70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İşte 2 tane diyipte aldığım ojelerim :1::1:

Paylaştım kocama ispiklemeyin diye :27::27:

Nasıllar ama oyy yirimmm :17::17:

zddz.jpg

ayy nafcımm..:49:
inşallah kızzz sana yakışır haa valla durduğun kabahat kızz hemmen başla bence çalışmlara sen zayten zayıfsın hayatıum beranber doğuralım hadii:53::53:

Kız nerem zayıf ben boydan kurtarıyom :1::1: sende özge gibi konuştun hatırlıyomusun doğur naf doğur naf diyodu :1::1: şimdi ikizlere hamileymiş kendi doğurcak :53::53: :60:

akşam kötü olmuş,,dolmaları öğlene alıp çorbayı akşam yeseymişin mmmmmm:32::32::46::46::46::

canım menün gayet güzel olmuş:46::46:,,bitki çaylarınıda unutmaa:34:

:20::20::20:çok kötü bi gün olmuş canım,,simitler,,akşam yenen makarna..akşam sonrası vucudumuza en çok zarar veren besinler yemişsin bide akşam akşam olmamış canım,,daha dikkatli beslenmen gerekiyo,,kilo vermek için burdasın almak için değil:16::16:

geçmiş olsun canım,,hepisde çok acı verir bilirim:25::25:

:53::53::53:canım ne bu böyleee,,bidaha sakın ama sakın böyle bi menü görmek istemiyoruuum kendine geeeeel:52::52::52:

ilahii naf :60::60:güle güle kullan canım ne diyelim :23::23::21:

amanda aman kimler gelmiş hoşgelmiş..özledik seni kıız..inşallah sen bi sağlıkla al bebişini kucağınada en son yapıcan şey kilo vermek olsun nasılsa burdayız biz..biyere gittiğimiz yook..kilo verme işi durdu benim yaa,,korumaya geçmiş gibi hissediyorum normal insanlar gibi beslenityorum artık aynı duruyo kilom çokta mutlu ediyo bu beni ama,,ben bi inebilseydim 58ee:25::25::9:

ah ah hamile olmayan bilemez,,:9:şuan banada çabuk geçmiş gibi geliyo ama,hamileyken 9ay geçmek bilmedi desem yeridir..ama doğumdan sonra zaman çok çabuk geçiyomuş bunu farkettim,,yakında askere gidecek oğlan aa diycem:9::9:

:46::46::46::46::46::46::46::46:

canım benim oğlum kucağımda 3 aylıkken test yapmıştım ve hafif bi çizgi,,ertesi gün yaptığımda ise net çizgiyi farketmiştim,,ağlamaya başlamıştım,,nasıl olur daha bebeğim çok küçük diye,,ama noldu sonunda ikiside kucağımda..allahım hayırlısı neyse onu göstersininşallah..bak buda benim çocuklarıma ait topiğim bakmak istersen belki biraz moral olur:16::16:

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-dogumdan-onceki-son-gunu-sonrasiresimli.html

charm arzucum nice senelere canlarım,,arzuu bizimde bu ayın 18inde 4yıl oluyoo ah ah nede çabuk geçmiş yıllar yaşlanıyomuyuz nee:31::103:

masaallah canim bayildim ikisinede rabbim bagislasin gercekten gozlerim doldu onlari seyrederken masaallah

sende saol canım malesef bu kılolar cok nankör vermesi zor alması 2 dk:1:sende bı kılo cızelgesı yapsana gercı yapcam demıstın sanırım
şırım artık şimdi çıkmam lazım yemek vakti geldii:56::56:
herkese hayırlı akşamlar dilerimm..yyaa evet fırsat olmadı bitürlü akşama yapmaya çaalıi
İşte 2 tane diyipte aldığım ojelerim :1::1:

Paylaştım kocama ispiklemeyin diye :27::27:

Nasıllar ama oyy yirimmm :17::17:

zddz.jpg

ayy naff Allah iyiliğini versin kızz içim gitti kerata seniii:34:

Kız nerem zayıf ben boydan kurtarıyom :1::1: sende özge gibi konuştun hatırlıyomusun doğur naf doğur naf diyodu :1::1: şimdi ikizlere hamileymiş kendi doğurcak :53::53: :60:

:53::53::53:neyyyyyyyyyyyyyyyyy:53:
nasiiiiiiiiiiii:53::53:
ikizimi olacakmışş maşallahhh..
evet ben 2. özge doğur nafffffff:17::17:

yearslater_38 sanada geçmiş olsun canım öksürük ço kkötü uykusuz bırakıyo insanı
saol canım..
ay kızlar komik ve zor bir durumla karşı karşıyayım yazayım size dedim. ya işyerinde tuvaletteki sular donmuş:1::1::1:
ben ne etcem şimdi akşama kadar tutacam mı :52:
ay sıkıştım ama bir damla su akmıyo:52::52::52:
tuvaletin ortasına ateş mi yaksak ne :52::52::52:
ay gülüyom ağlanacak halime. etrafta biryer de yok :52:
valla ben bi dakka bile tutamam.helede bu diyette içiyoz suyu 5 dakikada bir wcdeyim.sana Allah yardım etsin canım.

merhaba çıtır hatunlar nasılsınız bakalım sizi unuttuğumu sanıyorsunuz ama sanmayın unutmadım hep aklımdasınız uzun zamandır siteye giremedim gweldim ve çıtırlar ne alemde bakayım dedim özledim sizleri kilolar ne alemde çıtır olma yolundaki hedef nasıl gidiyor ben iki kilocuk almanın mutluluğunu yaşıyorum kilo alırken sevinen içinizde bi ben varım herhalde:1: bu arada benim kızım olacak teyzeleri haber vereyim dedim doğum sonrası bende aranızda olucam kilolardan kurtulmak için şimdilik alma yolunda ilerliyorum eşim eskiden yeme diye kavga ederdi şimdide yemiyorum diye kavga ediyor ben az kilo aldım diye seviniyorum o ise kızıyor ye ye diye ayy ne güzel bi duygu eşimin ye ye demesi:60:4,5aylık olduk ve iki kilo iyi sanırım dimi çıtırlar umarım hep böyle istikrarlı gideerim
bu arada mywişim sen nasılsın bamya ve ben öpüyoruz seni
kdr canım senide özledim sohbetini özledim sen ne alemdesin iyi olduğunu bildir kız
gereği düşünüldü callen maduru çıtır sen nasılsın bakalım
kaptanım geçmişe bakmadım ama hedefe ulaşmışsındır inşallah ve koruma programına geçmişsindir azimli kaptan senii iş buldunmu inşallah herşey gönlünce olsun
arcak sen nasılsın canım oğlun nasıl öpüyorum sizi
charm canım sen nasılsın özledim senin mönüleri mönü idolüm benim:1:
triendy çıtır anee nasılsın doğumdan sonra bende senin gibi olmak istiyom tiyoları alırım artık senden
ayşecim geliyormu bilmiyorum ama o koca göbekli güzel çıtır annişi merak ettim doğumu yaklaşmıştır onun öyle tahmin ediyorum
leguim sen nasılsın senin resimlerine bakıp bakıp gaza geldim hep şükür 15 kilo gitmişti şimdi ne kadarı geri gelecek bilmiyorum ama doğumdan sonra nasipse tekrar aranızdayım
hafızayı zorluyorum başka kimler vardı diye bak yine unuttuklarım var biliyorum ama hepinizi seviyorum kusuruma bakmayın emi

fırsat buldukça uğramaya çalışırım hepinize bol eksili az kalorili günler diliyorum en çıtır topik bizim topik:1:

:16::16::16:
sen beni tanımazsın bu topikte yeniyim ama Allah analı babalı büyütsün.rabbim kolay doğumlar versin sana.

Mutfak masraflarından arttırdın da oje mi aldın gene :60::60:
Bizim patronun karısı 3-4 yıl önce kendine son model pahalı bi araba almış.
Herkese de mutfak masrafından kıstım öyle aldım diyomuş aklıma o geldi ne alakaysa:60::60:
Güle güle kullan ocelerini:27:
biz mutfak masraflarından artırsak ne alırız acaba dedim.aklıma ilk gelen kıza daha fazla bez almak oldu..geçen hafta ishaldi 1 jumbo boy bitti.heyyttt araba haaaa..bizde gider kızıma oyuncak bebek puseti alırız oda evde sürer.ikiside yol gidiyo demi:52::52::52:

günaydıınbn kızzllaar herkeşlereee :21::21::21:

tv 8 indirme linkini banada yollar mısınn ?
gönderiyim canım.
300 oje o dolabın içinde bit kadar kaldı :27: kendimden utandım yaa napim :1::1: biraz daha alayımda öyle foto çekeyim dedim di :26:

ama sustumm :52::52:

Bide öperim :38:
kız ben tesettürlüyüm.kullanmıyorum ama severim ojeyi.bende bekarken evde sürerim diye bi sürü almışım.tabi çoluk çocuk hiç vaktim olmadı.bende gelene gidene hediye ettim.çoğununda tarihi geçti.markasıda flormardı.bilseydim hepsini sana gönderirdim.:9::9::9:

sağol arcak canım benim geliyor bir cadı hemde ne cadı :1:riskimiz devam ediyor ama korkulacak bişey yok şimdilik dedi doktor bakalım sağlıcakla gelsin bal kızımda birde hep aklımdasınız inan uzun zaman giremedim bide işler yoğun öle takılıp kalamıyorum bazen açık kalıyor site unutuyorum saatlerce öle kalıyor bu diyetin ve callenin çok faydası oldu bana sadece göbeğim çıktı kalçalar falan büyümedi benim az kilo alma gibi takıntım yok da iştahım yok hiç zorluyorum kendimi ama ilerde düzelir diyorlar 7-8 aylık oldumu gör kiloyu diyorlar eh napalım verdiklerimi bile alsam bana yeter üstüne eklemeyeyimde:1:
canım ben hamilelikte kilo verenlerdenim hatta 7.aya kadar 4 kilo almıştım.doktor kızıyodu ama 4 ay hep midem bulandı canım bişi istemedi.tabi ben öle geziyorum kilo almadım diye son 3 ay bi aldımm hoop toplamda 15 verdiklerimle 11 kg almışım hamilelikte.oyüzden son aylar nolacağı bilinmez.benim kız küçüktü.protein almak özellikle et yemek önemli çünkü ben son ay protein ağırlıklı beslendim kızım 1 kilodan fazla almıştı.aman dikkat et..
gecmis olsun kizlar :29:

:53::53:
saol canım

Arkadaşlar,
Bende bu gruptayım artık arkadaşlar.İnşallah hepimiz en kısa zamanda hedefimize ulaşırız.01/11/2011 tarihinde 76 kg başladım şuan 72.200 geliyorum.Tam gaz yola devam.
hoşgeldin canım

bu arada arcak ın ve charmın evlilik yıldönümleri kutlu olsun...

şırım artık şimdi çıkmam lazım yemek vakti geldii:56::56:
herkese hayırlı akşamlar dilerimm..yyaa evet fırsat olmadı bitürlü akşama yapmaya çaalıi

ayy naff Allah iyiliğini versin kızz içim gitti kerata seniii:34:

Ben diyorum bebikim regl dönemlerinde sürersin :23::23:

sizin oralarda 2 kaç tane anlamına gelıo canımmm :60::60:

Ahahha ama valla benim suçum yok :1::1: siparişimin yanında bakaıym diye ojeler istemiştim arkadaşta yolladı sağolsun baktım bi baktım bidaha baktım :1::1: ve dayanamadım 5 tane aldım napim :27::27:

üstteki iki tane benim asıl siparişlerim :69:

size sürülmüş hallerini netten bulup göstercem :69:

:53::53::53:neyyyyyyyyyyyyyyyyy:53:
nasiiiiiiiiiiii:53::53:
ikizimi olacakmışş maşallahhh..
evet ben 2. özge doğur nafffffff:17::17:

Valla öyleymiş :emir_bebek::emir_bebek: :nazar::nazar:

tamam azcuk zayıfliyim doğurcam tatlışkom :17::17:

kız ben tesettürlüyüm.kullanmıyorum ama severim ojeyi.bende bekarken evde sürerim diye bi sürü almışım.tabi çoluk çocuk hiç vaktim olmadı.bende gelene gidene hediye ettim.çoğununda tarihi geçti.markasıda flormardı.bilseydim hepsini sana gönderirdim.:9::9::9:

Kızz ojenin tarihi geçer mi hiççç :52::52: oje çözücüler var iki damla damlatıyosun ohh yeni gibi oluyoo tühh yaa keşke yollasaymışsın :1::1: neyse sağlık olsun :24::24: düşünmen yeter canım :38:

Bu gri aldığımın sürülmüş hali :69:

China+Glaze+Lorelei%2527s+Tiara+3.JPG

Bu da kırmızının :69:

China+Glaze+Love+Marilyn+1.JPG

noldu kız ojeler dogurdu mu yoksa :1: simlilere bayıldım canım tekrar güle güle kullan dolabı doldurcam dıye batırma kendını haa:60:

Evet yolda çoğalmışlar :1::1: simliler harika yaaa birde sarısı vardı onu ayırtıcam bir sonraki maaşta alıcam :27::27:

Ahahha aynen yaa dolap dolcak derken benim kese boşalacak valla :60::60:

saol canım..

valla ben bi dakka bile tutamam.helede bu diyette içiyoz suyu 5 dakikada bir wcdeyim.sana Allah yardım etsin canım.

sen beni tanımazsın bu topikte yeniyim ama Allah analı babalı büyütsün.rabbim kolay doğumlar versin sana.

biz mutfak masraflarından artırsak ne alırız acaba dedim.aklıma ilk gelen kıza daha fazla bez almak oldu..geçen hafta ishaldi 1 jumbo boy bitti.heyyttt araba haaaa..bizde gider kızıma oyuncak bebek puseti alırız oda evde sürer.ikiside yol gidiyo demi:52::52::52:

gönderiyim canım.

canım ben hamilelikte kilo verenlerdenim hatta 7.aya kadar 4 kilo almıştım.doktor kızıyodu ama 4 ay hep midem bulandı canım bişi istemedi.tabi ben öle geziyorum kilo almadım diye son 3 ay bi aldımm hoop toplamda 15 verdiklerimle 11 kg almışım hamilelikte.oyüzden son aylar nolacağı bilinmez.benim kız küçüktü.protein almak özellikle et yemek önemli çünkü ben son ay protein ağırlıklı beslendim kızım 1 kilodan fazla almıştı.aman dikkat et..

saol canım

hoşgeldin canım

bu arada arcak ın ve charmın evlilik yıldönümleri kutlu olsun...

cok saol canım:16:

ben geldim :66:
belenaaaaaaaaaay :16::16: hiçte unutmaz boyle kimseleri süpersin canımm valla:70: 2 kılocuk mu aldın sadece :52: nası becerdın bunu, bakalım inş bebegını sagasaglım kucagına alıncaya kadar boyle hersey yolunda gıder :emir_bebek: hamılelıkte az kılo almanın sırlarını bız anne adayları ıcın anlatırsınnn :1: Allah bı avaz dogurmayı nasıp etsın sana ve tum ısteyenşere bu mutlulugu yasatsın inşallahhh :emir_bebek: kendıne de bebıse de cok dıkkat et :21:

bu rada ben callene, callen bana küsss elektrık alamadık bırbırımızdennn o yuzden hala koca popomla gezıyorummm:9:

o nası bı mutfak masrafıymış :53: askerı tabur için filan mı yemek yapıyodu acaba karısı :9: banane banane ben de masraflarında kısılınca bı araba alcak bı mutfak ıstıyorummmmmm :60:

ocelerını bızle patlasmazsan kocişine ispikleyeriz haaa :1:

300 ojeee :52: parfümericilerin oje standlarında o kadar oje olmuyo sen hala bit kdr kaldı dıyosun; duvardan duvara dolap mı yaptırdın acabaaa :9::9:

valla ya sen aksamcı oldun artık çakışmıo saatlerımız bı türlü, ben de ozledım senı:70:
evet ya ayni topikde gündüzcü gececi grubu gibi olduk :52: canim benim :38:

Hıı sormaa kendi söylediği yalana kendi inanıyordu.:60::60:

Valla bekleyene sormak gerek tabi 2 haftalıkken öğrenmiştin sanırım yada o civarlarda.
O zaman öğrenince valla geçmez ya :9:
İyiyim bende kilolarla debelenmeye devam bıraktığın yerlerdeyim hala.:9:
Bakalım 6 rakamını bi göremedim.:27:

Üçyüz beşyüz Suziiii:9:
Yeme o böreklerden.:27: Yarına acısı çıkar bak:27:
:1::1:
:9::9:
suzicim o zaman ıftar gec oluyodu evde tartılıyodum ama sımdı iş yerinde acıyorum orucu o yuzden o ıs yas en ıyısı benım yontem sanırım:26:
dogru söylüyon öyle yap canim ozaman:40: nezaman az gösterirse o dogrudur :1:
slm canlarrr ben gelddiimm:38: işallh lüzümsuzun biri gelmezde yazımı tamamlarım:1: özledim ayol topiğimi girmiyom kaç gündür geçmişi oku oku çok eskiye gidemedim zaten ama okudum.. bu arada şeker hamırlu kurbiyeler pastalar konuşulmuş ilgi alanım yapmayıda yemeyide çok severimm

ortimm ayy ne güzel ailenle hasret gider canım bol bol. Güle güle git güle güle gel
... Buarada Allah orucunu kabul etsin işallah. Ama fazla yeme oralarda gerçi sen yemesende annen zorla teper azına annler hep aynı :52:

canım nasıl olcak bildirim işi tartını yanındamı taşısaydın acep :1:

geçmiş olsun tatlım..

önemli olan akşam öğünü zaten aynı hastalık bendede var ama ilaç kullanarak yavaşta olsa kilo verebiliryorum hemde arada kaçamak yapmama rağmen ayrıcasporda yapıyorum ama senin vaktin yok. sen yediklerine dikkat et akşam kendini kaybetma bak nasıl çözülüyor düğüm üzme kendini . çok takıntı yaparsan hiç veremezsin:38:

bu patronlardan nefret ediyorum ya hepsi uyuz:57:

hallolmuş canım en azından... daha fazla sana laf söylemeyez artık kapasın çenesini hödük

geçmiş olsun canım.. herkesde bi kırgınlık var bende yeni atlattım:2:

hoşgeldin canım sende aramıza.. Allah bebeğini kucağına almayı nasip eder işallah:21:

bende yardımcı olrum bebeğim ama ayşeninde dediği gibi malzeme gerekiyor kalıplar merdaneler falan biraz pahalıya patlıyor. ama sürekli yaparım diyosan kıy parana birkaçını al sonra yavaş yavaş alırsın gerisini :38:yaparken çok keyif veren birşey

:38:

kıyamam sana ya :2:

canım neden bu kadar takıyosun migrenin varmış hemde. Nasipse o Allah vermiştir. Şimdi hiç düşünme bunları kesin sonuçtan sonra eminim sende eşin kadar heycanlanacaksın. ikisi bir büyür gider hatta en güzeli öyle bence 2. yapcaksan sonra insan rahata alışıyo hop bidaha aynı telaşlar hiç değilse böyle ikisi çıkar aradan. Allah sağlık versin tek...

geçmiş olsun canım... İşallah Allah sanada nasip eder anne olmayı tüm isteyenlere nasip olur işallah..

oje kolik seni :60:

:60: ay üzülsemmi gülsemmi bilemedim.

Canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini. Sağlıkla kucağına alırsın işallah :38:

Südyenbank:1::9:

siboş sakın yeme o gözlemelerden:20:
:60::60:
Est. Saol canım amın ınsallah.. :16:

Evet canım dısarda bırseyler dusunuyorum ama tam olarak ne bır turlu karar veremedım kac gundur en sonunda sıkısıp sızlere sorayım dedım..
Otel benımde aklıma geldı ama cumartesı gunu calısmasaydı super olurdu da sabah erken kalkıp yıne ıse gıtmesı gerek... o yuzden sadece aksam yemege cıkmak olarak dusundum ama nereye ve nasıl bır konseptle... :44:

aa evet aynı gun evlenmısız canım... sızede nıce guzel seneler ınsallah huzurla...
umarım gununuz guzel gecer...

Yarın hedıye alıcam dısarı cıkınca.. o da bır dusunme kaynagı.... sevgılıyken ıkımızde gumus kolye takar aynı kolyeden.. acaba sımdı dıyorum yıne oyle bırsey yapsam ısmımızı yazdırsam sevgılılık zamanınımızın anısına... kıyafet dersen her zaman alıyoruz zaten hep ben secerım alırım kıyafetlerını bır ozellıgı olmaz gıbı gelıyor... onun dısında ozellıkle ıstedıgı bırsey de yok onu alsam dıyım... :44:

bende dıyorum bır balık restoranta gıtsek pastayı dedıgın gıbı onceden hazırlatsam....
sonunca yıldonumundede bır kutlama var... esım ılk yıldonumumuzde uludagdayken pasta suprızı yaptırtmıstı otelde restorana... bende yapabılırım bu sefer... :44:

5 bıtıyor canım bızımde... 2006... :16:

saol canımm amın hepımız mutlu ve huzurlu olalım ınsallah yuvalarımızda... :16:
nice senelere canim benim :16:

sagolun kizlar ben nekadar sansliyim :17: beni düsünüyonuz yemeyeyim tuzaga düsmeyeyim diye cok hosuma gitti :43: annemin tuzagina düsdüm :14: suan okadar kötü oldum ki :37: uykum geldi resmen ama bugün daha da birsey yemem birde yesil cay yaptim limonlu onu hüpletiyom o paklarmi bilmem :17:
2-3 litre su kesin icerim :18:

ya bende unutkanlik mi var anlamadim sanki daha cok alinti yapmisdim :44: nafin ojelerine cok güzel lilalisini bana ver diycekdim aygün e hayirlisiyla bebisinde olur isallah diycekdim nerde benim alintilarim :27:

ben geldim :66:

evet ya ayni topikde gündüzcü gececi grubu gibi olduk :52: canim benim :38:

:1::1:

:9::9:

dogru söylüyon öyle yap canim ozaman:40: nezaman az gösterirse o dogrudur :1:

:60::60:

nice senelere canim benim :16:

sagolun kizlar ben nekadar sansliyim :17: beni düsünüyonuz yemeyeyim tuzaga düsmeyeyim diye cok hosuma gitti :43: annemin tuzagina düsdüm :14: suan okadar kötü oldum ki :37: uykum geldi resmen ama bugün daha da birsey yemem birde yesil cay yaptim limonlu onu hüpletiyom o paklarmi bilmem :17:
2-3 litre su kesin icerim :18:

ya bende unutkanlik mi var anlamadim sanki daha cok alinti yapmisdim :44: nafin ojelerine cok güzel lilalisini bana ver diycekdim aygün e hayirlisiyla bebisinde olur isallah diycekdim nerde benim alintilarim :27:

300-500 suzi yine düşmüşsün tuzağa :60::60: yok sana oje moje :60::60:

Ben diyorum bebikim regl dönemlerinde sürersin :23::23:

Ahahha ama valla benim suçum yok :1::1: siparişimin yanında bakaıym diye ojeler istemiştim arkadaşta yolladı sağolsun baktım bi baktım bidaha baktım :1::1: ve dayanamadım 5 tane aldım napim :27::27:

üstteki iki tane benim asıl siparişlerim :69:

size sürülmüş hallerini netten bulup göstercem :69:

Valla öyleymiş :emir_bebek::emir_bebek: :nazar::nazar:

tamam azcuk zayıfliyim doğurcam tatlışkom :17::17:

Kızz ojenin tarihi geçer mi hiççç :52::52: oje çözücüler var iki damla damlatıyosun ohh yeni gibi oluyoo tühh yaa keşke yollasaymışsın :1::1: neyse sağlık olsun :24::24: düşünmen yeter canım :38:

kız işte kullanmayan böle bilmiyo çöplüyo ne var ne yok.valla ben makyaj malzemelerini genelde çöpe atıyorum bozulmuştur diye.dur aklımda olsun bidaha atmıyım:17::17:

kız işte kullanmayan böle bilmiyo çöplüyo ne var ne yok.valla ben makyaj malzemelerini genelde çöpe atıyorum bozulmuştur diye.dur aklımda olsun bidaha atmıyım:17::17:

Olsun ne demişler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :29: bundan sonra atmazsın ojecikleri :38: ben kıyamam hiçbirine hepsi kuzum benim :17:

300-500 suzi yine düşmüşsün tuzağa :60::60: yok sana oje moje :60::60:

:52::9: yaa niye öyle dedin simdi küstüm banane banane :63::1:
o degil de kafama birsey takildi :44: benim isarkadasi sahte tirknak yaptirmis kadin evinde yapiyormus ucuz a yoksa cok pahali onlar bende yaptirasim var ama abdestim gecmez diye yaptirmadim :44: ama icim gidiyor bende yaptirsam abdestim kabul olurmu yinede :26:

Derya abla nerelerde acaba sesi çıkmıyo :26:

kdr ' de annesigilde tatilde ohh ne güzel :17:

cleopatra hala yok ortalıkta :53:

zeynepberat nerelerde bazen altta görüyorum bazen yok oluyo :26:

sena ablanında sesi çıkmadı ne yaptı acaba devremülk işini :26:

ayy herkesi merak edesim geldi :17:

o degil de kafama birsey takildi :44: benim isarkadasi sahte tirknak yaptirmis kadin evinde yapiyormus ucuz a yoksa cok pahali onlar bende yaptirasim var ama abdestim gecmez diye yaptirmadim :44: ama icim gidiyor bende yaptirsam abdestim kabul olurmu yinede :26:

küsme küsme gel öpim :38:

sahte tırnak dediğin takma tırnak mı canım :26:

yoksa akrilik tırnak mı :26:

Bence ikisinde de su geçmiyo alta :26: ama şöyle bişey de var :26: sonuçta kendi tırnağımızında altına su geçmiyo :26:

ay bilemedim şimdi istiyosan diyaneti arayıp sorayım :27: bayan fetva ile kanka olduk nerdeyse :1::1:

Son düzenleme:

yok canım ya abdestın olmaz alta su geçmediği için:19:

Back
X