Hayırlısı olsun canım ev buldun demek yardım gerekirse ben burdayım :) ne tarafta buuldun?
Bizim bu trarafta canım bahçelievler tarafı cadde üstü asansörlü geniş ferah bir daire apartmanın kapıcısı falan var tek sıkıntım mutfak küçük benim şimdiki eviminde mutfağı küçüktü geniş mutfak hep hayalimdi hayallerimde de kalacak galiba neyse sağlık olsun diyelim...
Yardım teklifin için teşekkür ederim canısı evden eve nakliyat yaptıracam bu konuda tanıdık bir firma varmı bildiğin biraz hesaplı yapacak bu işi....
gerçi sen hangi sektördesin bilmiyorum ama belki vardır etrafında tanıdık birileri.....
Şu hap konusuna gelince de o hap işi bünyeden bünye ye değişiyor be canısı benim hala kızı lahana hapı kullandı bayaaada farketti çoook kilolu idi şimdi gayet fit....Tabiiii sporla destekledi tek hapla olmuyor tvden plates yaptı şimdi hoş gözüküyor....
Almadan önce düşün derim ablam elma krom kullandı bir fayda göremedi...
doktora gitti metabolizmasını kilitlemiş sürekli diyet modunda olmak aynı şeyleri yeyip içmek hareket az yapmak metabolizmayı kilitliyormuş...
düzeltmenin tek çaresi spor ve günlük aktivite fazlalığı imiş belki senin ki de böle bişidir takılma fazla....
ben bir sene 73 de saydım bu sene 2 ay önce n<asıl oldu anlamadım 5 kilo gitti şu ev arama işi dolayısı ile bol boool yürüyüş yaptım sirkeli su ve beşibir yerde çayı bunları kullandım gidiverdi 5 kilom ilac konusunda para kaptırma derim pişman olabilirsin....
amma da yazdım neyse şimdilik bu kadar....
Sevgili kıymet arkadaşım bende senin gibi düşününlerdenim fakat şuda bir gerçek oğluşumu kardeşsiz bırakmaya hiç mi hiç hakkım yok insanın kardeşi en büyük destekçisi biz 4 kardeşiz abim biraz kopuktur bize fazla bulaşmaz ama erkek kardeşim ve ablam olmasa ne yapardım ben diyorum bazı kötü anlarda onlar benim tek destekçimdi yeri geldi onlarında sorunları oldu birbirimize destek vererek olumsuzlukların üstesinden geldik yaklaşık 3 ay önce babamı kaybettim ben iyiki kardeşlerim vardı diyorum b,ir daha düşün derim ben....