70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydinlar kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
benim son iki gun cok kotu gecti yoksa daha iyi sonuc alirdim
bas:80
gec haf:77.4
bu haf:76
giden:1400
hedef:65

hoşgeldin canım. yaşın 25 sen ışık hızıyla verirsin o kiloları hiç canını sıkma. buradaki kızlar seni yalnız bırakmazlar :)

insallah canım yaaa..bebek istiyorum kışa cnku once kılo vermem şart..

canım ya resmını gorunce keyfım kaçtı valaa:14: bende tatıle gıtcem ama bıkını gıyemıcem :14:

kızlar herkesi tebrik ederim.yağ yakma makinesi gibisiniz maşallah!ben de bildirim yapayım bari

başlangıç 76kg
geçen hafta 63,8
bugün 62.8
toplamda 13 kg
1 haftada 1 kg kaybettim.
hedef 60kg
herkese bol şans bol moral diliyorum...
tebrikler canım:46::46:

herkes farklı dıyet mı uyguluyor? zayıflamak ıcın neler yapıosunz acaba :)
evet herkes farklı diyetler uygulyu,ama genelde beyaz ekmek yasak,4 kaşık pilev,1 kase çorba 1 dilim ekmek demek,sabahları uyanınca ılık limonlu su içiyorum,kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,domates salatalık yeşillik,iki dilim ekmek,öğlen sebze yemeği olabilir,protein yani balık ızgara et ızgara haşlama gibi salata,porsiyonları küçük tutcaz,akşamları hafif geçiriyoriz,yemeklerin yanında 2 kaşık yoğurt yağ yakımını hızlandırır,günde 2 yada 3 fincanyaşilçay 3lt su içiyoruz ve tabiki spor yürüyüş en azından 30 dk yapabilirsen aklıma gelenler bunlar
menü paylaşırsan kızlar yardımcı olurlar
menülerini şöyle bildircen
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
ara
şeklinde
kilo bildirimini ise
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
gelen-giden
toplam giden
hedef
şeklinde yapcan
ilk hafta liste altı olursun,2. haftaya listeye girersin:54:

hoşgeldin canım. yaşın 25 sen ışık hızıyla verirsin o kiloları hiç canını sıkma. buradaki kızlar seni yalnız bırakmazlar :)
evet canım senin meton iyi çalışır şimdi kolay kilo verirsin burdaki kızlar çok destek olurlar

Son düzenleme:
bilgilendirmen için teşekkürler canımm...
tamam bende yedıklerımı yazayım madem.. bugunden başlayım ozamn :)

sabah
yarım kase k fleks yedim
4 kayısı yedim ılık su içtim
şekersiz çay
ara:
sütlü nescafe
yarım muz

şimdilik yediklerim bunlarr...

bilgilendirmen için teşekkürler canımm...
tamam bende yedıklerımı yazayım madem.. bugunden başlayım ozamn :)

sabah
yarım kase k fleks yedim
4 kayısı yedim ılık su içtim
şekersiz çay
ara:
sütlü nescafe
yarım muz

şimdilik yediklerim bunlarr...

Hoşgeldin canım, kilo çizelgesi yapmayı unutma :23:

Aynen bende 1400 verdim ama daha iyi sonuç bekliyordum aslında :46::46::46:

Haftaya artık :23: Tebrik ederim :46::46::46:

insallah canım yaaa..bebek istiyorum kışa cnku once kılo vermem şart..

canım ya resmını gorunce keyfım kaçtı valaa:14: bende tatıle gıtcem ama bıkını gıyemıcem :14:

bende avatarimi gorunce gicik oluyorum guya hirs yapar kilo veririm diye sectim

bende avatarimi gorunce gicik oluyorum guya hirs yapar kilo veririm diye sectim

dövelim o avatardakikadını saçını başını yoılalım :30::30::30:
günaydın kızlar hepinize tek tek alıntı yapmadım ama kilo verenleri tebrik ediyorum.gülane senikınıyorunm ödemmi topladın acep:52::52:bu hafta çok mutluyum yedim içtim.dünde dedim dondurmalar ksılar kolalar kızartmalar poçalar börekler kurabiyeler pastaalar vakitli vakitsiz yedim dedim bu hafta gramla verdiğimi geri alacam çünküm son 2hafta hhep gramla verdim ne yaptıysam fayda etmedi.regl dönemindeyim birde ödemolması lazım aslında dün tartıldım sadece +400 almışımo koca haftaya dün çok dikkat ettim spor yaptım buğünm sonuç benim için mükemmeldi.geçen ayda öyle olmuştu 1,5 kiloyu bi anda vermiştim yata yata hastaydım o dönem yine reglydi demek o dönemde birşeyler oluyorkilo tutmuyorum

başlangıç:76,5
geçen hafta :74
bu hafta:73.900
giden:100
toplamda giden:2.600

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

vala yaaaa..bende öyle bır boğaz varkı hiçbişey hırs yapmıyo...
ama sen kılo verıyosun cnm bak ne guzell :)

canim ben iki yil once 83'ten 65'e dustum 4-5 ayda 18 kilo verdim simdide hep ayni rakamin etrafinda donuyorum ama ne olursa olsun hirs yapip hep beraber kurtulacagiz sayet su an burda yaziyorsan kararini vermisin sen birazda hirs yap verirsin kendine guven

günaydın kızlar hepinize tek tek alıntı yapmadım ama kilo verenleri tebrik ediyorum.gülane senikınıyorunm ödemmi topladın acep:52::52:bu hafta çok mutluyum yedim içtim.dünde dedim dondurmalar ksılar kolalar kızartmalar poçalar börekler kurabiyeler pastaalar vakitli vakitsiz yedim dedim bu hafta gramla verdiğimi geri alacam çünküm son 2hafta hhep gramla verdim ne yaptıysam fayda etmedi.regl dönemindeyim birde ödemolması lazım aslında dün tartıldım sadece +400 almışımo koca haftaya dün çok dikkat ettim spor yaptım buğünm sonuç benim için mükemmeldi.geçen ayda öyle olmuştu 1,5 kiloyu bi anda vermiştim yata yata hastaydım o dönem yine reglydi demek o dönemde birşeyler oluyorkilo tutmuyorum

tebrik ederim handecim:46::46:
beni ne kadar kınasan az,hiç bu kadar birden bire almamıştım,ödem olabılır:31:neyse inşallah haftaya verebilirim:26:

Son düzenleme:
slm kizlar :16:
sizleri cok özledim ben ya aklim fikrim burda ama aksama kadar misafirlerle ilgileniyoruz sonra küt yataga bugünde evdeyim :18: isimi özledim dermissim :37: firsat buldum bizimkiler uyurken ce deyip kacayim geri telden okuyorum vakit buldukca artik ya wc de yada metroda :1: sagolsun handede arastirmaci gazeteci gibi merak ettigim seyleri face msj atiyorum herseyden haberim var gözüm üzerinisde ona göre :27::1:
hasret tatlim sIkma canini ne oldu bilmiyorum ama dügüne az kaldi canim sIk disini insallah hersey güzel olacak :38:
mine cok güldüm sana tatilmis deyip kac cikmis tartida demene :1:

insallah yine bi firsat bulur gelebilirim sekerler ay balli ara vercem diye yazmis üzüldüm bi an nebilem saka yaptiklarini :20: kiz kalpden mi götürcen beni :57:

bildiirim:

baslangic kilom: 77.1
gecen hafta:73.3
bu hafta:74.0
gelen: 700 gramm
toplam giden: 3.1
hedef: 55

fazlada birsey yemedim neerdeyse ac kaldim niye böyle oldu anlamadim :26: gerci aclikdan biraz cips kacti dün :17:
düzenimi özledim ya heyvah benim oglan kalkti kactim kizlar :54::10:
ps:kilo veren kizlari cok tebrik ediyorum :16:veremeyenler insallah haftaya daha güzel kilo vermis bi sekilde bildirimler yapalar :16:
ayy ne bilim canım yaaa tartılmış diye okumuşum :1:
misafirler nezaman gidiyor
özletme kendini
buarada aç kaldığın için kilo almış olmayasın :20:
Çok olmuş ama haftaya telafi edersin inşallah.

Tebrikler canım, sakın cozutma verdim diye, haftaya da inşallah bir 900 gider.
Evet canım iyidir, okudum da yazasım gelmedi işte, arada bir oluyorya, burdayım yani yine no problem.
anladım canım

tebrikler minecim çok güzel:46:
teşekkürler :42:
Günaydın minecim bende seni tebrik ederim 900 gram süper :46::46::46::46:
sağol canım
önemli olan devamının gelmesi

tebrik ederim handecim:46::46:
beni ne kadar kınasan az,hiç bu kadar birden bire almamıştım,ödem olabılır:31:neyse inşallah haftaya verebilirim:26:

bencede öyle birşeydir bihaftada bu kadar kilo tutman için fil gibi yemen lazım.bende çok şaşırmış durumdayım.aslında karnımda şişkinlikte var.bu hafta pikniğe falanda gittim.yedimde yedim.demek arada bir yiyip vücütü şaşırtmak lazım.500 garmı 2haftada zor vermiştim geçen hafta çünkü demek duraklama dönemiydi bundan sonra durunca öle yapcam :ssz:

tebrikler handecim yemeyeydin demekki -2 kg olcakmışın bu hafta:1:

Son düzenleme:
Back
X