70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay annemde böle benim gibidir.bikeresinde istanbula gezmeye gittik tutturdu pembe giyecem die bir cıyak tsöt olmış koldada bilezikler.neyse biz eminönünde gezioz bu kayboldu.anam yok ara yok.
bi baktımkarşıdan biri geliyor pembe tsörtle güneşin altındakolunda şakır şakır bilezik alıyor ay ne gülmüştüm
bi kereseindede ben yeni sözlenmiştim.
bababem istanbula hastaneye gitmiş sıra bekliyormuş
adamın birini görmüş kayınpederime benzetmiş
kayınpederim nası gelsin izmirden istanbula
gitmiş adamın yanına oturmuş.
napıyosun demiş:23:
adamda iyim sen napıyosun demiş:23:
bizimkide nie geldin buralara hayırdır demiş
öle kaynaşmışlar:23:
sonra halam gelmiş farketmişte toparlamış babanemi:23:
yoksa kayınpederime benzeyen adamla kimbilir nerde bulacaktık:9::9::9:

:9::9::9::9::9: kiz babaennen kiyidan dönmüs :9::9::9:

simdi annen ve ablangil uzakmi sana :26:allah kolaylik versin canim napcan tugbis :31:

yok canım yaa,uzağa gidermiyim anneme 3dakikalık mesafe yürüyerek,ablama 10 dk mesafe,,yakın olmak iyi be suzim,valla kopmuyoruz hiç gidip geliyoruz devamlı,hele anneme ooo hemen hemen hergün:1:annem tel açıyo bak bişey göstercem hemen gel diyo gelmezsen ablan görür o alır diyo bi çırpıda gidiyorum:23:
önce kim kaparsa onun oluyo herşey,ablamla iyice alıştık anlaştık,,bazen onun götürdüklerini ben kıskanıyorum bazende o beni:1:
hatta çoğu zaman anneme bağırıyoz ''yaaa neden önce bana göstermedin diyeee:33:

kizlar nasilsiniz ben yokken ben cocuklarla disari ciiktim adim sayarida beliem taktim ve sonuc

6.935km
4.244ml
9620 adim
ve 271.4 kalori

bide cocuk arabasiyla birlikte cok yoruldum ama yilmak yok ahmet uyusun jillian Zamani

:26::26::26::26:
kız altın kelebeğim gel :24:
ben şaka dedim sana kız:24:
nerden bileyim böle inanacanı:24:
ay bacım bu arada gelenler :6:
hemen inanıyor :6:
hiç yırtık gelmiyor:6:
azim yok zayıflayacam die:6:
hemen pess:emir_bebek:
ne yapsin kiz yapissinmi kovaladin kizi :9:

kizlar nasilsiniz ben yokken ben cocuklarla disari ciiktim adim sayarida beliem taktim ve sonuc

6.935km
4.244ml
9620 adim
ve 271.4 kalori

bide cocuk arabasiyla birlikte cok yoruldum ama yilmak yok ahmet uyusun jillian Zamani
süpersin canim :46:
adimsayari nerden aldin :26:bende vardi kaybettim ya :ssz:

Merhaba kizlar.. Bende 78 kiloyum maalesef :( Bakiyorum herkes baya kilo vermis nasil verdiniz boyle
formül gizli bacım takipte kalcan öğrencen:ssz:

6.935km
4.244ml
9620 adim
ve 271.4 kalori

oh maşallah:46::46:
handeeee sakin konusma :20:

:67::66::66::62::62::9:

hosgeldin canim :3: bize takil :34:

Back
X