- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya 8 aylık evlisin daha biraz tadını çıkar sonra hamile kalırsın
kahverengi lekelenme olduysa sökülür canım yakında
duygusallık da ondandır canını sıkma
beni bekleyin bensz hamile kalmayın![]()
netede bakıyom erken menepoz dio bişey dio şöyle bir doktur olsada netten bakınca anlaşa derdimi.illa doktura gidecen.bence online olsun artık herşey.ne bülüm böyle derdini anlatcan mauseden tahlil yapcak cd sürücüsünden elini uzatacak muayede edecek![]()
he öle yapcam hep beraber kalalım.suziyle ballıda yapsın duyguda arayı uzatmadan ikinciyi yapsn.minede öyle.sonra topikçek hamileler topiğine taşınırık![]()
kız eşimde benden özendi pazartesi diyete başlıcam diyor.dedim başına başörtüsü bağla topiğe gel hemen verirsin![]()
googledan hastalıklara bakmayın bebeğm ya her şey doğru olmuyo ki
ben sizi çok bekletebilirim ama haberiniz olsun
onların metabolizmaları çok hızlı ama senden çok verince kıskanma![]()
kocası okuduysa kocanmı kapattı demişsin gibi gelmiştir karısının aklını karıştırma die de silmiştir maalesef bazıları böyle öküz oluyor canımkızlar merhaba
gece gece canım sıkıldıda sizle paylaşmak istedim
çocukluk arkadaşım diyebileceğim birisi vardı
evlendi daha doğrusu diyarbakırlı birine kaçtı gitti
ama görüşmeyi kesmedik hiç
kocası biraz değişik birisi
yani kızı yalnız dışarıya göndermeyen tiplerden
geçen yaz geldi bize hatta sonra kocası gelince panikten elinde çayı bıraktı uyuyan çocuğu kaldırdı gitti
sonrada buraya gelmedi zaten hiç
bide buarada kapanmış bende sordum çok yakışmış ama eşinmi istedi yani içinden gelerek kapandıysan ne mutlu sana falan dedim
dün baktım silmiş beni faceden
kocası silmiş bidaha eşimi aramayın demiş
tamamda sebep dedim ama şuan çok üzgünüm
ben bişey yapmadımkiiii![]()
allah alah sen hzılı vermişsin nası hızlı verdin ki böle spormu çok yaptın
of ben gene eciktim bu ay tuhaf bişekilde her ay hamilemi kaldım acep die ölüyom korkudan korunuyoz ama denk gelirde olur ya lekelenme var dündebn beri ha geldi diom ama yok![]()
o zaman ben senle beraber ikinciyi yaparımaman o versinde kıskanmam adam 107 kilo göbekten büyüyo hep
allahtan boy var olmasa nolcek
![]()
geçen ay 10 gün gecikmişti normalde benim ki 30 günde bir gelir hiç gecikmez di bu ay bide kahverengi görünce iyice korku kapladı içimitünaydın kızlar
tüm annelerin ve adaylarının anneler günü kutlu olsun
kocası okuduysa kocanmı kapattı demişsin gibi gelmiştir karısının aklını karıştırma die de silmiştir maalesef bazıları böyle öküz oluyor canım
senin bi hatan yok üzülme
allah arkadaşına sabır versin
öyle bi adamla ömür geçirecek işte ne mutlıu bizim kocalarımız öyle deil
şükrediyorum bunları duydukça kocamı dahada çok seviyorum
bende geçen aylarda bi tırstıydım senin gibi 4 tane gebelik testi yaptımolmadı kan testi yaptırdım
bende hem gecikme hem baş dönmesi mide bulantısıda olmuştu..hava değişiminden de olabilir canım bekle biraz test yaparsın olmadı
ooo 107 de çokmuş
hemen gelsin katılsın aramıza![]()
1.85 boyu var bu gene iyi hali bi ara nişanlıyken okuyor die hazır yiye yiye 117 di.düğünde 90 dı şimdi gene aldı.adam pilavla ekmek yiyor.dolma yap yanına pilavda nie yapmadın diyor.dolmayı yemekten saymıyor ki
he dur ben akşama ona bi etek bi başörtü ayarlıyım elinden tutar getiririm
![]()
1.85 boy, 107 kilo ile beden kitle indeksi 31,2 çıkar ki bu da obezite kategorisine girer :26:
erkekler pek göstermez kilolarını ama yine de sağlığı için zayıflasa iyi olur tatlım
hem birlikte diyet yaparsanız sen de daha çok motive olursun![]()
ya o çabuk veriyor çabukta alıyor kiloyu kız yemekleri kaçaydır 1 kaşık yada 1,5 kaşık yağla yapıyorum az tuzla ama ekmek birde abur cubur çok yiyor undan aslında kolestrolü var yıllardır bi ara kendim dışardan dilimlikepek alıyordum gece eve gelirken aradığında ekmek var evde alma diyordum az ekmek olunca mecburen az yiyordu ama sonra yalanımı anladı şimdi eve gelirken mutlaka ekmek alıyo![]()
o kiloya kolesterol olur tabi kız.. zayıflat sen onu zayıflat
seni böyle şişko beğenmiyorum de bişiler de hallet bu işi![]()
gelen gidenyoksa yorumda yokbugun tartı gunuymuş sımdı aklıma geldı.. nette oldu şükür.. mutfakta da ankastre aldık mermer işi vardı yenı kıcımı koydum...
başlangıç: 82.9
geçen hafta:67.3
bu hafta :67.3
gelen de yok giden de
toplam giden:15.6
hedef :65
gelen mi:26:başlangıç:87
geçen hafta:65
bu hafta 65.50
gelen :500gr
hedef:55
kızlar listeyi yapan bildirimi buradan alabilir mi?çok acil çıkmamlazım
ellerine sağlık cnm10 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] NorA_ [/TD] [TD] 83,9 [/TD] [TD] 83,9 [/TD] [TD] 82,5 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 1,4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 77,4 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] nemesisofmine [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 63,8 [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 13,2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 1,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 11,8 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 10,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] azerii [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,7 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 8,8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80,9 [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 15,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 21,5 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] Ben_Suzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,3 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 2,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 78,2 [/TD] [TD] +2,200 [/TD] [TD] 6,3 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincileri NorA_ ve alaca olmuştur
kendilerini tebrik eder bir sonraki haftalarda aynı şekilde devam etmelerini temenni ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız havva1906, alya88, karbeyazi, triendy21
sizlere de hoşgeldiniz diyoruz
geçen haftaya göre çok daha güzel bir liste canlarım hepinizi tebrik ederim
yine bir kusurumuz olduysa affola
gelecek listelerde görüşmek ümidiyle..
beni özleyin anacım![]()
Allah kabul etsin canm ..selam cancağızlarım
herbiyerim ağrıyorçok yorgunum dökülüyorum
temizlik bitti sayılır artık
çarşamba günüde kuran okutmayı düşünüyorum
öyle binadakilerle kendi aramızda ölmüşlerimiz için
hepinizi davet ediyorum gelin kızlar
karadeniz mutfağı yaparız
betüşümmmmmm nabersecemmm aşağıda gördüm sende ne haberler bakem
![]()
of şu kocalara sinir oluyorum..kızarkadaşın da belliki eşiyle güzel konuşmamış..(senin hakkında)kızlar merhaba
gece gece canım sıkıldıda sizle paylaşmak istedim
çocukluk arkadaşım diyebileceğim birisi vardı
evlendi daha doğrusu diyarbakırlı birine kaçtı gitti
ama görüşmeyi kesmedik hiç
kocası biraz değişik birisi
yani kızı yalnız dışarıya göndermeyen tiplerden
geçen yaz geldi bize hatta sonra kocası gelince panikten elinde çayı bıraktı uyuyan çocuğu kaldırdı gitti
sonrada buraya gelmedi zaten hiç
bide buarada kapanmış bende sordum çok yakışmış ama eşinmi istedi yani içinden gelerek kapandıysan ne mutlu sana falan dedim
dün baktım silmiş beni faceden
kocası silmiş bidaha eşimi aramayın demiş
tamamda sebep dedim ama şuan çok üzgünüm
ben bişey yapmadımkiiii![]()
Allah seni iyi etsin.beneskimek için neler yaptım neler.yeni gelin olmak zor çooook zor çokçok duygusalım bu ara geçen gece mahalede düğün vardı. ay ben bi ağlamak eşimde diyor nie ağlıyon aniden biyerinmi ağrıyor.adam korktu.dedim bizim düğünümüz bitti.evleneli 8 ay oldu ona ağlıyom eskidik biz.ben artık yeni gelin değilim.![]()
haklısın ya .....hayırdır nie araştırıyosun cnmnetede bakıyom erken menepoz dio bişey dio şöyle bir doktur olsada netten bakınca anlaşa derdimi.illa doktura gidecen.bence online olsun artık herşey.ne bülüm böyle derdini anlatcan mauseden tahlil yapcak cd sürücüsünden elini uzatacak muayede edecek![]()
kız eşimde benden özendi pazartesi diyete başlıcam diyor.dedim başına başörtüsü bağla topiğe gel hemen verirsin![]()
ay bana iyi gelmişti yeni gelinlik ama çabuk geçti.gelen gidenyoksa yorumda yok
gelen mi:26:
ellerine sağlık cnm
nora ve alaca tebrik ederim.
gülanneyeide tebrik ederim olmasaydı sondan birinci olcaktım
Allah kabul etsin canm ..
karadeniz mutfağımı :26:çok çozutma olurmu
of şu kocalara sinir oluyorum..kızarkadaşın da belliki eşiyle güzel konuşmamış..(senin hakkında)
banada böle yapmıştı bi arkadaşım.ilerde pişman olcaklar bence ....
Allah seni iyi etsin.beneskimek için neler yaptım neler.yeni gelin olmak zor çooook zor çok
haklısın ya .....hayırdır nie araştırıyosun cnm
oh ne güzel sen genede ona uyma benm kociş farklı diyet yapıyo mesela yiyere yapıyo
saol canımseninde ve topikteki tüm annelerinAnneler günümüz kutlu olsun anneler ve anne adayları![]()
kızlarrrrr yaklaşık 2 haftadır yazamıyordum ve dietten tabiki dönmedimmmmm :) 2 kilo daha verdim o kadar mutluyumki artık herkes "sen zayıfladın mı ?" bile demeye başladı :) çok ama çok mutluyum haftalık kilo muhabbetlerine benide eklerseniz sevinirim :)ve çok sağlıklı diet yapıorm karatay diyeti çokta memnunum ben ki her saniye yemekten başka bişey düşünmeyen mutemadiyen aç olan bennnnnn :) yemek yemeyi unutuyorum blle :) tam 1 ayda 4 kilo verdim geride alabileceğimi sanmıyorum bu verdiğim kiloları :)
yok ben öle çok beyeniyorum aslında kapı gibi adam idolümdü benim göbek tokuşturuyoz dedimya ama sağlığı açısından zayıflaması lazım çok diil tabişki ben kapı gibi herüf beyeniom![]()
canımlisteye girmen için her cuma bildirim yapman gerek aksi halde olmuyor malesef![]()