iyi geceler canim :92: isallah güzel rakam görürüz yarin :18:herkese iyi geceler kızlarrr.dünden beridir giremedim yoğundum.bi slm verip yatıcam.inşşş herkes iyidir.yarın büyük gün ve ben yine vermedim galiba.en azından reglin on günlerindeyim.
ortiiimmmmm nasılsın balım görüşemedik.inşş yarın az daolsa veririm kızzzz yoksa ilk haftadan utandırıcam seni.
tekrar iyi geceler fıstıklarrr ben yatışşş çok yoruldum yaaaa...![]()
sanada iyi geceler canim :92:hepinize tekrardan iyi geceler diliyorum.
tümden iyilesir isallah canim benimsağol suzancım..oğluş hala biraz mızmız ama çoğu geçti şükür..
ben degeçen hafta bildirim yaptım sandım.mj gitmemiş.ben geçen haftaniki yazıcam tabikide..

hadi gel konusakiyi geceler..ben de oğluşu uyutayım tekrar girebilirsem görüşürüz...

iyi geceler canim :92: hadi totonun üsümesinsağolun arkadaşlar
hadi ben kaçtım iyi geceler hepinizepc nin olduğu oda çok soğuk vallaa totom donduuuu
![]()

lafimi olur canimsağolun arkadaşlarr..........![]()

canim benim ya acaba diyorum hastane de yaptirsan:26: burda hastaneden yaptirdinmi hem ücret almiyorlar hem kan dan bakiyorlar ilac kulancam desen :26:testi de götür yaninda böyle cikdi bi kan testi yapin deseniz de baksalar :44:kizlar dayanamadim aksam yine yaptim test ve daha silik cikti rabbime siginiyorum hakkimda ne nasip etmisse onu yasiycam simdilik dusunmiycem ve 10gun daha test yapmiycam ongun sonra hala cikarsa bisey ozaman tekrar doktora gitcem
tabi esim daha silik ciktigini duyunca okadar leslie yaptin hopladin zipladin cocugumu dusuruyon ozaman diye tirip atti biraz sanki ben biliyodumda