Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar ben işte olduğum için dün akşamdan tartıldım 68,2 çıktım.Tabi biraz moralim bozuldu 2 haftadır hiç bişey yemiyom nerdeyse.Sporda yapıyom ilacda kullanıyom 2 haftada gde gide 2,2 gitmiş.Neyse çok takmayayım kafama.Offf yaaa.Zaten kaç gündür şiştim kaldım nerdeyse tuvalete çıkamıyorum dün 2 tane doğadan form limonlu çay içtim banamısın demedi.Kabızlık için daha iyi fikri olan varmı.
saol canım 3 günlük detoks işe yaradı 1,5 kilo öle gitti ama haftasonuda vermiştim zaten yani bu haftayı iyi değerlendirdim gevsemezsem iyi:jeyyar:
tebrikler hepsi senin için :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: a.s. a.s. a.s. darısı bize inşallah
teşekkür ederim arkadasım utandırıyosun benikaydirigubbakcemile3 70 altına düşmeden çizelgemi değiştirmicem demiştim az kaldı 1,2 sonra yasasın 6lı sayılar inş gevsemem önceki haftalarda olduğu gibi:teytey:
herkesin maşallahı var valla darısı başıma diorum :)))
ben haftada yarım kilo vermeye bile razıyımmama nerdeeeee
bişey kalmadı 6 lı rakamlara benim gibi çakılma sonra 6 lı rakamlara geçtim diye regl oldum şimdi karnım çok ağrıyor işyerinde de çekilmiyor havada çok basık sıcak sabah fırtına kotu sicim gibi yağmur vardı şimdide günlük güneşlik :1shok:
burasıda öle canım ama allahtan ben 3 gün evdeyim 19 mayısta calıstım ya bugün ondan haftasonuda tatil zaten sen sıcak su falan yap yokmu etrafında pet şişe falan doldur suyu karnına koy masanın altında kimse görmez nasılsa