70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hii öylemiymis biz astik onlari gecen bana ne des beyenirsin :26:
kocumm benim beee :53: ay vallahi böyle kaldim :53: hemde.. neyse rezil olcam :26: :9::9:

ayy insallahhh yaa ne heyecanlidir anne babaa :16::16:
Rabbim nasip etsin insallahh :16: ben bile heyecanlandim :31:
daha sonradan sonucdan haberin olursa haber versene betüs :31:

susss nisan varr nisaaan :57:

onu benimki bile yapıyor yaa :53:
daha evlenmedik bi de düşün yani evlendikten sonra ne olcak :31:
bana baktı baktı sonra da "maaşallah ya kollara bak benimki kadar var" dedi
höönnnkkk dedim kaldım :53:
tabii bunu ödedi ama olsun :51:

kadın kaç kere sordu zaten kıyamam
inşallah olmuştur da benim haberim olmaz ki 2 hafta sonra gidiyorum :31:
olursa söylerim tabii elbet :54:

evet nian var ve benim asıl bacağımı zayıflatmam lazım :ssz:
göbeği kamufle edebiliyorum :23:
kıyafetin 38 bedenine sığdım :21:

slm kızlar bikaç gün buraya yazamadım sanırım moralim çok bozuktu :43::43: şimdide hastalandımm oyyy oyyyy:43::43::43:
neysem menüm kızlar
sabah kahvaltım:
-nescafe
-peynir zeytin
ara yok
öğle yok
Anca saat dörtte misafirliğe gittik
orda az kışır 1 dilim kek ufak birde boğça yedimm

hee bu arada kızlar yeni bi çay tarifi aldım ondan abla hem akupunktraya gidiyor hemde diyetisyene zaten bu çayıda diyetisyeni vermiş vücuttaki yağları yakmaya yardımcı oluyormuş abla baya kilo vermişti bu çay ve dikkat etmesiyle bende başlıcam isteyenlere tarifi yazarım kızlar :54::54::54:

çok sağlıksız bi beslenme olmuş tatlım :34:
daha düzenli beslenmelisin, hem daha sağlıklı zayıflarsın hem hastalığın da daha çabuk toparlar :34:

a.s.gecmis olsun :34:
mönü olmamis tabiki :19:

saol tatlım ya evet farkındayım olmamış toplamam lazım kendimi neyse bakalım biraz daha dikkat edicem umarım bu yeni kullanıcım çay işe yararda gider fazlalıklarım zaten sinir oldum ya bugün kadınıon birine ayy ne kadar kilolusun falan didi ya öfffff kendiside 60 kilo hani :43::43:

daha düzenli beslenmelisin, hem daha sağlıklı zayıflarsın hem hastalığın da daha çabuk toparlar :34:
cook romantiklerr cook :27:

ayy kiyamam hayirlisi olsun insallahhhh :16:

oooo süperrr :52: bacaklar sana öyle geliyodur canim ya :31:

saol tatlım ya evet farkındayım olmamış toplamam lazım kendimi neyse bakalım biraz daha dikkat edicem umarım bu yeni kullanıcım çay işe yararda gider fazlalıklarım zaten sinir oldum ya bugün kadınıon birine ayy ne kadar kilolusun falan didi ya öfffff kendiside 60 kilo hani :43::43:

canim öyle cayla felan olucak seyler degil saglikli beslendinmi zaten gidiyo inan :34:
kadinda pek bi dangalakmis :19:

biliyorum ama çok moralman çöktüm bide bu hastalık eklenince düzen falan kalmadı ama toplicim kendimi yaa en kısa zamanda :ssz::ssz::2::2:

sen diktirmiyomuydun :44:
alicaksan 40 alip istedigin yerinden daralttirsan :34:
balik etek cok yapisinca kötü duruyor sanki :26:

diktiriyorum canım zaten kadın ölçüleri biraz bol aldı provaya gitcem daha
ben de yapışınca sevmedim yürürken bacak arası çok belli oluyor hiç hoşuma gitmedi
o kadar dar yaptırmayı düşünmüyorum ben

canim öyle cayla felan olucak seyler degil saglikli beslendinmi zaten gidiyo inan :34:
kadinda pek bi dangalakmis :19:

yokk kızz çay hakketen işe yarıyo tabi senin dediğin gibi sağlıklı beslenmekte şart tatlım evet akupunktur pekte gerekli değil aslında
bak çayın malzemeleri bunlar tatlım 1 tane yeşil elma 1 tane çubuk tarçın 1 yemek kaşığı biberiye 2-4 adet top karabiber 2-4 arası karanfil ve 5 bardak suyla kaynaıyosun tatlım kan şekerini falanda düzenliyormuş yahu :26:

diktiriyorum canım zaten kadın ölçüleri biraz bol aldı provaya gitcem daha
ben de yapışınca sevmedim yürürken bacak arası çok belli oluyor hiç hoşuma gitmedi
o kadar dar yaptırmayı düşünmüyorum ben
tm iste canim öyle daha iyi olur :34:
cok dar olunca yürümeside zor :31: penguen gibi gezme ortalikda :9:

yokk kızz çay hakketen işe yarıyo tabi senin dediğin gibi sağlıklı beslenmekte şart tatlım evet akupunktur pekte gerekli değil aslında
bak çayın malzemeleri bunlar tatlım 1 tane yeşil elma 1 tane çubuk tarçın 1 yemek kaşığı biberiye 2-4 adet top karabiber 2-4 arası karanfil ve 5 bardak suyla kaynaıyosun tatlım kan şekerini falanda düzenliyormuş yahu :26:

ablamda akapunktur yaptirdi
aslinda onun hic faydasi olmuyorda sadece dr.un verdi liste zayiflatiyor :31:
kendide diyordu bosu bosuna can yakma :34:
tabi böyle caylar sagliklida canim bende inanirim ama yediklerine dikkat etmek en önemlisi :34:

canim ya belki anlatmak istemezsin diye sormak istemedim ama :26:
hayirdir :26:

ayyy benim odun sevgilim yüzünden canım çökertti beni bu çocuk hayır birde artıkk yaptıı hatayı anlamıyorda kendimi anlatmaya çalışıyorum yook ; artık en sonunda patladım ağlaya ağlaya konuşuyorum adamın umru değil daha yeni mesaj attı üzgünüm diye ...saygı yok ilgi yok değer ise hak getire keşke değer vermeseymişim bu kadar üzülmezdim bu kadan :(:43::43:

topla canım sağlıklı bi şekilde kilo verince inan insanın özgüveni yerine geliyor :34:

ewet tatlım sağlıksız kilo verince kat ve kat fazla olarak geri dönüyor vücuda o yüzden salmıcim kendimi salmamalıyım birde kilo sorunca saklanıcak yer arıyorum ya utanıyorum yerin dibinde olasım geliyor ya bu kilo insanın özgüveninide alıyor vermek şart:(

tm iste canim öyle daha iyi olur :34:
cok dar olunca yürümeside zor :31: penguen gibi gezme ortalikda :9:

ablamda akapunktur yaptirdi
aslinda onun hic faydasi olmuyorda sadece dr.un verdi liste zayiflatiyor :31:
kendide diyordu bosu bosuna can yakma :34:
tabi böyle caylar sagliklida canim bende inanirim ama yediklerine dikkat etmek en önemlisi :34:

evet benim annemde akupunktura gitti faydasını göremedi tabi yediklerine de dikkat etmiyordu sırf acısı baki kaldı akupunkturun :)

ayyy benim odun sevgilim yüzünden canım çökertti beni bu çocuk hayır birde artıkk yaptıı hatayı anlamıyorda kendimi anlatmaya çalışıyorum yook ; artık en sonunda patladım ağlaya ağlaya konuşuyorum adamın umru değil daha yeni mesaj attı üzgünüm diye ...saygı yok ilgi yok değer ise hak getire keşke değer vermeseymişim bu kadar üzülmezdim bu kadan :(:43::43:

konuyu tam bilmiyorum ama bu söylediklerin gercekden onda mevcutsa
neden bukadarina müsade ediyosun
yazik degilmi sana :20:
kizma bana ama sevgililerine kendilerini bukadar ezdiren kizlara cook kiziyorum ben :19:
gördügün seyleri görmemezlikden gelme ve düzelir diye bekleme canim :26:

konuyu tam bilmiyorum ama bu söylediklerin gercekden onda mevcutsa
neden bukadarina müsade ediyosun
yazik degilmi sana :20:
kizma bana ama sevgililerine kendilerini bukadar ezdiren kizlara cook kiziyorum ben :19:
gördügün seyleri görmemezlikden gelme ve düzelir diye bekleme canim :26:

müsaade etmemem gerekiyordu ama kıyamıyordum çok seviyordumm tabi birde bizim bu şeyler askerlik dönemi oldu anlayışlı davranım dedikçede bu hale döndü oda
bu pazartesi yanıma gelicekti doğum günüm için gelme dedim ona en sonunda bakalımartık bından sonrası içi ne olucik ve dedğin gibi canım susmamam gerekiyor artık biz birde ciddi düşünüyorduk bişeyleri rayına sokmadan ciddi işleri ertelemem en hayırlısı olucak galiba düzelir dedikçede düzlmiyor haklısınnn daha beter oluyor :(

cumlemizin kuzummmmm:27::27::27:

spor ve diyetle kilolar cayir cayir gidiyor tatlim:52::52::52:tecrubeyle sabit:34::34::34:

cumlemizeeeee:54:

tebrikler:46:

coh yahsiiii bir monuuuu:16:

niye boyle oldu minecimmm:26::26::26: reglin falan mi gelicek acaba:31:

o nasil bi hesap olmus yaaaa:27::27::27::27:

bence zumbaaaa:52::52::52:grupla yaparsan cok egleniyosun,plates yaparsan da vucudun sikilasip,sekle girer:34::34:once zumba sonra plates derimm

canim aksam pilav falan mi yiyodun,hatirlayamadim nasil besleniyodun :26:spor yaparsan daha hizli gider,vucudunun temposuna da bagli:34:

Yok canım Pılav felan yok hatta bulgur ve mercimek dısında pilav yemıyorum. ben akşam genellıkle öğün yemiyorum.. sabah ve öğle yedıgım ekmek 3 yada 4 dilimi buluyor sanırım ekmek fazla ama ekmegı kesemıyorum... gecen haftada bı suru kutlama ve ece vardı ust uste 4 gün boyunca yemege kutlamaya gıttık o hafta ondan artı oldu dedım de bu hafta nollduuu :( hevesımde kırıldı dıkkat de edemıyorum artık çıkolata gofret bıle yedım :( spor olarakta dısarda yuruyus ıstıorum ama tek basıma da onu yapmak ıstemıyorum :( yakınlarımda oturan spora eslık edecek bırılerı de yok :(

Back
X