• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

72 kilo olup tüp bebekte hamile kanlan varmı

inci 26

ALLAHIM bebeklerimi koru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
187
1
318
İstanbul
ya kızlar canım sıkılıyo kiloda veremedim 3 tüp bebek tedavime başlıcam kısmetse çarşamba günü uzun protokol 72 veye üstünde olup ta hamile kalan varmı varsa yazsın içim rahatlasın :çok üzgünüm:

canım kılon çok fazla değıl kı ben de öleyım ve doktorum olumsuz bişey demedı...ama arkadaşım seksen kılo ile olumlu sonuç aldı için rahat etsın .vaktı gelmışse hamış olursun inş

Evet dogru dıyosun canım ama tumuyacak dıye korkuyom aynı Şeylerı yaŞamak ıstemıyom allah bıda yaŞatmaz ıhŞallah

canım ben 90 civarıydım microya başladık ve aşırı kilo aldım ama hamileyim hemde yeni şubatta transferim oldu ve şu an hamileyim

merhaba bende 90 kilonun üzerindeyim ve 7 haftalık hamileyim hiç kafana takma kiloyu içini ferah tut inşallah iyi sonuçlar alırsın

85 kiloyken hamile kaldım düşükle sonuçlandı(kiloyla alakası yok düşüğün hamile kalabildiğimi söylemek için yazdım).ama şimdi tekrar 85 kiloyum ve tüp bebek tedavisi görüyorum.yumoşlarım toplandı bi problem yok gelişmlerinde.ama transferden sonra kilo etki edermi bilmiyorum

ya kızlar canım sıkılıyo kiloda veremedim 3 tüp bebek tedavime başlıcam kısmetse çarşamba günü uzun protokol 72 veye üstünde olup ta hamile kalan varmı varsa yazsın içim rahatlasın :çok üzgünüm:

Hiiiiç canını sıkma canım,tam 73 kiloyla hamile kaldım tüpbebekle,hamilelikte kilom zaten fazla oldugu icin 8 kilo aldım.Simdi bi kızım var ve haaaala dogum kilolarımı vermeye çalışıyorumkaydirigubbakcemile2Yaaani hamile de kalırsın,dogum da yaparsın paşalaaar gibikaydirigubbakcemile3

canım bende 70 kiloyum iyide çokda kilolu değilizki bende yeni hamileyim inşallah darısı başına allahım bu güzel duyguyu her isteyene yaşatsın :Saruboceq:

sağolun arkadaşlarım içimi rahatlattınız bebebk bekleyenler ihşallah hayırlısıyla bebeginizi alırsınız kucagınıza darısı başıma:emir_bebek::dance:

bende 72 kiloyum...boyum 1.70 cm....yaşım 27....şubat hamişiyim bende...allah nasib ederse 21 martta kese görmeye gidicem...bence kafaya fazla takmayın canlarım..çok zor kazanıyoruz bebişlerimizi....allah izin verirde doğum yaptıktan sonra bol bol rejim yaparız...ben fırsat bulursam spor salonuna gidicem....relax olun canlarım...allahım bebiş isteyen herkesin gözlüne göre versin....

canım hiç kafana takma ben şimdi 7 haftalık hamileyim.bu ilk tüp denememdi.çocuğumuz olmadığı için tedaviler yüzünden 10 kilo aldım 77 kilo ile hamile kaldım.hiç üzülme hamile kalabilirsin canım

güzelcim takma kafana böyle şeyleri....sen tedavine odaklan.....ben tedaviye başladığımda 68 kiloydum....şimdi 6+1 günlük ikiz bebişleime hamileyim ve 74 kiloyum......gayette mutluyum.....aynada kendime bakıyorum ve hiçte kendimi kilolu bulmuyorum.......rahat ol.....Allahım tedavinde seninde yüzünü güldürür inşallahhhhhhh
sağlıcakla kal.

ben de kiloyu çok takmıştım,1.de transfer olamadı ama 3 ay sonra 2.tedaviye başlayacağım , bence de arkadaşların dediği gibi kiloyu takma o kadar.. doktor bana önemli olan sigara içmemek, bol vitamin, moral dedi.. bence stressiz olmak daha önemli kilodan..

Back
X