- 6 Haziran 2011
- 1.550
- 31
- 113
ayyy sinirrrr oldumm
eşim de bugün dio yeter artık zayıflamaaa
çok dikkat çekersin daha zayıf olursan dedi
bu ne demek yaaaa??
baya bi söylendimmm ben de....
AMİİİİİNNNNNNNNNNiyi geceler güzeller,
hala vücudum dökülüyor
bugün erken yatayım dedim
ama yattığım yerden sizi okuyorum ayrılamadım birtürlü
rüyanızda çıtır olduğunuz günleri görün emiii
evli olanların kocaları bikez daha aşık olsun
peşlerinde deli divane olsun
öpüldünüz![]()
Günaydınn kızlarrrrr.
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun..:119:
Hepimize güzel, mutlu bir gün olsun...
Yarın tartı günü unutmayınnn bugün ona göre yiyinn.![]()
dilekçim akşam kocişe dedim ben bugün kk dan hırs yaptım ve bu sefer senin için değil kendim için diyete başladım dedim bak görürsün vericem kiloları bu sferki başka diom benimki karşıma geçmiş kahkahalar atıo ben çok duydummmmmm bu lafları dio ondan sonra iş inada bindi tamam dedim iddiaya girelim ben zayıflarsam istediğim elbiseyi alıcaksın bana o da sen zayıfla ben sana bütün güzel kıyafetleri alıcam söz dedi ,bu arada ama bana tartı alman gerek dedim nolur al die yalvardım biizmkide ya bırakırsan diyeti boşuna alamyalım falan dedi ,yok dedim söz bırakmıcam o tartı olunca dahada iyi olcak dedim tmm onuda alıcam sana eğer bir yapmazsan diyeti onun parasını ödetirim sana (işin şakası tabi para ödetmek kızdırmak için dio bana
evett bugünkü menüm şöyle eğer hatalarım varsa ve ölçü konusundada bana bilgiler verebilirsiniz çok sevinirim
SABAH (7:15)
domates,salatalık,biber,kk peynir,1dilim ekmek,1 küçük bardak çay
ARA (10:00)
şekerli türk kahvesi,2 tane ceviz
ÖĞLEN (13:00)
ıspanak,ısırgan otu ile yapılmış kabak köftesinin içine ne konursa o tarzda teflon tavada 1 kaşık zeytinyağ ile kızartılarak elimin yarısı büyüklüğünde 2 tane yesemmi yanınada bir kase yoğurt
ARA (16:00)
2tane ceviz
AKŞAM (18:00)
tarhana çorbası,ıspanak yemeği,yoğurt,1dilim ekmek
ARA (20:00)
belki yarım salatalık ,(aklıma gelmezse burayı atlayıp hemen uyuyabilirim )
bu arada sabah kepek ekmeğim yoktu normal 1 dilim ekmek yedim bişi olmaz herhalde ama geldi şimdi ekmeğim akşama ondan yerim
bide şimdi benim şöle bir sorum olucak eşim vardiyalı çalıştığı zamanlarda 4-12 olduğu günlerde gece geç yattığımız için ,sabah 12de falan kalkıyoruz ve eşiminde geç kalkınca kahvaltı yapma özelliği yoktur o 1 haftalık süreçte napçam bennn:44::44::44: