• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok soylu bir aileden geliyorum deeermişim :)
izmirde yaşıyorum öğretmenim inanamıyorum kendime ama malesef 36 yaşındayım bunu söylerken gerçekten inanamıyorum :14:
selammm:3:
hoşgeldinn.. ben de eskişehirden 23 yaşındayım..
meslektaşmışız henüz atanmasam da:27:

benimde yaaaa
ben cumartesiye saklıyorum şevkimi, mersine gitcez allahtan bimani çıkmazsa
bende hatırlattım eşime yarını ama pek umursamadı sanırsam :9::9:

ohhh git al bisürü cici.
eşin de baksın arkandan:1:

:60::60::60: aynen eşimin tepkisi buna benzer bişeydi
bakışları yani:1:

:9::9::9::9::9::9:
Eve bayanlar çoğumuz ben en önde olmak kaydıyla :) su içmiyoruz buda metopolizmanın yavaş çalışmasını tetikliyor.. Diyet yapmışsın yani az çok günlük ihtiyacını biliyorsun daha fazla geç olmadan sabah, ara, öğlen,ara,akşam,ara.. bu aralarda sadece 1 veya 2 tane meyve.. sabah başla gün gün yazışalım olmazmı..:)

söylediğiniz şeyleri yapmaya çalışıyoruz ama kaçamaklar oluyor işte, siz kaçamak yapmadanmı verdiniz kiloyu?

kizlar canlar ben kactim :80:yarin sabah erken kalkacam esim bi tarafdan arkadan birseyler diyo :4:

öptüm sizi :54:yine sIk sIk gelmeye calisacam burda oldummu ciss yemiyorum bugün ciss yemedim :21:

iyi geceler :10::10::10:

yarinki kadinlar günü hepimizin kutlu olsun :16: $images.webp

öyle bir kıskanan, kısıtlayan biride değildir ne destek oluyor ne köstek
ama ben diyete başladıktan sonra çikolar bisküviler girmeye başladı eve hep ben alırdım önceden
etek falan giyemezken giyiyorum artık hemde üzerine uzun bişey giymeden fazlalıkları örtmesi amaçlı
kıskanıyordur herhalde diye avutuyorum kendimi
yoksa hiç zayıflada demedi yeterde demedi ama böyle konuşarak canımı sıkıyor

benimde yaaaa

memnun oldum hocam, meslektaşmışız, branş ne?

ay ne güzel çok memnun oldum, müzik öğretmeniyim ben, sizin?

kizlar canlar ben kactim :80:yarin sabah erken kalkacam esim bi tarafdan arkadan birseyler diyo :4:

öptüm sizi :54:yine sIk sIk gelmeye calisacam burda oldummu ciss yemiyorum bugün ciss yemedim :21:

yarinki kadinlar günü hepimizin kutlu olsun :16:Eki Görüntüle 362713

iyi geceler canımmm..:21:
sık sık gel özletme kendini:38:

:9::9::9::9::9::9:

söylediğiniz şeyleri yapmaya çalışıyoruz ama kaçamaklar oluyor işte, siz kaçamak yapmadanmı verdiniz kiloyu?

4 ay içinde yaptığım kaçamaklar toplamda 2 dilim yaş pasta,2 künefe,3 tek adana kbp, 2 otlu gözleme:)bu kaçamakların her biri arasın da en az 20 gün vardır

ay ne güzel çok memnun oldum, müzik öğretmeniyim ben, sizin?
rehberlik benimde :34::34:
4 ay içinde yaptığım kaçamaklar toplamda 2 dilim yaş pasta,2 künefe,3 tek adana kbp, 2 otlu gözleme:)bu kaçamakların her biri arasın da en az 20 gün vardır

ama çok az kaçamak var ben haftada 3 gün yapıyorum onun içinde kaplumbağa hızında veriyorum kilocukları
ben farkındayım gerçi büyük hata yaptığımında olmuyor işte yavaş gidiyor napayım

selammm:3:
hoşgeldinn.. ben de eskişehirden 23 yaşındayım..
meslektaşmışız henüz atanmasam da:27:

ohhh git al bisürü cici.
eşin de baksın arkandan:1:

:60::60::60: aynen eşimin tepkisi buna benzer bişeydi
bakışları yani:1:

Allah yardımcımız olsun hepimizin! ne öğretmen olabilmek atanabilmek kolay, ne de öğretmenlik yapmak bu zamanda çok zooor çooook :(((

Eve bayanlar çoğumuz ben en önde olmak kaydıyla :) su içmiyoruz buda metopolizmanın yavaş çalışmasını tetikliyor.. Diyet yapmışsın yani az çok günlük ihtiyacını biliyorsun daha fazla geç olmadan sabah, ara, öğlen,ara,akşam,ara.. bu aralarda sadece 1 veya 2 tane meyve.. sabah başla gün gün yazışalım olmazmı..:)

çok iyi biliyorum da, bugün biraz aksadı düzenli gidemedim maalesef...

benim de yatmam lazım yarın okul var ama ilk dersim boş neyse ki... çok uykum geldi, deminden beri muhabbetten kapatıp yatamıyorum, hepinize iyi geceler!
sanki daha bir cesaret geldi konuşarak yaa! gerçekten iyi geliyormuş paylaşmak, bakalım hayırlısı... :) öptüm!

benim de hiç alışveriş yapasım yok ne zamandır göbeğim çok kötü pörtledi hastaydım da 1 aydır hareketsizlik bir de iştahım açıldı uzun zamandır saçmalamadığım kadar saçmaladım son 1-2 ayda...
42 beden diyom başka birşey demiyom. en son sınırı zorlayıp 44 lere bakmaya başlamıştım şuan 4 kilo verince 42 bol gelmeye başladı şükür ama ben 38 istiyooooom

iyi geceler:16::16::16:

iyi geceler güzeller,
hala vücudum dökülüyor
bugün erken yatayım dedim
ama yattığım yerden sizi okuyorum ayrılamadım birtürlü
rüyanızda çıtır olduğunuz günleri görün emiii
evli olanların kocaları bikez daha aşık olsun
peşlerinde deli divane olsun

öpüldünüz :54::54::54::54:

öyle bir kıskanan, kısıtlayan biride değildir ne destek oluyor ne köstek
ama ben diyete başladıktan sonra çikolar bisküviler girmeye başladı eve hep ben alırdım önceden
etek falan giyemezken giyiyorum artık hemde üzerine uzun bişey giymeden fazlalıkları örtmesi amaçlı
kıskanıyordur herhalde diye avutuyorum kendimi
yoksa hiç zayıflada demedi yeterde demedi ama böyle konuşarak canımı sıkıyor

benimde yaaaa

memnun oldum hocam, meslektaşmışız, branş ne?

demek kıskanıyormuş da çaktırmıyormuş..:9::9::9: oh olsun böyle yaparlar adamı çıtır olunca kalsın böleee:53::53::53:

bu sefer gece ben kalmayayım artık herkes de çıkıyor:)
sabah erken kalkmalıyım artık ben de sizin gibi mesaili oldum:50::50::50::50:
hadi hepinize hayırlı geceleeeerrr:3::3::3:
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Back
X