8,5 Aylık Hamile!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
ABD'li iç çamaşırı mankeni Sarah Stage, tam sekiz buçuk aylık hamile olmasına rağmen oldukça zayıf. Doğumuna bir aydan kısa süre kalanStage'in Instagram takipçileri modelin 8 buçuk aylık hamile olduğuna inanmıyor.
3(5).jpg

Takipçilerini hayrete düşüren güzel model ise bebeğinin 2.260 kilo ağırlığında olduğunu ifade ediyor.
2(5).jpg

1.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından gün gün hamileliğini paylaşan Stage spor yapmayı hiç bırakmamış.
1(5).jpg

Üstelik 30 yaşındaki model özel bir diyetle sağlıklı beslenmeden de vazgeçmiyor.

Son düzenleme:
bebek dik duruyor galiba iç karnı nasıl bu kadar geniş olabilir :KK57: ben şahsen önümde kocaman bir göbeği tercih ederim hiç hoş değil bu şekilde

doğurunca ister istemez deforme olacak zaten ...ama yinede hoşuma gitti bigün hamile kalırsam böle olmak isterim

acaba kadın çok iri yarıda çocuk ondan mı belli olmuyo anlamadım :110: bizim günahımız neydi

yok artık mümkün değil. Hadi kiloyu geçtim 8.5 aylık bir bebeğin boyu 40 küsür cm falan olur eee nerde bu yavru ??

Okadar sıkı kas dokusunun altinda o bebis ne durumdadir yavrum yaa...

bebek göğüslerine yaramış hatunun:KK53::KK53: şaka bir yana ben hamile olduğumda top gibi karnım olsun istiyorum çok şeker duruyo bence:KK22:

devami.zayiflik ugruna bebege yazik.ben kendime kizdim simdi iki dogum yaptim 30 kilo aldim.bunlar nasil kilo almiyorya minyon tipliyim.simdi 6 haftalik hamileyim yine cok mu alacagimki.20kiloyu gecmesem raziyim.

böyle şeyleri keşke paylaşmasanız, zaten çogu bayan hamilelikte dış görünüş nedeniyle psikolojisi bozuluo ve siz böyle seyler paylasarak onları daha çok üzüosunuz. gecen de yasam koçu seyda yı paylasıldı..

şakamı bu ya, ben hamile diğilken böle olamıyom ya la , bunlarda nasıl bi metabolizma var biri bana söylesin :mad:

çok şaşırmayın olabilir iç karnı geniştir , benimde fazla karnım yoktu :110:

X