Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sinirden vericemm kiloları sevgili kocam Amsterdam'a gidecek de😡😡
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırdır canım, iş için mi gidiyor. Takma kafana. Calisiyormusun. Oyalanirsin. Hem birbirinizi özlersiniz. Valla benim de çok ihtiyacım var öyle bir ayrılığa. Evde aynı adam işte aynı adam. Bazen doluyor insan..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Erkek erkeğe gezmeye canım öyle tabi bunalıyoruz.kilolar zaten yeterince psikolojimizi bozuyor birde eşler ohhhh değmeyin bize...ben Amsterdam'a takıldım da ondan ön araştırma yapınca tepem attı.kızlar kızacaklar mevzu dışı oldu dimi
Boşuna kadınlar kulübü değil burası canım diyet yaparken dedikoduda yapıcaz tabi ki yoksa yok peynir yok yeşilçay yok lahana yok 500gram ay içimiz bunaldı yahaaaw!!:))
Sen onu bunu geçte kesinlikle müsaade ediyorsan karşılığını da göster gardını al ya herro ya merro
Sabah sabah ne potansiyel var bende niye bu kadar erken uyandım ben ya![]()
Bu erkeklerin amsterdam merakı nedir ya. Benimki de bir ara amsterdama gitmek istiyorum dedi ben de sadece benimle gidebilirsin dedim.
Bu erkeklerin amsterdam merakı nedir ya. Benimki de bir ara amsterdama gitmek istiyorum dedi ben de sadece benimle gidebilirsin dedim.
Askolsun kizlar.bir kisi bile cvp vermemis yazdigima.
Napiosunuz kizlar.nasil gidio diyetler.ben tatildeyim.senelik tatil.aldim valla kilolariburda tarti yok ama hissediyorum.eve gdince katilcam size
benim su hayatta en sevmedigim istir utu yapmak elimden geldigincede esime yaptiririm, malesef gecen hafta o yaptigi icin bu hafta sira bende, bakalim yarin en az 1saat surecek utum var ama valla sepeti diger odaya koyamam zaten utunun kokusu beni olduruyor nefret ediyorum onun yerine asansorum bozuk calismiyor ve ben 9.cu katta oturuyorum 1sefer assagiya inip ciksam olurmuki
hosgeldin canim
sende tekrardan hosgeldin canim hatirliyor gibiyim seni ins bu sefer bizleri terketmezsin
ekleri yemedin demek valla![]()
hosgeldin canim
canim menunde sporunda cok guzel
gercekten bu sporu baskasi yapsa 2kilo verir haftada ama bunyeden bunyeye degisiyo canim benimde oyle yaglar yapisti popoya bacaklara gitmeleride zor oluyor yilmamak pes etmemek lazim hep birlikte citir kizlar olucaz ins
bu arada liste'yi begendiginize sevindim birsey degil bu sefer kk'dan cikarilmak gibi bi problem yasamadim cok sukur
ben 3gundur menu paylasmiyorum cunku malum hafta persembe gununden beri evdeyim yani calismiyorum bu hafta sonlari beni bahvediyo kendime hakim olamiyorum sagolsun esim veya ailemde bana bu konuda hic yardimci olmuyorlar onlara gore bu kadar yeter cunku yuzumden cok verdim bende daha fazla yuz ve ust kisimdan vermek istemiyorum sorunum kalca bacak ama ne yapabilirim devam etmek zorundayim en azindan kalan su 6kilomuda vermek istiyorum
Erkek erkeğe gezmeye canım öyle tabi bunalıyoruz.kilolar zaten yeterince psikolojimizi bozuyor birde eşler ohhhh değmeyin bize...ben Amsterdam'a takıldım da ondan ön araştırma yapınca tepem attı.kızlar kızacaklar mevzu dışı oldu dimi
Mevzu disi olmasi onemli degul bence sonucta hayatimuz sadece diyetten ibaret degil dimi.
Kesin gidiyormu
Seni gaza getirmek.istemem ama benimde tepem atardi ve izin vermezdim ya benle ya asla
Uzun bir sure degildir insallahAslında farklı konu başlığı açacaktım ama oraya yazacak arkadaşlar yabancı gelecek burda az çok tanış olduk ☺arada diyet de deyip konuyla akalı hale getirmeye çalışıyorum😝bu adam ben kiloluyum diye bakacak o zayıf hatunlara diyete devam😁gidiyor kesin 4 arkadaş hemdeeeee
Şimdi gördüm olsun canım gelince verirsin tatilin tadını çıkar oh negüzel
Benimki direk niyetiyle beraber gitmek istiyor çünkü Amsterdam değil adam Ukrayna'ya gitmek istiyor :) her ne kadar şakayla söylese de işte..
benim su hayatta en sevmedigim istir utu yapmak elimden geldigincede esime yaptiririm, malesef gecen hafta o yaptigi icin bu hafta sira bende, bakalim yarin en az 1saat surecek utum var ama valla sepeti diger odaya koyamam zaten utunun kokusu beni olduruyor nefret ediyorum onun yerine asansorum bozuk calismiyor ve ben 9.cu katta oturuyorum 1sefer assagiya inip ciksam olurmuki
hosgeldin canim
sende tekrardan hosgeldin canim hatirliyor gibiyim seni ins bu sefer bizleri terketmezsin
ekleri yemedin demek valla![]()
hosgeldin canim
canim menunde sporunda cok guzel
gercekten bu sporu baskasi yapsa 2kilo verir haftada ama bunyeden bunyeye degisiyo canim benimde oyle yaglar yapisti popoya bacaklara gitmeleride zor oluyor yilmamak pes etmemek lazim hep birlikte citir kizlar olucaz ins
bu arada liste'yi begendiginize sevindim birsey degil bu sefer kk'dan cikarilmak gibi bi problem yasamadim cok sukur
ben 3gundur menu paylasmiyorum cunku malum hafta persembe gununden beri evdeyim yani calismiyorum bu hafta sonlari beni bahvediyo kendime hakim olamiyorum sagolsun esim veya ailemde bana bu konuda hic yardimci olmuyorlar onlara gore bu kadar yeter cunku yuzumden cok verdim bende daha fazla yuz ve ust kisimdan vermek istemiyorum sorunum kalca bacak ama ne yapabilirim devam etmek zorundayim en azindan kalan su 6kilomuda vermek istiyorum
Canım tekrardan hoşgeldin aramıza. Ben hala buralardayım gitmemek için kalan 4 kiloyu vermiyorum:78:
maşallah oğluşuna..inş istediğimz kiloya zorlanmadan ulaşırızMaşallah oğluşun 5 yaşında genç anne olmuşsun demek :)
Tekrar hoşgeldin diyeyim bende 29 yaşındayım 2.5 yaşında oğlum var 77 kiloyum hedefim 65
ayy ewet sinir oldum doktorada makineyede ...kocamada ...niyeyse:26:Buarada unutmadan benim vücut yaşım 43 çıkmıştı owww ne kadar bozulmuştum geçen sene
Karın bölgemde de 5.5 kg yağ olduğunu söylemişlerdi tanita mı öyle bi cihaza çıkmıştım nalettt! şey!
ewet pes etmemek önemliBenim aslında kilolar yavaş gidiyor, hatta bu aralar durdu ama pes etmek yok. Bu aralar bende saldım ama gitmemesi normal. Ama mücadeleye devam :) bunada şükür
Bu arada bak ben çizelge yapılışını buraya ayrıntılı olarak yazdım. Son sayfada
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=32323