kilitli birde anahtarları istemek lazım :9:nitekim sonunda kapısı açık suyu akan biryer buldum şeyettim:17: rahatladım ama artık bugün korkudan az su içerim gibi. :52::52::52:

naf ojeler hayırlı olsun.. ay ben de iyi alıştım herşeyi netten alıyom. makyaj malzemeleri, temizlik ürünleri, kitap , kıyafet en son bomba da bugün bir site buldum çeşit çeşit mum ve ev de mum yapma kitleri satıro. bir tane evde mum yapma kiti aldım. can sıkıntısından hobi ediniyoz işte. renk renk mumlar yapacam :52::52::52:
birde hammadde ürünleri satan bir site keşfettim aradan da doğal yağlardan alacam saç dökülmesi için kendime kür yapacam. saç dök. için kullandığınız yağlar var mı isimlerini yazın da onlarıda alayım valla saç kalmadı kafada:52: yalnız bu alışverişler bütcemi iyi sallıyo :52::52:
ha hediye falan işlerinide netten hallediyom hep. böyle ıvırzıvır küçük ev gereçleri, pratik aletler falan seveniniz varsa bir site var ismini burda yazmayam atılırım topikten :52: şiddetle öneririm. hatta bana mail adresi atarsanız size davet yollayayım .
naf bak o sitede uzun süredir görüyom tırnak süsleme setleri var alacam da oje sürmem pek ondan almadım ama senin çok hoşuna gider.:52::52:
ay biri beni durdursun:20::20::20: bu internet fena hastalık oldu bende...:27::27::27:

merhaba çıtır hatunlar nasılsınız bakalım sizi unuttuğumu sanıyorsunuz ama sanmayın unutmadım hep aklımdasınız uzun zamandır siteye giremedim gweldim ve çıtırlar ne alemde bakayım dedim özledim sizleri kilolar ne alemde çıtır olma yolundaki hedef nasıl gidiyor ben iki kilocuk almanın mutluluğunu yaşıyorum kilo alırken sevinen içinizde bi ben varım herhalde:1: bu arada benim kızım olacak teyzeleri haber vereyim dedim doğum sonrası bende aranızda olucam kilolardan kurtulmak için şimdilik alma yolunda ilerliyorum eşim eskiden yeme diye kavga ederdi şimdide yemiyorum diye kavga ediyor ben az kilo aldım diye seviniyorum o ise kızıyor ye ye diye ayy ne güzel bi duygu eşimin ye ye demesi:60:4,5aylık olduk ve iki kilo iyi sanırım dimi çıtırlar umarım hep böyle istikrarlı gideerim
kdr canım senide özledim sohbetini özledim sen ne alemdesin iyi olduğunu bildir kız
kaptanım geçmişe bakmadım ama hedefe ulaşmışsındır inşallah ve koruma programına geçmişsindir azimli kaptan senii iş buldunmu inşallah herşey gönlünce olsun
triendy çıtır anee nasılsın doğumdan sonra bende senin gibi olmak istiyom tiyoları alırım artık senden
ayşecim geliyormu bilmiyorum ama o koca göbekli güzel çıtır annişi merak ettim doğumu yaklaşmıştır onun öyle tahmin ediyorum
leguim sen nasılsın senin resimlerine bakıp bakıp gaza geldim hep şükür 15 kilo gitmişti şimdi ne kadarı geri gelecek bilmiyorum ama doğumdan sonra nasipse tekrar aranızdayım
hafızayı zorluyorum başka kimler vardı diye bak yine unuttuklarım var biliyorum ama hepinizi seviyorum kusuruma bakmayın emi

fırsat buldukça uğramaya çalışırım hepinize bol eksili az kalorili günler diliyorum en çıtır topik bizim topik:1:

Hoşgeldııınnn canımmm.... :70::70:
Bız ıyıyız cok sukur, haberler senden... sen nasılsın ? :16:
Demek balkızın gelıyor heee... :emir_bebek: yerler onu yerler... :38: Allah'ım saglıkla kucagına almanı nasıp etsın guzel gunlerını gostersın ınsallah...... :16::16:

Kızlaarr... :52:
Yarın bizim evlilik yıldönümüzz.... :52: ne yapsam dıye kara kara dusunuyorum..
bilmiyorum eşimin bir planı var mı ama... gece ay tanısma yıldonumumuzde esım bana bır suprız yapmıstı bırseyler duzenlemıs oysakı ben unutmustum.. :50:
Bu seferde benım bırseyler yapmam lazım ama ne olabılır.. evde yapamam galıba cunku oglusu babanneye bırakmamız gerek onlarda karsı yakada... dısarda yaparsam ancak uygun olur..
Ne olur bır fıkır verın valla zamanımda cok az ne yapsam ne yapsaaammm ?? :52::52:

belenaaaaaaaaaay :16::16: hiçte unutmaz boyle kimseleri süpersin canımm valla:70: 2 kılocuk mu aldın sadece :52: nası becerdın bunu, bakalım inş bebegını sagasaglım kucagına alıncaya kadar boyle hersey yolunda gıder :emir_bebek: hamılelıkte az kılo almanın sırlarını bız anne adayları ıcın anlatırsınnn :1: Allah bı avaz dogurmayı nasıp etsın sana ve tum ısteyenşere bu mutlulugu yasatsın inşallahhh :emir_bebek: kendıne de bebıse de cok dıkkat et :21:

bu rada ben callene, callen bana küsss elektrık alamadık bırbırımızdennn o yuzden hala koca popomla gezıyorummm:9:

Mutfak masraflarından arttırdın da oje mi aldın gene :60::60:
Bizim patronun karısı 3-4 yıl önce kendine son model pahalı bi araba almış.
Herkese de mutfak masrafından kıstım öyle aldım diyomuş aklıma o geldi ne alakaysa:60::60:
Güle güle kullan ocelerini:27:

o nası bı mutfak masrafıymış :53: askerı tabur için filan mı yemek yapıyodu acaba karısı :9: banane banane ben de masraflarında kısılınca bı araba alcak bı mutfak ıstıyorummmmmm :60:

Ahahahah :60::60:

Boğazımdan kısamam ben şekerim :60: zaten tipimden de belli kısmadığım :60::60:

Harçlıklarımdan arttırdım da aldım :27: südyenbank :23:

Kocişim duysa yir beni yirrrrr :56::56:

Sağol bu arada msnden göstertirim :69:

ocelerını bızle patlasmazsan kocişine ispikleyeriz haaa :1:

300 ojeee :52: parfümericilerin oje standlarında o kadar oje olmuyo sen hala bit kdr kaldı dıyosun; duvardan duvara dolap mı yaptırdın acabaaa :9::9:

Merhaba kizlar :3: cok uyudum cok :52:bu ne ya nerdeyse 24 saat uyu deseler uyuyacam :27: aksam 9 da yattim 10.30 da kalkdim :9:

[hadi gel durusup da canim seni de göremiyom ne zamandir özledin :54:

:53::53:

valla ya sen aksamcı oldun artık çakışmıo saatlerımız bı türlü, ben de ozledım senı:70:

Beta hcg hormonuyla anlasiliyo da onu ne yukseltir ki
Ustune adet gormus olabilrsin..
Bence kiy paraya kan testi yaptir

Hamilelik en don idrarda çıkarmış. Benim de çok silikti inanamamıştım. 5 tane test tekrarlamıştım. İdrarda çıktıysa kanda kesin çıkar. Hemen test yaptır bence. Çok heyecanlı. İstiyorsun sanırım. İnşallah öyledir. Ben çok uğraşan biri olarak bu konuda ikinci çizginin anlamını çok iyi bilirim:))) Hayırlısı olsun...
kizlar kan testini turkiyede olsam onkere vermistim burda hastane 35km uzakta burda her doktorun muayenehanesi var iste ev doktorlari felan var onlar isterlerse hastaneye gidiyosun gidebilsem hemen gidip yaptiririm zaten hastaneye gitmek mesele malesefki
idrar testinde bu kadar erken sonuç almak biraz zor. kan tahlilinde ise bebek rahime yerleştikten on gün sonra gebelik belli olur. (ben öyle biliyorum) bu kadar erken hem de idrarda pozitif çıkması ilginç. rahat olmaya çalış emzirdiğin için senin gerginliğin kızına geçer. bebekler o kadar hassaslarki en ufak şeyin dahi farkına varıyorlar. canım benim inşallah hersey istediğin gibi olur.

banada cok sacma geliyo anlamadim belki bisey hcg hormonunu yukseltmistir diyorum sabah bitest daha yaptim ondada cikti 2. cizgi ben tabiki cocuk istiyorum ama kizima uzuluyorum simdi herseyi tam olmiycakmis gibi geliyo emzirmek ne olcak buyurken cok ilgilenebilcekmiyim nasil basedebilirim cunku ben tek buyutuyorum 2tanesiyle bas edebilcekmiyim ikisinede ayni ozeni gosterebilcekmiyiym biseyleri eksik kalirmi

bilmiyorum eşimin bir planı var mı ama... gece ay tanısma yıldonumumuzde esım bana bır suprız yapmıstı bırseyler duzenlemıs oysakı ben unutmustum.. :50:
Bu seferde benım bırseyler yapmam lazım ama ne olabılır.. evde yapamam galıba cunku oglusu babanneye bırakmamız gerek onlarda karsı yakada... dısarda yaparsam ancak uygun olur..
Ne olur bır fıkır verın valla zamanımda cok az ne yapsam ne yapsaaammm ?? :52::52:

aay nıye bı kac gun onceden soylemedın canımm bı beyın fırtınası da bu organızasyon ıcın yapardıkk :52: ben hepınıze danıstım mısafır menumu olusturdummm:34:

ne yapabılırsın bakalım, evde yapılcak bı kac sey avrdı gecen gun bı topıkte gormustum, o topıklere bı karıstıralım bakalım belkıde sana uyan bısıler cıkabılır :26:

ya da oğlusu gecede orda bırakabılırsen, bı otelden yer ayırtsan degısıklık olur boyle spası fılan olan bı yer olabılır, restaurant bolumü muzıklı bı yer olursa aksam yemegınızı yer geceyı de orda gecırırsınız :23: eşinin bi süredir yapmak ıstedıgı ya da almak ıstedıgı bısı varsa bıseye ılgısı merakı onla ılgılı bı hazırlık olabılır:26:

düşünüyorummm şimcik de ne olabılır başka dıye hazırlıksız yakalandım, normalde cok sevrım boyle seylerıde onumzude zaman az kafa yormak ıcın :31:

Super espiri yapmis kadin ama:9:

Hıı sormaa kendi söylediği yalana kendi inanıyordu.:60::60:

Valla bekleyene sormak gerek tabi 2 haftalıkken öğrenmiştin sanırım yada o civarlarda.
O zaman öğrenince valla geçmez ya :9:
İyiyim bende kilolarla debelenmeye devam bıraktığın yerlerdeyim hala.:9:
Bakalım 6 rakamını bi göremedim.:27:

kizlar ben sonra gelirim bugün burda tatil evdeyim annem sacböregi yapalim diyo cikayim bari :37: yemiycem yarin tarti günü :27::10:

Üçyüz beşyüz Suziiii:9:
Yeme o böreklerden.:27: Yarına acısı çıkar bak:27:

o nası bı mutfak masrafıymış :53: askerı tabur için filan mı yemek yapıyodu acaba karısı :9: banane banane ben de masraflarında kısılınca bı araba alcak bı mutfak ıstıyorummmmmm :60:

Ece Erken de bi ara evliydi ya kocası o dönem çalıştırmamış falan.
Neyse boşanma mevzusu olmuştu evliyken ve çalışmıyorken - mutfak masraflarından kısıp- kendine ağaoğlundan 3+1 mi ne almış öyle bi haber vardı. Bence bizim mutfaklarda bi sorun var.:60:

Beraber nice yıllara demekten başka bişey gelmiyo elimden.:27:
Öküzün önde gideni oldugum için aklıma hiç gelmez böyle süpriz falan filan.
Ger-düş yazmış bişeyler :27: Diğer kısçeler vs yardımcı olurlar artık.:27:

canim hakkinda hayirlisi olsun hic canini sikma.eger hamileysen de ne guzel iste kizinla birlikte buyurler arkadas gibi olurlar benimkisiler gibi:1:cok tatli oluyolar azcik buyuduklerinde .hiic moralin bozulmasin.kayinvaliden de yardimci olur nasilsa.cok daralirsan bana ver ben bakarim :31: sen hava alir gelirsin:13:
cok bakar kaynana dun doktora giderken uyutup biraktim kizi uyanmis kizim karni toktu kizimin o gitmis ta sabahtan yaptigim bebek cayindan biberonunda kalmisti icirmis kizima tabi cok kizdim bidaha ona birakip gitmem
Denk geldikmi hatırlat yardımcı olalım canım :29:

Evet hallettim valla :27: sabahta bişi demedi :23::23: desyedi cevabım hazırdı gerçi :1::1:

Sen toparlarsın canım ben inanıyorum :38:

aaa hamilemisinnnnnnnnnn :52::52::52:

ama dikkat et sen leslie filan yapma durum netleşene kadar :26:

Regl olmadan önceki psikoloji , olduğunda ayrı bi psikoloji bittikten sonra apayrı bir psikoloji :19::19:

Günaydın kızçem :38:

Günaydın cnm :29:

Günaydın şekerim :8:

Günaydın cnm :29:

Geçmiş olsun cnm :16:

Günaydın canımm:38:

Ebru şallının cdsini satın alacaksan netten indirmeni tavsiye ederim canım :31: boşuna para verme :27:

Günaydınnn canım kolay gelsin :38:

zaten esim hemen yasakladi 10gun yapmiyosun ne oldugu anlasilanakadar leslie felan yok otur cok hareketbile etme diyo adam cocuk hastasi ya

Back
X