- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
ben geldiim kızlar,beni soran oldumu bilmem ama malum düğün sebebiyle çok yoğunduk bu aralar,3gündürde kafamı denklemeye çalışıyorum,
iddaa zamanını, düğünü ve akşam yemeklerini bahane ederek uzattırdım
zaten uzatmalara gidiliceği ta başlardan belliydi,eşim pek kabul etmesede,onun yüzünden hem akşamları yemek yiyerek hemde düğüne gittiğimiz 3gün zarfında epey çozuttuğumunda farkında olduğu için,heleki ben yemiycem dedimde düğün evinde ve salonunda yeye düşünme kiloyu şimdi demişti,dünde yatarken doğum gününe kadar süre veriyorum sana demesimi,(18.05.2012)
bende sabah yemekte tekrarladım doğum günüme kadar zaman verdinya ama ben 55igörür görmez kazanmış olurum 1hafta yeter falan dedim,oda ben sana boşuna zamanmı veriyorum tam o tarihte 55 göstercen dedi,bende 1aydaha streste yaşayamam ben dedim,sen bu hafta akşamları evde değilsin 1de geliyosunya bu hafta yeter bana dedim,bide acındırdım kendimi,senin yüzünde başladığım kilodayım nasıl vercem bilmem dedim
ama dün lahana diyetine başladım
ve dün sabah 58.4 geliyodum,akşam yatmadan önce tartıldım 57.9 olmasınmı
nasıl sevindim dedim lahana ne mübareksin sen

bu sabahta 57.5geldim yani bi günde 900gr

lahana diyetini baya bi araştırdım 1haftada 8kilo verdiriyomuş,ben tam olarak uyamıycam en azından kahvaltıda baya bi yiyorum ,eşim olduğu için
ama sonrası devamlı lahana çorbası
,bakalım bu akşam kaç çıkıcam
dün çok su içemedim(8bardak su falan) 1bardakta yeşil çay içebildim,ama bugün bol su içicem bu diyette önemli olan bu zaten
bakalım bu hafta sonuna kadar görürüm umarım,çocuklardan pek fırsat kalmıyo pek girmeye kusura bakmayın,hergün en azından bi sefer girmeye çalışırım

iddaa zamanını, düğünü ve akşam yemeklerini bahane ederek uzattırdım
bende sabah yemekte tekrarladım doğum günüme kadar zaman verdinya ama ben 55igörür görmez kazanmış olurum 1hafta yeter falan dedim,oda ben sana boşuna zamanmı veriyorum tam o tarihte 55 göstercen dedi,bende 1aydaha streste yaşayamam ben dedim,sen bu hafta akşamları evde değilsin 1de geliyosunya bu hafta yeter bana dedim,bide acındırdım kendimi,senin yüzünde başladığım kilodayım nasıl vercem bilmem dedim
ama dün lahana diyetine başladım
bu sabahta 57.5geldim yani bi günde 900gr
lahana diyetini baya bi araştırdım 1haftada 8kilo verdiriyomuş,ben tam olarak uyamıycam en azından kahvaltıda baya bi yiyorum ,eşim olduğu için
ama sonrası devamlı lahana çorbası