evet sonradan farkettim :) , ben sandım ki kilo gidince diğer topiğe geçiyorsun, ama değilmiş, böylesi daha mantıklı tabi

bu arada benim daha iki gün oldu başlayalı bugün yediklerimi sayayım
sabah 9:00 bir bardak ılık 2 yk sirkeli, bir çay k ballı su (içine biraz da limon sıkınca bağırsakları çok güzel çalıştırıyor ama ben bugün unuttum sıkmayı)
5-6 zeytin
peyniri çok sevdiğim için pek sınırlama yapmıyorum
bir haşlanmış yumurta
2 dilim üzerine incecik salça sürülmüş tam buğday ekmeği ( domatesi de kahvaltıda çok severim, bu kış ilk defa kışın domates tüketmemeye çalıştığım için salça ile idare etmeye çalışıyorum)
1 lokma turunç reçeli
1 fincan yeşil çay
ara 12:15 de bir elma
öğle 15:00 de bir lahmacun ve ayran (biraz geciktim biliyorum)
akşam 18:00 civarları benim oğlana spagetti yapmıştım 1-2 yk kaşığı kadar yoğurtlu ondan atıştırdım
sonra saat sekize kadar hiç acıkmadım,(pilates yaparken ağzıma 2 fındık bir de badem attım), vaktim de olmadı saat 19:00 dan sonra bir şeyler yemek istemediğim için pilatesten sonra 1 kivi, 1 mandalin, 1 greyfurt yedim
biraz sonra da yeşil çay içmeyi düşünüyorum, ama şu anda midem kazınıyor, çayımı içip yatacağım
bu arada yaz kış su içme problemi hiç yaşamam, çantamda mutlaka suyum bulunur, evde de benim su bardaklarım özeldir en büyük boyundan, anca kesiyor, gece bile başucumda su bulundurmadan yatamam
şimdilik benden bu kadar hepinize iyi geceler!