kizlar bugun diyetetisyenime gittim
ben sabah kendi tartimda ac karnina 66.4 kg geldim diyetetisyenimde kahvaltiyi yaptiktan sonra gittigimde ise 66.1 geldim ( tartim eksik gostermesinde varsin 300gr fazla gostersin)
menulerimde cok bi degisiklik yapmadi
sabah 2etimek + 1ucgen peynir + tomates+salatalik +3zeytin -> degisiklik yapmadi sadece tomates ve salataligin uzerine zeytinyag gezdir kabirligi onler dedi
ara : ben ya 3tane diyet biskui yada 10tane findik yiyordum onun yerine 3tane badem + 3findik verdi ( cunku bu aralar bacaklarimda kramplarim cok oluyordu magnesium eksikligi vardir dedi badem ekledi )
oglen : et /tavuk + salata+yogurt+1dlim cavdar ekmegi yiyordum ekmegi kaldirdi kilo vermek istiyosan artik ekmek yok dedi
ara : ben ya yogurt ya 3tane biskui yiyordul bana herikisinide yiyeceksin dedi
aksam : corba/sebze yemegi + salata, bana mutlaka et/tavuk/balik 'da yemen lazim yoksa acikirsin dedi birde meyve verdi aksam yemegine
ayrica kramplarim icin 3kutu vitamin verdi
ben en son diyetetisyenime 28/03/2013'de gitmisim ve o zaman 75 kiloymustum ogunden bugune 8kg yag vermisim ( tabi benim 78.8e ciktigimdan haberi yok, ben zaten kesin o zaman karar vermistim kk'ya uye olmaya ve kesin diyete baslamaya)
suan hala 3.5kg yag 'dan vermem lazim
doktor ideal kilomun 57.4 oldugunu soyledi benim hedef suan icin 60kg
Maasallah bu kadar emin adimlarla gitmen cok guzel..umarim biran once hedefine ulasirsin...
Bende 1 yil once dogum yaptim..74 e kadar düştüm 84 kilodan..ama bu ara sinava hazirlaniyorum..pek aktivite yok hayatimda o yuzden 5 kiloyu hop geri aldim....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.